Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsa
Írtam a másikba választ, de ide is leírom. Szóval nagyon ügyi Lõdi, hogy így áll magában!! Kép
Képzeld vasárnap mégis nagylány lettem Kép Hurrá!

Nyuszi
Hanna is ue-t csinálja, tök vicces, ugye? Most már rájött, hogy nem csak a baby gym-et tudja tolni, hanem egy dobozt, egy széket, az etetõszékét, a szabadban pedig a babkocsit is... Kép Úgyhogy készülj fel! Kép

Panda
Egy másik topicban ajánlották, s nálunk bevált (de lehet, h már írtam is), bevontam alufóliával Hanna ágya alját+ külön
szobába tettük, azóta alszik jobban. Hátha nálad is beválik.

bringa
bringa

Sziasztok

Ági
Nem tudom mondtam-e már, de boldog 10 hónaposságot Petrának!

Ilke
Igen az izgalom szerintem is ez után jön. Kép
Képzeld tegnap Zsaniékkal a szabadban tízóraiztunk. Julcsi kiflit rágott joghurttal, Levi pedig banánt szintén joghurttal. Utána sétáltunk, a lurkók pedig aludtak egyet.
Nagyon ügyi Lili manó hogy õ is kanalazza a kajcsit. Én úgy vettem észre, hogy Levi jobban eszik most hogy õ is bele mászhat a fõzelékbe. Kép Kép

Nyuszi
köszi a megõrzést Kép

Bringa
hova tettetek alufóliát?

képzeljétek most már teljesen össze vagyok zavarodva az alvással kapcs. Mindent ugyan úgy csinálunk Levivel, és most az egyik éjjel ébred kajálni, tegnap elõtt meg ma pedig reggel 7-kor kelt fel.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok
Nálunk a helyzet változatlan, fog még sehol sincs, nyûglõdés viszont annál több. Én naiv azt hittem, hogy nem lehet fokozni, hát sajna lehet........KépKép
Egyszóval megint nem aludtunk sokat. És mostmár a kajával is szenvedünk. Nem hajlandó szopizni, csak 2-3 perceket, igy aztán fél óránként kéri a cicit. Gyümievésrõl meg ne is álmodjak, azt egyáltalán nem fogadja el.

Jövök még, csak rákezdett üvölteni

Szilcsike és Szilvike, akinél még nem járt a fogmanó, pedig már nagyon várjuk Kép
szilcsike

Forti: szerintem ne kavarodj össze, hanem hagyd, hogy csinálja, ahogy akarja. Végülis most erös frontátvonulások vannak. Látom kipróbáltátok a 2 kanalastKépKép

ilke: szerintem ne karfiolt próbálj, mert azt nem tudja rendesen megfogni, mert szétmálik. Juli is öklendezett töle, pedig ö már szépen rágcsálja amit a kezébe kap. Szerintem egész fött répával próbáld meg, mert az nem olyan nagyon puha. Amúgy ügyes Lili a kanállalKép
Pankoszt
Képek: szerintem sem kellene ilyen nagy képeket felrakni ide, mert a modemesekre is kell gondolni, akiknek kinö a szakálluk, mire letöltödik az oldal. Én kábelneten nyomulok, mégis legalább 3 perc volt.

Nyuszi: hidd el, hogy a dokinéni nem akar rosszatKép Azért neki nem "vigasz", hogy te is gebe voltál. Ha látja, hogy Emi nem tejérzékeny, akkor rátok fogja hagyniKépKép De addig nem biztos hogy az lenne a jó, ha nem foglalkozna vele. Legalábbis én szeretem, hogy mindig baromi lelkiismeretesen megvizsgálja Julit Kép

Ebédkor mi is 2 kanalaztunk, hát, elég durva volt... Már eddig is volt kanál a kezében, de most enni is próbáltunk. Nem nagyon sikerültKépKépKép
Juli is csak külön eszi a pépeset és külön a darabosat (kenyér, sajt, fött répa, karalábé, zeller), egybe nem. De engem nem izgat, Ö tudja.
Úgy szoktam én is, mint Beszti, hogy elöször kapja a darabosat, aztán ha még kér, akkor kap pépeset is. Szombaton láttam, hogy azért elég sokat megeszik a darabosból is, bár elég sok mellémegyKépKép (ja, mert szombaton kihányta a répát, mert lement egy nagyobb darab)

Tüni: kiváncsi lennék arra, hogy ki a védönöd.

zsani
zsani

Jo reggelt!
Tegnap nem sikerult elmenni a Megatoysba,ugyhogy marad ez is het masodik felere.
Minket is elert a nehez pelenkazas idoszaka annyira izeg mozog hogy le kell fogni ha eredmenyt akarok elerni.

Mar csak 4 nap es veger itt vannak a noveremek,mar uuugy varom oket ,1 ev is eltelt hogy utoljara lattam a ket kis vadorzot.
Tegap felhiv a noverem hogy vigyek neki turos batyut a repterre mert azt mar reg ugy enne : ))

Parazita,Mano
Koszi a tippet,majd kiprobalom,bar az egyik keze a hatam mogott van ugyhogy csak egy kezzel kalimpal neha: ))

Nyuszi
Es hanyszor adsz neki tapot ?/mert egytol nem igazan fog hizni.Bar Alex mar 3 honapja csak azteszik de nem hizik jobban mint egy anyatejes baba.

Rit
Alex visszaaludt mar 1 oraja ugyhogy en mar mindent megcsinaltam erre napra,mehetunk setalni: )))Nekunk ugy 12-kor lenne jo.Irj majs sms-t.

Pocok
Anyukad itt van meg??Mert ha igen akkor nekem jo barmikor .

Kataa

Kép
Kép
kataa

Halihó!

Jó tré idõnk van maKépPedig hosszú lesz a nap, mert apa este vizsgázik, egyedül megy majd az esti mûszak.
Tegnap felhívott egy kolleganõm. Azt mondta, ha nem viszem sétálni a gyereket, zombi leszek. Szerintetek zombi vagyok már? Mert általában tényleg csak a kertbe viszem ki Gergõt napi 2-3-szor is, sétálni nem, mert nincs a környéken, sõt egész Érden játszótér vagy park és tök rosszak az utak. Na mindegy, nem érzem, hogy gyes-betegségem lenne, de elég rosszul esett.

Kataa
Én se erõltetném a nappali szunyálást, ha éjjel annyit aludna, mint Alex, de Gergõ 8 órát alszik csak kb, szóval kell neki délelõtt-délután is. Mondjuk ma már negyed 9-kor vissza akart aludni, biztos a borongós idõ miatt.
TúrósbatyuKép Én a kakaóscsigáért vagyok oda.

Ilke
Köszi, remélem jó idõ lesz.

Bringa
Az alufólia miért jó az ágyon?

Szilcsike
És biztos a foga miatt van? Nem a frontok miatt? Gergõ is szombattól hétfõig ki volt fordulva magából, mostmár jobb a helyzet. Remélem nálatok is elmúlik hamar, vagy kijön a fogacskaKép

pusz
Judy és Gergõ baba
Judy (fodroczy)

Judy
Szerintem a foga a bûnös, mert állandóan ott a keze, folyik a nyála ezerrel, és nem engedi megnézni sem, nemhogy bekenni. És állandóan vénasszonyost játszik a szájával, nyámnyorog.......

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Pocsék éjszakánk volt, Emma 9-kor elaludt, aztán felébredt 10-kor, 11-kor, de vissza is aludt, de hajnal 1/2 3 kor is ébredt és megivott egy üveg teát de nem aludt el, hanem sírt. Én meg tök rosszul reagltam le az egészet, nagyon álmos voltam , és mérges lettem és fogtam, áthoztam a mi ágyunkba, ahol még jobban üvöltött mint addig, hiszen nincs hozzászokva és gondolommegijedt hogy hová viszem a sötétben. Aztán az apja hsán elaludt, õ meg visszacsempészte a kiságyba, ígxy aludt reggelig. De én meg teljesen kiakadtam a saját reakciómon, egyszerûen nem volt éjjel türelmem hozzá, és elgondolkoztam hogy kell e nekünk majd kistestvér, mert mi van ha õ majd nem lesz ilyen jó alvó mint Emma.Kép Aztán reggelre tök lelkiismeret furdalásom lett, bocsánatot is kértem szegény prücsöktõl.Kép Ja, és hogy teljes legyen a boldogság, tegnap este óta még köhög is. Azt hittük hogy valami a szájába került, attól, de még most is krahácsol, de amúgy jó kedvû, nem látszik betegnek.Kép

Bringa!

Az alufóliát én sem értemKép

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Szilcsike!

Hát igen, akkor tényleg a fogmanó lehet. Nálunk is ez megy, a kezét, ujját már kirágta és õ is elõadja az öregasszonyos figurát, meg ömlik a nyál. De foga nincs egy szál se. Azt mondják akkor fáj nekik, amikor odabent mocorog, nem amikor kibújik. Rágókát próbáltad már? Nekünk van egy brutál vaníliaízû egér rágóka, Gergõ imádja.

Manó!

szerintem ne legyen lelkifurdancsod, éjszaka mindig sokkal sötétebben látja az ember a dolgokat, pláne, ha felébred hirtelen. A múltkor én is szégyelltem magam, amikor nem volt türelmem Gergõ visításához a fogfájásom miatt. Pedig csak annál idegesebb lesz õ is, átragad rá a hangulatom pillanatok alatt. Néha én is azzal hülyéskedem Gerõnek, hogy ezzel a viselkedéssel aláásod a kistesód kilátásaitKép
Jobbulást EmmánakKép

Judy (zombi?)
Judy (fodroczy)

Van egy hülye kérdésem. Szopi alatt kattogó hangot hallok 2 napjaKépEz a foga lehet? Volt nektek ilyen?

Judy
Judy (fodroczy)

Judy,
Szerintem a zombis illetõ nem bántani akart, hanem arra célzott, hogy jót tesz, ha kimozdulsz és emberek közé mész... Ez igaz is. Én meghülyülnék, ha néha nem járnánk egyet, pedig én még itthon se vagyok egyedül.
Jobbulást a fogadnak! Én is most tervezem, hogy elmegyek fogorvoshoz. Utoljára a terhesség elején voltam, és állítólag katasztrófa a harapásom, és mindenfélét kéne ez ellen csinálni... A következõ manó elõtt jó lenne ezen túlesni.

Solymi is mûsorozik újabban éjszaka. Mostanában hagyni szoktuk sírni (vagy legfeljebb egyszer felvesszük egy pár pillanatra), és egy idõ után magától elalszik. Nem hinném, hogy én ettõl gonosz anya lennék...

Zita
parazita

Szisasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés!
Gabinak ma reggel 38,9-et mértem a popójában levonás nélkül, dére megyünk a dokihozKép Szegényke egész nap nyafog, nyüszizik. Nekem meg valami nincs rendben a gyomrommal, mert egész nap puffad, feszít és fáj.

sasha

Kép
sasha

Itt is eleg huvi van de azert elmegyek vele gy kicsit hogy ne legyek en se zombi : ))

Judy
Hat ki milyen tipus,en mindig is nagy barati haremet tartottam es most miota megvan Alex tobbnyire csak a babasak maradtak.Ezert is van a babanet mert igy megsem vagyok annyira magam Alexxel.Minden nap jovok megyek hogy tortenjen is valami.Itt kornyeken sok az ismeros +a haz is fullra van ottlhon levo emberekkel.
Szerintem a gyesbetegseg majd egy ket ev utan lesz sulyos : ))
Viszont van olyan ismerosom is aki inkabb maganak valo es kepes egesz nap a lakasban ulni minden depi nelkul.

Mano
Csak semi lelkiismeretfurdalas.En is ilyen vagyok neha am.Szerintem azert mert mi mar hala az egnek megszoktuk hogy atalussza az ejszkat es igy nehezebb felkelni hozza.
Ja es hat eleg az ember lanyanaka nappali allando keszenlet is; ))Vessetek meg erte de en szeretek feleseg is lenni nem csak anyarabszolga; ))

Parazita
Sok szerencset a fogorvoshoz.En mar tulestem rajta de eszkuszom rosszabb volt mint a szules utani nap : )

Kerdes
Alex mar allandoan lekuszik a pokrocarol es jobb esetben a szonyegen vagy a parkettan lebzsel.Egy baratnom modta hogy duplan oltoztessem mar hogy ne fazzon meg.Szerintetek?/Nem igazan akarom beoltoztetni ennyire de betegseget sem akarunk?/Ti hogy csinaljatok??

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sasha!

Szerintem ez a fránya állandóan változó idõ az oka hogy most megint beindult a betegeskedés.Kép Remélem hogy minden rendben lesz.

Kataa!

Csak azért lett lelkiismeret furdalásom, mert mérges lettem.Kép nálam is ez van, hoy az egésznapos készenlét után muszáj pihennem. Csak hát õ nem szokott kelni éjjel, biztos valami baja volt, erre én ott morgok vele ahelyett hogy megnyugatatnám.Kép A férjem hasán rögtön megnyugodott és elaludt. Na mindegy, remélem nem lesz többet ilyen, biztos ez a hülye vihar zaklatta fel.

Nálumnk padlószõnyeg van és annak a tetejére tettem e nappaliba egy nagy puha szõnyeget (hogy hogy néz ki így a szoba nem ecsetelem,d e nem is ez a lényeg). Emma is lemászik a szõnyegrõl a padlószõnyegre, de mi a 9. emeleten lakunk, nálunk nem hideg a föld. Így én nem öltöztetetm jobbam. Szerintem ez csak arra vonatkozik, aki földszinten lakik, vagy ahol kõ van. Mondjuk a konyhában, elõszobában nálunk is kõ van, ha majd oda is ki tud már mászni nem tudom mit csinálok. Emlékeim szerint a parketta sem hideg, a régi lakásunban az volt.

Manó

KépKép
manó

SziasztokKép

Most jöttünk meg a "nagy" mérésrõl, és minden várakozásomat felülmúlta: ÁTLÉPTÜK A 6 KG-OS ÁLOMHATÁRTKépKép Egészen pontosan 6050 gr, ami két hét alatt 300 gr gyarapodásKép Úgy tûnik, meglett a tejcsiszaporítás hatása. Én annyira de annyira örülök. Õszintén szólva, ez a két hét tiszta stressz volt, mert féltem, ha megint nem hízik "eleget", akkor kell neki pótlás. Mondjuk a védõnõ így is kiakadt, hogy nem adok még neki gyümölcsötKép De rákentem az egészet a gyerekorvosra, hogy õ még nem mondta.

Viszont azért nem felhõtlen az örömöm, mert úgy néz ki, hogy Gergõ megfázottKép Krahácsol, meg olyan rekedt a hangjaKép Remélem, hogy ez tényleg "csak" egy megfázás, és hamar kiheveri. Holnap nézi meg a dokinéni.

Megyek is, mert még rengeteg dolgom van. Csak szerettem volna gyorsan elújságolni ezt a jó hírt.

Üdv
Tüni és Gergõ
tüni

Tegnap délután nem jártam itt, úgyhogy most mesélem el az eseményeket: Okos doktornénink ugye felírt egy új fajta popsikenõcsöt a punci pirosodásra. Kipróbáltuk. Eredmény: lágoló vörös punci!! szegénykémet úúúúgy sajnáltam. Este bekentem neki szépen Alsol-lal, reggelre már javult a helyzet, most meg Neugranormonozom + levegõztetem. Bár ilyen hûvösben nem olyan hosszú ideig.
A kedve szerencsére töretlen + az alvókájával sincs gond. Most jöttem vissza a futásból, azt is végigaludta.

Nyuszi
Néztem a profilodat, de nincs benne az a kép!!! pedig olyan mókás lehet a járókeretével Kép

Szilcsike
Most hallottam fogzásra mi jó, állítólag tényleg használ, mindenesetre szerintem kipróbálhatod: borostyán nyaklánc a nyakába. Elég vadul hangzik, de nekem az úszáson mondták és többen helyeseltek.

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sasha
Jobbulast Gabinak!

Mano
Nektek is !!!
Hat igen de nincs az az ember aki neha nem merges,persze te sem Emmara lettel merges hanem a helyzetre ugyhogy no problem.
Alexi megijedt a dorgestol meg a villamtol de 1 perces sirdogalas utan visszaaludt.
Hat ez majd a ko egy masik kerdes.Gondolom majd akkor lesznek emg tobbszor taknyosak.De ezt nem lehet kivedeni hacsak em szonyegezi le az ember a lakast.

Tuni
Gratula Gergonek meg neked is,csak igy tovabb!!!

Rit
Most latom hogy holnap van a nevnapod,minden jot !!!
Legkozelebb dinnyezunk : )))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Emma nem a villámlásra, dördûgésre ébredt, azt átaludta, pedig szó szerint remegett a ház.
Köszi, remélem nem lesz beteg, a köhögés megvan, de még csak hõemelkedése sincs, sõt magához képest ki van hülve.Kép
Ma délben ismét alkotott, mér nem volt itthon darabos bébiétel, de maradt még egy sima hipp finomfõzelék. Hát egy kanállal megevett belõle, aztán többet ki se nyitotta a száját. Úgyhogy elmentem darabosat venni. Szörnyû egy akaratos csaj.Kép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Tüni,
ezt remeltem titkon! Marmint, hogy mi sem maradunk ki egeszen a jotanacsokbol!Kép

Judy,
jo, hogy minden rendben a fogaddal!Kép
Szerintem ez a zombi dolog marhasag. HA igenyed van kimenni az utcara, vagy valahova, ugy is meg fogod tenni. Es egyebkent, ha nekem kertem lenne, mi sem mennenk olyan gyakran setalni.
Kattogasos informacioval nem tudok szolgalniKép.

Forti,
mi is csatlakozunk a Mamintik tarsasgahoz, de mi spenottal zölditettünk!Kép Illetve hat Rebi.

Nyuszi,
olyan szivesen megneztem volna a jarokeretes Emit, de sajna nem talaltam kepet a profilodbanKép

Ilke,
szerintem majd ra fog jönni, hogy jo a darabos is. Türelem...

Gumicukor,
azt hiszem Te irtad, hogy Dani poharbol iszik es akkor mar fölösleges az itato. Talan megsem. Aaronnak meg mindig van, pedig ö mar 3,5 eves. De ezt önala ejszakara hasznaljuk, arra nagyon jo, hogy ha az ejjel megszomjazik akkor csak odanyul a megszokott sarokba es iszik. Oda sem kell nezzen.

Bringa,
alufoliaval az agy aljatKép? Mire jo az?

Szilcsike,
Kitartas !KépBiztos maharosan jönnek a fogacskak!

Szilcsike, Rit,
a borostyankölanc allitolag tenyleg jo, itt Ausztriaban majdnem minden masodik gyerek hordja, es sokan esküsznek ra. Rebinek is van, de nalunk eddig meg nem volt problema a fogzas, pedig mar kb. 2 honapja nem hordja.Mert mindig össze-vissza nyomta a nyakat. Bar nem hiszem, hogy zavarta, csak engem...

Sasha, Mano,
jobbulast a gyerköcöknekKépKép !

Kataa,
Szerintem csak akkor öltöztetsd vastagabban, ha a padlo tenyleg erezhetöen hidegebb. Rebi sem igenyli mar a leteritett takarot, mert mar oda maszik, ahova csak akar. Vagy a legjobb, ha Te is odaülsz(ugy is teszed, gondolom) hozza, es kiprobalog, hogy hogy erzed magad hömersekletileg.
Rebit en ugyanugy öltöztetem mit akkor is, amikor meg nem maszott le a takarorol.

Nalunk is megy az evesbeli önallosodas – REMESKép. DE nincs ertelme nem odaadni a kanalat es probalni meguszni a disznoolt, elöbb-utobb tuti el fog jönni, hogy kiköveteli a kezedböl. Es ez igy van rendjen! Csak gyözzünk elbujni a lövedekek elöl!Kép De minnel elöbb probalkozhatnak, annal elöbb tanuljak meg es akkor annal hamarabb mar csak kicsi disznool lesz a nagy helyett!

Hamarosan jön az idö, hogy a pempöket olyan sürüre kell csinalni, hogy ragadjanak a kanalon. Es akkor se pottyanjon le, ha a gyerek megforditja a kanalat. Mert szinte mindig megforditja. En Aaronnak igy gyerekmüzlit adtam joghurttal...
Rebi mar harom napja rizswaffelt kap reggelire. Kissebb daradokra törve vagy en teszem a szajaba, vagy ö kapja a kezebe es teszi a szajaba. Es frissen centrifugazott repalevet iszik hozza poharbol. Persze en adom neki, de mar melle sem folyik. Kb. negy napja kezdtük a probalkozast.

Kellemes napot Nektek!A hetvege talan mar megint szep lesz!
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

padló: szerintem ki kell próbálni, hogy mennyire hideg mezítláb, és aszerint kell öltöztetni. Nálunk fõleg parketta van, némi szõnyeggel tarkítva. A mostani idõben body, derékban gumis nadrág és hosszúujjú trikó van Solymin, meg zokni.

Vettem magamnak egy Teva szandit, olyan kedvet csináltatok hozzá Kép Nagyon állat...

Solymi meg kapott gyermeknapra egy National Geographic elõfizetést a leendõ cégemtõl, ahonnan még semmiféle értesítést nem kaptam, hogy átvesznek -e. Ezek szerint talán átvesznek Kép Mindenesetre jól meglepõdtem. A mai postán jött az elsõ lapszám, meg az értesítõ levél, micimackós figurákkal. Kép

Zita
parazita

Sziasztok!

csak gyorsan beugrottam..., ja Zsófi addig eljutott hogy nyalogatja a banánt, na meg a kenyérhéjért is odavan, persze az tetszik neki ami nem szabad

Nyuszi,
Köszi, majd legközelebb nyitok ott egy újat.

Ilke,
Nem harizok, csak rosszul esett kicsit, de majd gyakorlok és legközelebb nyitok új topicot,és majd lekicsinyítem.

Zita,
milyen ez a Teva szandi?hol lehet kapni és mennyibe kerül kb? mert én most Scholl vajszínû szandit néztem ki, ami elég modern, ez 13 000 péz.

na megyek

pusz

Brokkoli
brokkoli

Sziasztok!

Képzeljétek, hogy pár napja megjött Balu étvágya.
A korábbi 3-4 kanál fõzelék helyett ma megevett egy 3/4 üvegnyit. És szinte követelte, hogy enni akar.
Remélem, hogy ez továbbra is így marad.

Viszont mostanság a kis drágaság rászokott a harapásra.
Aranyosan odamászik hozzám és beleharap a kezembe.
Ez még elviselhetõ is lenne, de sajna szopi közben is harap. Hogy lehet leszoktatni róla?
Én mindig mondom, hogy nem szabad, meg elveszem tõle, de õ csak vigyorog.

Sziasztok!
Pszi és Balu
pszi

Pszi!

Az eves az jo, de remelem, nem tart sokaig a haraps sem!

En ugy csinalnam, hogy ha beleharap a cicibe, akkor nyomban mondanam, hogy nem , ezt nem szabad, ez faj nekem. Es aztan ujra megprobalnam. Es ha megint harap ugyanezt mondva, letenni az öledböl pl. a földre es csinalsz valami mast(nem ra figyelsz). HA sir akkor is. Es kicsi idö mulva felvenni, es mondani neki, hogy es akkor most szopjon, es ne okozzon fajdalmat neked. Persze tudom, könnyü mondani, es ki is kell birni a harampasokat.
Nehogy nagy sikongatasokba kezdj, vagy elmokazd, mert akkor jateknak veszi.
Szoval valahogy igy kene.
Sok sikert!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Kataa: én akkor szoktam adni rá duplát, ha hüvösebb az idö. De olyankor mindkét cucc vékonyabb, v. az egyik réteg harisnya. Most pl. egy hosszujjú body, harisnya és térdgatya van rajta.

zsani
zsani

Csajok
Koszi az oltoztetos infot,most egy rovidujju body,hosszuujju polo,gatyesz es zokni van rajta.Remelem eleg.Amikora nagy melegek voltak akkor meg kerteszgayo+hosszuujju bodyval,neha zokni nelkul.Rmeelem nem fazik meg de teny hogy a parketta mindenhol hideg,nem szamit hanyadikon lakik az ember.Sot ezek a mostani laminaltak meg jobban azok.

Mano
Hat O mar nagylany,hogy kepzeled hogy pepessel eteted : )))

Parazita
Az nekunk is jar ,ill a szuleimnek.Imadom nezegetni,gondolom amjd ha Solymi beszelni fog jo lesz benne nezegetni az allatokat.Milyen szandit vettel, a sportosat???

Pszi
Gratula Balunak!Bar a kepeken kis husi ugyhogy gondolom nem a sulya miatt aggodsz ; ))

Zsani
Nem tudom te nyomulsz-e meg az indexenes tudod-e de Gomboc meselte hogy Morminak is lesz babaja: ))Ugy orulok hogy sikerult nekik vegre!!!!

Kataa

Kép
Kép
kataa

Brokkoli,
Kaptam a szerk-tõl egy jó ötletetKép. Nyissunk egy fotóalbumot a talis képeknek, oké?

Forti,
Tök jó lehetett az a tízóraiKép! Jó, hogy ti már ilyeneket adhattok a gyerkõcöknek, én már néha nem tudok mit kitalálni. Képzeld ma (több hét után elõször) adtam Lilinek banánt és ma nem volt kaki, pedig héjas meggyel adtam nekiKép. Lehet, hogy akkor teljesen el kell, hogy felejtsük?
Nem lehet, hogy Levi ezt a kusza idõjárást érzi meg, azért alszik ilyen változóan?

Judy,
Ha nekünk lenne kertünk én is inkább oda vinném Lilit, és biztosan kevesebbet sétálnék. Érthetõ, hogy rossz utakon nem szeretnél botorkálni a babakocsival, de azért néha kell a mozgás. Amikor apa múltkor levitte Lilit sétálni, hazajött és azt mondta, hogy legszívesebben minden nap levinné, mert olyan jól érzi magát utánaKép. Igaz nálunk sem a legjobbak az utak, de boltba is menni kell, meg vásárolgatni is kell néhaKép, így mi azért mászkálunk.

Manó,
Szerintem az mindenkivel megesik néha, hogy elfogy a türelme, fõleg éjszaka. Jobbulást Emmának, ha esetleg köhög még.

Sasha,
Jobbulást mindkettõtöknek!

Kataa,
Nálunk padlószõnyeg van, így én csak szimplán öltöztetem Lilit (body, naci, zokni). Igaz a nap nagy részében ácsorog valamibe belekapaszkodvaKép.

Tüni,
Gratula a szép súlyhoz és jobbulást Gergõnek!

Kryss,
Most már én is minden ebédnél odaadom Lilinek a kanalat, csak az a baj, hogy rágja, nyalogatja egy ideig, aztán hiába pakolok rá kajcsit, fogja és eldobjaKép.
Milyen az a rizswaffel?

Zita,
Kedves a cégedtõl ez az elõfizetés.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Brokkoli, Kataa,
Ott vettem a Jókai téren, az Oktogonnál, ahol valaki írta, hogy van a márkabolt. 12.000 pénz volt, de nagyon klasszul néz ki, és remélem, hogy legalább 2-3 nyarat kibír. (Bár én nem eszem a szandálokat, mint a párom Kép ) Végül is a sportos alapdarabot vettem, mert "szép" szandálom tulajdonképpen van. Olyan kellett, amiben gyereket tologatni meg kempingezni lehet...

Szegény Solymi borzasztó nyûgi volt, mert az esõ miatt csak kevest tudtunk sétálni, és nem tudott elaludni tologatás közben. 1/4 7 körül már annyira ordított, és én is olyan fáradt voltam, hogy együtt bõgtünk... Aztán úgy elfáradt a hisztiben, hogy képes voltam elringatni, de most meg mi lesz az éjszakai alvással? Kép

Zita
parazita

Ilke,
a rizswaffel az puffasztott teljesertekürizsböl keszül es össze van preselve szeletekbe. Van sos es van sotlan, en persze a sotlant veszem. Ezeket biokent is lehet venni, de gondolom mas boltban is. Otthon is van. Normas elelmiszerüzletben.Amit a DM-ben lehet kapni, meg nem mertem Rebinek adni, bar ra van irva, hogy glutenmentes.DE 2%-a szezam. Es nem tudom, hogy azt szabad-e adni. Bar nem lattam sehol a tabuk között.
Kenyer helyett jo...Kép
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Manó
Én meg olyan bunkó vagyok, hogy nem is írtam hogy köszi hogy utána nézel a hûségkártyás dolognak. Köszi!! Kép
Úgy is mennem kell majd a MegaToys-ba mert vennem kell a szekrényekre gyerekzárat meg egy pár cuccot Levinek.

Ilke
Sajnálom hogy megint nem volt kaki, akkor a banánt egy idõre el kell felejtenetek. Kép Kép Én is az esetek 90%-ában keverek vagy sárgabarackkal vagy szilvával vagy õszivel és úgy nem vészes a kaki.
Amúgy igen lehet hogy az idõ miatt alszik így Levi, ezt már Zsani is felvetette, remélem tényleg ez a ludas.

Zita
Nem tennéd fel a szandid képét a profilodba? Nem ismerem ezt a fajtát de nagyon kiváncsi lennék rá. Kép
Remélem Solymi is helyre rázódik ha elmegy a front.

Sasha
Mi van Gabcsival?

Forti

Kép
Kép
forti

Ja szerintem is jó ötlet albumot nyitni a talis képeknek. A régieket is bele lehetne tenni.

Forti
F

Forti,
Felrakom, ha megmondod, hogyan tudom elõszedni és átírni a profilomat Kép Kissé béna vagyok, bocsi... Kép

Ilke,
Nekem is tetszett a gesztus. Majd elrakom Solyminak a 12 példányt, hogy ha nagyobb lesz, tudja majd nézegetni. Már most is szerette volna olvasgatni (t.i. cafatokra tépkedni és a szájába tömni), de a szõrösszívû anya elvette tõle...Kép

Solymi 8 körül felébredt. Gyorsan megfürdettük (mérsékelten üvöltött), aztán irány a szopi. Majdnem bealudt, de mégse, viszont most példaszerûen, aranyosan játszik egyedül... Újabban ez a program. Tõlem addig van fent, amíg akar, ha nem bõg.

Zita
parazita

Zita
Bal oldalt: Segédletek (katt)
Regisztráció, Profil (katt)
Beírod a neved, jelszavad, bejelentkezel
Behozza a profi szerkesztõt, ott kiválasztod a képeket (katt) és a tallózó sorba megadod az elérhetõséget. Feltöltöd és kész. Ha nagy a kép elõtte kicsinyítsd le, úgy jobban átlátható.
Ennyi.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Bringa

Igen, mar azt is felfedezte, hogy gurul a babakocsi bar meg magatol nem keredzkedett ki seta kozben. Meg jo hogy vettem egy par cipot, bar nem gayon akarom hogy hordja, amig meg nem tanul rendesen jarni magatol.Kép
Es mostanaban azt csinalja, hogy ha mellette ulok a foldon, hogy belem kapaszkodva felall, aztan mindket kezevel elenged, par masodpercig all, majd letottyan a fenekere.Kép

Zsani

Persze hogy nem baj hogy lelkiismeretes a doki neni, nem is ugy ertettem.Kép Mar kezdi o is belatni, hogy lassan, de azert gyarapszik a gyerek. Meg hat leugralja az egeszet, amit eszik. Mostanaban 1.5 orat alszik nappal es 10 orat ejjel...Szerinted ez eleg egy 10 honapos gyereknek?
Az meg hogy en is gebe voltam (es most is sikerult 46kg ala csusznom) persze hogy nem vigasz, de orokolhette az en alkatomat, nem? De majd most kiderul, ha a HA peptol visszaerosodnek a piros foltjai, akkor megyunk tejallergia vizsgalatra.

Ilke

Mar en sem eszem tejtermekeket, tejet mar hetek ota nem, joghurtot 2 hete, neha megeszek egy szelet sajtot, ennyi. Legjobban a joghurt hianyzik, mert azt imadom.Kép
Nagyon ugyi Lili a kanallal!Kép

Kataa

Naponta ketszer kap tapot. Azert csak azt nem adok neki, mert ez tejes tap, nem tehetem bele mindenbe, mint a Sinlacot. De ha Alex sem hizik kulonosebben tole akkor felesleges is lenne, nem?Kép A Sinlactol egyebkent sokkal jobb az etvagya.
Szerintem ne oltoztoztesd duplan Alexet,ha tud mar ulni, akkor sem ha lemaszik a parkettara. En sem oltoztettem duplan Emit es meg sosem volt beteg...kop...kop Alulrol melegiti oket a pelus.KépMeg hat folyton mozognak ,nem?

Rit

Tegnap megdoglott Apa laptopja mire kitettem volna a jarokeretes kepet.
Jobbulast Dodo borenek!Kép

Forti

Emilia nappal nyugi mar vagy 2 napja. Duhosen kiabal, meg visit. Lehet hogy azzal bosszantom fel, hogy alvastanitok 3 napja? (marmint ringatas nelkul, egyedul a kisagyaban)
Kerdes: az miert van hogy nem birom a profi szerkesztoben feltenni a kepet amit, szeretnek? Ugy csinal, mintha feltoltene,de a kep helyen piros kereszt van.
Mindegy, ide dobom fel:

Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Forti!

Köszi, aranyos vagy a csúszásgátlóval kapcsolatban, de van a környékünkön is olyan bolt, ahol biztos találok.

Nyuszi!
A miénk a zöld-sárga plüsskutya, és a sárga rágóka üveggömbbel a közepén. Ha Eminek megtetszik valamelyik, nyugodtan maradhat nálatok, tudod, mindkettõ fogyóeszköz.Kép Meg van belõle egy csomó féle másik.Kép

Manó!
A kialvatlanság nagyon türelmetlenné tudja tenni az embert. Ezt mostanában érzem, mivel Peti rászokott a fél 6-os kelésre. Szinte sírni tudnék ilyenkor. Ma reggel csak egy órával kelt késõbb, és úgy éreztem magam, mint akit kicseréltek. Elõzõleg én is türelmetlen voltam, fõleg evéskor, meg mikor nem akart aludni. Ma viszont én voltam a megtestesült nyugalom, pedig csak annyi történt, hogy kialudtam magam.Kép Úgyhogy ne legyen lelkiismeretfurdalásod.

Judy!
Szerintem ez mindenkinél egyéni. Modjuk én majdnem megbolondultam, mikor télen a nagy hó miatt pár napig csak a házunk közvetlen közelébe tudtam lemenni sétálni.

Peti is próbálkozik az önálló evéssel, kap egy külön kanalat, és azzal próbál a tányérjából venni fõzit a kanálra, és be a szájába. Persze segítek neki, fogom a kezét közben, amiben a kanál van, és vezetem neki. Nagyon ügyi, csak hamar elveszti a türelmét, és olyankor õ is hevesen lengetni és csapkodni kezdi a teli kanalat. De lassan már kezdem megszokni, hogy a konyhában csak addig van tisztaság, amíg a felmosás felszárad.Kép

Ma vettünk videózárat, mert Peti imád belekapaszkodni, belenyúlkálni és beledugdosni a videóba.Kép

Ja, és lejjebb tettük az ágyat, köszi mindenkinek, aki válaszolt a kérdésemre.

Ti hová viszitek gyereknapon a kicsiket? Félek, hogy mindenhol nyomor meg tömeg lesz. De biztos Városliget lesz belõle.

Jó éjszakát!

Dió és Peti
szabotimi

Forti
Én az ágynemûtartóba tettem, az egészet kibéleltem. A fényes felével lefelé.

Judy, Manó, Kryss
Állítólag visszaveri a káros sugárzást. Szerintem ez egy 6. emeleti lakásnál azért jelentõsebb, mint egy házban. De totál laikus vagyok, csak úgy gondolom.

Kryss, Ilke
Én Hamlet puffasztott rizst adok, semmi más, mint rizs, illetv van olyan puffasztott rizs is, ami külön szemekben van, hanka imádja csipegetni.

Zsuzsa
Képzeld mától Hanka is tud egyedül állni!! Kép És kétszer felállt már kapaszkodás nélkül is Kép

Ági
Neked is kitartást. Én most épp statisztikát tanulok...Te mit?

bringa
bringa

Nyuszi
Lehet, de lehet hogy a front miatt.
Képet most nekem sem enged feltenni, nekem is piros x van a helyén. Lehet hogy a rendszerrel van valami bibi.

Jó éjszakát mindenkinek.

Forti

Kép
Kép
forti

Nyuszi!

Emi nagyon aranyos, ahogy álldogál. Én frászt kapok, amikor a trapézba kapaszkodva próbál felállni Peti, mert az meg csúszik a padlószõnyegen ezerrel.Kép

Dió
szabotimi

Kataa
köszi! KépKépKép

Kryss
húúúúú hogy minek nézek elébe: kajába pamacsoló gyerkõc - alig várom!!! Kép

parazita
örülök, hogy megfogadtad szandis tanácsom, nálam már pár éve ez az abszolút favorit. mondjuk túrázokis rendesen Kép

borokkoli
A teva majdnem a duplája. Merel bolt Jókai tér
ok, van olcsóbb is, de az a legjobb, aminek bõr talpbetétje van - nem izzad bele a lábad

Rit és a még mindíg piros Dodo

rit

anemona7

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást.ma éjjel szerencsére megint aludt a csaj rendesen, úgyhogy remélem visszaállt a rend.

Bringa!

Így már értem az alufóliát. Hát ártani biztos nem árt. Nekünk nincs ágynemûtartó a kiságyban, különben esküszöm kipróbálnám, mi is a 9-en lakunk.Kép Bár mivel jól alszik általában lehet hogy jó helyre raktuk vletlenül az ágyat? Pedig nem mértük ki , de a kutyám is imád alá feküdni, az állatok pedig megérzik hogy hol jó.Kép

Hoppá. ébred a lány, majd még jövök:

Manó+Emma

KépKép
manó

Sziasztok!

Ma kicsit több idõm lesz jönni, mert olyan rossz idõ van, hogy nem megyünk sehova Kép. Igaz, megígértem a férjemnek, hogy segítek neki a Szent Ágostonos beszámolóját megírni, úgyhogy lesz elfoglaltságom. Nem tudtok valami jó helyet, ahol utána lehetne nézni ennek az Ágostonnak? Mármint itt a neten.

Ilke,Forti!
Köszi a szülinapi jókívánságot Noémi nevében Kép!
Végül nem mentünk a McDonald's-ba, csak fagyizni, mert Apa tanult, de legalább sikerült a szigorlata.

Kataa!
Én is két réteg ruhát adtam Ádámra, amíg hideg volt, mert kertes házban lakunk, és hideg a padló. De már vagy egy hónapja csak egy réteg ruha van rajta, és semmi baja. Szerintem már felesleges nagyon felöltöztetni, csak melege lenne. Nálatok meg úgysem hideg a padló, ugye?

Na, megyek Ágostonozni,
minden jót,

Panda

panda
Halásztelek

Manó
mi is a macskánk segítségével választottuk az ágy helyét Kép: a macskák legszívesebben a legrosszabb helyen szeretnek feküdni - így nem ott lett az ágy Kép

Rit

rit

anemona7

Forti,
Köszi! A fotó már megvan, majd megpróbálom. Ha emlékeznék, mi a jelszóm... Szerencsére nincs túl sok lehetõség.

Zita
parazita

Sziasztok

Tegnap megis eljutottunk a Megatoysaba.Hu volt egy csom etetoszek termeszetesen es nekem sikerult kivalsztonom azt amibol nem volt raktaron : ))Tudok mi??!! : ))))
Szovla a vege egy Brevi dontheto tamlaju es allithato magassagu lett,vasjszinu es zsiraf,elefant van rajta.Nagyon unuszex,a nem tul kedves manager elado probalt rabeszelni a kekre vagy a narancs szire de en hajthatatlan voltam.
Telefonon aztan lefoglaltka nekunk az Ujpestiben,a ferjem ma hozza el.

Ja es a guta utogetett hogyegy csomo Graco kocsi le volt arazva,na persze egyik sem volta mi szinunk szerencsere : )))

Kerdes
Az agyleeresztesrol.Ma Alex olyat produkalt reggel hogy felkapaszkodik felig ulo helyzetbe es konyokolt.Most akor ez mar az ido a leeresztesre??/

Ilke
Hat akkor a banant ki kell iktatani egy idore.

Pocok
Dehogynem itt van a szomszedban.Ird meg mite s veszek neked ha ugyis jo.Irj majd hogy mikor jottok.

Nyuszi
Nagyon edi Emike!!!
Hat igen en feltem hogy nagyon dundi lesz a csak taptol,de szerencsere nem.Most napi 3* kap azt es 3* mar mast.
Szererncsere nagyon jo etvagya van,alt 30-40 dkg-t hizik egy honapban.
De olyan tap is van ,nem jut eszembe a neve a mi tejerzekenyeknek van,ha megvan a gyanu miert nem azt ir fel a dokineni?

Panda
Koszi ,Szoval akkor ez csak telen igaz,de en nagy meleg szereto vagyok es telen is 24 fok volt lent is : )))
Meghat a sok retegben nem tudna ugy mozogni.

Rit
Alexnak nott a szokincse,mostmar Nyene,bebe es ai is van : )))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Az a Brevi maxi, nem? És Alexet beleültetted a boltban, kipróbálhatta?Kép Neküünk a Dolce vita van,én nagyon imádom továbbra is.Kép Szerintem nagyon praktikus, bár itt a neten olvastam már olyat aki szídta. És a miénk világoskék, mert ugye használtan vettük így nem volt választék, és bárány van rajat. Szegény Emma mindíg ilyen fiús dolgokat fog ki. Kép De tegnap vettem neki egy rágókát (olyan nyeles, aminek a rágókája olyan puha és vízzel töltött, így le lehet hûteni, és mutattam neki a boltban a sárgát mega rózsaszínt és a rózsaszínt választotta. Pedig direkt a sárgát tettem küzelebba kezéhez.Kép

Errõl jut eszembe. Emma mindíg mindenért a bal kezével nyúl, ha véletlen a jobbal nyúl, akkor is átteszi a balba utána. Szerintetek ez azt jelenti hogy bal kezes lesz? Ez ilyen pici korban már látszik? mert úgy hallottam hoghy ha valaki bal kezes, nem szabad eröltetni hogy mindent a jobb kezébe fogjon, mert az káros, de ugye én autómatikusna a jobb kezébe adnám a dolgokat. De nagyon fura lenne ha balkezes lenne, nálunk a családban egyáltalán nincs balkezes. mitõl a alakul ez ki?

Manó+Emma

KépKép
manó

Nem is voltam eddig regisztrálva... Kép most már vagyok, és a szandit is meg lehet tekinteni a profilomban, sajna alábammal együtt Kép

zita
parazita

Manó!

Marci is mindig a bal kezével nyúlt mindenért. Mostanra úgy tûnik kiegyenlítõdött, kb. egyformán használja mindkét kezét. Nálunk sincs a családban bal kezes. Egy ismerõsöm mesélte, hogy az õ fia is így kezdte, de aztán jobb kezes lett, viszont bal lábas.

Djeszter
djeszter

Sziasztok!

Ma kiszedték a varratot a számból, szerencsére nem fájt. Gergõ ma is jól viselkedettKép
Lassan készülõdni kell a hétvégi útra, remlem jobb idõ lesz.
Ja, és a jobb füle kattog szopi közben, nem a láthatatlan fogak. Hát remélem nincs baja a fülénekKép

Zita
Persze, kell emberek közé menni, de ezt apájával együtt szoktuk megejteni és az autófüggõ, de sokszor mászkálunk. Én csak a sétára gondoltam, hogy azt hanyagolom itt a tré utakon és a kocsik között.
Ezért szeretnék egy autót. Opel corsát, vagy Ford Fiestát néztem, szerintetek melyik jobb?
Remélem könnyen túlesel a fogdokin, még nekem is hátraban a másik bölcs.fogKép

Sasha
Remélem jobban vagytokKép

Kataa
Gergõ is mindig lemászkál a "térképrõl". Nálunk laminált parketta van. Most hosszú újjú body és rugi van rajta, a melegben rövidujjú, meg ujjatlan gatya. Én ha reggel hûvösebbnek érzem a parkettát, adok rá egy kardigánt, ha nem hosszú ujjú a cucc, azt késõbb könnyû lekapni. A sejhaját meg melegíti a pelus, meg a gatyó.

Tüni
Gratula a hízáshoz! Remélem jobban van a druszánkKép Tényleg õ Gergõ, vagy Gergely? Enyim gyerök GergelyKép

Rit
Boldog névnapotKép Rendbe jött Dodo?

Kryss
Akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok zombiKép

Ilke
Hát igen, nálunk a vásárlás is autófüggõ, mert minden messze van. De majd ha lesz kocsiKép

Nyuszi
Nálunk a tej és a kefír csinál piros foltokat. Mármint az áltlam elfogyasztott. Joghurtot ehetek, én is imádom.
Nagyon vagány EmiKép

Dió
Mi pont gyereknapon leszünk a Kolpingban. Remélem jó lesz, de ha itthon lennénk, vagy a munkahelyi rendezvényre vinném, vagy a Ligetbe. A Margitszigeten is lesz rendezvény azt hiszem Gryllus.

Bringa
És használ az alufólia?

Kataa
Szerintem lejebb rakhatod az ágyat, biztos ami biztosKép

pusz
Judy és Gergõ
Judy (fodroczy)

Mano
Nem a Dolce Vita mert az meg 7-al draggabb volt,.Ez a Big Brevi neven fut,annyi a kulonbseg hogy nem 6 fokozatban lehet allitani a magassagat csak 2.Igy is eleg huzos aron volt.
JA es hogy nem 4 hanem 2 kereke van.

Zita
Szupi a szandid!!!

Kép
Kép
kataa

Partazita
Csak kar hogy nem jon be a profilod : )))

Kép
Kép
kataa

Judy
Hat en elfogult vagyok mert nekem Corsa Enjoyom lesz ugy 2 honap mulva ha megjon.De a ferjemnek meg Fiesta a ceges kocsija es nagyon jo az is.
Altalaban a tudosok a nemet autokra eskusznek,de arban most nincs kulonbeg a ketto kozott.

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?