Tegnap, amikor a papának dicsekedtünk az új foggal, kiderült, hogy már kettő van!!! De csak mert Gergőnek is
. Szóval Bozotka, fogalmam sincs, én nem láttam semmi előjelét.
Foglaljuk össze, hogy mely kaják adhatóak mindennap és melyikek nem, lécci! Banán csak 1-szer, és meddig???
Az elején még mi is porszívóztunk, tettünk-vettünk, de aztán ahogy nehezedett az altatás, úgy vált féltett kincsé az alvóidő.
Bozotka,
Hát akkor adunk a Concordnak még egy esélyt, hátha csak Sebi felépítésével nem passzolnak össze.
Nagyon mászik pl. ha nyifog, mondom neki, hogy gyere ide és itt felveszlek, akkor odamászik turbóba, kiterül a lábamnál, mint egy béka, és felemeli a két kezét hason, hogy megkönnyítse a felemelését.
A harapás fáj, bár cicifájdalomban már edzett vagyok, tehát még elviselhető, de ha két sor foga lesz, azt mondják az már nem tréfa. Mondjuk most a sok éjszakai csócsálástól amúgy is érzékeny.
Lorca,
Félek tőle igazad lesz
.
Sebinek a válla ropog, én sem szeretem.
Ő is elalszik a kocsiban, csak olyan nem kényelmesen néz ki az ülésben.
Jól értelmezem, ikrei lesznek az ismerősödnek?
Nanica,
Többször volt sima mustár és csak néha fehér darabok.
5. hó: 8200g
6. hó: 8850g, 71cm
kismacska
Timo,
Nem saját tapasztalat, de visszaáll!!!
Pann,
Grat a 6 órás éjszakához! Ez már a szoktatás eredménye lehet?
Mi is úgy mennénk ringatóra, de itt nincs.
Nálunk az éjszaka az utóbbi időben a köv. menetrend szerint megy:
8 körül lefekvés (alva a kiságyba helyezve)
11 körül első kelés (ez elég hosszú ideig nem volt, alva a kiságyba visszatéve)
1-2 körül kelés (képtelen vagyok leolvasni az órát, egy időben ez sem volt, ekkor elalszom mellette a matracon, és csak annyira ébredek, hogy oldalt váltsunk a szopiban.)
7-8 között végleges kelés
Nos, az éjszaka második felétől félek, mert teljesen meg fogja szokni, hogy mindig ott van a cici, de képtelen vagyok ébren kivárni a szopi végét, és visszatenni a kiságyba. Ördögi körbe kerültem.