Sziasztok!
Dinyuska!
Én nem merek áfonyát adni, az nagyon savasít.
De biztos finom.
Miért mentek BCG-re?Újra kell oltani?
Kölesg.-t csak simán a szájába adom, vagy a kezébe(attól függ milyen koszolni való ruha van rajta
).Szopigatja mint a cukorkát, aztán lenyeli.
Bozotka!
Igen, múanyag, letörölhető az egész, és a huzat le is vehető.
Az Alana pelus, DM-es, igaz?Nekünk is a Huggiesból az oldalán ereszt, de csakis a bal oldalán.úgy látszik Emili nem egyenesen céloz
Én is csak addig tárolom hűtőben a kaját, amig rá van írva.De főzz eki egy répát, az nem drága, ha ki is kell dobni.
Csajok!
Ki írta, hogy a Rossmannban mától 199 ft a Hippes kaja?Mindegyik Rossmannban?És mindegiyk Hipp?Mert csak akkor indulok útnak, ha igen.
Agiboldi!
A spenótosban nincs glitén, az csak krumplival van.A Hippes.Én is adtam neki, de nekem nem ízlett, kisasszony is csak 2xi nekifutásra ette meg.De feljavítva egy kis tápivel már szerintem okés.
Egyébként én is a saját főzésnek vagyok híve, de pl. 2 db. őszibari majd 200 ft, + vesezk hozzá banánt is, abból 1 db. nem tudom mennyi, de a turmixgép mosogatásával együtt már biztos van 300 ft.
Szóval nem éri meg anyagilag annyira.Én akciókkor szotam betankolni üvegesből, így nemolyan drága.Bár Emilinek ha nagyon éhes 1 üveg nem elég.
Sno!
Ok, csak azért kérdeztem, mert akkor sznte minden képet át kell méretezni, és az nagyon sok idő lenne.
Lorca!
Én nem emléxek tejporra.A Hippesben van?
Nálunk is volt sírós-ivós-visszaalvásos téma, éjjel is 2x keltem, de reggel 8ig aludt utánna.
Timocska!
Kprumplit együtt főzted az almával?Vagy ha külön, akkor kihült állapotjában turmixoltad össze?Mert hidegen a főtt krumpli nyúlós lesz,mint a gumi.Ezért kell a krumplipüréhez is forrón összetörni.
Mazsi!
Pon fordtíva, legalábbis nálunk csak melegen lehet pürésíteni, hidegen tuti gumis lesz.
Kaja leégés elle:van sütőzacskó, amiben jól meg lehet párolni a zöldségeklet a sütőben, nem ég le, megmarad a leve is.
Én mindenféle babakaját komázok, kivéve a spenótot, mert nincs benne fokhagyma, ami védőnő szerint mehetne már neki, és a finomfőzi.Az bűn rossz.