Új privát üzeneted érkezett!

Mimi!

Köszi!

Grönland!

Megérzés alapján babás vagyok, már kb. egy hete. :wink:

tjuca
 
 


Juca!

Akkor ne foglalkozz a teszttel! Én tudom, hogy ezt meglehet érezni! Nem a tünetek alapján, abban nem hiszek, de amit pszihésen érzel annak oka van! :wink:
Vendég
 


Megjött. :-(

tjuca
 
 

 
 

Ez nem lehet igaz! :cry:
Vendég
 


Juca! :( :( :(
Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!
Vigasztaljon a tudat, hogy azért jól telt az a bizonyos hétvége.De tudom, ez sovány vigasz!
Hát, majd legközelebb.Ikrek baba után mi jön?

Most legközelebb kiért kell izgulni?
Tényleg, Kislibus hova tűnt?

Zsuzsi, tényleg hiányzol!

Este 1/2 8-ra megyek a dokihoz, már nem bírom ezt az örökös fájdalmat, ma is úgy éreztem, hogy csak fekve bírom ki...Sajog a hasam, meg szurkál is, a hátam meg hasogat.Remélem, nem talál komolyabb bajt.Majd jelentkezem...de gondoljatok rám!
Vendég
 


Luca!

Remélem kiderül, hogy mi okozza ezeket a panaszokat!

Juca!

Tudom sovány vigasz, de legalább pontos, ez is valami! És, hogy még írjak valami pozitívat, nem kell javítani a vonalzódon! :lol: Gondolom most nem vagy vicces kedvedben, de hátha mégis.....
Vendég
 


Juca, köszönöm a fáradozást a képpel, sajnálom azt a szemét pirit.
Legközelebb sikerül, addig meg úgyis akartál menni erre a vizsgálatra, hátha kiderül valami, pl. hogy semmi bajod :wink:

Jó éjt!
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tüntem ám el!!!

Juca!
Ahogy vissza olvastam szépen tornászott fel az adrenalinom, de a vége a dolognak arcul csapott!!! Gondolom téged is :( Ikrek után a rák jön és az egy nagyon jó jegy!!! :)

Legközelebb Montiért izgulunk úgy tudom, de javitsatok, ha tévedek!

Luca! Jó hogy elmész orvoshoz, akkor legalább kiderül miért fáj...

Csajok! Nem bedepizni itten!!!! Az nem tesz jót a megfoganó életkének! Gondoljatok bele, szegény azt érezné, hogy az anyu mindíg szomorú!!!! Nekem mindíg segít, ha a természetbe menekülök, jó mélyen beszippantom a friss erdei levegőt, kitúrázom magam nincsenek se kismamák, se babák, se emberek, csak a madarak, virágok, fák! Meg kell tanulni a gondolatokat más irányba terelni. Piszok nehéz, de muszály, legalább egy kis időre.

A hétvégén elvitük keresztlánykánkat Vandát (3,5 éves) állatkertbe és annyira tetszett neki!!! Nem is fáradt el, pedig annyit mentünk és végig beszélt, kérdezett, olyan jó kislány!!! Most kezdte az ovit és nagyon bejön neki. Azért sírt első nap, mert haza kellett jönni. Már be is pasizott. :lol:
No meg pesten voltunk rokonlátogatóba, a Csepeli Tescoba találkoztunk egy középsulis osztálytársammal és két éves a kisfia :shock: Épp a babaruhákat nézegettem, úgy is jött oda, hogy :csak nem sajátnak lesz? :oops: :( :cry:

Úgyhogy senki ne aggódjon most egyszerüen csk jobban ki vagyunk élezve az ilyen dolgokra, régen fel se vettük. És egyszer itt lesz a mi időnk is. Amikor mindenki boldog pocak-tulajdonos lesz!
:D

Kép
kislibus
 
 


No persze, csak a piriig vagyok én is ilyen pozitív.... :roll:

Kép
kislibus
 
 


Sziasztok!

Óóóóóó, Juca! :cry: :cry: :cry: Nincs mit mondani erről.

Nekem februárban volt egy hónapom, amikor abszolút terhesnek éreztem magam. Minden tünetem megvolt, csak a teszt volt negatív. Aztán az 49. napon megjött. Na azóta nem hiszek a magam kreált terhességi tüneteknek. Pedig minden hónapban megvannak. :roll:

Igen, most én vagyok a következő, de szerintem nem vagyok terhes. Nem tudom mire alapozni, csak egyszerűen így érzem. Vasárnapig nem tesztelek, addig meg kellene jönnie. Nem is veszek addig tesztet, mert nem bírnám ki, hogy ne használjam.

Zsuzsu! Vajon mi lehet veled? Lehet, hogy már babás vagy,csak nem tudsz értesíteni minket? :lol: :lol:

Kislibus! Az állatkert örök favorit a gyerekeknél. Bevallom töredelmesen én még felnőttként is élvezem. :oops:

Luca! Szorítunk!

Nati! Nem írsz pár sort magadról? :wink:

Kacika! Szép formás a bébi! Olyan kislányos! :wink: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Helló csajok!

Megjöttem a dokitól.Nem talált semmi bajt.Ez jó.
Szerinte lehet hogy a peteérést érzem ennyire, bár azt ő sem tudja hova tenni, hogy a derekam is ennyire fáj.Megkopogtatta a veséimet is, az is rendben van.
Úgyhogy minden oké.

Csak változatlanul nem tudom, mitől van ez az őrült fájdalom...

Jó éjt!
Vendég
 


Juca, ...nagyon sajnálom! Undok dolog ez nagyon...

A rák egy szuper jegy! Én is az vagyok, ám, khmmm... :lol:

Monti, ne mondj még le a pocakról! És mint azt a Lányok korábban írták: feltétlen POZITÍVAT vegyél!!! :wink:
zmimi
 
 


...mármint a tesztből...mert úgyis veszel, mert úgysem jön+!

bibibiiiii
zmimi
 
 


Sziasztok!

Juca,
sajnálom, de a rák tényleg jó jegy, meg tudom erősíteni :D
Nekem még van esélyem az ikrekre, remélem marad is!!!

Na meg ahogy a munkahelyemen állnak a dolgok, nagyon jó lenne. Olyan rossz a hangulat, hogy el sem tudom mondani.
Épp ma beszéltem rá a kolleganőmet egy babára. 30 éves, még nincs neki, mondta, hogy igazság szerint már szeretne, aztán gyorsan rábeszéltem, hogy akkor még most, a kirúgások előtt... Írt is a pasijának egy sms-t, hogy csináljon neki gyereket :D

Zsuzsu,
merre vagy? Vagy még nem jöttetek haza?

Kacika,
milyen formás kis bébi. Legközelebb már talán a neme is kiderül. Szeretnétek tudni?

Montana,
szurkolok én is. Vasárnap hanyadik nap neked?

Olyan hülye napunk van, Lili nagymamánál, mi kettesben itthon, de fél 10-ig mind a ketten dolgoztunk, apa betegeskedik, nem is közeledik hozzám, hogy ha múlt héten mégis összehoztunk egy bébit, nehogy megfertőzzön :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Linácska! Elvileg pénteken van a 28. nap, múltkor meg is jött pontosan 28 napra, de akkor pénteken éreztem a pé-t is. Most vasárnap éreztem, úgyhogy szerintem betartva a luteális fázis hosszát, vasárnap kellene nem meg jönnie. :lol:

Mimi! Nem vagyok ma bent a munkahelyen, mert továbbképzésen vagyok, de holnap majd küldöm.

Anyukám is rák, a legbűbájosabb a világon! Úgyhogy a következő hónap is jöhet még, aztán az oroszlánt kihagynám.... :lol: Bocsi oroszlánok! :lol: :lol: :lol:

Luca! Menjél el szabadságra egy hétre, hátha a pihenés segít.

Képzeljétek! Múltkor említettem, hogy a kolléganőm terhes (neki jött össze rögtön az első hónapban), tegnap viszont nem jött dolgozni, mert el kezdett vérezni. :cry: Volt orvosnál, még van remény, hogy megmarad, de otthon kell maradnia pihenni. Most kollektíven szorítunk neki, szegény nem is tudja, hogy én mennyire! :cry:

Majd este jövök!

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Szia Montana!

Én első sorban olvasó üzemmódban vagyok jelen, bár nekem is volt egy elhalt, és egy spontán vetélésem, viszont van 3 gyönyörű kisfiam egy 7 éves, egy 5 éves, és a legkisebb most 6 hónapos. Az elhalt terhességem után 4 hónapra terhes lettem a nagyfiammal. Az utolsó spontán vetélésem egybe esett az utolsó menstruációm időpontjával, utána volt tüszőnéző hogy visszaállt-e a peteérés és egyből terhes lettem a kicsivel. Na ő rá sokat vártunk, mert előtte 1.5 évig meg sem jött mert depo provera injekciót kaptam ami egy borzadáj, de hál istennek sikerült helyre állitani a ciklusom.
Általában akkor szoktam irni, ha tudok valamilyen jó tanácsot adni mint pl. neked, hogy a tüszőméreteid tökéletesek, mert nekem is ilyen volt, de volt olyan is amikor 25 mm-es volt és közölték, hogy az már nem reped meg hanem átalakul foll. cystává és menstruációkor felszivódik (vagy valami ilyesmi) egyenlőre ennyi, igy is hosszura sikeredtem.
Vendég
 


Köszi csajok!

Mamár nem vagyok úgy letörve, mint a bilinek az füle, csak még mindig fájnak a melleim, és reggel megint majdnem hánytam. És ezek tényleg nem agyi kicsapongások!!! Na mindegy remélem elmúlik.


Grönland!

Én nem szoktam tüneteket produkálni, vagy van, vagy nincs. Ennyire biztos még sosem voltam, hogy baba van, és mégsem. A testem átvágott.

Luca!

Hát ez furcsa. És mondjuk, tudsz aludni? Melegre enyhül?

Montana!

Ne légy örök pesszimista! :-) Majd vasárnap kiderül mizu.

Lina!

Hát, ha tényleg baba van, akkor jobb, ha nem sündörög körülötted, sündörögj Te! :twisted: Egy kis náthától semmi baja sem lenne.

Kislibus!

Az erdőt én is nagyon szeretem. :-)

Mimi!

Én mindig szerettem volna néptáncolni, de sosem néptáncoltam. :shock: Hatvanban nem volt, mire Sárospatakra kerültem gimibe, meg túl idős voltam, pedig ott a Bodrog elég jó.

Szép napot mindenkinek, délután teszek fel táblát.

Juca

tjuca
 
 


Juca!

Én is simán produkálok majd minden hónapban terhestüneteket! De 4 terhességgel a hátam mögött tudom, hogy az igazi tünetek (nekem legalábbis) nem jönnek elöbb csak az 5.-6. hét körül! Ezért nem is foglalkozom velük! Az utolsó terhességnél pszihésen tudtam, hogy babás vagyok, viszont egy pici tünetem sem volt! A cicim sem fájt csak megnőttek kb a 12. hét környékén! De ugye minden terhesség más! Szerintem ezeket a panaszokat, tüneteket a progeszteron okozza!
Vendég
 


Sziasztok!

Akkor itt a tábla:

Kép

Sehol senki??? :shock:

Mi ma klubboztunk, nagyon jó volt, végig kinn voltunk a kápolna játszóterén a kertben.

Grönland! Szólj, ha magányos vagy ott alul, és átteszlek, nem akartalak így "elkülöníteni", csak valamelyik másik topikban olvastam, hogy csak decembertől lesz éles a babaprojekt.

Ja és hidd el, én nem szoktam csak úgy agyban tüneteket csinálni, legalábbis az első vet. óta, mert tudom, hogy miket okoz a progi, és miket a baba. Amúgy még mindig fájnak a melleim és hányingerem van, sőt délben kijött a kaja egy része. :shock: Mindegy legalább lesz mit mondanom a dokinak. Sajna a 2. vetélés is így indult, megjött (azaz volt valami szöszmösz), majd + teszt, majd sok + teszt és pár hét múlva, a korának megfelelően nagy méh+ petezsák, csak baba nem volt. Ilyet ugye meg nem lehet pszichésen "előállítani". Most viszont legalább nagyon erősen megjött, tehát kezdek helyrebillenni, ami jó, és ennek örülök. Tegnap még nagyon szomorú voltam, valahogy most koppant le a június (missed ab akkor volt) a szívemben, de most már új nap, és sokkal jobb a kedvem. Estére már egészen a régi Juca leszek!

Pusza:

Juca

tjuca
 
 


Juca!

Nekem tökéletesen megfelel odalent! :lol:

Nem úgy értettem, hogy te idézed elő ezeket a tüneteket, hanem, hogy az ember ezt valahogy érzi! Ezért is kérdeztem, hogy legbellül mit érzel, mert a testi tünetek bármitől lehetnek, de ha te bent azt érzed, hogy baba van, akkor baba van! Nagyon bízom benne, hogy most tényleg cserbenhagyott mindenféle megérzésed és tényleg becsapott a tested, mert ugye inkább egy sikertelen hónap, minthogy megismétlődjön....

Mindig az első nap a legnehezebb, fel kell dolgozni, hogy megint nem sikerült! Nálad meg plusszban ott a kérdőjel is!
Vendég
 


Sziasztok!

Ma kötöttem a derekamra egy jó vastag pulcsit, kicsit jobb volt.De változatlanul fáj.Úgy gondolom, holnap kipróbálom a hasszorítós bugyingómat, mert ha befelé kicsit nyomom-vagyis tartom- a hasam, nem fáj, nem húz annyira. :lol:

Aludni tudok, csak függőleges helyzetben fáj olyan nagyon.

Ma nagy elhatározásra jutottam, és máris sokkal jobban érzem magam:elhatároztam, hogy a 40. évem betöltéséig meg kell születnie a babának, ha nem, akkor utána feladom, és más célokat tűzök ki magam elé.Én nem tudok ilyen bizonytalanságban élni, hogy semmit nem lehet tervezni, mert hátha terhes leszek.Szeretnék még tanulni is, de így nem merek beíratkozni sehova.Azért nem érzem jól magam sehol, mert csak várok a csodára, és ki tudja, meddig...
Ha addig nem jön össze, akkor tudomásul veszem, hogy lejárt a biológiai órám... :cry: Egy gyereket fel is kell nevelni, nem húzhatom a végtelenségig!Az senkinek sem jó.
Úgyhogy legkésőbb februárig össze kell hozni, hogy novemberig megszülessen.Az még 5 hónap.Addig mindent meg is teszek, hogy összejöjjön, de ha nem, akkor tudomásul veszem, és örülök a meglevőknek.
Aztán majd babázok a Tesómék babájával, utána meg az unokámmal.

Érdekes, hogy most egészen máshogy érzem magam, mint eddig.
Persze ehhez az is kell, hogy megnyugodtam, nincs komolyabb nőgyógyászati probléma.Mert eléggé be voltam tojva.

Jó lenne, ha valakinek végre pozitív lenne a teszt, mert Kacika nagyon elhúz, és nem követi senki.


Montana, azért Neked nagy esélyed van, több optimizmust!
Linácska, Neked is szorítunk!
Meg persze Mindenkinek...vajon Zsuzsuval mi lehet?

Tulajdonképpen, még nekem is van esélyem ikrek babára...Jó is lenne, Apának szülinapi ajándék!!!

Juca, érdekes, hogy még mindig megvannak a tünetek, azért csinálhatnál még egy tesztet, hallottam már olyant, hogy terhesség alatt is megjött...Az nem lehet, hogy megtermékenyült, és a beágyazódással volt a gond?Vagy akkor nincs még semmi tünet?

Én most az Aloe Vera termékcsaládból fogok egy-két készítményt kipróbálni,már több helyen hallottam, hogy segít, és a kolléganőmnek a Kaáli intézetben is javasolták.Állítólag, ha nincs semmi rendellenesség, a nők 70 %-nak sikerült teherbe esni...
Hát úgy legyen!
Vendég
 


Juca!

A vetélésem nekem is pont úgy volt, hozzátéve, hogy 6 hetesen vérezgetni kezdtem megint...
Úgy is kell, ne hagyd magad legyűrni!

CSAKAZÉRTIS BABÁSAK LESZÜNK :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Ma bejelentkezett barna, úgyhogy hamarost pirit is vendégül láthatom :? :? :? :? Kezdem úúúúúúúúúúnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :!:

Kép
kislibus
 
 


Luca! Grönland!

Nincs kérdőjel, megjött az áradat, és ez most így jó. Nagyon félnék megint végigcsinálni a "júniust".

Luca!

Meglásd ez az elhatározás vezet majd eredményre! Nagyon tetszik!

Libus!

Jaj barna, utálunk téged (is!)!

Csajok! Legyünk szőkítők! Utáljuk ki a piriket, a barnákat, csak a szőke pisiseket tűrjük meg!!! :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

tjuca
 
 


Luca! Legalább nincs semmi gond orvosilag! De hogy tényleg mitől ez a fájdalom??? :shock:
Igazad van a tervezéssel kapcs. Én is tervezgetek, de ugye hogyan vágjak bele bármibe is, ha baba lesz???

Meg aztán itt van egy üveg finom Bombardino, azt se ihatom, mert még nem tudom biztosra mi van.... Persze vannak - előjelek....

De ha megjön piri jó lesz az a fincsi itóka búűzőnek!
:lol: :lol:

Kép
kislibus
 
 


Luca!

Lehet, hogy háziorvoshoz is elkéne menned! Nem biztos, hogy nőgyógyászati eset! Nem értem egyébként, hogy miért nem küldött el uh-ra! Sokminden kiderülne belőle! Viszont nagyon örülök, hogy lelkileg felkapartad magad a padlóról! :lol:

Lányok!

Utáljuk rózsaszinkét is! :lol: Nekem mindig az kavar.....
Vendég
 


Van a rendelőjében is uh, de azt mondta felesleges, így is látja, hogy minden jó.
Jelenleg háziorvost keresek, ha találok jót, elmegyek hozzá.
Vendég
 


Holnap lesz Boti 5.szülinapja!

Lúdláb tortát csináltam, ők is segítettek... Kép készül a torta...
zmimi
 
 


Nahát, Mimi, de helyesek!
Tényleg kellene közéjük egy kislány!
Vendég
 


Mimi!

Hú, ez a három fiú, annyira jó rájuk nézni. Most megkívántam a lúdláb tortát. :wink: Pláne, ha ilyen kukták segédkeznek. :D

tjuca
 
 


Oké Luca! Tudod, hogy csak segíteni akarok! Nekem is voltak hasonló panaszaim! Azt nem írom, hogy mi volt az ok!

Mimi!

De édesek! :lol: Én is szeretnék ennyi gyerköcöt magam körül!
Vendég
 


Persze, Grönland, tudom, és nagyon köszönöm!
Tudod, nem akartam ott erőszakoskodni, ha egyszer azt mondja, hogy nőgyógyászati ok nincs...Ráadásul életemben harmadszor voltam nála, és amikor szarban voltam, ő segített, úgyhogy nem akartam konfrontálódni.De szívem szerint én is szerettem volna, ha uh-n is megnéz. :(

Nem is tudom, akarom-e tudni, Neked mi volt az ok...már így is kicsit hipochonder lettem.Meg hát hasonló tünetekből sem következik, hogy a diagnózis is ugyanaz...
Ja, azt is mondta, hogy a vesével sincs gond...

Ha a hét végére nem múlik el, tényleg elmegyek háziorvoshoz.
Az is felmerült bennem, hogy meghúztam magam, amikor a múltkor ástam az eper helyét.Nem is bírtam az egészet felásni.És akkor kezdett fájni.Most meg a tujákat ültettem át, és az is nehéz volt, éreztem is, hogy nem esett jól.Utána megint felerősödött a fájdalom.Asszem jobban kellene vigyáznom.

Mégegyszer köszi, hogy segítesz!
Te vagy az "orvoshozküldő" őrangyalunk"! :lol:
Vendég
 


Luca!

Pont ezért nem akarom írni, mert minek idegesítselek, hisz lehet mástól is! Pl amit írsz, hogy ástál! Meg persze te érzed, leírva nehéz beazonosítani, de elég ijesztőnek tűnik! Az uh-ot meg azért furcsálom (főleg ha kéznél van) mert én kettőt nyögtem a dokinak, hogy itt fáj, meg ott és elküldött uh-ra! De persze az jó ha megbízol benne! Igaz kitörölhettem a hátsómat az eredménnyel, de legalább tudtam! Én úgy vagyok, hogy bármi komoly betegségem van szeretném tudni! Én márcsak ilyen mazo vagyok! :lol: Na igen én ilyen orvoshoz küldös vagyok! Igaz háziorvosomat csak akkor látom mikor a fiamat viszem! Nem voltam gyerekkorom óta! De azért ti menjetek! :lol:
Vendég
 


Jééééé, Grönland! Van vonalzód! :lol: :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Tegnap megvolt a pesti vizsgálat, szerencsére negatív, nincs gond, megvan mindene, ésa doki szerint kislány gyanús, persze a fejét nem merné még rátenni.

Lassan mindenki kijön a náthából hála Istennek.
Tegnap volt a nővérem ma a sógornőm szülinapja, anyukámé meg hó végén, úgyhogy vasárnap nagy családi ebéd:-) Nagy zaba :lol:

Luca, jó hogy nincs semmi baj, és ha ilyen pozitívan állsz hozzá, meg is lesz a baba5 hónapon belül. Én nagyon drukkolok, tényleg mindenkinek!

Juca, örülök, hogy ma már jobban vagy. Nálunk is van baba-mama

klub, csütörtökönként, de a múlt héten még beteg volt Peti, talán majd most tudunk menni.

Monti, Kislibus drukkolok nagyon nagyon Nektek!!!!!!!!!!!

Mimi, nagyon aranyosak a fiúk!! Melyik fiúcska a férjedé?

Megyünk boltba, mindenkinek kellemes napot!
Vendég
 


Mimi!

Botinak boldog szülinapot!

Kacika!

Örülök, hogy minden rendben a babával!

Monti!

Ugye? Kaptam is érte piros pontot! :lol:

Luca!

Persze a te döntésed, de ne csináld ezt, hogy ha februárig nem sikerül, akkor feladod! Nekem is van határidőm, de amig nem klimaxolok, nem adom fel! 35 éves koromig ha nem sikerül, belevágunk a lombikba! Meg hát miért ne sikerülne, hisz van 2 nagylányod és nemrég még babát vártál! Elvileg nincs semmi kizáró ok!

Monti!

Rajtad a világ szeme! :lol:
Vendég
 


Helló!

Ma takarítós napunk lesz. :-) Kinga már megkezdte, rámol a konyhaszekrényben. :twisted:

Grönland! Luca!

Én abszolút megértem Lucát. Ha véletlenül nem jönne a baba, akkor is ott a két nagy lány, a párja, és annyi másért érdemes koncentrálni. A nagy akarás pedig nem mindig tesz jót a társas kapcsolatoknak. Aztán ki tudja, lehet az első nemakarom hónapban jön, de ugye akkor már nem hagyják ott a kórházban. :twisted:

Luca!

Azért remélem az uncsik még odébb vannak! :wink:

Kacika!

Ez szuper, bár én már ezt régen borítékoltam. De jó lenne, ha Petinek hugija lenne!
Itt is van, csak nagyon messze tőlünk, így ha bejön csinálnánk egyet közelebb is.

Szép napot!

Juca

tjuca
 
 


Sziasztok!

Gyors eletjel, meg Omisbol. Jol vagyunk, en ugyan beleleptem egy darazsba a strandon, de nincs komolyabb baj. A fiuk jol vannak, mindenki csokibarna , mi felnottek pecsenyepirosak is :D :D :D

Koszi a hianyolast, vasarnap indulun k haza.

Nem tudok visszaolvasni, de mindenkinek minden szepet es jot kivanok!!

Puszik

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Persze, én is megértem, hisz mi is pihenünk! De ne tegyen le róla! Csak ne akarja túlságosan! Bízza a véletlenre! És igen, rengeteg dolog van amiért érdemes élni!

Zsu!

Jó hosszú nyaralásotok van! Irigykedem csöppet! :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Zsuzsu,
De jó annak aki nyaral... :wink:

Kacika,
A férjem kisfia, aki a tűzhely mellett áll. Sötét haj/sötét szem, a többiek világosbarna/szőke/zöld szeműek. (a férjem is) Így mindig megkérdezik, h "kire hasonlít ez a gyerek?" ... az édesanyjára.
Jó, h minden rendben! És KISLÁNY? Sárgulok az irígységtől!

Monti,van vmi hír????

Juca,
jó munkát :roll: !
zmimi
 
 


Zsuzsu!

De jó, hogy jelentkeztél! Fene enné azt a darazsat! További jó nyaralást, most legalább kipihenitek magatokat.

Mimi!

Köszi, haladok, csak elég lassan. :?

tjuca
 
 


Mimi, Botinak boldog szülinapot holnapra!

Pedig a kis torkos fakanál nyalogatóra :lol: gondoltam, helyes gyerek mind!!!!!

Zsuzsi, használjátok ki még ezt a pár napot vasárnapig, itthon már rossz idő van :(

Aaaakkorát aludtunk Petivel, több mint 2 órát, alig bírok észhez térni.
Vendég
 


Zmimi! Botinak boldog szülinapot! Tényleg nagyon helyesek mindd (egyiknek se lesz gondja a feleségkereséssel!!!! )

Kacika! Jó, hogy minden rendben, gondolom ez is megnyugtat. :)

Grönland! Luca! Se a struccpolitika, sem a hipohonderkedés nem jó, de az igazság az, hogy nagyon nehéz határt tartani, mert az ember annyi rosszat hall, lát, hogy nagyon észnél kell lenni, amikor a saját tüneteinket elemezzük. Ez még nekem is nehéz, pedig van halovány sejtésem a dolgokról, de a vetélés után azt gondoltam progi hiányom van, persze ez most is így van, de igyekszem magam kontroll alá vonni, hőmérőzők, naptárat vezetek stb. Igyekszek időt adni magamnak, mielőtt orvosnál kötök ki. A természet nagyon sok mindent meg tud oldani, most adtam magamnak még két hónapot, aztán én is dokihoz nézek....

És jelentem az esélyem az ikrek babára 1 %-ra csökkent a mai nappal. (a hőm még 36.8 volt reggel)
DE MINDEN ESÉLYEM 100% MEGVAN A RÁK BABÁRA!!!! :wink:

Kép
kislibus
 
 


És annak aki még ikrekre gyúr:

Emellett az aranyos baba mellett nem lehet pihenni! Az esti elalvás kész cirkusz. Általában korán tanul meg beszélni, valószínűleg mászni, majd járni is. Mivel rendkívül mozgékony, egy percig se vegyük le róla a szemünket, csak így kerülhetőek el a kis balesetek. Értékeli a változatosságot és a barátokat. Minden nap más helyre kívánkozik, szívesen ül például autóban, vonzódik a vendégségekhez, a társaságokhoz, a látogatásokhoz, a különböző színű játékokhoz. Valósággal élvezi az életet. Gyorsan tanul, keveset betegeskedik, érdeklődő, mozgékony. Kedvence a játéktelefon, a rímes mondóka, szívesen nézelődik a kiságyából. Gyors mozgású, nem nagyon érdeklődik az ételek iránt, inkább azzal is játszik. Hajlamos a nap végéig ébren lenni. A mozgáshoz teret engedő, bő ruhák illenek hozzá. Szüleinek gondoskodniuk kell az elegendő mennyiségű játékról, amellyel boldogan elfoglalja magát, mert az unalmat nem viseli el, szinte fél tőle.

Kép
kislibus
 
 


És a már rák babára készülőknek:

Csaknem ideális gyermek; ragaszkodó és érzékeny. A családi légkör változása azonnal nyomot hagy a hangulatán, ezért a Rák-baba (sokkal inkább, mint más jegyben született társai) az egyik pillanatban csupa mosoly, a másikban pedig csupa könny lehet. Legszívesebben a családtagokkal játszik. Kényes a kiságyára, amelyet személyes birodalmának tekint, ahol nem tűr meg másokat, legfeljebb a babáit és játékait, melyekkel amúgy is szívesen veszi magát körbe. Hogy kiegyensúlyozott legyen, fontos a kielégítő alvás. Biztosítsunk számára hosszú pihenéseket is. El tudja bűvölni környezetét. Legyünk határozottak, ne engedjünk neki, mert nagyon könnyen hisztis, szeszélyes gyermek válhat belőle. Rendkívül jó étvággyal eszik. A cuppanós puszitól, az éles, határozott hangoktól, a hangos zajoktól viszolyog, könnyen megijed. Szereti a kényelmet, a biztonságot, az ölelést. Rendkívül szeretetre méltó baba, a legkisebb ragaszkodást is meghálálja. Szereti, amikor etetik, s ha ilyenkor semmi sem zavarja.

Kép
kislibus
 
 


Mimi!

Én is boldog születésnapot kívánok Botinak!

Zsuzsu!Minden ott töltött percet használjatok ki!Aztán fotókkal illusztrált részletes beszámolót kérünk ám!!!

Ma kicsit jobban vagyok, lehet, hogy az atombiztos bugyingó segít?Mindenesetre nem fáj annyira.

Hát, csajok, asszem, nem járunk rosszul a rák babával sem. :lol:

Reggel korán felébredtem, aztán még óracsörgésig visszaaludtam kicsit, és azt álmodtam, hogy a párom jött a pici babánkkal! Fehér ruha volt rajta, és borzaszó pici volt, még nagyon újszülött, de gyönyörű.Csak ennyi volt, mert megszólalt az órám...pedig még úgy álmodtam volna tovább!

Ma nagyon kiakasztott a kolléganőm, úgyhogy a lelki békém helyrebillentéséhez vennem kellett 5 pici tuját, és 4 árvácskát.De most még nem ültetem el őket, csak ha már teljesen jól leszek, és akkor is csak naponta egyet... :lol:

Na, megyek vasalni, talán már tudok annyit állni...
Vendég
 


Luca! Mit csinált kolleginád???? Vagy mit mondott???
kislibus
 
 


Kislibus!

Kinga ikrek. Nem egyszerű, de szeretem. Pedig azt hittem még bika lesz. Egyébként meg nem ez számít, nem??? :lol: :lol: :lol:

Én szűz vagyok és roppant jó fej. Legalábbis szerintem. 8) :twisted:

tjuca
 
 


Juca, tényleg jó fej vagy!

De tényleg nem ez számít, hogy ki mikor született.Egyébként is Neked csipkebokorban terem a bébi. :lol:

Kislibus!
Azt hosszú lenne leírni, hogy mit csinált vagy mondott a kolléganőm...De az a lényeg, hogy mióta nekem megvan a diplomám, és kétszer annyit keresek, mint Ő, nem bír elviselni.Látszólag és emberi kapcsolatokra vonatkozóan nincs gond, de szakmailag...
Semmit nem enged csinálni, mindent Ő egyedül, aztán meg nem bírja, és engem utál érte.Meg szétkürtöli, hogy én keveset dolgozom.És mindig magát fényezi, pedig nem olyan okos ám...csak nem szabad, hogy ez kiderüljön.-
Szóval ez engem nagyon megvisel,és nem szívesen megyek dolgozni.
Júniusban egyik nap ebédidőben azt hitte, hogy elmentem kajálni, de nem, és végighallgattam, ahogy engem szidott, és azt ecseteli, hogy én nem csinálok semmit, és mindent neki kell.És mindenki hallotta, aki a folyosón elment.Pedig ez nem igaz!
Én ezen annyira felhúztam magam, hogy azt hittem, kiugrik a szívem.1 óra múlva mentem uh-ra, ahol megállapították, hogy elhalt a baba.Tudom, biztos, hogy nincs köze hozzá, de akkor délelőtt halt el, mert még a méretek jók voltak.Délutánra már kisebb volt...És ez azóta is tüske bennem.De ez nem is ide való téma...
Tudom, hogy sok más munkahelyen sem jobb, de én ezzel a sulival csak irigyeket gyűjtöttem magamnak.Pedig a munkámat nagyon szerettem...Minden kolléganővel jól kijövök, de Ő megkeseríti a mindennapjaimat.És sajnos a csoportvezetőm.

Összejön a bébi, és másnap már nem megyek dolgozni! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Luca! Igy is van, magasról tojni kell az egészre! Babás leszel és ágyő!!! Én is így vagyok! Jaj! Bár lehetmne egész életemben inkább babázni!!! :roll:
De nekem még egy hónap.

Görbe:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 60000_.png

Kép
kislibus
 
 


Kislibus, lehet, hogy nekem meg másfél...
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?