Sziasztok lányok!
Andy, super lehetett a tali, tök jó fej vagy, hogy megszervezted.
Meteor!Fúú, de jó sűrű a programotok, ez igen, hát unatkozni nem fogtok az tuti. Örülhetsz ha a nagytakaritást, mosást be tudod szúrni valahová. Tök jó ez a mozgalmas élet!
Én ma kimostam még 3 adagot, mert ma végre a teraszon beszárad, a lakásban 3 napja szárad egy adag cucc. ááá.
Csajok én kivagyok ettől a sok mosástól. 4-5 levetett kollekció naponta. Apának, Blankának, nekem,Beninek meg van, hogy 2-3 is .Mire a végére érek és épp bepakolok mindent a szekrényekbe már megint tele a szennyeskosár.
Próbálta valaki a amway-es mosoport? Most azt akarom kipróbálni, mert az ariel túl drága, más meg nem szedi ki nekem a foltokat, állitólag az amway- mosópora nagyon jó és kevés kell belőle. Most 1 hét alatt elhazsnáltam egy 1,5 literes bonux colort, de foltos maradt Beni meg blani cucca. a lidl-s, tescos olcsó sem szedi ki.
Kimike! Tök jó ötlet a tali, bár mivel sokan vagyunk vidékiek, jó kis szervezést igényel. Nekünk is jó az október vége. Viszont akkor már kaki idő lesz, hol gondoltad?Azt hallotam az állatkerti játszóház nagyon jó, nem tudom az mekkora, mennyibe kerül a belépő mennyi időres tb.Ha lenne köztünk óvónő, egy oviban lehetne. Én mindig azon gondolkodtam milyen kihasználatlanok hétvégén az ovik. A miénkbe hétvégenként-a kertjébe-mindig bemásztak a tinik és zúztak. Hát akkor már inkább egy dadussal akit fizetnének, babazsúrokat lehetne hétvégén rendezni nem?A hely és az eszközök adottak. Nem is értem miért nem csinált még senki sehol.Valószinűleg,mert önkormányzati és külön engedély kellene?
Képzeljétek Beni hétvégén 4-5 lépést tett kapaszkodva a kezembe, aztán blanka nadrágját fogta és úgy ment, sőt itthon agurulós székkel is megy. Eddig csak kapaszkodva óvatosan oldalt próbálkozott, most meg már előre is. Dee, egyáltalán nem áll kapaszkodás nélkül. Azt hiszem itt irta valaki, hogy onnantól, hogy már megáll kapaszkodás nélkül,még egy csomó idő mire elindul. hát ürülök ha 15 hósan elindul Beni. De sebaj, legalább némi előrelépést tapasztalok. jövő héten megyünk dévényre.
ÁÁÁÁÁ, a másik, csajok Beni harap! Jól értitek:HARAP.
a térdemet harapta délelőtt és hatalmasakat röhögött hozzá. Feljajjdultam, mondtam,hogy nem szabad, erre még jobban röhögött.
Neeem akarooom, az enyém is harap!(úgy kellett, úgy kellett,káposztába hús kellettt...-mi?)
Na, szóval most magamba vagyok roskadva. Agyalok mi lehetne a megoldás: legközelebb kipróbálom, hogy nem veszek róla tudomást, és gyorsan valami jó kis játékba fogunk. Úgy tűnik a jajjgatás, a "nem szabad "csak még inkább harapásra buzditja, olyan tisztára mintha azt hinné játszunk. Na majd beszámolok. Remélem azért most jó pár napig nem harap majd. Bele sem merek gondolni, mi lenne ha mindennapos lenne. Reménykedem, hogy nem szokik rá. Ma pont olyan szituban történt, amire ráfoghatom, hogy unatkozott. Majd figyelem mikor mire reagál igy, mit akarhat vele elérni, kifejezni.
Kmammy!mikor jöttök haza? Tök jó fej a férjed, hogy elmenne GYED-re. ezek szerint mindenben helyettesiteni tud(szoptatást kivéve).Tök jó.Köszi a képeket, Kevin nagyon édes. Te halat adsz már neki?
Kimike!Nagyon jók a gondozünénik. Blankának szinte az egész eddigi közösségi bezsokásait meghatározták az első bölcsis nénik. Akkor sirás nélkül beszokott, 4. nap már ott aludt( 2 éves 3 hós volt), igy a másik bölcsibe is azonnal beszokott(3 éves volt), semmi gond nem volt az oviban sem(4 éves kiscsoportos), és úgy tűnik most a suli is simán megy(7 év majdnem). Szerintem meghatározó az első elszakadás anyától, és ebben a gondozóniniknek óriási szerepük van. Super, hogy igy alakult.
Gab! gyógyultok?Ovijárat ment ma?
Annyira jóó idő van, egy utolsó nyári illat még idén. Még andalogni is lehetne este romanikázni. (hahó ébresztő!:-fürcsi, szopi alvás- úgysem tudsz elmenni, ne álmodozz)
NA, de azért egy jó kis játszó belefér!
Szép délutánt nektek is!!!!
Andi (az erikás-mi is volt a másik?)