Sziasztok!
Ezeket a méricskéket én sem értem teljesen. A héten mértem már 3700 gr-t, ma a védőnő 3610-t mért. Jó az is nekünk szóse róla.
Te Rita: Lala, hogy mehetett ennyire össze?
Nálunk hosszt nem mértek, bár arra is nagyon kíváncsi lennék. Itthon, 57cm volt Ádi.
Olyan jópofa a kis drágám. Mulattató nagyon, amilyen képeket tud vágni. meglepődőst, mérgeset, szal nagyon sok arca van. Imádom!
Az elöbb akartam neki inni adni, mert elkezdett nagyon csuklani.
Szájába dugtam a cumit, belekortyolt a babavízbe, erre azt látom, hogy folyik ki a száján és fintorog. Mikor kivettem a cumit a szájából, a maradék vizet meg kifújta
. Annyira drága volt.
peluscsere: én etetés elött pelusozok, mert nálunk nincs minden nap kaka (a tápi miatt) . Ki kell cserélnem minden etetés elött, mert viszont full pisis mindig. Ha meg kaja után cserélem, elkezd csuklani, ahogy hajtogatom föl le szegényt.
Erről jut eszembe:mit csináljak vele, hogy rendesen tudjon böfizni?
babaszoba hőmérséklete: jó kérdés volt! Nálunk kb 25 fok van, fürdésnél kb 27. Azt hallottam, hogy fürdéskor se csináljunk kánikulát, mert a nagy hőmérsékeltkülönbségtől fáznak meg. Ez mennyire igaz?
Andi: aztaaa, ikrek mellett is ennyi tejcid van?! Irigyellek érte. nekem alig sajna
Édes bogár nagyon Huba és Perta
Szeretnek hason lenni?Ádi utálja.
Kat: elég távoli a kép, de ami kivehető belőled, csini vagy . Az a pocak meg csak nőtt augusztus óta
Hajni: Marcus jövőbelátó?
Vagy ennyir jók a megérzései? majd meglátjuk. Mindenesetre baromi kivi vafyok rá, bejön-e a jóslata.
Móni: ne legyél nyügős. vagy baj van?
Timi: nem lehet, hogy szülni készülődsz a közeljövőben, ha Bibi belassult? vagy ez is csak olyan népi akármicsoda?
A pelus akkor meg még megoldásra vár. Ejj Apuka, minek hoztál olyan sokat???
Kaja téma: nekem is visszajött a jó étvágyam. Dehát erre az amúgy is + 10-re ami rajtam maradt, igazán nem kéne még hízni!