Sziasztok !
Masi :Jó ötlet a cukrászda !!!!! Pláne ,hogy ezt a kókuszos dolgot emlegetted, rögtön összefutott a nyál a számban
.
Jó a pocis képed bár legalább a fotózás erejéig kerülhetted volna a munkát végre mert pont a vödör mellé álltál
!
Amennyit sürögsz -forogsz még most is Lili baba biztosan nagyon dolgos leányzó lesz úgyhogy továbbra is pályázunk a kezére .
Missi : Köszi a neveket !!!
Samuella
, én sem tudtam ,hogy létezik ilyen név , de csak 2 x van névnapja , míg Samu nap 3x is van , szóval jobban járnak a fiúk
szőrös ügyek : Ugyanolyan szenvedés , mint a hajmosás, és a cipő/zokni húzás.
Nekem tükörrel sem nagyon megy, Apa meg csak nagyokat vihog , de nem mer segíteni , csak jelzi ,hogy hol hagyom ki, én meg szenvedek a borotvával.
Évi : még nem is gratuláltam a párod nyelvvizsgájához !
Büngyi : Tök jó ,hogy tudsz spanyolul!
Én 2 éve elkezdtem a tesómmal, de időhiány miatt abba maradt és elakadtam a hímnem -nőnem útvesztőjében miközben a hugom meg már túl van a nyelvvizsgán .
Remélem az itthonlét alatt sikerül rá időt szakítani ,hogy megint elkezdjem , mert még egyszer nem lesz ennyi idő a nyelvtanulásra.
Az angolt meg csak nem felejtem el attól ,hogy nem dolgozom .
vasalás : ágyneműt én is , jobban szeretek úgy belefeküdni.
Viszont Apa pólóit ,amióta vége a nyárnak és pulcsit vesz rájuk nem vasalom ki , evvel is kevesebb a munka.
Ami a halálom volt az a rengeteg gyógyszerész köpeny , de egy ideje már nem abban dolgozik szerencsére.
A szülés előtt még én is kényeztetem magam , mert nem szertnék rossz benyomást tenni a gyerekre
, úgyhogy 2 CTG között kozmetikus és fodrász lesz a program, bár a kozmetikus Zuglóban van sajna , lehet,hogy keresni kéne egy közelebbit.
Ráadásul a szemüvegem is tropára ment még a hasraesés alatt , azt is le kéne cserélni, mert itthon nem szeretem a lencsét és lehet,hogy romlott is a látásom .