Sziasztok!
Tüni,
ezt remeltem titkon! Marmint, hogy mi sem maradunk ki egeszen a jotanacsokbol!
Judy,
jo, hogy minden rendben a fogaddal!
Szerintem ez a zombi dolog marhasag. HA igenyed van kimenni az utcara, vagy valahova, ugy is meg fogod tenni. Es egyebkent, ha nekem kertem lenne, mi sem mennenk olyan gyakran setalni.
Kattogasos informacioval nem tudok szolgalni
.
Forti,
mi is csatlakozunk a Mamintik tarsasgahoz, de mi spenottal zölditettünk!
Illetve hat Rebi.
Nyuszi,
olyan szivesen megneztem volna a jarokeretes Emit, de sajna nem talaltam kepet a profilodban
Ilke,
szerintem majd ra fog jönni, hogy jo a darabos is. Türelem...
Gumicukor,
azt hiszem Te irtad, hogy Dani poharbol iszik es akkor mar fölösleges az itato. Talan megsem. Aaronnak meg mindig van, pedig ö mar 3,5 eves. De ezt önala ejszakara hasznaljuk, arra nagyon jo, hogy ha az ejjel megszomjazik akkor csak odanyul a megszokott sarokba es iszik. Oda sem kell nezzen.
Bringa,
alufoliaval az agy aljat
? Mire jo az?
Szilcsike,
Kitartas !
Biztos maharosan jönnek a fogacskak!
Szilcsike, Rit,
a borostyankölanc allitolag tenyleg jo, itt Ausztriaban majdnem minden masodik gyerek hordja, es sokan esküsznek ra. Rebinek is van, de nalunk eddig meg nem volt problema a fogzas, pedig mar kb. 2 honapja nem hordja.Mert mindig össze-vissza nyomta a nyakat. Bar nem hiszem, hogy zavarta, csak engem...
Sasha, Mano,
jobbulast a gyerköcöknek
!
Kataa,
Szerintem csak akkor öltöztetsd vastagabban, ha a padlo tenyleg erezhetöen hidegebb. Rebi sem igenyli mar a leteritett takarot, mert mar oda maszik, ahova csak akar. Vagy a legjobb, ha Te is odaülsz(ugy is teszed, gondolom) hozza, es kiprobalog, hogy hogy erzed magad hömersekletileg.
Rebit en ugyanugy öltöztetem mit akkor is, amikor meg nem maszott le a takarorol.
Nalunk is megy az evesbeli önallosodas – REMES
. DE nincs ertelme nem odaadni a kanalat es probalni meguszni a disznoolt, elöbb-utobb tuti el fog jönni, hogy kiköveteli a kezedböl. Es ez igy van rendjen! Csak gyözzünk elbujni a lövedekek elöl!
De minnel elöbb probalkozhatnak, annal elöbb tanuljak meg es akkor annal hamarabb mar csak kicsi disznool lesz a nagy helyett!
Hamarosan jön az idö, hogy a pempöket olyan sürüre kell csinalni, hogy ragadjanak a kanalon. Es akkor se pottyanjon le, ha a gyerek megforditja a kanalat. Mert szinte mindig megforditja. En Aaronnak igy gyerekmüzlit adtam joghurttal...
Rebi mar harom napja rizswaffelt kap reggelire. Kissebb daradokra törve vagy en teszem a szajaba, vagy ö kapja a kezebe es teszi a szajaba. Es frissen centrifugazott repalevet iszik hozza poharbol. Persze en adom neki, de mar melle sem folyik. Kb. negy napja kezdtük a probalkozast.
Kellemes napot Nektek!A hetvege talan mar megint szep lesz!
Kryss&Rebek