Sziasztok!
Már megint sokat írtatok, nem bírom követni az eseményeket!:-)
Üdv az újaknak! Itt valóban nagyon parás kismamák vannak, én az első 12 hetet végigparáztam, utána már csak mértékkel, de amióta mozog a bébi, meg láttam 4D-n, azóta oltári nyugodt vagyok...
Most voltam a védőnőnél, 3,7 kg-nál tartok hízásban. Meg is jegyezte, hogy jól megugrott.....gondoltam magamban, hogy xxxxxxxxxxxxx, és szépen mosolyogtam:-)
Amúgy vérnyomásom ismét béka feneke alatt, 95/60. Néztek szívhangot Doppler-féle készülékkel, alig találták, mert a kis pindurom teljesen lent volt a hasamban, és valószínű ismét a jól megszokott kiflipózt vette fel, de azért lehetett hallani, hogy kalimpál a kis szíve.
Délután megyek a dokimhoz, terhesgondozásra, most kapok időpontot a következő UH-ra. Szerintem két hét múlva megyek, mert jövő héten sulihetem lesz, úgyhogy az kilőve. De most annyira nem is sürget a dolog, mivel a múlt héten volt a 4D.
Én is ajánlom mindenkinek a 4D-t, mi is nagyon jó helyet fogtunk ki, de mi vidéken, Szombathelyen voltunk, az van közel.
Egyébként mint megtudtam, ez a rendelő a Telki Magánkórház partnerintézete. Mondjuk elég luxus szinten mennek a dolgok, az biztos. De főleg az volt jó, hogy a szonográfus nő tök profi volt, és nagyon jól elmondott mindent, szinte minden részét láthattuk a kis kincsünknek, és még a nemét is megtudtuk kb. 9 perc után.
Szóval én nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással, egyébként 20 perces vizsgálat volt, szívhangot kihangosították, minden részét alaposan megnézték, kaptunk DVD-t, meg postán kapunk fényképeket. És ez volt 12.000 Ft.
Szili!
Neked lógok a kineziológussal! Priviben küldjem a neveket, vagy itt is jó lesz? Ha priviben, akkor az e-mail címedet add majd meg, köszi.
hello Jim! Üdv újra itt, merre jártál?
Pati!
Gratula a kis kukishoz!!!
Szóval akkor nálatok abszolút férfi-uralom lesz...
3:1. Nálunk az arány ugyanez lesz, csak a csajok javára
Egyébként nálunk a Viki is nagyon apás - bár velem is nagyon kis bújós, de másként - apával szabályosan "szerelmesek" egymásba, gondolom a másik kis csörfi is majd főként apa-párti lesz:-) Úgyhogy apa már előre örül, hogy lesz még egy kis szerelme
Pandi!
nagyon tündéri a nővéred kislánya, olyan kis boldog babának látszik a képen! Gratula neki is, meg neked is, hogy ilyen hősiesen helyt álltál pocakosan! Várjuk a történetet! Bár gondolom most még kavarognak benned a gondolatok!?
Ti hogy tudtok a DVD-ből kivenni képet? Mert nekem sehogy sem sikerül? Vagy lefényképezitek a képernyőt?? Valaki adjon tanácsot az ügyben! Köszi!
Most abbahagyom az irkálást, rendet kell raknom itthon, meg valami ebédet is kreálnom kell, mert 1-re Sopronban kell lennünk!
Kata