Sziasztok!
Először is Mindenkinek köszi a jókívánságokat a szüléshez, ill. a hátralevő napokhoz! Tényleg egyre nehezebb, nagy már a Pocaklakó.
Tnap egész du. kb.10percenként (vagy ritkábban) iszonyú éles nyilallást éreztem a jobb alhasamban (utána párszor középen is), ami a combomba is lesugárzott, ez lehetett jóslófájás, vagy inkább a méhszalag húzódhatott? Maga a fájdalom csak 1-2 sec-ig tartott, de nem esett jól.
Gratula a már Anyukáknak, gyönyörűek a csöppségek, alig várom, hogy már a karomban tarthassam én is Patrikot!
FALEVÉL! Köszi a tanácsot, vettem is gyorsan a Tesco-ban puha wc-papírt!
Mellszívót végül érdemes vinni, vagy nem? Szülésfelkészítőn azt mondták, hogy kézzel kell mkinek megtanulni fejni, aztán, ha sok a tej, akkor otthonra jó a mellszívó. Jó az olcsóbb Chicco, vagy tényleg érdemes a drágább Avent-et megvenni? A kézi fejéstől nagyon félek, mert nagyon érzékenyek a melleim, az első pár hónapban még a pulcsi felvétele is nehézséget okozott, az pedig ugye nem olyan mintha "nyomkodni" kéne...
A Medident-ben vettünk egy csomag hálós bugyit, ez elég lesz?
Szoptatós melltartót Ti hol vettetek? Iszonyú drágák ahhoz képest, hogy nem sokáig lesz szükség rá. Méretre mekkora kell? Mert azt mondják, hogy a 3-4.napon nőnek meg a mellek igazán, plussz bele kell férnie még a betétnek is... Mondjuk a mostani méretnél egy kosármérettel nagyobb lehet a reális? Bocs a sok hülye kérdésért, de totál tanácstalan vok!
MOGYO! Mikor mégy csütörtökön NST-re? Én is aznap megyek, reggel 7.15-re! Bár ez nem túl jó időpont, mert reggel nem túl aktív a Picúrkám, de a drbácsimat akkor tudom a legkönnyebben elérni.
Neked leereszkedett már a pocid? Azt olvastam (a kutyijaimnál láttam már sokszor
), hogy az utolsó hónapban leszáll a méh, ilyenkor megszűnik a fulladás, gyomorégés, stb... Ja! És,hogy a baba nem mozog olyan aktívan, mert beilleszkedik a szülőcsatorna irányába. Csak mert én egyiket se tapasztaltam, Patrikbaba iszonyat aktív, és továbbra is össze van préselődve a gyomrom. De azért nem szeretnék 43hetesen szülni!