Sziasztok!
Ma kötöttem a derekamra egy jó vastag pulcsit, kicsit jobb volt.De változatlanul fáj.Úgy gondolom, holnap kipróbálom a hasszorítós bugyingómat, mert ha befelé kicsit nyomom-vagyis tartom- a hasam, nem fáj, nem húz annyira.
Aludni tudok, csak függőleges helyzetben fáj olyan nagyon.
Ma nagy elhatározásra jutottam, és máris sokkal jobban érzem magam:elhatároztam, hogy a 40. évem betöltéséig meg kell születnie a babának, ha nem, akkor utána feladom, és más célokat tűzök ki magam elé.Én nem tudok ilyen bizonytalanságban élni, hogy semmit nem lehet tervezni, mert hátha terhes leszek.Szeretnék még tanulni is, de így nem merek beíratkozni sehova.Azért nem érzem jól magam sehol, mert csak várok a csodára, és ki tudja, meddig...
Ha addig nem jön össze, akkor tudomásul veszem, hogy lejárt a biológiai órám...
Egy gyereket fel is kell nevelni, nem húzhatom a végtelenségig!Az senkinek sem jó.
Úgyhogy legkésőbb februárig össze kell hozni, hogy novemberig megszülessen.Az még 5 hónap.Addig mindent meg is teszek, hogy összejöjjön, de ha nem, akkor tudomásul veszem, és örülök a meglevőknek.
Aztán majd babázok a Tesómék babájával, utána meg az unokámmal.
Érdekes, hogy most egészen máshogy érzem magam, mint eddig.
Persze ehhez az is kell, hogy megnyugodtam, nincs komolyabb nőgyógyászati probléma.Mert eléggé be voltam tojva.
Jó lenne, ha valakinek végre pozitív lenne a teszt, mert Kacika nagyon elhúz, és nem követi senki.
Montana, azért Neked nagy esélyed van, több optimizmust!
Linácska, Neked is szorítunk!
Meg persze Mindenkinek...vajon Zsuzsuval mi lehet?
Tulajdonképpen, még nekem is van esélyem ikrek babára...Jó is lenne, Apának szülinapi ajándék!!!
Juca, érdekes, hogy még mindig megvannak a tünetek, azért csinálhatnál még egy tesztet, hallottam már olyant, hogy terhesség alatt is megjött...Az nem lehet, hogy megtermékenyült, és a beágyazódással volt a gond?Vagy akkor nincs még semmi tünet?
Én most az Aloe Vera termékcsaládból fogok egy-két készítményt kipróbálni,már több helyen hallottam, hogy segít, és a kolléganőmnek a Kaáli intézetben is javasolták.Állítólag, ha nincs semmi rendellenesség, a nők 70 %-nak sikerült teherbe esni...
Hát úgy legyen!