Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Geli, nagyon örülök, hogy kislányotok lesz! :D :D :D

Mogyó, ami késik, nem múlik. Hidd el... :D Nekem már most furcsa, hogy Bende a pocakomban volt. Csak néhány "jel" emlékeztet még rá... :roll:
Néha nagyon fittnek érzem magam, aztán másnap meg van a böjtje, mert jobban fáj a seb, és akkor mintha több vér is ürülne még. Szóval most megint rámparancsoltak, hogy ne ugrándozzak még itt, hanem élvezzem, hogy mindenki körülöttünk ugrál. :D

Manófalvi + Bende

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


geli

Igen Andi az idén érteségizik, Eü-be a humánba jár.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Igen-igen .


de talán annyiból jó,hogy Apa majd csak október 20-a után kezd dolgozni direkt úgy csinálta ,hogy most letudta a műszakját és oktoberben meg csak öt napot dolgozik!
Tehát ő amúgy is itthon van és bármit megcsinál mos,főz ,takarít ha arról van szó tehát nálunk nem lesznek nagyszülők segitségül csak annyi ,hogyha hazajövők akkor anyukám 3 nap szabit vesz ki és megfőz otthon és elhozza a kaját!
De már tiszta stresszben van szegény ! :oops: (anyukám)

Ennyiből szerncsém van mert Apa nagyon találékony nem fog "éhen" halni ha nem leszünk itthon :roll:



Kép
mogyoland
 
 

 
 

Borsika !
Hogy dolgozol jövő héten?



Kép
mogyoland
 
 


mogyo

Hétfőn egésznap, kedden, szerdán nem dolgozok, csütörtök egyésznap/6-18-ig/ péntek szomabat éjjel.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Sziasztok!

Először is Mindenkinek köszi a jókívánságokat a szüléshez, ill. a hátralevő napokhoz! Tényleg egyre nehezebb, nagy már a Pocaklakó. :D Tnap egész du. kb.10percenként (vagy ritkábban) iszonyú éles nyilallást éreztem a jobb alhasamban (utána párszor középen is), ami a combomba is lesugárzott, ez lehetett jóslófájás, vagy inkább a méhszalag húzódhatott? Maga a fájdalom csak 1-2 sec-ig tartott, de nem esett jól. :?

Gratula a már Anyukáknak, gyönyörűek a csöppségek, alig várom, hogy már a karomban tarthassam én is Patrikot! :lol:

FALEVÉL! Köszi a tanácsot, vettem is gyorsan a Tesco-ban puha wc-papírt! :)

Mellszívót végül érdemes vinni, vagy nem? Szülésfelkészítőn azt mondták, hogy kézzel kell mkinek megtanulni fejni, aztán, ha sok a tej, akkor otthonra jó a mellszívó. Jó az olcsóbb Chicco, vagy tényleg érdemes a drágább Avent-et megvenni? A kézi fejéstől nagyon félek, mert nagyon érzékenyek a melleim, az első pár hónapban még a pulcsi felvétele is nehézséget okozott, az pedig ugye nem olyan mintha "nyomkodni" kéne... :?
A Medident-ben vettünk egy csomag hálós bugyit, ez elég lesz?
Szoptatós melltartót Ti hol vettetek? Iszonyú drágák ahhoz képest, hogy nem sokáig lesz szükség rá. Méretre mekkora kell? Mert azt mondják, hogy a 3-4.napon nőnek meg a mellek igazán, plussz bele kell férnie még a betétnek is... Mondjuk a mostani méretnél egy kosármérettel nagyobb lehet a reális? Bocs a sok hülye kérdésért, de totál tanácstalan vok! :oops:

MOGYO! Mikor mégy csütörtökön NST-re? Én is aznap megyek, reggel 7.15-re! Bár ez nem túl jó időpont, mert reggel nem túl aktív a Picúrkám, de a drbácsimat akkor tudom a legkönnyebben elérni.
Neked leereszkedett már a pocid? Azt olvastam (a kutyijaimnál láttam már sokszor :lol: ), hogy az utolsó hónapban leszáll a méh, ilyenkor megszűnik a fulladás, gyomorégés, stb... Ja! És,hogy a baba nem mozog olyan aktívan, mert beilleszkedik a szülőcsatorna irányába. Csak mert én egyiket se tapasztaltam, Patrikbaba iszonyat aktív, és továbbra is össze van préselődve a gyomrom. De azért nem szeretnék 43hetesen szülni! :roll:

Kép
honey78
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk ám! Bocs, hogy nem nagyon tudok írni, de...

A segítségkérdés nem egészen úgy alakult, ahogy vártam, így nagyon le vagyunk terhelve. Jövő héttől pedig már a férjem sem lesz, így eléggé be vagyok rezelve. Gyakorlatilag pihenni sincs időm, mert a házimunka is ránk hárul.

Majd, ha egyszer újra észnél leszek, biztosan jelentkezem!

Puszi!
Noémi

UI: Aki fent van az iwiwen! Tettem fel oda fotókat Bálintról!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Nem akarok idepofátlankodni :) , de gondoltam megkérdezem, hogy csatlakozhatom-e?
Valaha, 12 évvel ezelőtt én is Kecsón laktam, de azóta már Félegyházán.
Majd megírjátok, hogy szabad-e.
Sziasztok!
Vendég
 


Sziasztok!

nagbri: üdv a fórumon!

honey: a hálós nadrágot én kimostam (sokkal könnyebben kijön belőle a szennyeződés, mint a pamut bugyiból), így nekem 1 hétre elég volt a 3 db. A végén már kinyúltak egy kicsit, de tényleg ki lehet húzni vele azt a pár napot, felesleges többet venned.

Szoptatós melltartó:
én nem vettem, mert nem tudhatom előe a méretet. Mire beindul a tejed már jöhetsz is haza. Még most is sima melltartót használok, kibújok belőle és kész, itthonra tökéletesen megfelel és a kórházban is jó volt.

Mellszívó: nekem a sárgaság miatt kellett az Avent (ezt sem vettem meg előre, hanem a férjemet szalasztottam el a boltba, mikor már a kórházban voltunk), mert Sárika nem evett rendesen az aluszékonyságtól. De egyébként meg elég a chicco vagy a kézi fejés és elég akkor venned, amikor látod hogy kell-e.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Szia Falevél!

Örülök,hogy hallok felőled! Bocsi, de azt hiszem lemaradtam a hírről, hogy megszületett Sára. Utólag is gratulálok!

honey78: szerintem se fontos a szoptatós melltartó, egy síma is pont megteszi, abból is ügyesen ki lehet bújni, amikor kell. Egyébként előre tényleg nem lehet tudni a méretet. Nekem például az előző terhességnél használt szopis melltartók, most éppenhogycsak jók! Ki gondolta volna?

Nekem az elsőnél Medelás mellszívóm volt, azt utáltam, most Avent van, ezt nagyon szeretem, de kézzel is tökéletesen meg lehet oldani.
De szerintem a Chicco pont ugyan olyan mint az Avent, én biztosan azt vettem volna, ha az utóbbit nem kapom.
Vendég
 


Sziasztok!

Üdv itt Nagbri! :D


Most azzal kezdem ,hogy ENN-nek bent kellett maradnija mert nem voltak jók az eredményei.Annyit írt,hogy Toxémia!Majd este beszélek vele!És, hogy szorítsunk neki!++++++++


Honey : én is csütörtökön 7-15 -re megyek!
Szoptatós melltartót tudok 900 ft-ért ha kell szóljál!
De én nem veszek mert fölöslegesnek tartom szerintem megteszi a sima is!
Még mellszívót sem vettem mert úgy voltam vele majd meglátom mennyi tejcsim lesz ha lesz akkor Apát elugrasztom egy kézi mellszívóét! :oops:

Azt mondják,hogy már egy kicsit lejebb van a pocim de nagyon akít a babókám minden nap valamit csomagol hol a szobáját hol a fürdöszobát :lol: :lol: :lol: (ezzel szoktam viccelni apának,hogy lassan költözködik a picink)
Remélem még talizunk csütörtökön mert sose tudni mikor készülődik ki! :D

Hálós bugyit én is csak egy csomaggal vettem mert majd kimosom ha kellene! :oops:



Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Szia Nagbri! Legalább bővül a csapat. Nagyon aranyos fiacskáid vannak! :)

Honey! Nekem bejött a szoptatós melltartó, mert ha elmégy valahova és sok cucc van rajtad, akkor csak felrántod a pulót, lecsatolod a melltartó elejét, és már lehet is szopiztatni. (Igaziból tényleg csak akkor kényelmetlen a hagyományos, ha jól be vagy öltözve, és persze nem otthon vagy.) Mostanában vettem egyet a Centrumban 790 Ft-ért. Az emeleten találod, a mozgólépcső mellett balra található fehérnemű osztályon. (Becsapós, mert a m.lépcsővel srégan jobbra a drága fehérneműk vannak, ott tényleg majd 5000 egy szopismelltartó.) Én egy mérettel vettem nagyobbat, de nem lehet előre kiszámítani szerintem sem mekkora kell majd. Végülis nem olyan drága vegyél egy számmal nagyobb méretet, ha gondolod, és ha nem jó utána még vehetsz nagyobbat. :wink:

Bocs csajok, most csak ennyire futotta. Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
mandula82
 
 


Ja, és Geli annyira jó, hogy egy fiú egy lány! Majd én is így szeretném!(Persze tudom, hogy nem kívánság műsor.) :D

Puszi nektek. Mostmár tényleg megyek! :oops:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a szíves fogadtatást!
Nagyon aranyosak vagytok!
Ja, és a babócák is nagyon aranyosak!
Kérdés: a szülés előtt állók Kecskeméten szülnek, vagy valahol másutt? Csak úgy kíváncsiskodom! Amúgy mindenkinek a lehetőségekhez képest szép szülést! A végén ott a babóca, és az a lényeg! :D
Mandula82: Köszönöm! Ádám is igazán tünemény!
Ja, és mi is egy fiú egy lány projektet terveztünk! :D Megtréfált az élet! Talán majd harmadszorra! De nem adnám a Danit sem semmi pénzért!
Vendég
 


Szia!

Én Kecskeméten szülők! :wink:

Te gondolom Félegyházán szültél !Hallotam róla egy mást jó dolgokat több ismerősőm is szült ott!


Kép
mogyoland
 
 


Na ezt úgy akartam írni,hogy jó dolgokat hallotam róla!



Kép
mogyoland
 
 


Igen, én is jókat hallottam róla még annak idején! De nem is bántam meg, hogy itt szültem. Bár mindkét alkalommal ugyanannál a dokinál és szülésznőnél.
És nálatok apás szülés lesz?
Nálunk az volt, mindkét fiúnak apa vágta el a köldökzsinórját. Nagy élmény volt neki.
Vendég
 


Üdv a fórumon Nagbri! :D

ENN-nek: Hatalmas DRUKKKKK! +++++++++++++

Mogyo! De jó! Hogy ismerlek meg? Várj! Írok pü-t Neked! :lol:
Érdekel a szopis melltartó is!

Mandula 82, Falevél! Köszi a tanácsokat! :D Akkor a mellszívóval várok még! Van még vmi esetleg, amire nem gondol az ember, de érdemes vinni?
honey78
 
 


Még egy kérdés beugrott! :D
A kórházban lehet fotót csináltatni fényképésszel? Ha igen, mennyiért?
honey78
 
 


sziasztok!

Nagbri:Apás szülést szeretnénk reméljük össze jön mert nagyon be van már indulva Apa a szülésre! :lol:

Na szóval Ennt délután megcsászározták mert nem voltak jó az eredményei!A koraszülött oszályon van a babóka és azt irta ,hogy küzd nagyon ők meg nagyon félnek!Semmi mást nem tudok majd holnap felhívom!


Kép
mogyoland
 
 


Miért van Enn babája a koraszülöttön? Bocsánat, de az előzményeket nem tudom. Volt valami baj, vagy korábban érkezett! Azért reméljük nem lesz náluk semmi gond, és hamarosan hazamehetnek!
Szerintem a világ legszebb dolga, ha ott van az apuka! Én mindig hálás leszek érte a férjemnek, mert valahogy jó volt a tudat hogy ott van, és mindig ráérzett, hogy mit kell tennie! Ez főleg az elsőnél volt így! :wink:
A másodiknál olvasott, miközben én szendvedtem! :o
Vendég
 


Bocsi!
Béna vagyok, a császár miatt van a koraszülöttön! :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Én a másik kecskeméti topikból....régen Enn is írt oda.
Teljesen véletlenül néztem be hozzátok (lehet éreztem)...szóval Enn-nek és a picurkájának én is nagyon-nagyon szorítok!!!!!!!

KépKép
KépKép
nana09
 
 


Sziasztok!

Talán nekem is megérzés volt,mint nanának,hogy benézzek ide,régebben itt is "aktív"tag voltam :)

Ennn!

Nagyon szorítok nektek,jó kezekben vagytok,a kecskeméti koraosztály az egyik legjobban felszerelt az országban!S gratulálok is csöpp babátokhoz nagyon jó szívvel!Nem lesz baj,hidd el!

Micsoda babaeső van erre mostanában! :lol:

Manófalvi,Noémi,Falevél!

Nagyon Nagy Gratula babáitokhoz,nagyon sok örömteli évet kívánok nektek! :D

Borsika!

Nagyon jó hír,hogy nem kell a tubust visszatenni,ennek örülök,gondolom ti is!Jól vagytok amúgy?
Vendég
 


Sziasztok!

Szóval azt irta Enn még tegnap délelőtt ,hogy Toxémiát állapítottak meg nálla !
Szerintem ezért is van a koraszülöttön és azért ,hogy hamarabb jött a babóka de majd felhivom és akkor majd tudok meg többet!


Kép
mogyoland
 
 


Már nekem sem sok van hátra de tegnap csavarogtam még a városban az ismerősők meg alig akarják elhinni ,hogy a héten szülők és még mindig nézelődök!

De most haggyam el magam mikor jól érzem magamat !

Jó volna ha hazajövünk a kórházból és volna még azért ilyen jó idő és akkor tudnánk még nagyokat sétálni a babóval! :D


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok! Én is másik topicból vagyok, régen írtam ide is, Enn-nel u.az a dokink, drukk nekik, állítólag nem volt jó a flow-ja, 35 hétre ki kellett venni a babucit, aki 1700 vagy 1900 gr., nem emlékszem pontosan...szóval Enn nagyon nagyon drukkolunk nektek!!!!!!!!!!
Ne aggódj, minden rendben lesz!

Kép
kkriszti77
 
 


Kriszti!

Tegnap operálták! Mert ha ő volt akkor én hoztam le a műtöböl és 1980gr. Kis fiú!

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Csajok!


Most beszéletm a gyerek orvossal aki koraszülöttön van jobban enn babócája egyenlőre le tudták venni a gépről. Majd csütörtökön megnézem, őt is meg ennt is!

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Borsika köszi az infokat, örülök, hogy jobban van, tegnap d.u. vmikor, igen...kisfiú, azaz, akkor ő volt az!

Kép
kkriszti77
 
 


Sziasztok!

Ennn
! Gratulálok a picurkához! Biztos minden rendben lesz, csak bátorításul én 1540 grammal jöttem a világra. :oops: :) Az nagyon jó hír, hogy levették a gépekről, ezekszerint erős fiacskád van.

Mogyo! Jól teszed! Csavarogj amíg teheted. :wink: Emlékszem, hogy én is még utolsó nap vásárolgattam, és amikor a DM-ben megkérdezte a csaj mikor szülök mondtam neki, hogy holnap. Hát alig akarta elhinni. :lol: Biztos lesz még jó idő, mert úgy tudom nem ez a vénasszonyok nyara.

Borsika! Köszönjük az infót. Olyan jó, hogy mindig rögtön szólsz, ha megtudsz valamit. :D

Most megyek, mert felébredt Ádám. Mindig megérzi mikor ülök le a gép elé.

Kép
Kép
mandula82
 
 


Sziasztok!

ENN!
Gratulálok a kisfiadhoz! Biztos minden rendben lesz, így kell lennie! Szorítunk Nektek!

BORSIKA!
Most pakolászom össze a kórházas cuccot, és a babás dolgokkal kapcsolatosan kérdeznék.
Ha babás szobába szeretnék menni is ugye csak pár textilpelus és nedves popsitörlő-kendő kell? A babának a hazahozós cuccába hány db textilpelenkát készítsek? (Body, rugi, kis pulcsi, kis sapi, kesztyű, takaró, babahordó elkészítve, azt hiszem más nem kell)

MOGYO!
Hogy viseled a hidegfrontot? Én elég ramatyul vok. :?
Csütörtökön (remélhetőleg :wink: ) találkozunk akkor az NST-n! :D

Kép
honey78
 
 


honey

textil pelus az nem fontos mert aztis adunk, csak belekverdik a kórházi közé! Popsitörlő kell.
Haza: textil pelus 1db, body, kocsi kabát, rugi, sapi,takaró, babahordozó,1 pampers.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Ennn: hát ez jó hír!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon szurkolok értetek! Erős kisfiad van, gyorsan összeszedi majd magát!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Köszi Borsika a tanácsokat! :D
Akkor minden megvan, csak akkor még egy eldobható pelust kell becsomagolni. A szülésfelkészítőn láttam, hogy be volt takarva a picik arca is, akit vittek haza, emiatt gondoltam, hogy talán több pelus kell. Bár ez lehet, hogy csak a tömeg miatt kellett (gondolom nem túl szerencsés egy újszülöttnek ennyi emberrel érintkeznie).
Kis kesztyű nem kell? Én alapból nem terveztem venni, aztán egy bababoltban mondták, hogy az mképp kell, nehogy kikaparja magát.(bár nem értem, ha hosszú a körme, levághatom már bent is, vagy ez nem emiatt kell?) :roll:
Mondjuk nem volt nagy beruházás, így ha kell, akkor nem kell érte szaladgálni. :wink:

Kép
honey78
 
 


honey

A pelust azért szoktuk az arcára rakni amig li mennek a korházaból, a huzat meg annyi emberrel talákoznak az úton kifele menet.A köröm, igen akiskestyű nem ár. a KÖRMÉT KB EGY KORÁIG TILOS!!!!!!!!!!!!!! LEVÁGNI!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


sziasztok!

Hát én jól birom igazából meg sem érzem nálunk 28 fok meleg van!
mogyoland
 
 


Most nem értem meddig nem lehet levágni?








Kép
mogyoland
 
 


Honey: csütörtökön bordó szoknyában és fehér felsőben leszek!A szoknya fodros! :lol:
Ja és a férjem Ferráris baseball sapiban lesz szerintem senkin nem lesz csak rajta! :lol:



Kép
mogyoland
 
 


Ennt meglátogatjuk csütörtökön egy pár percre?




Kép
mogyoland
 
 


mogyo

A baba egy hetes koráig nem szabad levágni a körmét!

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Oké köszi szépen!

Valahogy én is így gondoltam!
Lehet ,hogy talizunk hétvégén mert szombatra vagyok kiírva!


Kép
mogyoland
 
 


BORSIKA!

Megkérdezhetem, hogy miért? Mert nagyon sérülékeny még ilyenkor neki?
Anyukám mesélte, hogy a Bátyámnak teljesen hátrahajlottak a körmei az ujja közepéig, amikor megszületett, és ő a kórházban levágta neki. Amúgy van kis kesztyűnk, tehát ezen nem múlik semmi, mképp viszek neki ezt is a ruhácskái mellé. :D

MOGYO!

Ok, figyelni foglak Titeket! :D
Ha a dokimat elkaptam az NST eredménnyel, utána meglátogathatjuk! Neked ki az orvosod? Mit mond? Szerinte meglesz még a héten a baba?
Nálam ma járt a védőnő, azt mondta sokat nőtt a hasam, de még abszolút nincs leereszkedve, szval szerinte még 2-3 hétig is húzhatom. :shock: Azért jövő hétvégénél sokkal tovább nem szeretném. Apjának jövő szombaton lesz a névnapja, ideális ajándék lenne a Picúr világrajötte. :lol:

Kép
honey78
 
 


honey

Azért mert elég egy kicsit bele vágni, az is fertőzés forrás. Én már láttam ilyen begyulldt körmöt nem szép látvány!

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Sziasztok!
Én is nagyon szorítok Enn-nek, és a kisfiúnak is, biztosan minden rendben lesz!
Borsika: Na én még aznap levágtam, mert nem akartam, hogy megkarmolja magát. Nem tudtam, hogy nem lehet, de szerencsére ügyes voltam és nem lett baja!
A harmadiknál majd észben tartom! :oops:
Mogyoland: Mindjárt itt van az idő! Ez olyan izgis, sosem tudhatja az ember, hogy éppen mikor is indul neki a picúr. Nekem már két hete voltak fájásaim, volt, hogy 5 perces rendszeres. Erre aznap jött ki, amikor nem is volt semmi bajom, tök jól elvoltam, és egyszercsak megrepedt a burok. Pukk! Ennyi volt!
Nektek is nagyon szorítok!
Vendég
 


Sziasztok!


Honey:nekem a kis Nyírádi a dokim(Nyírádi Tamás)
Oké utánna majd felmegyünk hozzá ,mondtam apának ,hogy egy pár percet ő is tud várni !
Szerintem ne izgulj nem fognak várni 2-3 hetet! :oops:
Mi még ilyenről nem is beszéltünk a dokimmal,hogy mikor szülök talán majd holnap! :wink:

Hát sajnos tegnap meghalt a párom nagypapája :cry:


Nagbri:igen érdekes nekem is vannak néha fájásaim és néha mindenem fáj már azt hiszem,hogy na ma és semmi :wink:
Valamikor meg semmi tegnap volt egy éles fájásom derekamból indult és előre a hasamba nyílalt bele!Na majd lesz valami vagy valaki már!!! :lol:

Tegnap voltam terhesgondozóban és meglepődőtt a védőnénim ,hogy még mindig mentem .De fel is mérgesített mert kérdezte,hogy voltam-e belgyógyászati vizsgálaton a háziorvosnál?Mire én :nem!
Mondta ,hogy bele van irva a kiskönyvbe nem néztem meg !
Deha nem mondja ,hogy menni lehet a 26 héttől én honnan tudjam! :?
Na de érdekes,hogy neki is most jutott az eszébe! :shock:




Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Mogyoland: Én elmentem a belgyógyászatra, de a háziorvosom szerint tök fölösleges dolog, tehát ha nem megy el egy kismama, abból sincs semmi probléma.
Különben is, legalábbis itt nálunk, időpontot kell kérni!
Lehet, hogy Te már akkor el se tudsz menni! :D
A párod nagypapáját nagyon sajnálom. Biztosan rossz, hogy nem élhette meg a dédunokát!
Csak abból gondolom, hogy a férjem nagyszülei mennyire imádják a nagyobbikat! Az egyik tatát állandóan nyúzza az én Bencém, ő meg hagyja magát!

Honey: Tutira nem várnak 2-3 hetet! Max. egyet!
Vendég
 


Sziasztok!

Ennn, nagyon drukkolunk Nektek, hogy minden jól alakuljon és a kisfiatok gyorsan megnőjjön és jöhessetek haza! Addig is kitartást!

Noémi, sajnálom, hogy ennyire el vagytok veszve. :( Szerencsés vagyok, hogy a két nagymami itt sertepeltél minden nap. Még a héten ki is élvezem, mert utána valószínűleg csak vészhelyzetre lesz segítségem (ha apa nem ér haza fürdetésre).
Nagyon édes a képeken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te jól vagy már?

Nagbri, üdv itt! :)

Borsika, ez jó hír, hogy nem kell a tubust visszatenni! :)

Szoptatós melltartó: egyet vettem, a szülés előtt 3 héttel, és akkor csak egy kicsit volt bővebb. Most teljesen jó, és annyit szerintem nyúlik is az anyag. Nekem bejött! :)
Mellszívó: kézi chiccoval kezdtem a kórházban, mikor annyira folyt, hogy a kézi fejésnél a kezemen több csorgott, mint a csészébe. Kényelmesebb volt. :) Itthonra viszont nekem is kellett egy hatékonyabb. Medelát kaptam, egyelőre bevált, bár másikat nem próbáltam. :roll:

Hálós bugyi: nekem is 1 dobozzal volt, és elég volt!

a has leereszkedés: nálunk szülés előtt 1-2 nappal vette észre anyukám, de nekem még az sem tűnt fel. És bár minimálisan ereszkedett csak le, és a gyomromba nem fért több étel. a hólyagom sem feszült jobban... :roll: De biztos mindenkinél más... :wink:

Manófalvi + Bende

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Jó ,hogy te nem vagy annyira elveszve mint Noémi!
De majd csak lesz egy kis szusszanyásnyi ideje!
Neked is igy jó ,hogy ott vannak a mamamák , mint irtam nálunk apa lesz itthon majd egy egész hónapot addigra csak beleszokunk a dolgokba! :oops: :lol:


Igazából anyum is mondta ,hogy mintha lejjebb lenne a pocim! :wink:
Néha tényleg érdekes fájásaim vannak szegény apa már nagyon izgatott valamelyik este kimentem pisilni és szóltam neki utánna és szegényem felriad láttátok volna azt az ijedt fejet! :wink:

Nagyon várjuk már!

Épp egy ismerősőmmel beszéltem és mondta,hogy a lánya 30-ra van kiírva de tiszta ideg a szüléstől és nagyon fél pedig szerintem annál nincs rosszabb ha már így indul neki!Hála istennek nálunk nincs ilyen gond inkább én poénkodom és oldom a feszültséget remélem ez igy is marad! :D




Kép
mogyoland
 
 


Mogyolan: Ez tök jó hozzáállás! Én is így csináltam az elsőnél, és nem is volt semmi gond! CSak pozitívan! A másodiknál már egy csomó minden eszembe jutott, be is voltam ijedve egy kicsit, de azért nem volt olyan vészes, és a szülés is sokkal gyorsabb volt!
Hát igen, az apukák néha jobban tudnak izgulni, mint az anyukák! :wink:
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?