Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Help! Jolka, vagy valaki!
a védőnőm azt mondta, hogy 14 nappal a kiírt időpontohoz képest lehet elmenni TGYÁS-ra, a könyvelők 28 napot mondanak. Most melyik az igaz? Én is 28-at tudtam eddig.
El akarom ezt intézni még szülés előtt, mert apjuk belegabalyodik a sok intéznivalóba!!!!!

Kép

Kép
katherina

Kat
28 nap :D
Vendég

Mikor én voltam a kórházban vérvételen a cigányasszony sem habozott kirakni az egész mellét a folyosó legforgalmasabb részén a hálóingből én ott etetett. Na az nekem is sok volt!!!!!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

hát igen ,ők mindent másképp csinálnak,fognak föl :-)
Vendég

Hajni!
Hajra, mar nagyon a finisben vagy! Es hatha Marcusnak igaza lesz... :lol:
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Kat:
nagyon jó a csoportkép. :)

Gem:
köszi.

Kép
Kép
h@jni

Ja, nyilvános szopi:
engem is azt taszít, ha valki csak úgy előkapja és semmi diszkréció. :shock:
Bár bevallom és úgy sem szoptatnék, ha lenne pelus, vagy takarás vagy bármi. :oops: Engem zavarna. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok! Csak gyorsan benézek, mielőtt elindulok!
Hát a nyilvános szoptatás, és ordít a gyerek témakörhöz nem szólnék hozzá mert én egy kicsit másképp gondolom! De ez legyen az én bajom!
Látom mindenki jól van, ennek örülök!
Na lépek!
TAlán este, talán nem...
(Ha nagyon őszinte akarok lenni, nincs kedvem írni...)
Na, pá!

Kép
ermoni

_Hé Móni
írjál már,rád is kíváncsi vagyok
Vendég

Móni:
nemááááá
Tessék leírni a véleményed.
Én is leírtam, és ha megnézed egyedül is vagyok vele, de így kerek a világ. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Móninak megint rossz hangulata van?
:shock:

Én nem rég bőgtem ki magam. Jöttünk fel a lépcsőn, és Manó szokásához képest megint vetődött, hogy közben fogom a kezét. :? TEhát fájlalta a karját. Már éppen a balesetire akartam vinni. Most nem mertem bevállalni a saját sebészt, mert messze van. Már mondja is, hogy nem fáj...Én meg már azt hittem, hogy az idegtől megszülök. Frászt tudja rám hozni. Pedig úgy vigyáz az ember, nehogy baja legyen.

Kat!
Bojti a védőnőd. 28 nappal előtte lehet megigényelni. Csak akkor meg kell szüntetni a gyedet Gergő után.

Andi!
Huba is nagyon édes!
Én előtte és utána is cseréltem a pelust. Tudom, hogy felesleges, de az első hetekben csak így tudtam felébreszteni a gyereket. Na meg előtte és utána is volt mindig csomag. :) Sok látogató szerint anno, jobb előtte, mert, hogy ne nyomkodjam a gyereket kaja után. :? Na igen, főleg, ha kaja közben teszi tele a pelust. :D Ez tényleg mindenkinél máshogy történik.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

No csak kukk, mert próbálom behozni lemaradásom... munka, egyesület, a régen húzodó itthoni teendők... hááát vmit rendbevágok akkor 10 probléma bukkan elő...

Na a gyerek még várjon pár napot, míg ezeket elrendezem...

Szopi, nem tudom, hogy én hogy fogom megoldani, de a dobbjuk ki mindenki előtt és még félre se húzodjunk az gáz...
Elhúzódva, takarásban - ez engem nem zavar, ha más csinálja... hogy én meg teszem -e, előre nem tudom.. jobban örülnék, ha lennének olyan helyek ahova el lehet vonulni a gyerekkel... de nincsenek ilyen helye, ha jól gondolom... :cry:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Ezeket a méricskéket én sem értem teljesen. A héten mértem már 3700 gr-t, ma a védőnő 3610-t mért. Jó az is nekünk szóse róla. :lol:
Te Rita: Lala, hogy mehetett ennyire össze?
Nálunk hosszt nem mértek, bár arra is nagyon kíváncsi lennék. Itthon, 57cm volt Ádi.

Olyan jópofa a kis drágám. Mulattató nagyon, amilyen képeket tud vágni. meglepődőst, mérgeset, szal nagyon sok arca van. Imádom!
Az elöbb akartam neki inni adni, mert elkezdett nagyon csuklani.
Szájába dugtam a cumit, belekortyolt a babavízbe, erre azt látom, hogy folyik ki a száján és fintorog. Mikor kivettem a cumit a szájából, a maradék vizet meg kifújta :lol: :lol: . Annyira drága volt.

peluscsere: én etetés elött pelusozok, mert nálunk nincs minden nap kaka (a tápi miatt) . Ki kell cserélnem minden etetés elött, mert viszont full pisis mindig. Ha meg kaja után cserélem, elkezd csuklani, ahogy hajtogatom föl le szegényt.
Erről jut eszembe:mit csináljak vele, hogy rendesen tudjon böfizni?
babaszoba hőmérséklete: jó kérdés volt! Nálunk kb 25 fok van, fürdésnél kb 27. Azt hallottam, hogy fürdéskor se csináljunk kánikulát, mert a nagy hőmérsékeltkülönbségtől fáznak meg. Ez mennyire igaz?
Andi: aztaaa, ikrek mellett is ennyi tejcid van?! Irigyellek érte. nekem alig sajna :cry:
Édes bogár nagyon Huba és Perta :wink:
Szeretnek hason lenni?Ádi utálja.
Kat: elég távoli a kép, de ami kivehető belőled, csini vagy . Az a pocak meg csak nőtt augusztus óta :wink:
Hajni: Marcus jövőbelátó? :lol: Vagy ennyir jók a megérzései? majd meglátjuk. Mindenesetre baromi kivi vafyok rá, bejön-e a jóslata.
Móni: ne legyél nyügős. vagy baj van?
Timi: nem lehet, hogy szülni készülődsz a közeljövőben, ha Bibi belassult? vagy ez is csak olyan népi akármicsoda?

A pelus akkor meg még megoldásra vár. Ejj Apuka, minek hoztál olyan sokat???
Kaja téma: nekem is visszajött a jó étvágyam. Dehát erre az amúgy is + 10-re ami rajtam maradt, igazán nem kéne még hízni!

Kép
Kép
gabcii

Azt imádom, hogy Andi is és Gabcii is és Rita is ilyen jókedvű!!

Nem ám mindenen bőgünk, hogy ja nincs tejcsi / meg jaj sok a tejcsi / meg jaj nem aludtam....

Hanem ilyen jókedvűen: olyan ari volt, ahogy lepisilt...
Ez a hozzáállás lányok!! :lol: :lol: :lol:

Egyik barátosném azt mondta, hogy ha pici baba mellett nem tudom, hogy éppen röhögjek v. sírjak (gondolom a sok-sok balesetre és szerencsétlenkedésre gondolhatott) akkor inkább röhögjek! Valószínüleg jó taktika, remélem nem csak így elméletben megy ez majd nekem!! :wink:

Nagyon ügyesek és vagányok vagytok csajok!!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!

Köszi a a bókot, nagyon jól esik.
Én tegnap, spec nagyon röhögtem, mikor Ádi lepisilte a haját!
Viszont vannak pillanatok, mikor kicsit elvesztem a türelmem, de azért bírom fékezni magam. Pl, mikor éjszaka megy a hiszti a jó isten tudja miért, és bármit csinálok, semmi nem jó.De javarészt inkább élvezetes ez a babázás, mert annyira drága tud lenni, úgy lehet szeretni. majd meglátod, én sem gondoltam volna. És valóban kevesebb a szabadidő, kevesebb az alvás idő, de megéri és hozzá lehet szokni.

Na jóvan lépek. Aki szülni indul, vkit értesítsen, hogy tudjunk róla!

Kép
Kép
gabcii

Bizony nagyon ügyi itt minden újdonsült anyuci :-)

Gabci
a fejem is elvan deformálva,bár az már régóta,de ma visszanéztem a tükörbe ,hogy úristen ez vayok én?????????? hát ez :?

Jolka
az mit jelnet hogy vetődőtt???kezénél fogva kellett tartanod?
Vendég

hát én nem vgayok vmi ügyes. mióta Anyukám megérkezett, azóta nem esznek rendesen a gyerekek, csak nyammognak a cicin, aztán meg sírnak, ha letenném őket... nabumm. volt itt a gyerekorvos is (épp sétálni indultunk volna): totál nem szimpi a nő, de csupa jó dolgot mondott a skacokról. bár szerinte Petra koponyája még alig van összenőve (36 hetes ugye), így adjak nekik 2 csepp D vitamint naponta. oké...

jaj, vki nyűgösködik...
meg is nézem

Móni, mi a baj? miért nincs kedved írni?

pill
:arrow:

Kép
an°°di

Andi
dehogynem vagy ügyes :-) kitartás lesz így is úgy is :-)
Vendég

Sziasztok!!!

Csak gyorsban egy kis életjel!!

Molli baba jól van...eszik,alszik és néha sirdogál!!
Volt már két jó éjszakánk,a többi még kicsit kesze-kuszán alakult!!
Próbálom kb.3óránként etetni...ez van mikor 4,de van mikor csak 1-2 óra!!

Iszonyat mennyiségű pelust elhasználunk!!
Na de inkább ez,mint a hasfájósság!!

Melike drágám nagyon jól viseli egyenlőre,hogy tesója született...bár ebben az is közrejátszik,hogy anyukámék jönnek minden nap és velük nagyon jól elvan...de azt nem tudom mi lesz ha egyedül maradok velük!! Valahogy csak megoldjuk majd!!

Kicsit furcsa megint ilyen pici babát a karjaimban tartani,pedig Meli sem régen volt ilyen!!
És hát lelkileg kicsit megvisel,hogy Melivel nem tudok annyit foglalkozni,mint előtte,de próbálom helyrerakni magamban a dolgokat és figyelni minenkire!!
A párom is nagyon sokat segit,ha itthon van szinte csak ő van Melivel.
Tegnap és ma már nem sirtam,de előtte minden nap rámjött...aztán rájöttem,hogy van két csodálatos egészséges gyerekem,szerető párom...akkor mi bajom lehet!!??
Úgyhogy mostmár próbálunk valamilyen napirendet kialakitani,ami persze nem egyszerű,de biztos vagyok benne,hogy előbb-utóbb felhőtlen lesz minden!!

Elnézést,hogy csak magunkról irtam,de ezt is szopiztatás közben oldottam meg!!!

Minden terhes kismamának kitartás!!!

Gyönyörű képeket tettetek fel!!!

Ja,majd irom a szüléstörténetet valamikor... ,remélem hamarosan...!!

Puszi!!

ancsi26

jutta: Kép

A leghalálibb sírjak vagy nevessek történetünk Vivivel anno:

3 hós koráig mellettem aludt a nagyágyban. Reggel arra keltem, hogy a kicsi lányom a fejemtől kb 5 cm-re mellúszik a kakijában. Nem tudom milyen arcot vághattam, de ahogy rámnézett a hatalmas kék szemeivel és vigyorgott mint egy tál tejbetök... Olyat röhögtem. :D Azt sem tudtam hol fogjam meg.. :P :lol: :lol: Ruhástul ment a csap alá és 2-en vetkőztettük. Már lassan 2,5 éve történt, de míg élek nem felejtem el.. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Rengeteget írtok, vagy én nézek be ritkán? Ma mosolygott az orvosom, hogy holnapra vagyok kiírva. :lol: A CTG-n a méhmozgásos görbém szögegyenes volt, semmi jele, hogy bármi történik ezen a héten velünk.

Nagyjából végigolvastam az a 2 oldalt, amit tegnap este óta termeltetek, valaki kérdezte, hogy hol fogok szülni. Én majd az Istvánban, dr. Ruttner Zoltánnal.

Papírokra visszatérve, én Újpesten lakom, megkérdeztem ma az önkormányzattól a lakcímkártyát, de kiderült, hogy azt is a IX.kerületi önkormányzat állítja ki, mert ott születik a baba, természetesen az újpesti címünkre. Szóval az anyakönyvi kivonat és a lakcímkártya kiadás egy helyen történik, szerencsére. A TAJ kártyát meg lehet várni postán, de gyorsabb a Teve utcába bemenni, mert ott azonnal odaadják. Nagyjából ennyi kell, első körben. (És egy kis irattárca rögtön a babunak :) )

KépKép
becka

Becka, Irattárca... nem is rossz ötlet... sőőőőt!

Rita, Na jó ezen csak röhögni lehet, ha utána 2 napig az ember csak most és takarít akkor is!! :lol: :lol: :lol:
Azok az ártatlan szemek... hajaj, asszem már levett a lábamról a dolog... pedig még rám se vigyorgott a kis szaros!

Gabcii, ezt a hajonpisilést azóta se értem (azért elég távoli elvileg a kuki és buksi) de gondolom van még 1-2 hasonló érdekes dolog!

Andi, azért nem mehet minden úgy mint a karikacsapás... különben el se hinnénk, hogy ikreid vannak! :wink:

Ancsi, szopizás közben gépelsz? :shock: :shock: :shock:

Timi, szerintem azért torzul az arcod, mert lassan szülsz, ez ilyenkor állítólag sokaknál így van, tehát ha nem ismersz magadra atükörben, akkor dobd be azt az 1-2 dolgot a kórházi pakkba ami még hiányzik! :wink:
(prividre nem válaszoltam, de csak azért mert nem tudtam volna okosat mondani, csak azt, hogy fel a fejjel)

Móni, mi a baj?

Már megint álmos vagyok! Na jó elmegyek a boltba kajáért és veszek úszógumit a játékboltban ha van nekik... :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Halihó

Nekem is változik az arcom, már többen mondták, de ma már én is észrevettem...olyan kellemes szopós szám lett :oops: Azt mondják, ez már a vég, de nekem még lehet, hogy korai lenne...

Képzeljétek, a barátnőmnek ma egykor született meg a kisfia...négykor beszéltem vele meg a férjével, és csak áradoztak, hogy milyen jó napjuk volt. Én is így szeretnék szülni!!! :roll: Egyébként kilenc előtt indították és egykor meglett a baba, szóval baromi gyors volt.

Ja, és megszülettek Zsani ikrei is..tudjátok régebben írt ide, most mondta anya...a nevüket is mondta, de elfelejtettem :oops:

marek

Marek, én meg kozmetikushoz menni felejtettem el... teljesen lüke vagyok!!! (pedig tegnap beszéltem meg a csajjal)

Most hívjam fel és mondjam meg neki, vagy majd szülés után állítsak be hozzá, és max ráfogom valamire? Ennyire hüje NEM lehetek!!!

Hogy szarul voltam, vagy vmi hasonló? (nem szeretem az ilyet, de asszem tök hüjének nézne, ha azt mondanám, hogy totál szétszórt vagyok!!)

Jutta

KépKép
jutta

Ancsi
Nem baj, ha dobsz pár képet...sőt!!! Nagyon szépek vagytok. És látom Molli babának tetszik a fürdés!!!

marek

én nem tudom, mi van velem. Ancsi, én is bőgök: anyukámmal ültünk a kanapén, én szoptattam, és sírtunk a meghatódottságtól... meg, h milyen cukik, meg mennyire lehet tényleg őket szeretni, pont ahogy Gabcii írta, és mennyire édes az apjuk velük és velem és amúgy is....
és mindeközben, h milyen hihetetlen jófejek, mert alszanak a legutóbbi szopi óta, és milyen kilátástalanul unalmas a napi programom és ez marad még vagy fél évig, és micsoda gonosz dolog ezt gondolni, miközben a kis tejbetökök édesen vigyorognak, olyan hálátlan vagyok, h meg sem érdemlek két ilyen cukor gyereket, de közben meg perszehogy de, mert az enyémek, és Apukáéi, és jó fejek már most, és ....
á, mindegy. ha már begépeltem, elküldöm, de ne is foglalkozzatok velem... biztos a hormonok :wink:

Kép
an°°di

Marek, szopós száj... ajjaj.. nattttyon perverz :oops: :lol: és mi lenne a korai? szülni? még ki akarod várni azt a 18 napot vagy mi?? :roll: :wink:

Jutta, ugyan már! ki nem sz*rja le, h ki mit gondol? megmondtad neki, h egyszerűen elfelejtetted?

Ancsi, asszem, mi is kipróbáljuk a szobában fürdést. Zsu tudja, mekkora fürdőszobánk van (1,50X1,50es kb)... a kád befér, de Apuka már csak behúzott hassal... 8)

Kép
an°°di

praktikus kérdés, hátha tudja vki: koraszülésnél is meg kell lennie a 180 nap biztosított időnek egyben ahhoz, h kapjak TGYÁSt és normális GYEDet?

na, vki nyüszög... asszem, le kell lépnem...
mindenkinek jó éjszakát!
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Marek: neked hány barátnőd szült a közelmúltban?
És mostmár neked sem lenne korai a szülés, tehát alakuljon csak az arcod :lol:
Jutta: ez a hajon pisilés úgy történt, hogy Ádi fenekét törölgettem, ahhoz meg felemeltem a lábait. A kukija is felfele nézett... Érted már?

Köszi Timi, Jutta de a mai nap után nem gondolom, hogy olyan ügyes volnék. Ismét kipisilés forgott fenn nálunk :twisted: :twisted:
Asszem a newborn pelenkát már végleg elfelejtem.Aztán ha a miniből is kipisil, akkor tuti én vagyok a béna!

Kép
Kép
gabcii

No anyukák!
Aki örömében bömböl, azzal semmi baj! Csak ne tessék kikészülni, meg depizni... örömünkben nagyikkal szerintem mindannyian sírni fogunk... és innentől Anyukák lettünk tehát fel vagyunk jogosítva arra, hogy mindenféle családi rendezvényen örömünkben a zsepiket kapdossuk, na azért remélem nem mostanság leszünk ilyenek...
Ja és a Newborn pelust felejtsd el... és add oda vkinek majd! Ne szivasd magad az állandó mosással!!

Andi, azt a fürdőszobát én is ismerem... olyanunk volt szerintem újpesten... :wink:
Hát oda 2 szülő és 2 gyerek tuti nem megy be! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Lányok!
Ez már a vég! Apuka hazajött, megetettem, már ki is dőlt, iszonyú fáradt, mert minden nap nyolcig dolgozik, fél kilenc mire hazaért (ha nincs fallabda), aztán háromkor kel fordítani. Gondoltam majd én is korán lefekszem, de csak olvastam és közben tejbegrízről álmodoztam. Úgyhogy felkeltem és főztem magamnak tejbegrízt....
Asszem mérlegre már nem állok szülésig...nincs nekem ahhoz idegzetem.... :lol:

Móni
Meguntál minket, vagy miért nem írsz????

marek

Sziasztok!
Nincs jó kedvem, de majd elmúlik! Remélem! :?
Voltam dokinál! Janka 3400 gr körül van, minden okés vele, én meg várom, h mikorra férek bele a műtéti rendbe! Valószínűleg csütörtök reggel! Hétfőn megtudom!
És van egy kis cocusom (nem strepto, hanem más!), antibiotikumot kéne szednem! :? :roll: Mit gondoltok, szedjem?
Amúgy minden okés, méhszáj még mindig egy ujjnyi, vérnyomás, ctg rendben!
Ja, és nem híztam egy grammot sem a múlthét óta!
És majd jövök, de most tényleg nincs kedvem pofázni...valahogy kezdek betojni, depizni és utálom az embereket! (Már a férjemet is megeskettem, h ha velem valami történik műtét közben, akkor felneveli tisztességgel Jankát!) Szal, ha kihevertem magam majd jövök!
Szép álmokat!

Kép
ermoni

Ja, és majd rakok föl képeket is! Csináltunk! És bocs, h most senkire nem reagálok...Majd megteszem máskor!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Jártam már itt Nálatok, aztán meg jól eltűntem, de szeretnék csatlakozni kicsit aktívabban, ha nem bánjátok... :D
Nálunk is szépen fejlődik a Kisasszony, már 2900gramm volt múlt héten. C 1100-as, de azt hiszem ez nem jelent még semmi konkrétat. (Pedig nem bánnám lassan). Hát ennyit magunkról, igyekszem bekapcsolódni hozzátok. Most megyek narancsot kell ennem! :D :wink:

Jó éjszakát!
Vendég

Jó reggelt!!!

Móni
Ne izélj már!!! Ugyan mi bajod lenne!!! Miért félsz ennyire a műtéttől???

Adri
Jól eltűntél! :lol: Most már gyere egy kicsit gyakrabban, amíg van rá időd :wink:

Megyek kávézni... majd jövök, bár lehet, hogy megint ágyban leszek egész délelőtt...amíg megtehetem...

marek

jó reggelt!
hű, Marek, de korán...
majd jövök a fél 9es szopi után...
a tegnapi éjszakánk is tuti volt... :wink: :D
megyek sz*rakodni 8)

Kép
an°°di

Sziasztok!

Adri, tényleg jól eltűntél! :lol: 1100 az már nem is olyan rossz! :wink:

Móni, ne izélj már!! Jó a csaszit nem bagatelizálnám kisműtétnek, de azért elég rutinnak számít... és jó kezekben vagy...
Tényleg altatnak, vagy gerincbe kapsz cuccot?

Ja és ha nem hüvelyi úton szülsz, akkor nem mindegy, hogy van -e bacid? Bár ki kellene kúrálni az tuti... merhát nem csak a gyerek miatt nem jó az ha van (gondolom)....

Marek, fúúú és emelett még fallabdázni is van kedve??? Nálunk csak a reggel 7-kor el és kb este 8-kor haza a módi mostanság... utána meg még bír egy kicsit itthon is dolgozni... :cry:
Nyáron meg egy csomót itthon volt (még ha bevonult a dolgozóba akkor is)... De ma 6-ra jön haza (már elment persze)... persze konditerem után....
Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy mindent megpróbál elintézni mielőtt jön Dorka, nem halogat semmit, hogy 4 hétig velünk lehessen... de így asszem bealszik a szülőszobán! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Én is félek kicsit az alternatív szülőszobától. Apuka majd szépen lefekszika a franciaágyra, aztán majd szólok, hogy megszültünk, ébresztő :lol: De legalább végre kipiheni magát :lol: És ő nem tud eljönni szabadságra, náluk a suliban 3 nap jár, pedig én úgy tudtam, hogy egy hetet lehet kapni.
A három nap gyorsan össze is jön...min. egy nap a szülés, egy nap hazaszállítás, azzal a plusz egy nappal meg nem is tudom, mit lehet kezdeni, annyira sok :roll: Jó, persze, a tanárok egész nyáron otthon döglenek, mér nem időzítik nyárra a szülést??? :roll: Vagy őszi szünetre vagy mittomén... :x

Andi
Milyen a tuti éjszaka...tuti jó vagy tuti rossz??? :?

marek

Sziasztok!

Móni:
ne izélj máááá. Bár mikor engem műtöttek 1.5 éve, ugyan így voltam. Apát megeskettem, h ha bármi van vigyáz Marcira.
Igaz, az egy 4 órás altatásos műtét volt. De látod, itt vagyok. :lol: :lol: :lol:
Szval fel a fejjel, bárkivel bármi lehet, de nem lesz. :wink:
Meg amugy is.... Gyere, majd mi felvidítunk. :lol:

Andi:
tuti éjszaka, tuti mázlisták vagytok. :wink:

Marek:
hihi, nekem ahhoz, h minden ok legyen, legkésőbb hétfőig megkell szülnöm és a gyerek nem sárgulhat be. :)
Mivel okt. 6-ig apának elkell mennie 5 napra, tehát 1-én. Az hétfő. A kórház 5 nap és akkor még haza tud hozni és van 1 napunk itthon közösen. Nem is tom, h sírjak vagy nevessek ezen. :oops: :roll: :lol:

11-re megyek nst, magzatvízturka stb.. Ennek fényében derül ki a jövő hetem. Ááááá, nem akarom.

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!
Előszöris, elszállt az egész hsz amit írtam :evil:
Móni: tudod,hogy ide jöhetsz depzni, meg bár milyen hangulatod is legyen, mi tolerálunk és meghallgatunk. Nem lesz semmi baj hidd el, Jankát ketten nevelitek fel apával.ILyenen ne is görcsölj!
Az antibiotikumot meg szedd csak be,nem lesz baja tőle Jankának.
Jutta: apuka dehogy is fog elaludni a szülőszobán. Úgy fel lesz pörögve,hogy még.
Jajj,de jó,hogy apuka otthon lesz veletek ilyen sokáig. Nagy segítség hidd el,ha másért nem,hát lelkileg. És együtt lesz a család.
Hajni: nanee,hogy a férjednek pont most kell elutaznia. Halaszthatatlan?
Bátor csaj vagy,de ezt már mondtam asszem!
Marek: 5 apanap jár(na). És nem is értem, miért nem a szünetekre időzítetted Bálint jövetelét. Aki vmit is ad magára, az megtervezi a gyerekvállalást. Azt így is lehet,agy nem? :lol:
Ki lesz a segítséged Bálint születése után?
Andi:elárulod,hogy mi a titka a tuti éjszakának?Nálunk a 2. tuti ( szar )éjszaka volt. Ádi a fél kettes etetés után sírt, rugdalózott, tök mérges volt. Ja, meg kipisilt, de most a miniből.Rájöttem, hogy ha nagyon pankrátorkodik, akár hónaljközépig érő pelus is lehet rajta, abból is kirúgdossa a pisit. A megoldást még nem tudom, de az is meglesz idővel.

És megkérdezem mégegyszer, mert nem reagáltatok rá. Hogyan tudnám hatékonyan böfiztetni? Nem nagyon jön ki a böfi és fáj a pocija tőle.
A vállon "lógatást", hasra fektetést kipróbáltam. Mi van még?

Kép
Kép
gabcii

SMS érkezett!!

"Tegnap reggel 8-kor elfolyt a magzatvíz, de gond volt a köldökzsinorral így végül Panka császárral született este 20.10-kor 3300 gr.mal és 52 cm-vel. Puszi Zsu"

Gratula az újdonsült Anyukának!! Jó egészséget, sok tejcsit Pankának és gyors felépülést Zsu-nk!

Hé csajok, azt hiszem Zsu párunkat beelőzött! Hajrá - hajrá!! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Mennyire feledékeny vagyok, ejj!

Adri: így a finisben, minden nap be kell ám jelentkezni. Gyere amennyit csak tudsz.
Ancsi: annyira szépek vagytok. Meli nem féltékeny a tesóra?
A napirend kialakult már? Éjszakáitok hogy telnek?Minden érdekel.

Kép
Kép
gabcii

Gratulálok Zsu!!!!! Jó egészséget nektek és nagyon-nagyon gyors felépülést!!!!

marek

Marek, bakker de béna vagy... miért pont most szülsz iskolaszezonban?? :lol: :wink:
De az 5 nap TÖRVÉNYILEG jár, vagy nem? Ennek nézz utána... ne csesszenek már ki veletek!!

Hajni, akkor MA tessék szülni és akkor nemcsak 1 napotok lesz...

Gabcii, böfiztetést nem tudom, bárhogy is szeretnék segíteni!!
Kipisilés! Azta, Ádám nem semmi gyerek!!

Vkinek kell az anyukám? vagy a férjem? vagy az anyósom?
Lepasszolnám segíteni! (mindegyik mos-főz-takarít, és tényleg jól!! :lol: )
Mivel a párom ragaszkodik ahhoz, hogy az első 4 hétben ő segítsen és a nagyszülők csak rövid látogatóba jöhetnek (NEM ittalvásos rendszerben - hiszen vidékiek és vagy bekukkantanak pár órára össz-vissz 1x a 4 hét alatt vagy jópár napra beköltözködnek) a nagyszülők meg - ugyan eddig is tudták, hogy ez a terv, de pár napja próbálkoznak, hogy nem lehetne -e mégis.... Anyu konkrétan sírt!! :twisted: :twisted:
Pedig hónapok óta készítgetem a lelkét és mondom neki, hogy így tervezzük... eddig úgy tett mintha megértené...

Tehát tessék nyugodtan bejelentkezni, ha kell segítség én jelenleg túl sokkal vagyok ellátva! :shock: :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Nekem az mér nem jön össze, hogy egyszerre legyen nagy is meg piros is??? :? Vagy túl sokat akarok???

Gabci
Én is több napról tudtam, de egyébként nem gáz, a nyelviskolába úgyis bement volna, mert munkamániás.
Anyukám fog segíteni szülés után, de ő is dolgozik, majd jön amikor tud, de nem is akarom, hogy valaki beköltözzön egy hétre, csak annyi, hogy segítsen a fürdetésnél, meg hozzon kaját, meg vásároljon be meg ilyesmi. De ezt most is megcsinálja, ha megkérem, úgyhogy nem lesz gond. (ja a fürdetésnél még nem segít :lol: )

marek

Gratulálok Panka megszületéséhez Zsu! Gyors felépülést, könnyű gyermekágyas időszakot és sok tejcsit kívánok.

De jó, megvan az újabb topic baba :lol:

Kép
Kép
gabcii

Na lassan bevezethetnénk a minden napra egy baba módszert!

Jutta

KépKép
jutta

Zsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hurrááááááááááááááááááááááááááá

Gabcii, egyszerűen az van, amit Hajni írt: iszonyú nagy mázlista vagyok... 8) jól büfiznek és pukiznak egyedül is. kicsit szégyellem is magam... :wink:
na, mindjárt kaja..
közben meg anyukámmal kipucoltuk a lakás felét
:D állat!!!

Kép
an°°di

Andi
Te már takarítasz????!!!! :shock: És mikor jön az első tanítvány? :wink:

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?