Sziasztok!
Zsurló!
171 cm és kb. 90 kg. Azért ez sem semmi
! Ez azt jelenti, hogy a szülés után rajtam maradt 10 kg, pedig elõtte sem voltam egy kis darab
!
Kispapa nem aggódik, neki nagyon bejön a megasegg óriásmellekkel, én annál inkább. Hogy fogok én valaha lefogyni?!?
Györgyi!
Nem emlékszem, hogy Te vagy tatai vagy csak a rokonaid? Én Tatabányán laktam, a tesóim viszont tataiak, elég gyakran járok én is arra. Múlt hétfõn pl. mi is temetésen voltunk ott
.
Norka!
Én egy kicsit irigyellek az ujjszopi miatt! Levi "cumifüggõ", azzal alszik és az nyugtatja meg. Egyébként az ujját is szopja, de csak "játszásiból"
! Szerintem mindkettõnek megvan az elõnye és a hátránya is.
Psandi!
Nálunk meg pont a Huggies Midi jött be igazán, de az a legdrágább
. Szerintem mindenféleképpen próbáld meg a nagyobb méretet, egyszer úgyis el fog fogyni!
Nálunk Babylove a nyerõ most, ebbõl is a Midi már elég régen. Azt hiszem, Levi még nem volt 5 kg amikor elkezdtünk Midit használni, és teljesen jó volt.
Köldökcsonk: nekünk azt mondták,hogy miután leesett, minden pelenkázásnál alkohollal törölni, és csak naponta egyszer hintõporozni, hogy ne ragadjon össze. Ezt addig amig seb van, aztán amikor már nem sebes egyáltalán lehet áztatni a gyerkõcöt és az egész procedura törölve! Nálunk bevált.
Mariann!
Nagyon édes Marcid van! Ha lesz egy kis idõd írj, hogy mi újság van veletek és mikor mentek haza!
Én néha aggódom Levi miatt. Már öt hónapos is elmúlt, nem igazán forog hasra, ha leteszem, hanyatt fekszik és orditva követeli, hogy vegyem vissza. Ha hasra fektetem, akkor elvan pár percig, aztán újra üvölteni kezd. Szerintetek normális, hogy Õt nem érdekli a forgolódás? Soha nem lesz olyan, hogy leteszem és játszik egy kicsit
? Elrontottam valamit?
Megyek, mert felébredt és sír (vagy inkább üvöltésnek nevezném...).
Pusza, Virág és holnapoltástkapó Levente