En is itt vonek!
Brumm, koszonom az erdeklodest! 10 napig nem jartam erre es kb. masfel ora volt utanolvasni titeket, de ez nagyon jo. Vegul is ezert van a tarsalgo, hogy megvitathassuk, amit kell.
Brumm es
Krisz, leendo kismamak, most rajtatok a figyelem! Teszt mikor esedekes?Drukkolok nagyon!
Dezsi! Ma van a te napod! Gondolok rad!
Katica es
Kata05, nagyon elszomorito, ha a ferfirol derul ki, hogy termeketlen, gondolom, nekik ezt meg nehezebb is feldolgozni. Allitolag az utobbi 10-15 evben alakult ez ki, elotte mag a Kaalisok sem lattak ennyi alacsony spermaszamot. A forro furdot, szaunat, szuk nadragot kerulni kell es biztos vagyok benne, hogy a sport jot tesz. Mas topikban olvastam, hogy Clostilbegytet kaptak kiskatonaszam novelesre. Kivanok nektek sok sikert! Egy spermium is eleg ahhoz, hogy terhesek legyetek!
Bella, ne legy oly ketelkedo! Nekem is elsore sikerult. Es en is paraztam az altatastol, meg ilyen hulyesegre gondoltam, hogy nem ebredek fel soha, te meg, hogy megall a szived. Ilyenekre ne is gondolj, sot javaslom, egyszeruen csak ess tul azokon a dolgokon, amitol felsz es meglatod, utolag nem is olyan nagy dolog. Es a babaert megeri!
Friss Kismamik,
Julika, Hanna, orulok, hogy jol vagytok!
Most nem tudok visszalapozni, es nem emlekszem melyikotok irta, de a dios kalacs mustarral, vagy hogy is volt? Szoval baromi jol hangzik. De ezt a terhesek ugy is ertik
Kiscsillag, megdobbento a torteneted, a 3 kis pocokkal, amibol csak egy kapott teljes eletet! De o igen! Es le a kalpappal elotted!
Julika, Gronland, megdobbento mindkettotok korabbi tortenete.
De mi okozhatja a mehszaj kinyilasat kozepidoben? Egyaltalan, mikortol eletkepes egy kis csoppseg?
Nagyobb kismamik,
Vikimi, Panda, Apacs(ne), jo babavarast nektek!
Hajnoca, jo babazast! Roviden leirnad nekem a meddoseged 3 evet? Marmint a sztoryra vagyok kivancsi, nehez lenne visszakeresnem.
Es vegul mindnyajunk kedvence,
Nyulasz, udv ujra koztunk! Klassz csaj vagy, igy tovabb. Biztos vagyok a sikeredben!
Bocsi a szofosasert! En koszonom, jol vagyok!