Új privát üzeneted érkezett!

Esti szori,
Almát ettem és persze Zsófinak is kellett. Hagytam egy kicsit rágni az almacsutkát, aztán apuci javaslatára levágtam egy darab almát (legalább 2 újnyi vatagot) és odaadtam neki. El is kezdte rágcsálni, sőt 1 másodpercen belül kettéharapta. :shock:

Nanica,
Mosógép program:
30 fok, Gyűrődésre kényes textíliák, rövid mosás.

KépKép
bozotka

Sziasztok!
Irtó sz.r éjszakánk volt. Éjfél körül riasztott a légzésfigyelő. Lillus békésen aludt, fel sem ébredt a pittyegésre. Így nem tudom, hogy téves vagy valós riasztás volt-e. Bízom benne, hogy téves, lemászhatott az érzékelőről, mert keresztben feküdt... de hát az ördög sosem alszik. így már a nagy riadalomra meg kellett szopiztatnom, majd fél 4-kor és 6-kor is. :(

Ja, csajok!
Akinek mensi alatt csökkent a tejcsi, annak utána visszajött? Mert nekem olyan drasztikusan kevés lett, hogy ihaj! :evil: Szinte két ciciből alig lakik jól már reggel!!! Az estéről meg ne is beszéljünk! :( :( Tegnap fejni akartam, de kábé 1 ml jött le!!! :( :( Nyugtassatok meg, hogy visszaáll minden, vagy irassak fel tápit ma a doktornénivel?

Nanica!
Örülök, hogy a tejmentes étkezésednek köszönhetően nincs véres kaki! :)
Aranyos lehetett Linus, ahogy kapkod az elemlámpa fénye után! :) :)

Kladi!
Na, én tök félek ettől, hogy Lillus is leharap egy darabot és nem tudom kihalászni a szájából és megfullad! :roll: Paramami! :)

Lorca!
Lehet, hogy Szabi megerőltette magát a sok "kutyázásban". Szerintem el fog múlni a térdkattogás, gondolom semmi kóros! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Reggel 6-kor ébresztőt fújt! Megetettem és visszatettam a kiságyba! Hangosan röhögött kacagott a sötétben majd elkezdett dumálni. Én lefeküdtem és el is aludtam :oops: . Amikor felébredtem akkor aludt és egész 8-ig. :D

Timo! Szerintem ne aggódj a tejcsi miatt! Biztos hogy helyre áll! De ha megnyugtat akkor kérj egy receptet az nem árt ha van tarcsiban. Sajnálom a légzésfigyelős dolgot. Tuti hogy lemászott.

Nanica! 6 hós adatok mégegyszer :wink: 6700 gr és 69 cm

KépKép
csongria

Sziasztok!

Timocska!
Szerintem irass fel tápit, talán ettől emgnyugszol, és több tejcsi lesz.Ismerőseim közöt van akinek visszaállt, van akinek elapdt.Hogy te melyikbe tartozol majd kiderül.Bocsi.

Nanica!
Nálunk a cékla után nagyon piros a pelus, pont olyan,mintha véres lenne.De a múltkor itattam vele nestlés gyümilevet, vassal volt dúsítva, na attól meg tök fekete lett.

Lorca!
Bocsi, rosszul írtam, a BPD-je volt 110. :oops: :oops: Nem mindegy! :wink:
Emilinek is kattogott a válla, és ezt még apocakomban hallottam!!! :shock: Csak nem voltam biztos benne, hogy azt hallom,a mire gondolok, de születése utén is hallottam, így jöttem rá.Monmdtam dokinak, aki azt mondta, ilyenkor még lazák az ízületek, ettől van.Azóta lmúlt.

Ma nagyon jó éjszakánk volt, én csak 2x keltem hozzá, és 8ig aludt!
Hajnal 2ig a férjem ment be hozzá (ő még dolgozott), 2x.

Ma megyünk dokihoz felíratni a pneumoc. elleni otást.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Csak gyorsan megírom, hogy 7 hónap után végre ma éjjel sikerült 6 órát aludnom, egyhuzamban!!! :D :D :D Hihetetlen élmény, fél 5-kor nyitott szemmel feküdtem az ágyban, h akkor most mi legyen, mert már felébredtem. :lol: Aztán persze sikerült visszaaludnom, és 7-kor szokás szerint alig bírtam kimászni az ágyból. :lol:

Most rohanok, készülünk a Ringatóra.

Aktuális lenne már egy tali, nem? :roll:
Vendég

jó reggelt!

köszi az adatoka, Ria, és bocsi :oops:

Timo: sajnálom az éjszakátokat, de én majdnem örülnék egy ilyennek! :wink:
Légzésfigyu :shock:

Linus 8kor elaludt, 11kor álomszopi kiságyba vissza, alvás.
12kor újra felébredt és nem tudam visszaaltatni - de szopiztatni nem akartam, hisz előtte lakott jól!

1 ig bírtam, akkor magam mellé vettem de ott is csak rövid időre aludt el... 2 körül úgy tűnt elalust mélyen, vissza a kiságyba, de ott kb 10 perc után újra felébredt, majd visszaaludt, felébredt.. egészen 3ig ezt játszottuk, majd evett rendesen és aludt 5:20ig, majd mellettem néha cicizve 7:50ig!

Én mint a mosott rongy! :cry: :?

Nem tudom, honnan veszenk ennyi energiát, úgy tűnik az anyatej tényleg csodaszer lehet! Ma reggel előszőr visszafordult hasról hátra, de úgy, mintha mindig meg tudta volna csinálni :D
Az ilyen pillanatokért azért megéri. :D

nanica

Nanica! Gratula a kis fordulónak! Nagyon rosszul hangzik az éjtszakátok! :?

Pann! Mi az a ringató? Akkor most ki vagy pihenve! :D

KépKép
csongria

Sziasztok!

Pann,
Éljen Gergő amiért hagyta az anyukáját aludni!!! :D Erre a két fogacskára edzett 7 hónapja. :wink:
Tali: Igen szupi lenne már egy. Mi biztosan megyünk ma délután a Ligetbe a játszira. Ki tart velünk?
Komolyan, tényleg jó lenne már egy nagy tali!!!

Lorca,
Hogy álltok? Petinek is kattogott néha a térde, de most már nem hallom. Nekem is azt mondta a doki, hogy lazák még az izületei.

Nanica:
Petinek a kakija amíg csak szopizott, sárga volt és voltak benne fehér tejdarabkák, de az szépen elmúlt. Arra nekünk nem mondta senki, hogy az gond lenne.

Timo,
Légzésfigyu :evil:
Mensi alatt nekem szinte nullára csökken a tejem, de ahogy elmúlik rendeződik is a dolog!!! Sőt, pár napig majd szét durran a cicim.
No para, rendeződni fog, de ha megnyugtat akkor legyen otthon egy recept.

Ria,
Mikor megyünk az A1-be? Először szétnézhetnénk, hogy hogy is van ez a gyerekmegőrzés és csak kondiznánk és a kövi alaklommal meg mennénk már órára. Mit szólsz? Vagy Te már jársz is?
Vendég

Tegnap, amikor a papának dicsekedtünk az új foggal, kiderült, hogy már kettő van!!! De csak mert Gergőnek is :D . Szóval Bozotka, fogalmam sincs, én nem láttam semmi előjelét. :oops:

Foglaljuk össze, hogy mely kaják adhatóak mindennap és melyikek nem, lécci! Banán csak 1-szer, és meddig???

Az elején még mi is porszívóztunk, tettünk-vettünk, de aztán ahogy nehezedett az altatás, úgy vált féltett kincsé az alvóidő.

Bozotka,
Hát akkor adunk a Concordnak még egy esélyt, hátha csak Sebi felépítésével nem passzolnak össze.
Nagyon mászik pl. ha nyifog, mondom neki, hogy gyere ide és itt felveszlek, akkor odamászik turbóba, kiterül a lábamnál, mint egy béka, és felemeli a két kezét hason, hogy megkönnyítse a felemelését.
A harapás fáj, bár cicifájdalomban már edzett vagyok, tehát még elviselhető, de ha két sor foga lesz, azt mondják az már nem tréfa. Mondjuk most a sok éjszakai csócsálástól amúgy is érzékeny.

Lorca,
Félek tőle igazad lesz :( .
Sebinek a válla ropog, én sem szeretem.
Ő is elalszik a kocsiban, csak olyan nem kényelmesen néz ki az ülésben.
Jól értelmezem, ikrei lesznek az ismerősödnek?

Nanica,
Többször volt sima mustár és csak néha fehér darabok.
5. hó: 8200g
6. hó: 8850g, 71cm
kismacska :lol:

Timo,
Nem saját tapasztalat, de visszaáll!!!

Pann,
Grat a 6 órás éjszakához! Ez már a szoktatás eredménye lehet?
Mi is úgy mennénk ringatóra, de itt nincs.

Nálunk az éjszaka az utóbbi időben a köv. menetrend szerint megy:
8 körül lefekvés (alva a kiságyba helyezve)
11 körül első kelés (ez elég hosszú ideig nem volt, alva a kiságyba visszatéve)
1-2 körül kelés (képtelen vagyok leolvasni az órát, egy időben ez sem volt, ekkor elalszom mellette a matracon, és csak annyira ébredek, hogy oldalt váltsunk a szopiban.)
7-8 között végleges kelés

Nos, az éjszaka második felétől félek, mert teljesen meg fogja szokni, hogy mindig ott van a cici, de képtelen vagyok ébren kivárni a szopi végét, és visszatenni a kiságyba. Ördögi körbe kerültem.

Orsi
Kép Kép
sno

Sági! Nem nem járok még! Úgy gondoltam hogy a jövő hónapban vennék bérletet de ebbe a hónapba az belefér hogy elmenjünk egy két alkalomra! Addig nem is érdemes bérletet venni amig nem tudjuk hogy a gyerkőcök viselik-e a megörzést :wink: Mikor menjünk? A hét nekem zsufi nagyon de szerintem a jövőhétbe belefér. :D

KépKép
csongria

Sno! Szerintem banánt azt kaphat mindennap mi másfél hónapig ettük és kapott mellé barit hogy ne legyen székrekedése! A csirkeciciit mindennap lehet a sárgarépát sütőtököt egy héten 2X de én a répából többször adok csak keverem tökkel vagy brokkolival . A többi zöldséget lehet. Nekem a májra azt mondták még nem ehet mert belsőség. :roll: Asszem ennyi nincs különösebb megkötés!

KépKép
csongria

Sági
Ha nem esik akkor lehet, hogy mi is lenézünk a Ligetbe! MIkor mentek és hová pontosan?

Pann
Már túl is aludtad magad! Látod 5kor még jó volt, aztán 7-re már túl sok lett a jóból! :lol: :lol: :lol:

Tényleg Lorca
Hogy álltok? Haladnak is valamit, vagy csak a károtok nő? :x

Nanica
Örülök, hogy javulni látszik a helyzet! Az anyatejes kaki nálunk változóan volt darabos. Hol jobban, hol kevésbé.
Én pont az ilyen kóstolások miatt kezdtem el neki almát adni. :)
Gratulálunk a forduláshoz! Lehet, hogy mindig is tudta, csak eddig nem volt hozzá kedve! :lol:

Ágiboldi
Nálam sem csökkent a tejcsi eddig. Bár még csak másfél hete kap mást is. VAgy két és fél? :oops: Na mindegy. Szerintem még nőtt is a mennyiség. Ja és a tápszert a köles hatására teljesen elhagytuk. Most van tejcsi, és este köles gyümivel. Most fogom majd elkezdeni a főziket is.

Timi
Szerintem vissza fog jönni a tejcsi csak ne aggódj! Neked végül rendesen megjött vagy csak ez a barnázás? Olyan fura, mert Brigi 6 hetes korától két hetente volt nálam ilyen barnázás. De csak kb két hónapig. Azóta semmi! (kopkopkop, mert nem is hiányzik! :oops: )
Tényleg miért akarsz Sinlacot?

Bozotka
Én pont a távolabbi névnapot választanám, hogy ne legyen már kiszúrva szegénnyel! Nagykislányként biztos ő is a távolabbit választaná! (VAgy mindkettőt! :lol: )

Képzeljétek! Tegnap voltunk itt a játszótéren, hintáztunk egy nagyot. Mellettünk meg nagyobb gyerekek játszottak és Brigi nézte őket és hangosan kacagott. :lol: A fél játszi onnantól kezdve Brigit szórakoztatta, mert tetszett mindenkinek ahogy kacag! :lol: Persze Brigi főleg a fiúkkal kokkettált! Asszem már kulcsos pelust kell beszereznem! :lol:
Ja és a járókás közlekedést természetesen nem direkt csinálja!
Szerintem ő észre sem veszi, hogy arrébb ment. (Persze a könyvespolcot észrevette! :x )
lora7

Ria,
Akkor a jövőhét! Más nem csatlakozik hozzánk?

Orsi,
Szegény te, nem egyszerűek az éjszakáitok. Porszívózás az nekünk is ment az elején, de most ua a helyzet mint nálatok.
Banán, nem tudom meddig, de az egyik barátnőm fia napi egyet evett már egy éves kora előtt is, sőt azt mondta az anyukája, hogy volt olyan amikor kettőt is. Kutya baja tőle!
Husit is egyelőre csak 2x adok Petinek egy héten. Na egy hete eszik husit. :D
Sárgarépa, sütőtök: azt inkább is csak 2x mert néha másnapra sárga a nosija. :lol:
Én a szinekre is figyelek kajáláskor, egyik nap sárga gyümi, másik nap piros vagy lila vagy a semleges alma. Ue a főziknél is. Lehet hülyeség. :?
Vendég

Köszi mindenkinek a kajás tájékoztatást!

Lora,
kulcsospelus :lol: . Névnapról ue. a véleményem.

Sági,
színek - egy új táplálási irányzat, szerintem szabadalmaztasd, utána majd mögé rakod a tudományos magyarázatot, és pár éven belül agyonkeresed magad vele. De viccen kívül, a kajában lévő anyagok határozzák meg a színét, így biztosítod a változatosságot, nincs túladagolás semmiből. :wink:

Most a legnagyobb problémám, hogy megint megy a kűzdelem a kakival, különösen a szopikat teszi nyugtalanná. Már adtam neki nagyon érett szilvát is, mert a barack nem hat. Itt a jó sok finom alma, de nem merem adni. A Picik és Kicsik azt írja, hogy lehet, hogy kevés a folyadék bevitel, úgyhogy mégis ráállok az itatásra egy kicsit.

Orsi
Kép Kép
sno

Pann, de jó! És ez már a szoktatás hatása? Akkor leírnád, h hogy csináltad??
Most olyan az éjszakám mint ahogy Orsi írta :( 3 után nem teszem vissza, nemcsak mert bealszom, hanem ha visszarakom akkor kezdődik az ordítás előről..

A banánt Timi mindta egyszer, és lehet benne valami, mert sok benne a kálium. Márminthogy ehet több nap is, csak egy héten ne haladja meg az egy egész banánt. Gondolom nem kell ennyire szigorúan, de azért nem adok neki sokkal többet.

Nanica, anyatejes kaki a hozzátápi előt: sárga mustár, benne nagyon gyakran fehéres darabok. Azt mondta a doki, h ez így rendben.

Ha már kakinál tartunk, én mostanában folyton csapdába esek. Érzem a szagán, h van, elkezdem tisztába tenni (ezek szerint túl hamar), mert akkor jön ám csak a nagyja, ott álldogálok, lábát az égnek tartva és várok, közben forgatom alatta a kibontott pelenkát, mint valami fagyiárus a gépi fagyi alatt a tölcsért (bocs a hasonlatért...)

Brigi a kis kacér :wink:

Timi, nagyon átérzem a légzésfigyus parát! Tudod, ez a gyenge pontom.
Pénteken megyünk dokihoz a horkolás miatt, gondolom ad beutalót..

Kép
Kép
agiboldi

SnOrsi
Most nézem, hogy majd 2 kg van Brigi és Sebi között! Igaz ő többel is született! (Ez nem összehasonlítás, csak csodálkozás! :))

Nanica meg többiek
Szerintem a súlyadatokat, azontúl hogy itt is közöljük, küldjük el priviben Nanicának, és akkor ő is utána tud nézni, nem kell mindig visszakeresni! (Nem saját ötlet, egy másik fórumon így oldották meg a problémát :wink: )
lora7

Ágiboldi
"fagylaltárus a tölcsért" : :lol: :lol: :lol: Hát ezen még a könnyem is kicsordult! :lol: :lol: :lol: Hát érdekes hasonlat, az biztos! :lol:
lora7

Jaj Ágiboldi
Mindig elfelejtettem írni, de mi is voltunk fül-orr-gégészeten és nem kell beutaló! De van ahová be kell jelentkezni.
lora7

Lányok! Jövő péntek tali itt nállunk?

KépKép
csongria

Amiért meg jöttem, megint nem írom. Az agyam tiszta zokni lett! :oops: :x
Szóval Brigi még most is meg van fázva sajnos. Elég makacs ez a nátha. Ugye már én is orrot fújok és most már a párom is. Most jöttünk vissza a gyógyszertárból és a patikus tanácsára vettem egy gyógyit, amit szoptatósok és kismamák is szedhetnek. SINUPRET a neve, és gyógynövényekből áll. Mivel most kezdtem nem tudom, hogy használ-e, de ez az első gyógyi amire rá van írva, hogy szedhetjük! Direkt ilyen megfázásra, gyulladáscsökkentő, orrfújásra és köhögésre való. (Csak mert többen is meg vagyunk/voltunk fázva mostanság!)
lora7

lora7

Kukk!

Most jöttünk a doktornénitől. Lillus torka kicsit piros, de semmi extra. Nem is kell adni neki semmit. 7100 gramm és 65 cm! :D :D :D :D

Ágiboldi!
A kakival én is járok így sokszor. Ott rötyögök magamba a pelus felett és nézem Lillus erőlködő ábrázatát! :?

Pann!
Hát nagyon ügyi Gergő, hogy hagyott aludni! :)

Lora!
Köszi ezt a gyogyót, mert nekem semmit nem adtak a patikában. De akkor ilyet fogok kérni, mert lassan elegem van a köhögésből, orrfújásból, fejfájásból! :evil:
Ja, és megjött rendesen, sőt, tiszta brutál a dolog. Olyan, mintha az elmúlt 16 hónap lemaradását akarná behozni! :roll:

Ria!
Ok! :lol: :lol: :lol: Majd sütök Riaféle muffint! :lol: :lol:

Orsi!
Nálunk is nagy kálvária a kakilás. De megfigyeltem, hogy nálunk a barack fog és az alma/körte lazít. Úgyhogy barit csak ritkán adok neki. Ettetek már körtét? Próbáld ki, hátha!

Persze, tápit elfelejtettem felíratni a dokival! :evil: :evil: Remélem nem is kell majd! Nekem is tiszta szita az agyam, szörnyűűűű!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Gyönyörűen hízott Lillus a múltkor óta? Tényleg hogy megy neki a hozzátápi? Megeszik mindent amit adsz neki? Jobbulást! :)

KépKép
csongria

Ria, jóóóó, megyünk :D

Lora, köszi a tippet, megpróbálom elmenteni vhova, h ne kerdezzek rá 100szor ha betaknyosodok...

És vajon egyik fülorrgégre se kell? Azt se tudom, h nekünk melyikre kell menni, vagy mindegy?

Körtét már akartam kérdezni csak mindig elfelejtem: nyersen??? Micsináljak vele? Nyersen reszeljem le mondjuk az almareszelőn?

Timi, ugye te nem szedsz Cerazettet?

Kép
Kép
agiboldi

Ria!
Lilla csak a gyümiket hajlandó egyenlőre megenni: alma, bari, körte, banán, meggy. Krumpli, répa, sütőtök nagyívben letojva! :lol: :lol:

Ágiboldi!
Nem szedek semmit.
A körtét azért nehéz lereszelni, mert amiket én vettem, az túl érett volt. Botmixer? :wink:
De ma mi Hipp-es körtét ettünk, a fél üveg lecsúszott neki! :)

Paradicsomos krumpli mehet? Ebédre azt szeretném megpróbálni Lillusnak! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, Sinlac: uzsira gondoltam neki. Nem kellene? Mert ha tízóraira eszik gyümit, ebédre majd főzit, uzsira megint gyümit? Vagy akkor inkább ezt a Sinlacot gyümivel keverve? Vagy kiflicsücsköt? :wink: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Ágiboldi
Körte nyersen, almareszelőn. Én legalábbis így csinálom, és Briginek ízlik.
Egyik fülorrgégére sem kell. Nálunk az sztkban van gyerek részleg, oda vittem. De a Bethesdába is lehet vinni, oda kell időpont. EZ van Zuglóban. Nálatok nem tudom, a rajtakapós védőnőt nem tudod felhívni, vagy a dokit? Merre is laksz te pontosan? Heim Pálba nem tudsz menni?

Mondjátok meg mit csináljak! Brigi nem eszik. Szegény nem kap levegőt és inkább koplal. Hiába fújom, szívom az orrát nem jön belőle szinte semmi és mégis hallom hogy tele van. Ma éjjel is csak 1x evett, azóta meg kb. egy adagnyit 4 részletben. És már 1 óra! Épp csak annyit szopizik, hogy talán a szomjúságát oltsa. A cicim meg szétdurran. Este viszem a dokihoz, de sajnos nem számítok túl sok okosságra, sztem béndzsó a dokink. Úh. tőletek várok valami okosságot! Még szerencse, hogy a kedve jó. :(
lora7

Lora! Nekem asszondta a védőnő hogy ilyenkor robogjak el a patikába és vegyek bébinek való orrcseppet asszem Nasivin.

Timi! A paradicsomos krumpli jó ebédre lehet hogy izlik neki! A bébiételt adod neki? Én azt ketté veszem és a feléhez keverek neki főtt krumplit igy nincs annyira pari íze. Ja nállunk csak az után ette Beni a zöldséget miután tettem bele egy pici sót. :)

Ágiboldi! nyóc ker? Klinikáknál lévő Orr-fül-gége klinika! :wink:

KépKép
csongria

Lora!
Próbálj meg anyatejet cseppenteni az orrára, fordítsd hasra majd utána szívd ki neki. Lehet, hogy segít.
Tudom, hogy aggódsz a kaja miatt, de ne idegeskedj. Eszik ő annyit, hogy elég legyen neki. Egyszerre nem tud szopizni és levegőt is venni. Macerás, de esetleg kanállal nem próbálod meg odaadni a tejet? Szilárdat biztos nem kér, legalábbis Lilla tegnap sírt, ha betettem az almát a szájába. Csak szopizott egész nap.
Nyűgös is?

Ria!
Aha, a bébiételt gondoltam, és köszi a tippet, főzök is egy kis krumplit mellé! :)

Timi
Kép Kép
timocska

bocs, orrába :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Na köszi a fülorrgégéket!

Timi, paradicsomos krumpli (üveges univer) Boldi kedvence.
Uzsira esszük a híres kölespépet, ja de azt Lillus nem szereti, már emlékszem. És több gyümivel?

Kép
Kép
agiboldi

Szerintem ilyet még senki nem csinált!!!! :oops: :oops: Beni répáját főztem és persze itt ültem a gép előtt! :oops: KépA tefal lábasom!!!! :evil: :o :oops:

KépKép
csongria

Ági!
Sok gyümivel se nyerő. De úgy még nem próbáltam, hogy 2/3-ad gyümi, 1/3-ad pép. Még próbálkozom vele! :)

Hol van Május???

Timi
Kép Kép
timocska

Ria, fogadd gratulációmat! :lol: :lol: :lol: Bár, már én is dobtam ki így lábast! :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! A sinlac jó próbáld meg általába nagyon szeretik!

KépKép
csongria

Pedig esküszöm tudok főzni!!! Tényleg! :oops:

Na sütök kókuszkockát jövő péntekre mert már biztos senki nem hisz nekem :lol:

KépKép
csongria

Kókuszkockát kérünk!

Május, hooool vagy? :D

Kép
Kép
agiboldi

Ria
A kókuszkockát is úgy sütöd mint a répát? 8) :lol: :lol: :lol:
Viccet félretéve, egyszer párom is kisuvickolt egy ilyen lábast. Persze utánam! :oops: Szóval a tefal edény még menthető! :wink:

Köszi a tippeket, majd megkérdezem a gyógyszertárat, ill. az anyatejet is lehet kipróbálom. Szerencsére nem nyűgös.
lora7

Lora! Akkor szólnál a párodnak? Priviben küldöm a címet! :wink:

Csak ketten jönnek a talimra???! Kicsi a lakásunk de azé elférünk többen! Sok jó ember kis helyen is....

KépKép
csongria

Ria,

Merre laktok? Vidéki megközelíthetőség szempontjából kérdem :D

Orsi
Kép Kép
sno

Na, paradicsomos krumpli a kukában... :( :(

Szerintetek meddig nem gáz, ha csak napi egyszer eszik szilárdat? Mennyire erőltessem a főzit?

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Szerintem hagy neki időt ilyenkor vár egy pár napot majd próbálkozz újra!

Sno! Zuglóban lakunk M3-as kivezető BVSC uszoda. Be hoz a férjed??? De jó lenne! :D

KépKép
csongria

Ria
Ha beférünk és addigra meggyógyulunk, akkor szívesen meglátogatunk. :wink: Legalább ti viszonylag közel laktok! :) De tényleg csak ha beférünk, tudom milyen kislakásban nagypartit rendezni! :wink:

Timi
Szerintem egyáltalán nem gáz. Van egy barátnőm, ő pl. 8 hónapig csak szoptatott, mert nem kellett a kislurkónak más. Aztán szinte egyik napról a másikra leszokott a szopiról. Ő is csak próbálkozott, aztán egyszer csak bejött! :roll:
lora7

Lora! Persze várunk titeket. :D

KépKép
csongria

Sziasztok!

Ria mi megyünk, köszönjük a meghívást!:D :D :D

Majd még hosszabban is jövök, de odaég a karalábém (nem Gergőé) + szopi is aktuális + peluscsere + még el kell szaladnunk egy tejfölért és bent van egy adag ruha is a mosógépben!!! Áááááááááá! Na majd jövök.
Vendég

Pann! mit csinálsz a karalábéból?

KépKép
csongria

Főzit. Abba kell a tejföl. :wink:
Vendég

Add meg a receptet. Imádom a karalábét! :D

KépKép
csongria

Sziasztok!

Na megjártuk a ligetet, volt hinta-palinta, szunya, kacagás, minden.
Megnéztem azt a nagy játszit közelebbről is amit Lora említett. Sajna nincs hinta csak az oszlopok. Valakinek biztosan megtetszett. :evil:

Ria,
Tali! Nálatok? Mehetünk mi is? De komolyan csak ha beférünk!!!!

Timo,
Szerintem ne erőltesd a főzit csak próbálgasd. Majd rákattan a dologra. Mondjuk a paradicsomos krumplit Peti csak megeszi, de nem nagy lelkesedéssel. Próbálgass ízeket, almával bolondítsd meg pl a répát, krumplit...máris nem olyan zöldséges téma. Hátha úgy jobban ízlene Lillusnak.
Vendég

sziasztok!

Annyit, de annyit írtatok már megint! Nem bírom követniiiiiii!!!! :oops: :roll: :evil:

Amíg eljutottam:

Sno!
Gratula a fogacskához!
Laura hallásával kapcsolatban: amikor mi elmentünk a Jánosba, azt mondta a doki, hogy aggodalomra semmi ok, így többet nem mentünk. Azóta már nincsenek kételyeim arról, hogy hall-e. :)

Brigi hihetetlenül ügyes! Nagy-nagy gratula!!!! :)

SZŐLŐ! Jól megmosok minden szemet és utána gyümölcscentrifugán kinyomom a levét.

Mindenkinek BOLDOGOT! :)

Na, megyek megint!

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?