Jó reggelt!
Bocsi, hogy csak most irok újra, de mostanra sikerült visszaolvasnom. Először képben akartam lenni, hogy kivel mi van.
Igaz, már nem is tudom, hogy kinek mit akartam irni...
Gabi,
ne okold magad, nem a te hibád, ez hülyeség. A dokid a hülye, nem értek nagyon a PCOShoz, de hallgass Babszira, és keress olyat, aki kivizsgál rendesen.
Egyébként a nyaralás azért sem volt egy álom, mert már nagyon az utószezon után voltunk, fele kávézó már össze volt pakolva, kétszer fürdöttem, mert féltem, hogy megfázitom magam, meg nem sokat birtam sétálni sem, mert rögtön kifáradtam. A végén már halálra untuk magunkat, meg már fájt a fejem. Migrénem szokott lenni, most is olyan volt, legalábbis azt hittem. Mikor hazaértünk és a doki megmondta, hogy méhen belül van, meg látszik a petezsák, a magzat még nem teljesen, de majd kedden megnézi egy jobb géppel, akkor a fejfájásom is elmúlt. Tehát már pszichésen fájt. Tudtam én, hogy terhes vagyok, a tengeren is csináltam egy tesztet, olyan erős volt a teszt csik is, mint a kontroll csik, de akkor is.
Na, mostmár befejezem egyenlőre, mától már dolgozok, holnap nem lesz itt a főnök, lesz időm irni.