Sziasztok!
Előre is elnézést kérek azoktól, akik több topikot látogatnak, de ahova írni szoktam, ugyanezt a levelet teszem fel.
MEGJÖTTÜNK A 4D-RŐL!!!!
Megerősítést nyert amit eddig is sejtettünk, :
Ezen kívül láthattuk a hátát, a lábát, a kezecskéjét, a pókhasát, a fokhagymagerezd popsiját is.
Na az arcát azt nem volt hajlandó kidugni a lepény mögül, sőt, makacsul és folyamatosan fúrta be magát oda. Hősies küzdelemmel vadásztuk, néhány egész elfogadható, pillanatnyi profilkép sikerült is. Isten bizi rajtunk nem múlott! a vizsgáló hölgy keze már többször begörcsölt szegénynek, de nem adta fel!! Én csokiztam, forogtam, szökdécseltem, szerintem a cigánykeréken kívül minden volt.
Hiába, aki pasi az majdnem 16 hetesen is pasi!!
Duzzogott a kis lelkem!!! Végül egy óra küzdelem után a kezét a feje alá hajtogatta (pont úgy ahogy én szoktam aludni ) és eltentizett a kisbogár.
Próbálok Nektek képeket prezentálni, de a fentiek figyelembe vételével kérem megtekinteni (este teszem fel mert kicsinyíteni kell)
A 4dgenesisben voltunk, a helyet mindenkinek meleg szívvel ajánlom!!!
Az a véleményem, hogy vagy így, vagy sehogy. A szonográfus hölgy olyan megható szeretettel beszélt a pocaklakómról, mintha a sajátja volna, már ezért az érzésért megérte. Kisfiam (nagyfiam
) csokit, üdítőt kapott, mi pedig olyan odafigyelést, mintha 10 csillagos szállodában lennénk. A vizsgálat közel egy órát tartott, nagyon alapos és fantasztikus volt, dacára a kispasi anti-kooperatív hozzáállásának.
A 22. és 28. hetet javasolta még vizsgálatra, utána így elöl fekvő lepénnyel nem igazán..
Óriási élmény volt!!!!