Új privát üzeneted érkezett!

Segítsetek.....miért nem teszi be az avatart? Pedig kiírja, hgoy a profil megváltozott, aztán semmi :(
Vendég
 


Apacs,
Úgy látom a ti rókátok nálam sunyizik reggelente :? nagyon eltévesztette a címet nekem már nem járna belőle :? vagy rosszul adtad fel a postán? :lol:
Vendég
 


Brumi,
hidegfrontok jönnek mennek. :wink:
Mindig akad egy a közelben. :D :lol:
Ettől függetlenül az ember már beletanul, hogy mit és hogyan tegyen ilyenkor.
Most más a szitu. Nem tudom, hogy normális-e vagy sem, de szerintem az ínyén mintha fogkezdeményt látnék. Éppen csak a hegyét. :lol: Majd megpróbálom lefényképezni, mert én még korainak találom, de ki tudja. :wink:
A 7végén már elkezdett beszélgetni a plüssállataival és a pelenkázónál levő világítós párnán a macinak. Olyan édes. :D
Majd mgpróbálom felvenni a fényképezővel és megmutizom nektek.
Alakul a kiscsajszi. :wink: :lol:
100 mili alatt már nem hajlandó álomba szenderülni ... csak ha nagyon muszály.:wink: ... én meg próbálom követni a tempóját.

Küzdelem - még szép, hogy ennyit küzdünk és teszünk érte. Ahogy Apacs is megírta ... Mindent képesek vagyunk megtenni, hogy legyen és hogy ne.

Bella,
a múltkor feltettem a gyogyikat amik nekem még megmaradtak lombikról. Szólj, ha kell valami. Hátha van nekem itthon.
Pl. : Suprefactom is van és pont egy bontatlan üvegcse.

Amúgy érdemes a következőn körbenézni:
http://www.pirulapatika.hu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 

 
 

En is itt vonek! Brumm, koszonom az erdeklodest! 10 napig nem jartam erre es kb. masfel ora volt utanolvasni titeket, de ez nagyon jo. Vegul is ezert van a tarsalgo, hogy megvitathassuk, amit kell.

Brumm es Krisz, leendo kismamak, most rajtatok a figyelem! Teszt mikor esedekes?Drukkolok nagyon!

Dezsi! Ma van a te napod! Gondolok rad!

Katica es Kata05, nagyon elszomorito, ha a ferfirol derul ki, hogy termeketlen, gondolom, nekik ezt meg nehezebb is feldolgozni. Allitolag az utobbi 10-15 evben alakult ez ki, elotte mag a Kaalisok sem lattak ennyi alacsony spermaszamot. A forro furdot, szaunat, szuk nadragot kerulni kell es biztos vagyok benne, hogy a sport jot tesz. Mas topikban olvastam, hogy Clostilbegytet kaptak kiskatonaszam novelesre. Kivanok nektek sok sikert! Egy spermium is eleg ahhoz, hogy terhesek legyetek!

Bella, ne legy oly ketelkedo! Nekem is elsore sikerult. Es en is paraztam az altatastol, meg ilyen hulyesegre gondoltam, hogy nem ebredek fel soha, te meg, hogy megall a szived. Ilyenekre ne is gondolj, sot javaslom, egyszeruen csak ess tul azokon a dolgokon, amitol felsz es meglatod, utolag nem is olyan nagy dolog. Es a babaert megeri!

Friss Kismamik, Julika, Hanna, orulok, hogy jol vagytok!
Most nem tudok visszalapozni, es nem emlekszem melyikotok irta, de a dios kalacs mustarral, vagy hogy is volt? Szoval baromi jol hangzik. De ezt a terhesek ugy is ertik :lol:

Kiscsillag, megdobbento a torteneted, a 3 kis pocokkal, amibol csak egy kapott teljes eletet! De o igen! Es le a kalpappal elotted!

Julika, Gronland, megdobbento mindkettotok korabbi tortenete. :cry: De mi okozhatja a mehszaj kinyilasat kozepidoben? Egyaltalan, mikortol eletkepes egy kis csoppseg?

Nagyobb kismamik, Vikimi, Panda, Apacs(ne), jo babavarast nektek!

Hajnoca, jo babazast! Roviden leirnad nekem a meddoseged 3 evet? Marmint a sztoryra vagyok kivancsi, nehez lenne visszakeresnem.

Es vegul mindnyajunk kedvence, Nyulasz, udv ujra koztunk! Klassz csaj vagy, igy tovabb. Biztos vagyok a sikeredben!

Bocsi a szofosasert! En koszonom, jol vagyok! :wink:
katavirag
 
 


"Egy spermium is eleg ahhoz, hogy terhesek legyetek! "

Katavirág, mi küzdünk azért az egyért is hogy legyen!!
kata05
 
 


Katavirag,
Köszi a biztatást!

Kata05,
Egyetértek mi is küzdünk, hogy akkor és ott legyen 1 v. 2, mert ha nem lesz, akkor fölösleges volt a stimu!
Vendég
 


Katavirág,
röviden? Megpróbálom. Nem lesz egyszerű.

A volt férjemmel közel 6! évig próbálkoztunk. Közben volt orvosi vizsgálat sima nőgyogyinál. Kiment külföldre a doki, orvosváltás. Újabb vizsgálatok másik dokinál. Kiderítette, hogy kisebb a méhem. Szerintem a túl korán (17 évesen) elkezdett fogamzásgátló szedése miatt amit folyamatosan 3 évig szedtem, mert a doki nem világosított fel akkor, hogy kellene közben szünet.
Vártuk a fejlődést. Közben bromocriptint és clostyt is szedtem, de azt nem tudtam, hogy mire. Nővérem félig kihordott terhessége és a dokink viselkedése miatt jobbnak láttam váltani. Elkerültem 1ik kolléganőm által Dr. Váradi Zoltánhoz, aki 1 év védekezés nélküli, sikertelen próbálkozás, gyógyszerszedés után beajánlott illetve ajánlotta nekem Dr. Kósa Zsoltot. Ennek közel 4 éve.
Ő rögtön úgy kezdett, hogy spermavizsgálat illetve '12kor együtt lenni és 7re visszamenni" tesztet csináltatott velünk. Ebből állapította meg, hogy a szervezetem ellenanyagot termel a spermák ellen. (a spermavizsgálat amúgy 10milliót és hiperaktív spermiumokat állapított meg.) A két szememmel láttam a kenetem eredményét. Megmutatta a doki. 'látóterenként 1-2 életképes spermium"!! Mivel nem volt egyéb akadálya a normál fogamzásnak a következő lépés inszem volt. Mind a 6ot végig csináltuk. Aztán jött a lombik. Az első egyáltalán nem volt sikeres. A másodiknál már elkezdődött valami, de kevés volt a hormonom. A 3.nál már keresgéltem a neten, hogy smint lehet. Mi akkor 3. napos petesejteket kértünk vissza és 4et! Igaz nem nagyon akarták 3. naposan visszaadni, mert épp szombatra esett. 'borítékos sorsjeggyel" megoldottuk. 5 hétig minden okés is volt. Hormon is beindult, majd leállt a hormontermelés és emiatt elvesztettük őket. Tavaly júnis 9-én 'elvetéltem". Ekkor került tőlem mégtávolabb a férjem. Aztán jött a képbe lakótársunk, aki a mostani férjem. Októberben elváltam a volt férjemtől, de addig még próbáltuk megmenteni a házasságot és a 10 évet. Nem sikerült. Én változtam, de ő nem tudott annyira, mint én.
Október 3-án végülis felbonották a házasságunkat.

November 11.-én volt meg utoljára a menzeszem ... és Bogi baba teljesen spontán fogant Ricsitől, a férjemtől. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca, ez dobbenet!
Sok olyan tortenetrol hallani, hogy egyutt nincs gyerek, aztan amikor kulonmennek, mindkettonek lesz mastol.
Nalunk nem talaltak okot, megneztek az ellenanyagtermelesemt is, de nem volt. Viszont mindezek utan is tisztaban voltam azzal, hogy bizony a hazassag ramehet a gyermektelensegre.
Szerenecsere nalunk az elso lombik megoldotta a gondot, de nem is tudom hanyat tudtam volna vegigcsinalni, ha nem jon ossze.
Itt annyi eros lannyal talalkozni!
Vagy nekem is jott volna egy Ricsi... :wink:
katavirag
 
 


Sziasztok! Nagyon köszi a jókívánságokat, és a megnyugtatást.. már jobban vaygok lelkileg :)

Hajnóca!
Nem mondod, hogy a Kósához jártál...! Én is, de váltottunk. nem mondom, hogy rossz, de bezárt a Nyírő nem fizetős lombik része, így átjöttünk a BMC-be, Koncz profhoz. Azért jó, hogy nem mindenki ellen termel az ember ellenanyagot :) Attól még szeretheti nagyon, és mégis... Mindegy, szerencsés vagy! Egyébként Kósánál maradtál a szülésig? Én azt hiszem hozzá szeretnék menni majd... Ha nála szültél, ő mikortól javasolta a táppénzt?
Vendég
 


Sziasztok Én új vagyok itt de kérdésem lenne. Remélem tud valaki segíteni nekem . Múlt hét csütörtökön volt a beültetésem, nem tudom potosan mit is kéne éreznem vagy egyáltalén kéne e éreznem valamit.A mellem az fáj az biztos.Pihenéssel töltöm a napokat.Szept.24.én kell visszamennem.

Szioka
tibu
 
 


Amúgy a BMC-ban csinálta Koncz tanárúr.Nagyon normális doki.

Szioka
tibu
 
 


Hajnóca!

Ez ám a sztori! :lol:

Katavirág!

Nekem totál hazavágták a méhszájamat a tavalyi vetélésnél! Nem tágultam és műszeresen fejezték be! Vagy ez volt az oka vagy pedig az, hogy közben probáltak kézzel is tágítani!

A mai orvostudomány állása szerint a 24.héttől már életben tartható a baba vagy 500 gramm felett! Az idei angyalkám 19 hetes és 400 gramm volt, a tavalyi 18 hetes és 250 gramm! Esélyük sem volt....

Kata, Katica!

Nem szabad elkeseredni. Nem biztos, hogy mindig ennyi! Nálunk tavaly 1 mozgót láttak, következő hónapban babás lettem! Nem hiszem, hogy ezzel az eredménnyel! Amit megtettünk a sikeresség érdekében, párom E-vitamint szedett, én hancur után 1-1,5 órát gyertyáztam!
Vendég
 


Tibu! Jot kerdezel. En ezzel voltam elfoglalva az elmult honapokban minden ciklusom masodik feleben.
Csak annyit mondhatok, van, aki mar hamar erez jeleket, van, aki semmit.
En a leszivas elott kaptam HCG szurit, attol 2 napra jol megdagadt a cickom, aztan az elmult.
Aztan a beulti utan 4-5 nappal megint megduzzadtak, de az is csak 2 napig tartott es el is vesztettem a remenyt.
A ciklusom 10 napjan azonban halvanyan mar pozitivat teszteltem, ami naprol napra erosodott.
A 26-28 napon eros menszeszszeru gorcsok, sot egy kis ver is. Na mondom, ennek kapaltak.
Aztan csak nem jott meg. A teszt pozitiv volt. Nekem 2 babot ultettek be, egy maradt benn, lehet, az a kis ver a a masik tavozasat jelentette. De az sem biztos.
Egyszoval teljesen mindegy mit erzel, mert nem az szamit. Az szamit, hogy a teszted pozitiv es az is marad es a dokker megerositi mindezt UH-gal.
Ja, Nyulasz, irtad, hogy neked biztosan a HCG injekciot mutatta a teszt. Azt olvastam a gyogyszerkonyvben, hogy 10 napig mutatja ki a vizeletteszt. En kontrollaltam is, nekem a HCG injekcio utan 4 nappal eltunt a csik. Igy hat, ami kesobb jelent meg, mar nem lehettt annak a hatasa.
katavirag
 
 


Gronland! Egy mozgo alaktol spontan babas lettel? Ez am a csoda! Micsoda super spermium!

Ami a veteleseket illeti, en szornyunek tartom, amikor mar ilyen kifejlett kis lenyek elmennek. Olyan erthetetlen az egesz, es legfokepp felfoghatatlan, hogy meg egy par het kellett volna es eltben tarthatok lettek volna.

Borzaszto, az is, amin Julika keresztulment, tenyleg, a hideg razott. Es csodalatos, ahogy o ezt ilyen ertt lelkivilaggal vegigcsinalta es amilyen pozitivan all az ujabb terhesseghez.

De ne sajnaljatok ilyen szomoru dolgokat is leirni, hiszen ez maga az elet es tisztaban kell lennunk a valosaggal is, azzal, hogy bizony elofordulnak vetelesek, halvaszuletesek is.
katavirag
 
 


Köszi a segítséget tesztet még nem csináltam nem merek.A ciklusom 24.napján vagyok.Lehet hogy még korán lenne? Nekem is kettőt ültettek be remélem nagyon jól érzik magukat odabent és nem akarnak kijönni. :lol: :lol: :lol:

Szioka
tibu
 
 


De azert a humort meg kell orizni. :lol:
Csodalom azt, amikor oreg, beteg emberrel talalkozom, aki szorja a vicceit.
Na, sokat dumaltam! Szep delutant es estet! Viszlat holnap!
katavirag
 
 


Szia Tibu!

Én ET+9 nap reggelén produkáltam az első + tesztemet, ami utána csak erősödött, ugyan a mensi idején voltak enyhe fájdalmak, de nem jött meg (Persze az Utro is segít ebben), tüneteim nem voltak leszámítva a mellfesz.-t de az már a punkció óta tartott, így csak reménykedtem továbbra is.
Aztán szept. 5én vérezni kezdtem.. Múlt héten szerdán engedtek ki és képzeld: Nálunk mind3 baba megtapadt :wink: de csak egy maradt életben. :roll:
Úgyhogy Tibu: mennek a babaragacsok, simizd a pocakod, beszélgess velük, mert megéri :) :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Tibu,
Itt nem a ciklus napokat kell nézni hanem hogy mennyi idő ment el a beülti óta. Amúgy nem kell semmit se érezned ilyenkor még a sok hormontól is lehetnek fura tünetekek szóval jobb nem figyelni rá és csak pozitívan gondolkodni :wink: nekem Et+10 napon már pozitív volt a tesztem :D Mennek a babaragacsok és várjuk a pozitív tesztedet :wink:
Vendég
 


Köszi csajok egész nap csak beszélgetek velük.Én is úgy tudom hogy az jót tesz :lol: Beültim szep 13 án volt onantól kb hány nap a tesztig :?: :oops:

Szioka
tibu
 
 


Tibu,
Akkor most vagy Et+4-nél. Hát ha türelmes vagy akkor megvárod a 12-13. napot de ha türelmetlenebb akkor már a 10. napon lehet próbálkozni egy reggeli pisis teszteléssel :wink: Hány sejtesek voltak?
Vendég
 


Nyolc

Szioka
tibu
 
 


tibu - én egyszer sem éreztem semmit ebben a két hétben, és mindkét beültetés sikerült. ez nem törvényszerű - tudom ez most nem nyugtat meg, de hidd el semmi rosszat nem jelent, ha nem érzel most semmit. annak is eljön az ideje!!!!!!!!!!!!!Én a beültetés utáni 12. napon csináltam először tesztet - a múltkor szigorúan a 14. nap, elég határozottan látszott a pozitív eredmény, és egyre határozottabbá is vált. Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!Türelem!!!!!!!! :lol:

Kata - annyira ne keseredjetek el apa eredménye miatt - nálunk is nagyon rosszak, de hálásak vagyunk azért, hogy legalább van egy ilyen lehetőség. Ne "sajnos" lombik legyen, hanem "igen, nekünk így lesz kisbabánk hamarosan". Bizakodni!!!!!!!!!Ez nagyon fontos!!!!És jókedvűnek maradni!!!!!!!!!!!!!!!mindig!!!!!!!!!még ha néha nehéz is - mert néha nagyon az! :lol:

Kép

Kép
julika79
 
 


Jaj, többiek - képzeljétek el, én is elkezdtem rosszul lenni -a múltkor csak a 12.hét után (de akkor fogytam is 8kg-ot 4 hét alatt), hát ma pikk-pakk. apa csendeset sóhajtott, és hallottam, hogy motyogja - elkezdődött. Aztán azt is láttam, hogy ökölbe szorított kézzel csendesen mondogatta je-je....Ő nagyon aggódik azok után ami történt velünk februárban, s minden apró jelnek rettentően tud örülni. Én sem bánom!

Katavirág - köszönöm a dicséreted, de akik itt vagytok, ti is elég sokmindent végigcsináltatok, mindannyian túl vagyunk megpróbáltatásokon. S hogy próbálkozunk továbbra is, az magáért beszél....meg a babáinkért!

Hajnóca - annyira várom én is ezt a gagyogós időszakot már.......úgy gyorsítanám az időt kicsit!!!!!!!Nem semmi a történetetek, én még nem ismertem.

Kép

Kép
julika79
 
 


sziasztok!:)
Olyan jó idejönni, ilyen bátorítást,támogatást nem igen kap az ember mostanság!Jó kis csapat! :)

Hazajött az Uracskám,végre én sem vagyok magányos.Azóta olyan jókat alszok, teljesen megnyugodtam.Mircsike is azóta többet mocorog,hol itt hol ott dugja ki valamelyik testrészét. Biztosan érzi ő is a nyugit és apucit,aki elhalmoza pocakpuszikkal meg simikkel. :)

Zsani!:)
igen már a fotózkodás is megvolt! :) Hogy vagytok?Hogy áll a fogyi?mikor kezdtek?

Pandácska!:)
nagyon jó a fal színe,én is hasonlót tervezek.Rókakoma ismét vendég??? Jajj nagyon szeretn nálatok lakni! :)

Tibu!:)
nekem sem volt semmi tünetem, ki is borultam vettem egy nagyadag tampont is...a 30 hét alatt max.5x hánytam, 2x feszült a cicim...és csak most kezdtem igazán érzeni a feszülést,és most barnult be igazán.Ne keress tüneteket,hanem ahogy eddig tetted beszélgess hozzájuk!!!Pihenj sokat!:)

Kis-csillag!:)
nem semmi amin átmentetek!Olyan kis erős manócskád lehet!Vigyázz rá nagyon!!!

Hajnóca!:)
Ez a kis Bogi baba egy csodálatos kiscsaj!Igazi szerelemgyümölcs!Annyira előttem van még az ex férjeddel aközös képetek és az utolsó lombiknál készült sejtes képek...nagyon rohan az idő, és minden úgy történik ahogy annak kell történnie.

Kinek mikor kell hogy teszteljen???UH??? elvagyok maradva!!! :oops:

Julika!:)
ezt a hatalmas nagy erőt sokan megirígyelhetik.Annyira örülök nektek!!! Igen mi boldogok lehetünk, hogy van ez a lehetőség,hogy mi is anyák lehessünk!ha belegondolunk ezeket az orvosokat soha nem fogjuk elfelejteni,hiszen élteünk legszebb ajándékát adták meg nekünk!Akkor te is tünetmentes vagy???

Kata!:)
egy sejt az egy emberke!!!! :)

Mindenkinek kellemes napot!!! :)
Vendég
 


Vikimi - teljesen tünetmentes, és nagyon boldog. Most nézem a vonalzódat -hááááááááááááááááát, hogy szalad az idő! Kezdtek már izgulni kicsit? Nagy a készülődés?

Kép

Kép
julika79
 
 


Julika!:)
elhiszem hogy boldog vagy!az a jó és hogy tünetmentes az remek!Én is az voltam/vagyok.
Készülődés?emeletfelújítás-csempézés,tetőablak betétel,tapétázás-festés.... még mindig.Hétévégén betévedtünk egy bababoltba, csak úgy nézegetni,és az eladó totál meglepődött hogy semmit sem vettünk még...ránk is tapadt,olyan édes kisruhákat mutatott nekünk, kaptunk babakelengye listát-van már vagy 3-, az volt a legkínosabb mikor a kifogót kezdte magyarázni,hogy ilyen meg olyan szépek vannak...mi az sem tudtunk mi az,csak néztünk nagy okosan(gondoltuk a másik biztosan tudja)...persze rájött az eladó :)
olyan nehezen veszem rá magam,hogy vegyek bármit is.Félek. Most még megszeretném várni a hétfői UH-ot.Az egyik topikban olvastam, hogy az egyik párnál kislányt modtak végig nekik,és most a 30 hetes Uh-oh egyértelműen kisfiút láttak..... kicsit elbizonytalanodtam. :)
Majd kiderül!:)
Apuci beszélget-énekel a kispocaklakókhoz?mikor lesz UH?hanyadik tesztnél jártok?Olyan jó kétcsíkos tesztet látni ugye?Én is most is olyan szívesen mennék venni tesztet,hogy kétcsíkosat láthassak...de biztosan furán néznének már rám....:)
Vendég
 


:lol: :lol: Hát jót mosolyognának rajtad pocakosan-izgulósan tesztet vásárolva. Igen, apuka beszélget, énekel, tűzoltóautózik, suttog nekik mindenféle csibészségekről, és kényeztet engem. Ő nagyon-nagyon aggódik - de nem beszél sokat róla, kicsit megnyugtatja, hoyg én nem, és talán nem is akar vele engem is belerángatni. Hálás vagyok érte, de vágyom rá, hogy ő is könnyedén tudja átélni. Majd........Az uh jövő szerdán lesz. A 14. tesztnél tartunk, most már 3 napja nem csináltunk, de még van itthon, szemezgetünk vele..... :lol: Ez már talán beteges :lol:

:oops: Mi az a kifogó? :oops: Vagy nem derült ki? :oops: Én sem tudom......hát micsoda anyukák leszünk? :oops:

A félelmedet megértem. Mi azon a napon szántuk rá magunkat, hogy körülnézünk, vittük haza a katalógusokat, 100 élményt, és éjszaka elveszítettük őket. Nálad egészen más a helyzet, már okos, nagy baba van a pocakodban, de még csak maradjon is ott!!!!!!!!!!!!Teljesen biztos vagyok benne, hogy az utolsó pillanatra hagyunk mi is mindent......persze nézegetni, tervezgetni lehet :roll: Vigyázz magatokra nagyon!!!!

Kép

Kép
julika79
 
 


Jó reggelt!

Ma picit eltünök holnap este leszek. Drukkoljatok hogy meginduljon nővéremnél a szülés amíg ott vagyok (péntekre van kiírva)

Ui: megint fehér a babám a vonalzón :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Pocakosok tessék vigyázni magatokra!

A többieknek megy a szorítás!
Remélem Dezsi is jól van!

Pandácska,
Drukkolunk! :D

Tényleg nagyon jó társaság gyűlt itt össze! Én is szeretek ide járni, bár nem olyan régen vagyok tag, ha mondhatom ezt! :D
Vendég
 


Sziasztok Lányok!voltam ma a kaáliba,köv ciklus közepén kezdem a szurikat csak nem értem mástol úgy hallottam fogigátlót is szedtek előtte nekem meg nem kell hanem sokáig szuri.ez most akkor milyen protokol szerintetek,és mitől függ vajon hogy ki melyiket kapja?Szép napot!
lanyané
 
 


Szia Lanyané!
Szerintem Te a long protokollt kapod.
Gondolom ez attól is függ, hogy kinek milyenek a hormoneredményei stb.

http://www.lombikbaba.hu/index.php?opti ... &Itemid=54 ezen az oldalon meg tudod nézni a protokolokat!
Vendég
 


Sziasztok!
nekem 24-én kell vérvételre menni, és 14-én volt a beülti... Akkor tesztet ezek szerint nem fogok csinálni előtte... Tibu! akkor majdnem találkoztunk! De 24-én egy helyen fogunk izgulni! Én már aznap reggel biztos nem csinlálok...

Kiscsillag!
Neked hány napra vol a beülti? CSak mert írtad, neked már 9.nap pozitív volt a teszt...

Vikimi! Hol lehet megnézni a képeket? én az iwiw-en nem találtalak meg.. :)
Akkor neked is nagy nap a hétfő! Azért a kislány esélyesebb!
Édes az a zebragyűjtés :)

Pandus! drukkolok, hogy ott tudj lenni! A szülőszobán bent leszel?
Vendég
 


Sziasztok!

Lanyané: én sem kaptam fogigátlót, csak a 2. naptól szurikat :P

Brumm: én 3 naposan kaptam vissza a Babáimat :D

Lányok!
Dezsiéknek 18 tüszője lett, és mára 12 Baba indult fejlődésnek!
Írja, hogy ilyen jó eredménye még sosem volt, holnap kell Neki újratelefonálnia, hogy hogy haladt a dolog tovább.
Előreláthatólag csütörtökön lesz a beültetés.
Ez annyira, annyira jó hír :!:

Dezsi: Csuriban értetek kezem-lábam :!:

Puszi Mindenkinek :!:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Kis*,
Köszi a híreket Dezsiékről. Ez tényleg nagyon jó hír! :D
Nagyon szorítunk neki!
Vendég
 


Sziasztok!
Na!!!! megvan a mai napi jó hír!!!! Köszönjük Kis* (és persze Dezsi) Reméljük sok kis tesó kerül a frigóba is.. :lol:
Lányok,,,Kaális Lányok.... Egy ismerősünk bajban van és a Kaálit javasoltuk neki(k). Krizsa viszont megtelt... :oops: :?
Ezért tudnátok neki másik hasonlóan megbízható orvost mondani a Kaáliba?....
Mi azért javasoltuk neki (k) mert mi is ide jártunk.
A GYORS segítségeteket előre is köszönöm! és a jó hírt is..:)
üdv.
Apacs

Kép
apacs
 
 


Sziasztok!

Gyorsan megírom, mi volt.

Van egy dobogó szívű babám, talán kettő a hasüregben. :cry: :cry: :cry:

Délután beszélek a doktornővel, akit a dokibácsim ajánlott, hogy mikor lesz a műtét.

Nem tudok mit írni lányok.

Köszönöm Harcikának és Szmatona dokinak, hogy segítenek.

Majd jövök.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Dezsina!:)
ez remek hír,csak így tovább!!!! :) nagyon szorítok!!!:)

Julika!:)
a kifogó=kisfürdőlepedő,amibe kiveszed a babót a vízből és jól betekered,hogy nehogy megfázzon.... :) én sem tudtam :oops:

Hanna!:(
nem tudok mit írni!:( Veled vagyok,óriási ölelést küldök!!!! a kis dobogó szívű babónak kitartás és sok sok erő! neked is!
Vendég
 


Nem hiszek a szememnek.Olvasom a jó híreket,szám fülig ér,már fogalmazom a gratulációkat magamban,és erre....
...erre nincsenek szavak...
Hanna drága!egyszerűen nem hiszem el...nem is tudok mit írni...legyél nagyon-nagyon erős...egy nagy ölelést küldök neked!
Vendég
 


Hanna,

Nagyon-nagyon ........ :oops:
Veled vagyunk, ha még csak a neten is, de Veled!!!!
Szorítunk Érted!!! Kitartást kívánunk és nagyon nagyon ölelünk!!!!
Ha van erőd és tudsz írni, akkor itt mindig lesz aki meghalgat TÉGED!
üdv.
Apacs és Apacsné...:(

Kép
apacs
 
 


Hanna,
Nagyon, nagyon sajnálom! Sok erőt és kitartást kívánok! Veled vagyunk!

Apacs,
Én sajna nem tudok mert Krizsához járok!
Vendég
 


Apacs!

Én is Krizsához járok.Szerintem viszont mindegyik doki jó,végülis a biológus ugyanaz,és ők aztán ügyesek!

Dezsi!
Gratulálok!
Vendég
 


Sziasztok!

Viki:
Milyen jó lehet már vásárolgatni

Dezsi:
Ügyes vagy, csak így tovább és +++++++++++++++++

Hanna:
Ne haragudj, de nem értem. Mi történt pontosan? Baja van vagy lesz a babádnak?

Apacs:
Én még a doktornőt és Szmatona doktort is tudom ajánlani, és Bernard professzort (ő az dokim), csak kérdés kinél van hely
Mi is hétvégén szüreteltünk

Kis*:
Hogy vagy? Köszi az infót Dezsiről

Brum:
Drukk 24-én, és sok +++++++++++++
Sok pocaksimi és beszélgetés

Vizkrisz:
Neked is drukk és sok ++++++++++++++++
Te mikor tesztelsz? Vérvétel?
Neked is sok pocaksimi és beszélgetés

Bella:
Nem sokára mi jövünk

Lanyané:
Szerintem is long protokoll lesz neked
Milyen szurit kapsz?
Mi is következő hónapban szúrúnk

Panda:
Jó a szoba színe
Drukkolok, én is ott voltam a tesóm szülésénél végig (nem a szülőszobában voltam vele, mondjuk ő császáros volt)

Julika:
Nagyon tetszik, hogy már most így foglalkoztok a pici(k)v(k)el
Gondolom várjátok már az uh-t

Katavirág:
Hogy vagy?

Tibu:
Üdv itt
Ne aggódj, ha nem érzel semmit
Tesz? Vérvétel?

Grönland:
Nagyon sajnálom ami veled történt, nem is találok rá szavakat
Bizom benne, hogy megtalálják a megoldást és többet nem fordul elő és több angyalkát nem veszítesz el

Hajnoca:
Bogi gyönyörű baba

Kata05:
Sajnálom a rossz eredmény, bizunk benne, hogy minden rendben lesz és megtalálják a megoldást
Egyébként a lombik összege nagyon változó, én még nem is számoltam össze nekünk mennyibe volt, a kettő biztos tart már 200 ezernél (nekünk a második fagyi beülti volt)

Katica:
Neked is csak ugyanazt tudom írni, mint Katának, hogy sajnálom, és remélem minél hamarabb megtalálják a megoldást

Nyuszi:
Nekem nem volt stimum, csak beültim, a huginak volt stimuja és ő adja a petesejtet
Nekem egy születési rendelenesség miatt nem fejlődött ki a petefészkem, de méhemmel rendben van minden

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni
 
 


Heni!
Nagyon jó testvérek vagytok!Nekem csak bátyám van,hát vele nem lennék előrrébb.Bár sajnos nem is túl jó a viszonyunk.
Vendég
 


Nyuszi:
ez így is van jó testvérek vagyunk és a jó a kapcsolatunk
még rajta kívűl van egy bátyám és egy öcsém is, őket is nagyon szeretem és velük is jó a kapcsolatom

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni
 
 


Hanna :(
Őszintén sajnálom a mi veled történik.
Ez már tuti biztos?Bár gondolom megnézték páran párszor...de akkor is.
Hogy lehetséges ez???Hisz oda teszik őket a méhüregbe.Azt hinné az ember, hogy lombiknál ez nem lehetséges.
Mi a műtéti megoldás:lapar???
Nem hiszem el...még mindig nem hiszem el. :evil: :(

Tibu
Mi ugyanott tartunk ahol ti:múlt hét csüt-ön volt a beülti 8-8-9 sejteseket kaptunk vissza. Nálunk a leszívás a 17.cn-en volt, azaz hétfőn és 3 naposan kaptuk vissza őket. Én még kaptam egy hcg szurit két adagban 13-án és 15-én...ez nekem befolyásolhatja a teszt eredményét.Vérvétel 24-én lesz.
Gondolkodom azon, hogy veszek 2 dupla Lily tesztet (25)-ös és csütörtöktől lövögetek.Valószínűleg a csütörtöki is halvány pozitív lesz vagy a gyógyszertől vagy nem...utána csak nézzük, hogy erősödök-e a csík vagy nem.Igazándiból inkább a vasárnapi lenne mérvadó valamennyire...a többi csak kontrollnak. 8)
vizkriszisback
 
 


Nekünk a lombik kb 100.000 volt plusz a vitaminok. Későn érő típus voltam ebben a ciklusban.

Lányané
Én kaptam volna fogigátlót a lapar után, utána indult volna lombik...de csak nem akart megjönni...cisztagyanús voltam...aztán mielőtt a végén tényleg megjött ...műtét után vagy 5 héttel...akkor meg mindent rendben találta doki és azt mondta, hogy akkor azonnal indulás.Szóval meg is maradt a doboz fogigátlóm bontatlanul. Szóval még nem biztos, hogy long protokoll a tiéd...ember, hormonok és intézetfüggő nagyon. :?
vizkriszisback
 
 


Sziasztok!

Hanna, bár nem ismerjük egymást, de nagyon sajnálom, és sok erőt kívánok!!

Vikimi, tegnapra reagálva (egy sejt az egy emberke), sajna nekün eddig egy db sperma sem volt! :(

Babásoknak drukkolok!!

Meg tudnátok mondani h a petesejt leszívás az fáj??
kata05
 
 


Kata!
Nem fáj,mert altatnak.
Volt,amikor nekünk sem volt egy darab sem.Aztán lett.Remélem nálatok is találnak valamit.

Mindenkinek:drukk!drukk!drukk!!!!
Vendég
 


Hanna: ezt én sem tudom elhinni teljesen, és nem is tudom mit írjak :!:
Ez biztos hogy igaz :?:
Nem lehet, hogy nem jól látták :?:
Mint ahogy nekem is azt mondták méhenkívüli :?:
Hanna! Drága Csak azt tudom mondani, hogy kitartást :!: :roll:
Ölellek szorosan innen távolról is! :oops: :oops:

Ezt nem szeretem Természet-anyánkban :(
Aki annyira vágyik egy Babára, és annyi sok-sokat küzd érte, értük, annak ekkora hatalmas gátat szab, és át kell vergődje magát ezen a rengeteg akadályon! :( Nem értem sajnos.. :(

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Vikimi, Panda, ti mar 30 es 21 hetesek vagytok. Itt sokan ismerik a torteneteteket, de az ujak nem. Ti sokaig probalkoztatok? Hogy sikerult vegul is? Olyan aranyos volt Hajnoca tortenete.
Ja, Apacs, a tietek is erdekel!

Akkor most hetvege fele mar teszteltek lanyok? Tibu, Krisz es Brumira gondoltam!

Dezsi, gratulalok a szep sejtszamodhoz! Igy tovabb!

Aztan igen ti jottok Bella, Heni es Lanyine!

Julika, szerintem most mar ne teszteljetek. Biztosan minden rendben lesz!

Kiscsillag, orulok, hogy mar jol vagytok!

Heni, sajnalom es nem ertem, hasuregben, vagy petevezetoben? Varjuk, hogy ujra jelentkezz, immar jo hirekkel!
katavirag
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?