Új privát üzeneted érkezett!

Panka! Te ilyenkor is tudsz aludni? Bár Brigi néha hagyna, merthát ő is alszik, de én nem tudok nappal aludni. Sajnos... :x
lora7

Na megjártunk egy csomó plust persze sehol nincs etetőszék. Elmondásuk alapján az egy ezer éves akció volt és biztos valahol megmaradt beőlle és azért rakták ki. :evil: :evil: :evil: Vagy gondolom ki se raktak egy darabot se csak vevőcsalogatás volt! :evil:

KépKép
csongria

Május: nem gondoltam, hogy a babateába is tesznek! :evil: Csak azért írtam, mert a Nagyim a nagypapa halála után a doki javaslatára napi 1 litert ivott meg, nyugtató céllal. Az persze nem két filter :D

Az izgató és nyugtatószer az én parám! Kávét, fekete teát pocakos korom óta nem iszok, a vége felé még a kakaótól is 200 feletti szívverése volt a Linusnak NST-n!
A lázcsillapító kúptól (amiben van egy kis nyugtató is) úgy aludt 2 hónaposan, hogy jelzett a légzésfigyelő! :shock: :( (előtte, és azóta sem jelzett)

Timo, most olvastam egy kiadványt, amiben fel van sorolva, mi lazítja, mi szilárdítja a székletet:
szilárdít: sütőtök, sárgarépa, alma, banán, rizses tejpép,
lazít: alma, körte, szőlő,

SNO: egy oldali szopi nekem megy, félig hasra fordulok hozzá (Linusapu csak mamamalac póznak hívja :D), de csak akkor működik, ha a Linus is rendesen az oldalán fekszik én pedig a jobb oldalamon fekszem… a másik oldalhoz túl kicsi a cicim .
(én is a talis fotóról lestem :roll: )

nanica

Na hát ez az az alma szilárdit is és lazit is :shock:

KépKép
csongria

Ágiboldi!
Teszel a főzikbe tápot, vag ytejet?Én szoktam, attól édeseb lesz, meg krémesebb. :wink: Tápból teszek 3 mérőkanállal, és csak annyi vizet hozzá, hogy pépes legyen, ahogy Emili szereti.A cékla alapvetően nmagyon édes, és szoktam répát is főzni hozzá, meg kölest bele.Eleinte Emili is csak az üveges kajákat ette, de amióta így csinálom a főziket, megeszik mindent. :roll: :D

Lora!
Bármikor tudok aludni :lol: Most épp ebéd után voltam, yg könnyebb.Lenne rá többször is alkalmam, de minig sok a dolog :evil:

Lányok!
Ki milyen pelust használ?Mrt Emili az lőbb hígabbat kakilt, és kifolyt a Huggiesból. :( Pedig feküdt, nem ült a popóján.Lehet kicsi már neki a 3as méret, bár 9 kg-ig van rajta a jelzés,Emili még csak 7300g.De van 4es azt éjszakára dom rá.Na nem sok van már a 3asból, nem szívesen váltanék, ez elég jó árban van a Liberóhotz képest pl.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!
Egész nap Polusoztunk. Hétvégén esküvő és bevásároltam ruha ügyileg.

Pelus: Mi most tescosat vettünk 9- 14 kg-ig. Akciós, 1889 ft az 56 darabos. Semmi gond nincs vele, tök jó pelus. Még akció: holnaptól a rossmannban a Hipp gyümik lesznek olcsóbbak, asszem 199 ft.

Etetőszék: Én szivem szerint eladnám a miénket, Brevi. Nagy batár, utálom. Biztos olyat vennék legközelebb amit az asztalhoz lehet húzni.
Vendég

Lora,
Azt a popsivakarást, amit nálunk csinál a közös, szerintem simán meg lehet csináni. Csak félek, hogy akkor a lakók zaklatnának mindenféle hülyeséggel. Meg a házunk is több sebből vérzik, tető, lift, homlokzat, kémények stb. Mind tizenmillás tétel és hát fizetni azt senki nem szeret.

Kép KépKép
lorca

sági!
Köszi pont holnap megyek rossmannba. :wink:
A Chicconak levehető a tálcája, így az asztalhoz húzható
Bár nem tudom, hogy tudna-e így az asztalról enni, szerinte nem.

Sno!
A képméret az hogy értendő?450x600 a max?Vagy lehet pl. 500x300 is?

Kép
pankaa

Csak írtok, írtok, írtok én meg percek óta csak olvasok! :D :D :D

25-én lesz a 3 éves házassági évfordulónk és meglepit csinálok Balinak. Egy miniklippet az esküvőnkről. Már, ha sikerül! :D :D
Lilla egész délután ordít. Nem sír, csak hangot ad. Nekem meg már fáj a fejem. És fél óra alatt kialudta magát!!! :evil: :evil:

Ágiboldi!
Képzeld, csináltam Lillusnak kölest almával (persze, jó sok almával) és megevett belőle 60 ml-t! :) Lehet, hogy megtört a jég???
A szilvát kipróbálom én is! :)
Én pénteken megyek fordihoz! :)

Sági!
Hinnnye, és még be sem ugrottatok hozzánk! :wink:

Mi Huggies 3-as pelust használunk, tök jó. Ha csak a bogyós kakik ki nem ugrálnak, akkor marad ez! :D :D

Lora!
A mi KK-nk is h.lye! Szerintem ez közös képviselős ártalom. Még sosem találkoztam olyannal, aki emberséges, normális lett volna! :(
Gyógypuszik Briginek!
Milyen orrcseppet vettetek?
Hogy haladtok a hozzátápival?

Timi
Kép Kép
timocska

Plus: ne mérgelődj miatta! Én már nagyon sokszor meg sem nézem a katalógust, csak bemegyek és ha van valami schäppchen, akkor azt megvesszük. (van már onnan bútordarabunk, konyhai elektomos eszközök sőt még 1sport babakocsi is), de ha kinázünk valamit az újságjából, az tuti nincs, mire odaérünk.

Én felválltva használok dm és libero- pelust. A rota utáni hígabb és nagyobb mennyiségű kakival egyik sem bírkózott meg!

Éjjel: az álomszopi után egyszer ébredt 3 körül, de visszaaludt, és utánna csak 5:20kor! Én is úgy örültem neki! :D (ez is érdekes, hogy jött ez a hidegfront és több baba is jobban aludt!)

nanica

Timo,
1000 bocsánat!!! :oops: Barátnőstől voltam, de attól még szólhattam volna nektek is. Legközelebb igérem szóloa ha megyek a Polusba. Ja, most jut az eszembe, hétfőn valószínű megyek. :wink:

Azt a Plusszos hirdetést anno én is láttam a neten, de már akkor sem lehetett sehol kapni, valami régy hirdetés lehet csak b...tak levenni. :evil:

Kképviselet: Nálunk teljes gázcsere lenne a házban, de ülnek a szerződésen. Kérdésünkre, hogy mikor akarják ugyan elkezdeni a szerelést az volt a válasz, hogy nyugi még szeptemberben be is fejezik. Egy hét múlva vége a hónapnak és azt mondják, hogy 3 hetes melo, gáz nélkül és van benne még egy pár napos víztelenség is. Ha kihagytuk volna a kképviseletet akkor már tuti kész lenne. Így lehet csak jövőre lesz belőle valami, közben meg szivárog a gáz a pincében, de azt mondják nem vészes. Köszönöm szépen. :evil:

Panka,
Nem most szertném a mi asztalunkról etetni Petit. :lol: Ennek is levehető az asztalkája, de akkor sem lehet betolni az asztalhoz a széket.
Vendég

Panka, és az milyen köles? Mert ami nekem van (Holle), azt nem kell főzni, csak keverni. Vajon az is jó? Hát igazad lehet, most nem raktam bele tápot, mert a nyamvadt céklából olyan sok lett, h eltettem holnapra, hehe, hátha holnap megeszi..

És erről jut eszembe Pann, mikor zöldséggel csinálod ezt a Holle kölest, akkor nem kell vízzel/tejjel összekutyulni? Mert a dobozon csak az van, h köles+zöldség+olaj (amit tudom, h nem raksz)

Én Liberot, mert a Huggies előző mérete megbukott, pedig addig az volt a favorit :shock: de mióta emberkakája van, ill. kecske, azóta nem olyan fontos..

Kép
Kép
agiboldi

Timocska!
Előre is sok boldog évfordulót!
Ügyi vagy, hogy tudsz klikkpet csinálni!
Eddig én is elégedett voltam a Huggiessal, de már 5x volt baleset.De lehet tényleg csak a méret a gond, de eddig nem vettem észre ,hogy kicsi lenne rá, mert szerintem még bőveb beéri a pocakját.

Sági!
Gondoltam :wink: De ha nagyobb lesz, és nem akarok a széke mellett gubbasztani,akkor jól jöhet ha az asztalhoz húuható.

Ágiboldi!
Sima bio küöles, olan mint a rizs, meg kell főzni.De van kölespelyhem is, azt elég csak beáztatni, de én kicsit szoktam főzni, hogy jól megszívja magát, utánna turmixolom a kajával együtt.
Azt a Hollet hol kapni?

Kép
pankaa

Panka, Hollet bioboltban.

Asztalhoz húzásról jut eszembe, h mostanában Boldi tök jól tűri, h én/mi is együnk, ha az etetőszékében van az asztal mellett, és kölesgolyót rágcsál :D

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi!
A képlet nálunk is ugyanaz. 8) Csak legyen előtte kölesgolyó, vagy vmi a mi tányérunkból, ami nem szokott lenni :lol: Néha répa a levesből, de azt sem szívesen adom még neki.

Kép
pankaa

etetőszék
én az ikeásat tervezem (rem, addigra lesz hozzá tálca, a neten azt írják, van...), max kicseréljük rajta az övet, ha szükséges lesz, bár ha ennyire nem akar majd benne megmaradni, akkor gondolom lesz egy kis probléma a szájkinyitással is. aztán bízom benne, h amint stabilan ül/feléri az asztalt akár anélkül is megy majd, h odaszögezem. látszik, h még csak szopizik kele, mi? :lol: :twisted:

timo
hűűha, micsoda meglepi! mi idén nem csináltunk semmit (bár a babaúszás és utána a pólus igazán romantikus volt :lol: ), még az a hely is be volt zárva, ahol koccintani akartam volna apával hazafelé, úgyh mondhatom, igazán szolid buli volt :D

sági
hol vettél ruhát?

pelus
nálunk is a tescos a nyerő, ill még a huggies is mindig okés.

nanica
sajnálom a nagyidat, nehéz lehet(ett) neki.

ágiboldi
kizárt, h azért ne egye boldi, mert te főzöd, egyrészt n ügyi csaj vagy, másrészt ezt még akarattal se lehet elrontani, szvl nem rajtad múlik. úgyh sztm ezt az elméletet ne sokat hangoztasd, mert ha nagyobb lesz, még a végén belebeszéled, aztán rendelheted a pizzát végnélkül :lol:
ne hagyd, h elmenjen a kedved a főzéstől, néha próbáld be, egyszer úgyis ráérez, aztán majd utálkozik a menyed, h az ura folyton az anyja főztje után sóvárog :D

majus3

Május,
C&A :wink
Vendég

1. év - Papír vagy gyapjúlakodalom
3. év - Bőr lakodalom
5. év - Fa lakodalom
6. év - Ón lakodalom
7. év - Réz lakodalom
8. év - Ólom lakodalom
10. év - Rózsa lakodalom
12. év - Nikkel vagy petrezselyem lakodalom
15. év - Üveg vagy kristálylakodalom
20. év - Porcelán lakodalom
25. év - Ezüst lakodalom
30. év - Gyöngy lakodalom
35. év - Vászon lakodalom
37. év - Alumínium lakodalom
40. év - Rubin lakodalom
50. év - Arany lakodalom
60. év - Gyémánt lakodalom
65. év - Vas lakodalom
67. év - Kő lakodalom
70. év - Kegyelmi lakodalom

Timo, ilyenkor lehet valami bőr-t ajándékozni.

nanica

Sági,
Nálunk jópár éve volt nagy gázvezetékcsere a házban. Lehetett önkormányzati "segélyt" kérni, így szinte ingyen volt. Jó hosszú ideig tartott viszont. Még szerencse, hogy nem a gázszivárgás felett laktok közvetlenül. :?

Pelus:
Szabin most a Libero 7-14 van, és átcsorog. Előtte volt a Tesco, akármi-9, átcsorgott. De csak két hete, nem tudom miért. Lehet, hogy mert az oldalán szeret mostanában aludni?

Ágiboldi,
Lehet, hogy neked is áfonyás almát kéne főzni, nem pedig krumplit. :lol: Én iszony szégyenlem a fejem, de teljesen ellustultam főzés terén. De októbertől belehúzok! Hogy motiváljam magam, csak Hippet veszek. Az meg olyan drága, hogy előbb utóbb jobban bántja a csőröm, mint a főzés :oops:
Ha Szabi nem szeret valamit, ő is Boldi-féle mutatványokba kezd. Ma pl buborékokat fújt a spenótból. Többet nem veszek, de még maradt holnapra, azt meg kell ennie. :twisted:

Kép KépKép
lorca

sziaszok!

Pelus: nálunk is a tescos a nyerő, teljesen meg vagyok elégedve vele!

Sági!
Milyen típusú a Brevi etetőszéketek? Én a legegyszerűbbet néztem abból, ami nem dönthető meg iylesmi. Ezzel a típussal vagy elégedetlen?

Főzelékek:
Nekünk az jött be, hogy majdnem minden típusú főzibe teszek egy kis párolt almát is, így sokkal finomabb az íze. Pl. a céklát is úgy eszi Lauri, hogy cékla+krumpli+alma. Tetszik neki.

A HOLLE pépet gyógyszertárban is lehet venni, én ott vettem. Most rizskrémem van, de a kölest is ki akarom próbálni, mert nagyon jókat írnak róla a babatáplálásos könyvemben.

Kölesgolyókat hogy adjátok a babáknak? Simán a kezébe? :roll: :o

Na, úgy döntöttem, fog kapni Lauri fülbevalót. :) Csak még nem találtuk meg az igazit. Pedig hétvégn lesz a keresztelő! :oops:

A Hipp áfonyás almát én is nagyon szeretem! :wink:

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

JA és még eszembe jutott valami az izületekről, kattogásról:
Lauri is eléggé kattog, főleg a bokája! :(
Egyik reggel hallgattam a Csak csajokat és a babák izületi panaszairól volt szó. Aztán mondta a nő, hogy a kattogás nem probléma. hát remélem. De ha ennyiünknél probléma, akkor nem hiszem, hogy gond lenne, nem egyedi eset. Nem?
Hétfőn megyünk BCG oltásra, majd rákérdezek a dokinál.

Bölcsőhalálról:
http://velvet.hu/poronty/2007/07/31/meg ... l_rejtely/

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Mi is etetőszéket vennék. Attól félek az Ikeás kényelmetlen.
Ria,
Jó hogy végigjártad helyettem a Plusszokat, akkor én már nem teszem :? . Viszont itt találtam elméletileg 17.810-ért.
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... ts_id=1732

SNO, Panka
A Chicco-nak letörölhető a huzatja, azaz tiszta műanyag, ugye?
És ezt simán az asztalhoz lehet helyezni?

Sági,
Miért nem lehet a tiéteket asztalhoz helyezni? Csak mert túl nagy, vagy egyéb oka is van?

Móni,
Kösz az infót. Vsz megyek akkor a szopizós napra, vagy mire. De miket árulnak ott? És megtaláltam a neten, hogy a rendelőben lesz, de ott merre? Te már voltál?

Babakaja,
Ezek felbontás után általában 24 óráig állnak el? (még ilyet nem adtam)? Ha kanalanként kezdem, akkor dobjam ki a többit? (én ezeket a főzelékeket biztos nem eszem meg :oops: ))

Panka,
Reggel nálunk általában nagy folyós kaki van (illetve csak Zsófinál, nálam nem :lol: ) és ez majdnem minden pelenkából néha kimegy felül (próbáltam: Libero, Pampers, Babylove, Alana, Huggies). Leginkább (ilyen felső szempontból) a Huggies vált be, viszont előfordul hogy oldalt ereszt, míg a többieknél ez nem fordult elő. Mi egyébként főleg Alana-t használunk, mert az környezetbarát és nem is drága.

KépKép
bozotka

Bozotka,
Én általában kiöntöm üveg pohárba a felét a kajának, az szokott lenni az adagja. Már csak azért is, mert a pohárba simán kijön, nem kell kapirgálni, a pohárból meg könnyebb etetni. A többi a hűtőbe. Eddig 2-3x evett meg majdnem egy egészet. A napi adagja 1-2 üveg. Van, amelyik 48 óráig jó hűtőben, nem tudom mi alapján döntenek, de rá van írva.
Ha kanalanként adod, akkor is próbálhatod naponta többször is adni. Mondjuk reggel-délben-este egy-egy kanál két nap alatt az már majdnem az egész üveg. :wink: Van azért, ami finom. Nem a spenót vagy a finomfőzelék.

Kép KépKép
lorca

Május, Sági, legalább egyenrucit vettetek? Ugye Május te is C&A-set végül? :D

Dinyuska, Sági után szabadon a kölesgolyót kettéharapjuk, és a kisebbik felét berakjuk a szájába :wink:

Bozotka, általában 48 óráig áll el hűtőben, de a lényeg, h ne az üvegből add neki, mert ha belemegy a nyála, akkor nem áll el (hivatalosan, aztán persze fenetudja), szóval szedj ki egy tálkába amennyit megeszik, és a többit be a fricsibe :lol:
Én simán megeszem a maradékot, persze amire a legjobban hajazok (banán-alma, sütőtök alma, stb) azt tuti, h megeszi a kis piszok az utsó cseppig, h nekem ne maradjon...

Lorca, nekem a főzés nem természetesen jön, hanem erőltetem, és közben azt gondolom, mindenki jobban járna az üvegessel, csakhát az anyukám, a védőnő, és általában mindenki úgy néz rám mint egy ufóra, h mért üveges kaját adok neki, hiszen olyan egyszerű megcsinálni és az a természetes (amivel szintén nem értek egyet, mert sztem a HIPP előírásai szigorúbbak mint a zöldésgesé ill. az én konyhámé)
Spenótot már lehet? De abban az üvegben van glutén... vagy már a kenyérhéjjal átlépted a küzöböt úgyhogy mehet? :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Mazsi,
Egyoldali szopi tesztelve, éppenséggel működik, csak még szokatlan, mondjuk éjszaka néha kimondottan jól esik megfordulni.

Lora,
Ilyen egy sz@r napot!
Szerintem is tök jól ülnek az ikeásban. Ha jó szorosra húzod az övet, akkor nem tud felállni (mondjuk lélegezni sem) :twisted: .

Panka,
Én rengeteget küzdök a szorulásommal kiskorom óta, a terhesség meg egyenesen horror volt ilyen szempontból, nem szeretném ha Sebi örökölné. A patikában azt mondták, hogy fölösleges bármivel elősegíteni (kúp, szélcső) a gyerek székletét, amíg nekem problémás és szoptatok, mert átmegy :shock: .
5 pontos biztonságiöv: 2 vállnál, 2 deréknál, 1 lábközött
Libero 7-14-ig, ha már rendesen meghaladja a 9 kg-ot, akkor kipróbálom a Tesco lilát.
Megmondom őszintén én nem ragaszkodom az egység mérethez személy szerint, de az elején így egyeztünk meg, se több, se kevesebb. De ha neked más a méret szerintem nem gond, jöhet.

Ágiboldi,
Sebinél a céklás-alma ma nagyon ment, jól néznék ki, ha elutasítaná a céklát, mert akkor ehetném meg azt a néhány tonnát, amit már lefagyasztottam, meg ami még feldolgozásra vár.

Sági,
Holnap irány a Rossmann.

Aaaaaaaaaaaaa. Elzavartak a géptől, most nem tudom végig olvasniiiiiii

Orsi
Kép Kép
sno

Ágiboldi,
Spenótot nem akarok adni, de volt itthon egy üveg, már untam a kerülgetést. :oops: Így járok, ha nem én vásárolok. :lol:

Most olvastam el, mi van benne. Glutén nincs, de tejszín és tejpor van. :shock: A két dolog, amit nem akarok adni. A saját szekrényemben lévő dolgokat már nem olvasom, de ezentúl fogom, ha nem én veszem. És holnap Szabi nem eszik spenótot.

A főzés nekem sem alaplét. De szeretem a párolt zöldségeket. Abból meg a friss a jó, tehát nem gond. Amit nem lehet megpárolni, azt nem eszi a gyerek. :twisted: Az én kedvencem a cukkini, úgyhogy Nati abból egy tonnányit megevett. :lol: Olyan veszély, hogy kivegyem a levesből a répát, engem nem fenyeget.

Éjszakai fordulás:
Egyre nehezebben megy. Már szinte soha nincs olyan, hogy Szabi aludjon bele először a szopiba. Így amikor meg akarok fordulni, az már az a pillanat, amikor arra ébredek, hogy mocorog. Na az meg nem a forgás időpontja. Vannak a külön alvásnak előnyei. :lol:

Kép KépKép
lorca

Hát ez az, Orsi, én ma megettem egy Aventes pohárnyi céklát.. :shock: brrrrrr, pfúj. Az első 2 falat finom volt, de aztán...

Lorca, na igen, tudtam, h van a spenótban valami nemkívánatos.

A cukkininek ugye nem baj, h a sok magja belemegy? És párolni hogy kell? Eddig főztem.

Kép
Kép
agiboldi

Na én azért főzök inkább neki abba tudom mit teszek. :wink:

Jajjj elfelejtettem mit akarok írni! :oops:

Inkább megyek....

KépKép
csongria

Végül csak maradhattam...

Gratuláció minden évfordulós párnak!

Bozotka,
Igen, letörölhető, holnap megnézem az asztalhoz tolást.
Alana, nem is hallottam még róla, hol kapható?

és most jó éjt mindenkinek! Nekünk "szuperek" a kilátásaink, 8-óta túl vagyunk 3 visszaalvós felsíráson és egy szopin :shock: ez azért még a mi köreinkben is nyugtalannak számít! Bár lehet, hogy most egybe lenyomta az éjszakai műsort, és innentől semmi :D álmodik a nyomor...

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok! :)

Orsi!
Tegnap Lillus is felsírós-visszaalvsát csinálta fél 8-tól 9-ig legalább 3-szor. Nem tudom mi lehetett a baj! :shock:

Kaja:
én főzök és veszek is. Most pl. vettem Ágiboldi javaslatára szilvát! :) :) Így holnap azt kapja.
Ja, tegnap ebédre gondoltam csinálok répa+krumpli+alma variációt. Miután a nagy klippcsinálás közben odaégett a répa!!! :oops: :oops: , így maradt az alma-krumpli. Tök sz.r lett, nem is kellett Lillusnak, vmiért nyúlós lett. Mitől? :oops: :oops: Vagy elrontottam vmit?

Nanica!
Köszi, hogy leírtad az évfordulókat, még nem is hallottam mindről... huh, ezek szerint még az aranyra is 47-évet kell várnom! :) :) Addig ne is álmodozzak ékszerről? :lol: :lol: :lol:

Ágiboldi!
Hogy bírod megenni a b.kaja maradékokat? Szerintem nagyon rossz mindegyik!!! Még a gyümik se mennek nekem.. :roll:
Cuki lehet a kis köleskapkodó Boldi! :)

Bozotka!
Szerintem vagy ne üvegessel kezd a főzik adását vagy csináld úgy, mint a többiek. Nekem legalább 3 üveg a kukában végezte 1 kanál híjján. Mert Lillus semmit nem eszik meg! :( A jó kis sütőtök... pedig már vettem gyümicukrot is, hogy teszek a kajájába, de hatástalan! :(

Timi
Kép Kép
timocska

Jóreggelt!
Timi, nekem is nyúlós lett az almakrumpli, csak már monadni se mertem!! Jajjjdejó, h neked is, pedig te még főzni is tudsz :lol: nemtom miért (én egyszer még tápit is tettem bele, de úgyis), és persze Boldi se ette meg..

Timi, neked a sütőtök-alma-banán (lehet, h nem banán hanem s.barack) se ízlik? Az a kedvencem, kár, h mindig megeszi előlem..

Ma is aludtunk ám! 9-től egy (éjfél körüli) felsírással de szopi nélküli visszaringatással, egészen 5:45-ig!! Hurrá! Csak az a baj, h utána nem aludt vissza, pedig nekem a hajnali órák a legfontosabbak, de hiába próbáltam aludni, odamászott, felkönyökölt, és a homlokát és orrát nekinyomta az enyémnek: arra eszméltem, h még a szempillánk is összeér :lol: cuki volt, csakhát 6-kor? :roll:

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi,
Céklát azt nem tudnám lenyomni, csak savanyúságnak, úgyhogy nálunk az nem figyel.
A kicsi, max 20 centis cukkinit megmosom, hosszában negyedelem, 2 centis darabokra vágom. Nem hámozom vagy magozom. Mélytányérba be, pici víz, lapossal takarom. Pörgetem, amíg ideális puhaságú. Az én részemet előbb kiveszem, azt reszelt sajttal meg is eszem. :D Szabi még nem kapott, de Nati ilyenkor már szemezgette. Neki azért nem adtam a héját az elején. :wink:

A répával lábasaim halála után már nem is próbálkozok, az csak mikró. Kicsit több víz, mert ha kiszárad, akkor gumis lesz. Nem tud odaégni :D Ha mégis főzöm, akkor beállítom az órát, de akkor többnyire rizzsel, akkor jó puhi. :oops:

Bozotka,
A Hippnek vannak mini üvegei is.

Kép KépKép
lorca

Lorca!
A "pörgetem" az a mikróban való tevékenységet jelenti? :lol: :lol:

Ágiboldi!
Szupi éjszaka! :)

Nem tudom ki is mondta, hogy ha már később kel fel a nap, a gyerekek is később kelnek. Nálunk bejött, Lilla ma fél 8-kor ébredt! :D :D :D (a 6 helyett).

Május!
Nálatok ez hogy alakul?

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Orsi: mekkora a fagyaztótok,hogy ennyi minden belefér. Nekem az 1kg barack és az 5 aventes tejcsi elfoglal egy szintet a frigóban, és a másik kettőben a mi kajáink vannak :shock:

Párolás, főzés helyet próbáltátok már a sütőben sütést? Teljesen más íze van! (tesztfőzést csináltam!)
A sárgarépát és a krumplit is jól megmosva héjastól be a sütőbe, zárható jénai edényben vagy alufóliába csavarva, 200 fokon 30 percre.

Az almának ugyanígy elég 20 perc!

Viszonylag jó éjszakánk volt. Igaz a 8 órai elalvás után még 10 előtt fölkelt, szopi, de utánna csak 3kor kellt és 5.20kor!!! :) Azóta viszont nem aludt vissza és már nagyon nyűgös... Annyi nyálat nyelt, hogy azt vissza is taccsolta! Tényleg csak nyál volt! De elaludni nem akart!

Most megyek vele sétálni, hátha alszik kicsit!

nanica

jó reggelt!

vmi volt a levegeőben mert nálunk is volt vagy 3-4 felsírás 8-23ig :shock: úgy látom a hajnali 2 es szopi állandósulni látszikde ügyi vagyok mert ülve félálomban megszopiztatom a szobájában és megyek vissza a kcisi ágyamba alucikálni így azt a maradék 2-2,5 órát legalább alvással töltöm :lol:
merthogy újabban f5-5re kialussza magát :shock: :shock: :shock: na ilyenkor költözünk a nappaliba...akkor szopi és vagy alszik vagy nem ma pl játszottunk 3/4órát majd odavittem a hajszáírítót és beájult :lol:

nyúlós krumpli
én ha krumplipürét csinálok leturmixolom mert apa úgy szereti :oops: :lol: és ilyenkor nyúlós lesz :shock: a legutóbb azt az infot kaptam h hidegen kell leturmixolni és akkor jó lesz :lol: még nem próbáltam de hátha működik
a keményítő nem bírja a melegen turmixolást :lol: állítólag :lol:

nálunk szerintem nem lesz baj a mardék bébikajával, itt van apa :lol: a gyümiket mondjuk én is bmilyen formában megeszem :oops:

timo
milyen lett a lecsó? és a klipp?

nekünk 10én volt a 2. :lol: nanica arra nem jár semmi? :shock: :lol: :lol: :lol:
kaptam egy csomó bonbont és nagy csokor virágot és vacsiztunk itthon egy finomat :oops: :lol:

na most megyek is szólítanak :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Ma reggel 5 előtt hosszú küzdelmet folytattam Szabival, hogy leszedjem róla az átpisilt body-rugit. Holnaptól Nati megmaradt 4+os pelusait kapja. :evil:

Timo,
Igen, max teljesítményen. :D
Fűtés van már nálatok?

Nanica,
A sütőben remek a kígyóubi is :) Alufóliában. Vagy jól lesuvickolt krumpli. Annak a héját is megeheted, pici vajjal, sajttal, amit a krumpli saját hője felolvaszt, remek. Előtte még épp, hogy be kell vágni kereszben.

Kép KépKép
lorca

Mazsi!
Se lecsó, se klipp! :cry: :cry:
Tegnap délután olyan nyüszi volt Lillus, hogy ha letettem, akkor bömbizett. Így sétáltunk, játszottunk.
A klippel meg tökre felhúztam magam, mert az esküvői dvd-ről leszedtem egy csomó jó képet, feltöltöttem a netre, a géprről letöröltem. Aztán a net-ről is eltűnt, és most elvette a kedvem, hogy újra leszedjem a dvd-ről! :evil: :evil: :evil: :evil:
De még nem adtam fel! :)

Nanica!
Én nagyon szeretem a sütőben sült krumplit, már Lillus is kapott belőle. Nem reszketett az újabb falatért, de legalább nem rázta ki a hideg! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Nanica! Ú de korai séta :shock: Meghalnék ha ki kéne mennem. :oops:

Timi! Répa :lol:

Én is hallottam hogyha még sötét lesz tovább fognak aludni a babák. Mi kilenctől 6:50-ig aludtunk moccanás nélkül. Hát ez már kettő de 3 a magyar igazság.

Ma megyünk az ortopédiára vissza! Pont rossz mert 1 és 2 között kell mennünk de Beni 1-kor eszik. Ha megetetem és utánna indulunk nem érek oda. Ha oda megyek 1-re akkor ott kell megetetni de az katasztrófa mert tiszta cékla lesz. Nem tudom mit csináljak :roll:

Én úúúútálom a bébi kajákat a sinlac viszont izlik nagyon. Mondtam a védőnőnek hogy úgy esszük hogy 1 kanál a babának 1 a mamának. Röhögött, mondta hogyha azt akarom hogy felszedjek jó pár kilót nyugodtan mert ez a leg kalória dúsabb a tápok közül és Beni azért kapja hogy hízzon. :shock: Tegnap még csak a kanalat se nyaltam le! :lol:

KépKép
csongria

Lorca!
Fűtés??? Majd október 15-től kábé! :roll: :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Nekem olyan melegem van éjtszaka lehet hogy klimaxolok? Pedig most is 22 fok van.

KépKép
csongria

Ria!
Vedd le a thermopizsit! :D :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! :lol:

KépKép
csongria

Timocska,
Eszembe jutottál, amikor reggel vacogva húztam fel a zoknim. Arra gondoltam, hogy ha már tizen kevés fokok lesznek, csak meggyőzhetőek fűtésügyileg nálatok. Vagy majd ha fagy?! Engem az bosszant, hogy ha nem vágja el feleslegesen a gázcsövet, akkor lenne fűtésünk. Úgysem dolgoznak most, minek kellett pont ezzel sietni?!

Csongria,
Babakanalat én sem nyalom le, de nem a kalóriák miatt. Nati valószínűleg ezért kapott tüszős mandulagyulladást. :oops: Tőlem.
Azért jó, hogy 22 fokban ilyen jól elvagy. Nekem már jégcsapok lógnak az orromon. :lol: Pedig itt sincs 21-nél kevesebb. :oops:
1kor nem kaphat csak tápit? Azzal gondolom nem maszatol. És egy másik etetésnél eszi a céklát. Amit tényleg nem vinnék vendégségbe. :D

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Ikrek: Nálunk meg volt rá a sansz. A nagybátyámék is ikrek illetve a a mamim mindkét tesvérénél vannak ikrek. Én lehet, hogy beválalnám. Mivel nálunk valószínű nem a közeljövőben lesz a második, így Gréta már nagyobb lesz és lehet hogy könnyebb lenne.

Pelus: Mi Huggiest használunk, eddig nem volt vele gond.

Kaja: Én tegnap cukkinis krumplit csináltam és nagyon ízlett neki, céklát is imádja, illetve eddig majdnem minden bébikaját megevett.
Sőt eddig talán kidobni se nagy kellett, mert mi nem egy-két kanállal kezdtünk, hanem negyed-fél üveggel, mert sírt ha nem adtam neki többet.
Nekünk is a szílvát mondták a székletgondokra, azért is kezdtük kicsit hamarabb, mint 4 hónap a hozzátápit. Azóta semmi gondunk a kakival.

Timi: Én is meg tudom enni a legtöbb bébikaját, szerintem nem olyan rosszak.
Sógorom is megkostolta, hogy mit adok a keresztlányomnak és azt mondta, hogy ez bűntett az emberiség ellen, ilyeneket gyártani.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Lorca! Én is gondoltam a tápszeres megoldásra! :roll: Csak megszívom ha nem akarja megenni mert reggel hétkor például(10 óra nem evés után) azt mondta köszönöm anya edd meg inkább te. :roll:

KépKép
csongria

Csongria,
Akkor próbálkozhatnál valami nem maszatolós túlélőebéden. A tápis krumpli, vagy sült uborka nem hagy csúf nyomokat. Ha azokat szereti, biztos jobb, mint a cékla. :lol:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Dinyuska!
Én nem merek áfonyát adni, az nagyon savasít. :? De biztos finom. :wink:
Miért mentek BCG-re?Újra kell oltani?
Kölesg.-t csak simán a szájába adom, vagy a kezébe(attól függ milyen koszolni való ruha van rajta :lol: ).Szopigatja mint a cukorkát, aztán lenyeli.

Bozotka!
Igen, múanyag, letörölhető az egész, és a huzat le is vehető.
Az Alana pelus, DM-es, igaz?Nekünk is a Huggiesból az oldalán ereszt, de csakis a bal oldalán.úgy látszik Emili nem egyenesen céloz
:lol:
Én is csak addig tárolom hűtőben a kaját, amig rá van írva.De főzz eki egy répát, az nem drága, ha ki is kell dobni. :wink:

Csajok!
Ki írta, hogy a Rossmannban mától 199 ft a Hippes kaja?Mindegyik Rossmannban?És mindegiyk Hipp?Mert csak akkor indulok útnak, ha igen. :lol:

Agiboldi!
A spenótosban nincs glitén, az csak krumplival van.A Hippes.Én is adtam neki, de nekem nem ízlett, kisasszony is csak 2xi nekifutásra ette meg.De feljavítva egy kis tápivel már szerintem okés.
Egyébként én is a saját főzésnek vagyok híve, de pl. 2 db. őszibari majd 200 ft, + vesezk hozzá banánt is, abból 1 db. nem tudom mennyi, de a turmixgép mosogatásával együtt már biztos van 300 ft.
:lol: Szóval nem éri meg anyagilag annyira.Én akciókkor szotam betankolni üvegesből, így nemolyan drága.Bár Emilinek ha nagyon éhes 1 üveg nem elég. :?

Sno!
Ok, csak azért kérdeztem, mert akkor sznte minden képet át kell méretezni, és az nagyon sok idő lenne. :D

Lorca!
Én nem emléxek tejporra.A Hippesben van? :roll:

Nálunk is volt sírós-ivós-visszaalvásos téma, éjjel is 2x keltem, de reggel 8ig aludt utánna. :wink:

Timocska!
Kprumplit együtt főzted az almával?Vagy ha külön, akkor kihült állapotjában turmixoltad össze?Mert hidegen a főtt krumpli nyúlós lesz,mint a gumi.Ezért kell a krumplipüréhez is forrón összetörni.

Mazsi!
Pon fordtíva, legalábbis nálunk csak melegen lehet pürésíteni, hidegen tuti gumis lesz.

Kaja leégés elle:van sütőzacskó, amiben jól meg lehet párolni a zöldségeklet a sütőben, nem ég le, megmarad a leve is.

Én mindenféle babakaját komázok, kivéve a spenótot, mert nincs benne fokhagyma, ami védőnő szerint mehetne már neki, és a finomfőzi.Az bűn rossz.

Kép
pankaa

lora
Brigi jobban van?

pankaa
hát akkor nem tudom az tuti h én a krumplipürét melegen turmixolom és nyúlik :lol:
apának azért ízlik ez mert szereti a tasakos krumplipürét (amit nem vagyok hajlandó megvenni neki) és így turmixolva hasonlít rá :lol:

Lea kemény 15percet aludt az 3/4-1 óra helyett :twisted: mi van itt????

csajok a kölesgolyót készítitek vagy így lehet kapni? (na jönnek értelmes hozzátápis kérdéseim :oops: )
de most jut eszembe h a jövőhéten tarthattok nekem egy gyorstalpaló továbbképzést a talin :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Én nem merek bébiételes finomfőzit adni mert karfiol van benne és attól félek hogy fájni fog a hasa. :roll:

Lorca! Apukám hozott kintröl Hippes babakekszet amire az van írva hogy 6 hótól te ilyet mikor adtál Natinak? Nincs benne tojás azt megnéztem az itthoni leírásán. Ja és mellesleg ausztriába 1 euró 20 volt itthon meg 800 ft :evil: Egy kis kenyérhéjat már kapott.

A tízóraink 1 körte,1 alma és fél banán volt! Bekjálta! Ettől még én is jóllakom. :lol:

Timi! Próbáld meg Lillusnak az univer Bio zöldborsófözelékét. Paszírozott nincs benne a héja. Nagyon nagyon finom ez még nekem is izlik. :)

KépKép
csongria

Mazsi! Bárhol lehet kapni a biocuccoknál átlátszó zacsiban van és golyó alaku :lol:

KépKép
csongria

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?