Új privát üzeneted érkezett!

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma?

Legyszives adjatok ebed otleteket. Nem tudom, hogy mit fozzek.

Mar csak 2 nap munka a mai napon kivul es vege. :lol:

Vera!
Izgatottan varom a mai hojelentesed.
:lol:

Magi
Vendég

sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek! Ma nincs sulim, de majd megyek délelőtt a barátnőmhöz babázni! :)

Vera!
Remélem jó hírekkel tudsz szolgálni!

Magi!
Nálunk szerintem tojás leves lesz és rizs meg Uncle Bens-es szechuani szósz pipihússal!

d.dodó

Sziasztok

Tegnap suliban voltam este már nem volt erőm írni, csak olvastalak titeket.
Nálunk minden rendben. Lego köszi kérdésed, házra csak érdeklődő volt telcsin de el nem jöttek, Réka pedig beszokott az oviba, már nem sír, szereti, sokat játszik, és amit nem szokott eddig hiába tanítottam, verseket mond. Nagyon édi.

Magi de jó akkor már nem csak ezt a 2 napot kell kibírni.Jó ez az utazás, érezzétek jól magatokat.

dodó drukkolok nagyon neked.

Vera hőd?

És a többi kismamák hogy vannak ma?

Én ma nem főzök mert anyunál vagyok, 11-re megyek a nagylányomékkal az osztállyal úszásra.

Gabi

Kép
lieglgabi

Én most megyek barátnőmékhez babázni!!! majd még jövök!

Amúgy nem értem mi van, mert a reggeli hőm nem igazán ment lejjebb, csak a tegnapi 36,8-ról 36,7-re, (ami uyge valljuk be nem nagy különbség) de az oldalam meg fájdigál! Ma vagyok a 15.napon!

d.dodó

Dodo!
Lehet ejjel lesz ped.
Majd akkor leesik.

Gabi!
Sajnalom, hogy nem jottek el megnezni ahazat.
De jo, hogy Reka ilyen hamar beszokott.

Kitartas a sulihoz.
szombaton nekem is kezdodik a suli.

Vege az utolso angolomnak is.
Tobb mar nem lesz, mert nem jovok jovoheten mar dolgozni.

Magi
Vendég

magi!
Én pedig itthon szabin! :D
jó nyaralást!

Mindenkinek sok puszi!

Én gulyáslevest és langallót készítek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
De jo neked.
Nem baj nekem is mar csak ez a het. :lol:

Talan spenotot fogok csinalni tojassal, mert a hus szagat most nem birom, igy elkesziteni sem.

Magi
Vendég

Sziasztok.
A mai hőm ez.
Kép
Báár be kell vallanom hogy amikor megébredtem az oldalamra fordultam és akkor mértem asszem ha jól láttam 36.3-at és rá pár percre megint megmértem mikor már láttam valamit és akkor az 36.5 lett és ezért írtam be a 36.4-et

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!

TEgnap egyutt voltatok vagy ma?
Nem lett volna szabad.
Igy ha kesobb volt a ped kicsit akkor fiad lesz!
A fiuk legyozik a lanyokat. :shock:

Amugy jol alakul a hod.
Ha ilyen magasan marad meg 4 napig legalabb az tok jo.

Magi
Vendég

Lanyok!

Mi ez a pangas! Hol vagytok?

Nalunk vegul spenot lett tojassal. :lol:

Mar csak ket nap munka.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Előre is elnézést kérek azoktól, akik több topikot látogatnak, de ahova írni szoktam, ugyanezt a levelet teszem fel. :oops:

MEGJÖTTÜNK A 4D-RŐL!!!!

Megerősítést nyert amit eddig is sejtettünk, :
Kép

Ezen kívül láthattuk a hátát, a lábát, a kezecskéjét, a pókhasát, a fokhagymagerezd popsiját is. :lol: Na az arcát azt nem volt hajlandó kidugni a lepény mögül, sőt, makacsul és folyamatosan fúrta be magát oda. Hősies küzdelemmel vadásztuk, néhány egész elfogadható, pillanatnyi profilkép sikerült is. Isten bizi rajtunk nem múlott! a vizsgáló hölgy keze már többször begörcsölt szegénynek, de nem adta fel!! Én csokiztam, forogtam, szökdécseltem, szerintem a cigánykeréken kívül minden volt. :shock: Hiába, aki pasi az majdnem 16 hetesen is pasi!! :shock: :roll: :lol: Duzzogott a kis lelkem!!! Végül egy óra küzdelem után a kezét a feje alá hajtogatta (pont úgy ahogy én szoktam aludni ) és eltentizett a kisbogár.
Próbálok Nektek képeket prezentálni, de a fentiek figyelembe vételével kérem megtekinteni (este teszem fel mert kicsinyíteni kell)
A 4dgenesisben voltunk, a helyet mindenkinek meleg szívvel ajánlom!!!
Az a véleményem, hogy vagy így, vagy sehogy. A szonográfus hölgy olyan megható szeretettel beszélt a pocaklakómról, mintha a sajátja volna, már ezért az érzésért megérte. Kisfiam (nagyfiam :oops: ) csokit, üdítőt kapott, mi pedig olyan odafigyelést, mintha 10 csillagos szállodában lennénk. A vizsgálat közel egy órát tartott, nagyon alapos és fantasztikus volt, dacára a kispasi anti-kooperatív hozzáállásának.
A 22. és 28. hetet javasolta még vizsgálatra, utána így elöl fekvő lepénnyel nem igazán..
Óriási élmény volt!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!
Megjöttem! Olyan jó volt babázni egyet! meg persze beszélgetni a barátnőmmel! Ma sokat leszek egyedül, mert apa gokártozni megy a munkatársakkal este!

mpatr!
Gratula a kukacoshoz!!! :)

Magi!
Lehet tényleg éjjel lesz a pé. A hőgörbém szerint is. Pont ma kaptam mailt tőlük, hogy holnapra várható! Szóval lehet már éjjel lesz!!! Mindjárt megpróbálom belinkelni az eddigi görbémet! Mindenesetre tegnap meg tegnapelőtt együtt voltunk apával! Szerintem még ma is leszünk... ha nem lesz tök hulla a gokártozás után!!!

d.dodó

Na, eddig ilyen egyhangú a görbém!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 60000_.png

d.dodó

mpart!
Gratulálok a kisfiadhoz!!

magi!
2 nap?Azt már féllábbal is kibírod,de jó neked!!!!

Kép
Kép
a.ibici

mpatr ezt a beszámolót öröm volt olvasni, komolyan mondom elérzékenyültem:) Gratulálok a kukacoshoz. Képeket várom.

dodó én vasárnap megyek az unokatesómhoz, én is babázni fogok már alig várom.

Kép
lieglgabi

Az ígért képekkel jövök.

Norton baba, hátulról, integetve:
Kép
A világ egyik legédesebb fokhagymagerezd popsija:
Kép
egy szégyellős pofi, a lepény mögül nem kis technikai bravúrral kifényképezve:
Kép

Kép
Kép

mpatr

mpatr hát ezek nagyon jó képek, annyira édes. Irigykedem egy kicsit, nem baj? Én is szeretnék már egy pocaklakót.

Kép
lieglgabi

Gabi a Tied szebb lesz! :D
Ennyi előkészület után... :roll:

Kép
Kép

mpatr

mpatr!!
Nagyon szép baba! :) Gratulálok!

Gabi!
Csak pozitívan hozzáállni.....tudod, ez a mi hónapunk! :wink:

d.dodó

Mpatr!

Nagyon szupik a kepek.
Gratulalok a futyihez.
Tenyleg edes a ket kis fokhagyma.

Lanyok!
En ma megint nem voltam jol, de most delutan kifejezetten rosszul vagyok.
Alig elek.
Faj nagyon a gyomrom es olyan gyenge vagyok, hogy azt el sem tudom mondani.

Magi
Vendég

Magika, a másik topikon is sorra panaszkodnak a 16-20 hetes kismamák, hogy vissza-visszatér a hányingerük vagy a hányás.
Én is elég pocsékosan vagyok napok óta. Azért ez még mindig messze jobb mint ami volt.

Kép
Kép

mpatr

Ma delutan ugy voltam, mint par hete.
Most is ugy vagyok meg.

Mindjart megyek is aludni.

Magi
Vendég

Magika, holnap új nap virrad! :wink:
JOBBULÁST!!!!

Kép
Kép

mpatr

Lányok, megjöttem 8) Mostanában gyakrabban leszek, úgyhogy mindenki írjon szépen magáról pár sort, képtelenség lesz visszaolvasni. Remélem jól vagytok!
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!
Nem tudom mi lehet nálam a gond.....a vonalzóm alapján holnap lesz PÉ. Ciklus.hu oldal alapján ma van. Viszont a hőgörbém alapján még mindig nincs, nem hogy lejjebb menne a hőm, de tegnapihoz képest feljebb ment! Szóval valahogy nem stimmel! És nem hiszem hogy a Jónás nap sszejött, mert akkor meg sokkal magasabban kéne legyen a hőm szerintem.

Linkelek egy görbét! :(

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 46400_.png

d.dodó

Jo reggelt mindenkinek!

Ma mar jobban vagyok, de tegnap nagyon vacak napom volt.
Meg most is faradt vagyok miatta.

De mar csak a holnapi nap a munkaba es vege. :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

JIMM, JIMM, JIMM!!!!!!!!!!!!
Trallalallalalllllaaaaa!!!!
Jupiájééééééé!!!!
NA CSÁ! VÉGRE!!!!!

Szia Jimm!
Olvassál csak szorgalmasan!!
A vonalzókat látod, haladnak, te jó ég, a te babád is mekkora már!!!!
Kérünk mi is híreket!!
Nálam minden oké, 11 hetes kortól csökkent az a kibaltázott rosszullét, 13 óta egész jó de még van egy-két sz..r nap.
Pocaklakónk szégyellős öcsi, a kukit nem szégyelli, csak a pofiját. Tegnap raktam fel képeket.

WELCOME BACK!!!

ÍRj nagyon sokat!!! Sok a pótolnivalód!!!!

Kép
Kép

mpatr

Vera!

Mai hojelentest szeretnek kerni.

Magi
Vendég

Sziasztok

Ma amikor elmentek a gyerekek visszafeküdtem, úgy elaludtam, hogy fél10-kor keltem, most meg a sok alvástól szét megy a fejem.

Magi örülök hogy ma már jobban vagy, és már csak 1 nap van.

Jim jó hogy jelentkeztél, hogy vagy? Nálunk annyi van hogy 12-én megjött, most a clostylbegites utolsó napon vagyok, szóval pár nap és jön a pe. Réka beszokott az oviba.Velünk kb ennyi, és veled mi történt? Mi újság nálatok?

Dodó nem lehet hogy tegnap volt a pe, és ma már azért megy feljebb? Lehet neked nem ugrott annyira lejjebb. Váladék?

Vera nálad mi a helyzet?

Gabi

Kép
lieglgabi

Vera igen:) Szerintem azért ez nem olyan rossz hő, nekem is kb 4. nap környékén kezdett el jobban emelkedni, aztán menszi előtt újra csökkent. remélem utóbbi neked most már nem következik be. Na és persze a nekünk sem, és a többiek is babásodnak most már, azt hiszem megérdemeljük

Kép
lieglgabi

Vera!

Szerintem ne legyel elkeseredve.
Ez mar fent van.
A vonal folott kell lennie.
Ott kell maradnia meg 2 napig. Nem az a lenyeg, hogy elerd a 37 fokot, hanem hogy a lemeno utan feljebb menjen par tizedet.

Gabi!
Legalabb kipinented magad.
:lol:

Magi
Vendég

Vera!

Majd ird meg mit ir.

Magi
Vendég

Vera!

Latod!
Semmi izgalom, mert az art a kis leanyzonak.

Na megyek haza.

Mar csak 1 nap.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Sajnos en mar csak ilyen ritkan jutok ide :roll: Vagy lotas-futas az egesz nap a vendegekkel, vagy apa van a gepnel :roll: De azert igyekszem :wink:

Pati!
Szuper, h ilyen sokaig orulhettel neki :) 8) Te valamiert kiszurtal engem, h minden megjegyzesemet kiforgatod? :? :lol: Ok, en tovabbra is adok ra lehetoseget, rajtam ne muljon... :lol:

Gabi!
De jo, h vegre jol erzi magat a lanyod az oviban! :wink: :) Ha jol nezem majdnem egyszerre lesz a nagy napunk. Ugyhogy tobbiek: ha drukkolni akartok, nezzetek Gabi vonalzojat! :wink: :) Remelem nem banja...

Magika!
JO nyaralast :wink: 8)

Edoci!
mi van a fogyival? Mikor kezdodik az akcio?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Vera!

Most olvasom! Akkor mindent bele... Akarom mondani inkabb ne :oops: Most mar a legnehezebb kovetkezik: a varakozas... :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok!

Gabi!
Én is arra gondoltam, mert ma nagyon de nagyon fájt a suliban a hasam, majd megpusztultam. És tegnap este volt tojásfehérje a váladékom! Szóval valszínű éjjel kezdődött az ovu. Nem baj, tegnap este volt etye-petye. Meg azért még ma is lesz! :wink: nekem mindegy hogy fiú vagy lány, csak legyen.....és egészséges legyen!!!

Drukk megy mindenkinek!!!

d.dodó

Sziasztok!

Bocsi, de tegnap esküszöm, még be sem kapcsoltam a gépet! :oops:

Pati!

nagyon szépen írtál! :) Jók a képek is, örülök, hogy minden okés a kis kukissal! :) Előbb utóbb az arcát is megmutatja majd! :)

Vera, Dodó, Gabi, és mindenki, akinek drukkolni kell! Megy a drukk a pocaklakókhoz! ++++++++++++++++++ Hajrá lányok! :D

Ma megkérdeztem telcsin az afp-met, éssssssssssss 0,89 MoM vagyis teljesn jó!(16+2-nél voltam) A többi értéket nem tudom, mert csak telefonon érdeklődtemés nem mondták, de az asszisztensnő azt mondta, hogy minden rendben! Úgy örülök! :D Hétfőn megyünk 4d-re! :)

Magika!

Tegnap én is hánytam megint reggel, pedig már 7-8 napja nem volt semmi bajom! :( Este meg már 3 napja keményedik a hasam, úgyhogy szedem a Mg-t! :( Petivel ilyen 39+2-nl volt először!!!!!!! :shock:

Jimmorison!

Szia!!!!!!!!!!!!!! mesélj, mi van Veled?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Halihó

Magi
Bizti az idő miatt voltál pocsékul...tegnap nekem se volt jó napom. :?
Akkor még 1 nap melo...és utána pároddal dolgozol???

Dodó
Mi sem néztük,hogy mikor akciózunk. :lol: Május 3án fogant Hédi,elméletileg,a kiszámított ovum szerint most Barnának kéne pocimban lakni,na de ennyit a természetről... :lol: :lol: :lol:
(utsó mensi ápr.15+16 nap nálam ált az ovu,az május 1...max május2...ÉÉÉS mégis kislány lett.)

Jim
Mesélj.Jól vagy?12 hetes UH?

Pati
Gyönyörűűűűséges!!!Fantasztikus képek.
Úgy döntöttem felutazunk Pestre...nekem ez a Sz.helyi UH nem vált be.Volt már összehasonlítási alapom még Dorkáról...akkor Pesten voltunk a Soroksári úton (Megatoys)...Tetszik ez a 4dgenesis... Asszem bejelentkezek majd...Mennyivel előbb kértetek időpontot?

Amúgy azért volt bajom a szombathelyi UH-val,mert 18 percet rögzített a csaj dvd-re,egy teljesen kivilágított,hatalmas nagy szobában vizsgált,szólt a danubius ( :evil: ).Olyan rideg volt számomra.
Anno 2004ben egy hangulatos,félhomályos rendelőben voltunk,ahol a felvétel alatt nyugtató zene szólt (ami a dvd-n aláfestésnek is rajta van)...
No mindegy...

Lexa
MEgint elbújtál...pedig szabin vagy.Irgummegaburgum! :shock: :lol:
Vendég

Viki!
Húú,belehúztál.Azért meg ne előzz!!! :lol: :lol: :lol:
Mire vagy pontosan kiírva?
Vendég

Pont azt nézem,hogy elméletileg nekem annyi van hátra,mint amennyi Neked eltelt. :D :D De érdekes.:)
Vendég

Magi
Mikor szülinapoztok???Most hétvégén?
Vendég

Lego!

Tényleg, de érdekes! :D Olyan február 25 körülre vagyok kiírva! :) Nálam nem lehet pontosan tudni :lol: :lol: :lol: :lol: Vonalzó, meg ovu szerint febr 25, uh szerint volt már febr 21, ferbr. 28, sőt március 4. is! :shock:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki.
:shock: Akkor nem csak nálad van több időpont.Én is azért írtam,hogy "elméletileg".
Mensi szerint január 20...
UH szerint jan.26,jan 28,febr.2...
Pedig a párom nagyon szeretne szülinapi kislányt...neki január 14én van... :lol: :lol: Hááát....lehet jan.10-től belehúzúnk. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Képzeljétek, 6 osztálytársam kismama, és tölük informálódok egy-két dolgot!! és ma megtudtam, hogy itt svédországban nem mondják meg a baba nemét...majd csak a szülőágyon fogják megtudni! :shock:

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?