Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

HALIHÓ MAZSUZS!
HALIHÓ DÓRI79!
MI VAN VELETEK???? MIÉRT NEM JÖTTÖK???

Nutella!
Jó lett a vonalzód. Hogy vagytok?

Nagyon cidri van és még fűteni se tudunk, leszedtük a radiátorokat a festés miatt.
Rólunk annyit, Marcus megkóstolta az almát és nem tud betelni az ízével. Az őszit is megkóstolta azt nem ízlik annyira.
Nyomja a fekvőtámaszokat és szeret ücsörögni, de még nem stabil.

Sziasztok:Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Már korábban jártam itt, Csákány doktort azóta sikerült elérnem, voltam a kórházban is és örülök, hogy ide irányítottak. Most viszont szülésznőt keresek. Tud valaki ajánlani egyet? Jó lenne, ha kapnék elérhetőséget is.
Előre is köszi a segítséget...

Marek

marek

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem már két hete, de az utolsó bejelentkezésem után pár nappal tönkre ment a netünk. Még most sem jó, csak hétfőn jönnek ki a szerelők, pillanatnyilag itt vagyunk anyukáméknál és az öcsém gépéről kalózkodom. Mikor hosszabb ideig nem tud internetezni az ember, még hiányzik is....vagy inkább már ti hiányoztatok? Nem is tudom... :-)
Alig győztem visszaolvasni, két lapot is megírtatok nélkülem...

Pociló!
Nándi még nem nagyon produkálja magát. Viszont a héten itt volt egy védőnő (ez a harmadik védőnői látogatás a születése óta :-( ) és azt mondta, hogy minden baba más és más, most ez vigasztal. A héten jutott el odáig, hogy hasról hátra-hátról hasra fordulva elég jó távokat megtesz, de sem mászni sem mást nem tud még. Ha az ölembe fektetet (félig fekvő pózba), akkor erőlködik hogy felülhessen de még magától nem ül. Szóval én egy picit pánikolok, de türelmesen várok. Sőt, ha nincsen kedve forogni, akkor esetleg mikor hasra fordul, sírással jelez, hogy fordítsam vissza.
Már majdnem 9 kiló, már két étkezés nem tápszer nála. Nagyon szereti a főzelékeket, főleg a sóskát. A gyümit annyira nem.

Adra!
Nagyon ügyesek a picurkáid! Zéti teljesen lenyűgözött, hogy már áll a kiságyban. Nagyon aranyos és nagyon ügyes! De ezek szerint Zsófit is "húzza" maga után, így Zsófi igyekszik leutánozni. Pedig nem sokkal idősebbek a babáid Nándinál.

Hexina! Mi lett a vércukorprofil eredménye?

Finike! Köszi "belekotyogásokat" amit még anno augusztusban tettél. Szoktuk Nándit félig ülő helyzetbe vinni babakocsival, és nagyon élvezi, nézelődik. Szerencsére a kocsinkon több fokozat van, így egy félig ülő félig fekvő pózba is be lehet állítani. Ezt sem hosszú ideig csinálom mert nem akarom erőltetni, mert mint írtam, nem nagyon produkálja magát még sem az ülés sem a kúszás terén. Én pedig azért már kicsit idegesebb vagyok, mert lassan 7 hónapos lesz.
Nagyon jók a képek Vicusról a horgászról. És élveztem az esküvő beszámolót is, mégha ti annyira nem is élveztétek a modern esküvőt, de azért tapasztalszerzésnek jó volt...:-) Nem gondoltam volna, hogy a Gundelbe - ami egy puccos hely - már lesben állnak a pincérek a tányérért, és hogy nem kaptatok meg szinte semmit, amit kértetek (víz, kapucsinó). Erről az újságcikkek nem szólnak...

Fricky!

Nagyon édi a kép a két gyerkőcről! A hajhullásom már elmondhatni elmúlt, de nagyon megritkult a hajam, anno sokkal több volt, és nem minden helyen nő ki újra. Ahol nő ott már elkezdtek a kis hajszálak kijönni. Nekem vashiány miatt hullott a hajam, hiszen szopiztatni nem tudtam sokáig nem az volt az ok, a hiányra vastablettát kaptam. Most már a Revalidot eszem és a Bánfi hajhullás elleni samponnal mosom a hajam. A hajszeszéhez már nincs elég időm és energiám mert azt kb. 45 percig fent kell hagyni és lemosni. Hát ezt este már nem csinálom, és napközben általában nincs időm hajat mosni.

KárpiJudit!

Nagyon édesek a srácok a fürdőkádban! Szonjuska olyan aranyos arcot vág!

Az új kismamáknak mindenkinek szorítok és problémamentes szülést kívánok! De jó, megint lesznek új képeink újszülöttekről!

Dóri! Veletek mi újság? Nagyon lefoglalnak a lányok? A tablókészítés óta nagyon eltüntél, nem jelentkezel.

Szandra! A lányok is nagyon édesek! Tami mint egy modell a fatörzsnél készült képen. Van érzéke a beállításokhoz ha fotózzák.

Lányok, most hogy végre itt vagyok még kérdésem is lenne. Nándi baba eléggé szorulásos. Már voltam tanácsadáson is, de nem használt az a hashajtó szirup sem amit a dokinéni adott. Még azért próbálkozom egy-kétszer vele, de én voltam a legjobban meglepve mikor egyik reggel beadtam és vártam a hasmarsot, de csak nyuszibogyók jöttek... Még a dokinéni kamillateát javasolt barna cukorral, de az a probléma hogy Nándi elég keveset iszik. A tápszer (ami elméletileg folyadék) már csak reggel és este van. Van valakinek valami bevált módszere? Ugyanis a szilva sem segített pedig jó kis érett szilvát tettem neki őszibarachoz... Már sem banánt, sem almát és nagyon kicsi répát adok neki emiatt.
Lehet, hogy erre már nincs is megoldás?

Üdv mindenkinek és további jó hétvégét.

Remélhetőleg a jövő héttől már tudok jönni a megszokott helyemről.

mazsuzy

Kép
mazsuzs

Szia Mazsuzs!

Csak megnyugtatásként: az én kisfiam sem volt valami aktív, 8 hónapos korában egy napon ült fel és indult el négykézláb. Addig csak hasról fordult hátra és szökőévenként hátról hasra. De ezek ellenére 1 éves korában önállóan elindult és semmi baj a mozgásával.

Pociló! Köszi a kérdést, jól vagyunk.

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok Lányok!

Vagyunk, vagyunk csak nem sok idöm van mostanában. Elég rendesen be vagyunk táblázva. Hetente kétszer járunk gyógytornára, egyszer pedig fejlesztő játszóházba.
Szofi a torna nagy részét még mindig végig sírja, de látszik a kis arcán, hogy fáj neki. Még nem járunk egy hónapja se, de már van fejlődés. Tegnap tett egypár négykézlábas lépést, egyre többet rugozik a kis térdén és ha a hátán van akkor vissza fordul hasra, fel megy négykézlábra és vissza ül a térdére. Nagyon örülök neki, hogy a szenvedéseinek legalább van eredménye. Én is nagyon nehezen viseem ahogy sír szegényke mégha ez az Ő érdekeit is szolgálja.
Már 16 fogunk van és útban a 17. Márcsak ennek a négy fognak kell kijönnie és teljesitettük a 2.5 éves "tervet". Hál istennek még mindig nagyon jó az étvágya és ezerrel szopizik is. Semmi hajlandoságot nem mutatt arra, hogy abba szeretné hagyni vagy csökkenteni. A jó étvágy a súllyán is meg látszik, kb 13kg.
Tegnapra egy kicsit be náthásodot, köhécsel és folyik az orra. Remélem hamar túl lesz rajta!

Mazsuzs!

Teljesen veled érzek. Szofi se csinált ennél többet annyi idösen. Igaz akkor még én nem féltem. Nekem is azt mondta a védőnő, hogy Ő lustább fajta illetve, hogy sokat van kézben és nincs rá késztetése. Amikor azonban még egyévesen se csinálta azt amit már régen kellett volna én is meg ijedtem. Rossz érzés volt látni, hogy a környezetünkben a félévvel fiatalabb baba már szinte megy, kicsit kilátástalannak tünt, hogy mi is fogunk itt tartani. De most már kezdek egy picit megnyugodni. Úgy, hogy fel a fejjel! Nándika majd biztos másban lesz erős mint ahogy Szofi is (fogzás, beszéd stb.)

Adra, Finike, Jucus, Judit, Fricky. Szandra!

Nagyon szépek és édesek a gyerköcök. Ja és nagyon sokat nőttek a tali óta. Jó lenne megint újra találkozni!

Kedves új kismamik!

Üdv. közöttünk és gratula a picurikhoz!

Akinek külön nem írtam, sok puszi!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok Csajok!

Csak gyorsan írok egy pár sort nektek, mert még szeretnék keresgélni az interneten, ugyanis bejelentem, hogy jövőre lesz a LAGZINK!!!!!!!!!! ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!!!! Úgy látszik a párom meghallotta miről panaszkodok nektek. 8) :wink:
Úgy gondolta, hogy ha két baba lesz, akkor sokkal nehezebb megszervezni + a szüleim is öregek és betegek, így nem biztos, hogy megérnék ha 2011-ben tartanánk (ekkor lenne a második babánk 1-2 éves). Ő így szerette volna, hogy ha már lesz esküvőnk akkor úgy, hogy ott a két gyerek is. Szóval jövőre ha minden jól megy, - de még nem akarom nagyon elkiabálni- ...né leszek. Tök jó!!!!!! Most ezerrel keresek egy helyszínt, ahol megtarthatnánk. Kb. 120 vendéggel, + kerthelyiséggel, mert a helyszínen szeretnénk összeházasodni. Szóval nem egyszerű. Olyan árak vannak, hogy csak nézek. 1 milla biztos lesz, ha nem több. (remélem nem lesz több :oops: 8) ) Most amint van egy kis időm a neten keresgélek. Ha valaki tudna nekem ajánlani Pest megyében egy jó kis helyet, szép fás környezettel, azt megköszönném. Most ajánlották nekem Vecsésen a Fregatt Éttermet, majd megyünk megnézni, hogy milyen. Szandra, Te nem ismered ezt a helyet?

Amúgy mi jól vagyunk bár ma Vicus, csak délelőtt aludt 2 órát és dél óta fenn volt, este 8-ig, pedig ő napközben összesen kb. 6 órát szokott aludni. Nagyon, de nagyon fáj az ínye, olyan nehezen jön a felső fog, hogy csak na. Szombaton voltunk babaúszáson. A játék tetszett neki, viszont a merülésektől sírt. Egy hónapig nyári szünet volt az usziban, és már mindent elfelejtett. Na mindegy lassan hozzá fog szokni. Már nagyon sok mindent megért, és ha kér enni vagy inni, mondja, hogy adi, vagy ade. A bátyám nevét simán mondja, hogy Laci. Mutogat ezerrel, hogy mit szeretne, nagyon kis értelmes. Olyan magas kislány, majd meglátjátok. Az usziban volt egy 15 hónapos kisfiú és egy magasak voltak. :shock: :shock: :lol: 8) Nem semmi a csaj!!!!

Mazsuzs,
Még légy egy kis türelemmel Nándival, Vicus is olyan hét hónaposan kezdett el produkálni dolgokat, hogy mi csak néztünk. 6 hónaposan fordult meg hasról-hátra. Szóval Nándi nincs semmiről lemaradva. Én is sírtam nektek, hogy miért nem fordul már meg magától, és rá két napra már forgott is mint a ringlispír. :lol: Szorulásra probáld meg még a paradicsomos dolgokat. A csokis tejbegríz is befoghatja.

Szamikám,
Sajnálom, :cry: hogy Szofi ilyen nehezen viseli a tornát, de meglásd meg lesz az eredménye!!!! Kitartást hozzá!!!!!!!

Pocilo,
Ha tudsz tegyél már fel képeket a fiúkról! Van már fűtésetek?

Na jó rövidre fogtam... :oops: 8) :wink: :roll:
Most már megyek még keresgélni. Jó éjszakát!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Finike! lehet, hogy a jővendőbelid titokban olvassa a topikot? :lol:
Zuglóban a Professzorok házát tudom Neked ajánlani helyszínként.

Mazsuzs! Johanna 9-10 hónaposan kezdett el mászni. Állni 11 hósan. Szóval sztem még aggódásra semmi ok. Félévesen általában forgás van és kúszás. azt írod hason már kúszik Nándi. sztem nincs lemaradva. Bulcsú egy kicsit gyorsabb volt mozgásilag viszont beszédben és szobatisztaságban "lemaradt" Johannától.

JOhanna már Görögországban van. Nagyon jól érzi magát. Nekünk már nagyon hiányzik. Jővőhéten ilyenkor már itthon lesz.

Volt ma vki esetleg a Bókay-kertben szept-feszten? Jó volt nagyon, Bulcsú élvezte. Apával volt inkább mert én dolgoztam.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Gratulálunk a menyasszonynak jövőre már (né). :D :D :D
Igen, rájöttünk, hogy kell elzárni azt az egy radiátort.
Edina!Anyukám is most van Görögországban, sajna Szili nem mehetett a suli miatt. Hogy vagytok ti a szobatisztasággal?
Sajna nálunk vannak balesetek sőt estére nem merem még levenni a pelust.
Mazsuzs!Nálunk is csak akkor csinál valamit ha kedve tartja hasról hátra nem akar megfordulni, de azért igyekszik.
Most is inkább sír.
Na majd megpróbálok jönni.
puszi: Midenkinek.
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Ne haragudjatok, eltűntem. Hát ez a cukorprofil nem valami kellemes... Sajnos elég nehezen találnak vénát is nálam, így képzelhetitek hogy néz ki a kezem 7 vérvétel után. :(
Azért túléltem és a jó hír, hogy nem kell inzulin, csak ("Csak") a diétát kell tartanom. Igyekszem én! :)
Nagyon aranyosak vagytok, hogy ennien hiányoltatok, meg kérdezgettetek, nagyon jólesik! Köszi mindenkinek!!!!
Finike: nagyon nagy gratula neked! :D Minden álmod így váljon valóra, mint ez! :)
Nem győztelek benneteket visszaolvasni, olyan sokat írtatok! Bocsánat, hogy most nem térek ki mindenkire!
Vasárnap megint megyünk 4d-re, kíváncsi vagyok a királylányunkra! :) Ha sikerül majd rakok fel képeket!

Minden új kismamának üdvözlet közöttünk!

Köszi mégegyszer mindenkinek mindent, ígérem innentől gyakrabban jelentkezem (ezt vehetitek fenyegetésnek! :) ) mert utolsó hetem töltöm a melóhelyen! Juhhhé! :D

Üdvözlet mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat! :lol: Most járok szakmai angolt tanulni + "szervezem" az esküvőt, + gyerek, + háztartás, szóval nem semmi, de a nők már csak ilyenek, nem igaz? Ma mikor voltam angolon utána úgy megfájdult a fejem (biztos ez a sok gondolkodás lefárasztott).

Hexina,
Nekem nyolcszor szúrtak és a végén az összes nővér és szülésznő világgá szaladt mikor mentem az utolsó vérvételre, és végül egy aneszteziológust hívtak le hozzám, és ő tudott venni tőlem vért. Együtt tudok veled érezni. Ügyes vagy, hogy elég "CSAK" a diéta, csak így tovább!!!!!

Sid,
Köszi a helyszínt, meg is nézem a neten.

Csajok jó lenne már valamikor talizni!!!!!
Jövőhéten szerdán 19-én???? Aktivizáljátok magatokat ebben a témában, mert így nem nagyon lesz tali. :cry:

Szandra, Dóri és a többiek?????? Nagyon kevesen vagyunk.
Jó éjszakát!

Kép
Kép
finike

Csak gyorsan, mert rohanok!
Rengeteg a melóm (kellett nekem nyaralni :shock: ), szerdán meg megyünk Rékával az uh kontrollra a mellékveséje miatt, csütörtökön ovi keresés Bencének....
És még lógok a képekkel is :oops:

Amiért jöttem:

Finike!
Gratulllllllaaaa!

Ééééés: www.eskuvo.lap.hu meg www.menyasszony.lap.hu :wink: :lol: :lol:

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Eszti,
Köszike, de ezeket a lapokat bújom már egy hete. Már két helyszínt is megnéztünk, de nem az igaziak, még keresgélünk. Azért köszönöm!!!!!!! :D :lol:

Kép
Kép
finike

Finike!

Mi keresel és mennyiért, talán tudok segíteni :wink:
Emilem még megvan, írj oda...

Vagyok, csak költözünk.... :roll: :twisted:

No comment.

Már utálom az Erste bankot, meg minden ügyintézőt, melós embert, aki sza...ul csempézte kia fürdőnket az új lakásban és még sorolhatnám, de nem teszem.

E mellet még a csajok és a meló, hát most egyelőr ennyi.

Blankának már 2 hónapja van 2 foga, alul, négykézlábra áll, kúszik ezerrel, Réka csak forog, szemlélődik és rengeteget mosolyog.
Ági meg állandóan ölelgeti őket.

Ha lesz lakcímkártyánk, Ágit felveszik a bölcsibe :D

Majd igyekszem bővebben is.

Fricky!

Mi voltunk ott tavaly Ágival és tényleg szupi, csak nehéz helyet kapni :twisted: (idénre nem jött össze)+nem túl olcsó

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Olvastam a málnalevél-tea jótékony hatásáról.. Van valamelyikőtöknek saját tapasztalata? Sokat segítene. Igaz, a szülés még kicsit messze van,de érdekelnek a vajúdást könnyítő dolgok.

Előre is köszi!

Minden jót!

Mesi

Kép
m.mesi

sziasztok!

Dóri! már költözés? nálunk még mindig megy a meló, már nagyon unom jó lenne kész lenni. Johanna vasárnap jön haza és elvileg hétfőn már megy oviba. Anyuék lehet jővőhéten elviszik Kiskunhalasra, bár már nagyon honvágya van hiányzunk Neki lehet ezt a "nyaralást" már inkább kihagyja. Ovi szempontjából is már jó lenne ha huzamosabb időt töltene itthon :D
Bulcsú is már kezdi hiányolni a tesóját.

Pocilo! pisi már megy ügyesen a wc-be, de a kaki pelusos még. Hát majd megszokja. Éjszaka még pelus van és pisi van benne bőven. Sőt ha vmi miatt napközben pelus van rajta akkor nem szól a pisi miatt sem.

Hexina! nem lehet semmi ez a szúrkálosdi. Azért tényleg jó, hogy csak diétáznod kell.

Finike! jó szervezkedést,, gondolom élvezed. Fotóst tudok ajánlani, ha kell. Nem drága viszont nagyon jó képeket csinál és lelkes. Azért azt kalkuláld bele a termeknél, hogy feldíszitve és esküvőre terítve teljesen más képet mutatnak, mint mikor elmész csak úgy megnézni. egyébként itt a profokházában fel is ajánlják, hogy menjetek el megnézni mikor esküvői rendezvényük van.
Jó még a CEU kint a Veres Péter úton /XVI.ker. Kerepesi út folytatása/.

Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Csak egy pillanatra ugrottam be és nem szeretnék lemeradni! :oops:

Finike GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS ÖRÖMET KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

Mi most elutazunk hétvégére, de hétfőn talán be tudok lesni, persze ha a lánykám engedi. :roll:

Üdvözlet mindenkinek: Bea

Kép
bogár1

Sziasztok,

Olvaslak benneteket, de alig van időm írni. Most is csak rövid leszek.
Danca élvezi az ovit, de éjszakánként néha visítva ébred fel. Illetve nem ébred fel. Nem akarom elkiabálni, de 2 éjszaka nyugi volt.
Az óvónénik imádják, teljesen levette őket a lábukról.

Felteszek egy új képet Szonjusról, ez az új kedvencem.

Holnap igyekszem hosszabban jönni!

Finike,

Nagy-nagy gratula! Én is sok boldogságot kívánok!
Nekünk jó a jövő szerda!

Jó éjszakát nektek!

Judit
Kép

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok,

Olvaslak benneteket, de alig van időm írni. Most is csak rövid leszek.
Danca élvezi az ovit, de éjszakánként néha visítva ébred fel. Illetve nem ébred fel. Nem akarom elkiabálni, de 2 éjszaka nyugi volt.
Az óvónénik imádják, teljesen levette őket a lábukról.

Felteszek egy új képet Szonjusról, ez az új kedvencem.

Holnap igyekszem hosszabban jönni!

Finike,

Nagy-nagy gratula! Én is sok boldogságot kívánok!
Nekünk jó a jövő szerda!

Jó éjszakát nektek!

Judit
Kép

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Most én is csak gyorsan!

Sid!
Képzeld nálunk majdnem uez a helyzet, kaka csakis és kizárólag a pelusba. Viszont pisi az wc-be, éjszaka sincs pelus, balesetek sem történtek (kopp-kopp-kopp) eddig. Egyedül a kakát vmiért nem akarja se bilibe, se wc-be.

Judit!
Képzeld nálunk is néha előfordul, hogy Bence visítva-üvöltve megriad éjjel, és tényleg, szinte fel sem ébred igazán, és jön hozzánk, vagy kiabál lentről. Annyit mondott a dokink rá, hogy fejlődik az idegrendszere, és ez ebben a korban teljesen normális, hiszen már álmodnak is, amikre emlékeznek is már. Azt mondta még, hogy ha ilyen van, akkor inkább ébresszük fel teljesen, kérdezzük meg, hogy mi a baj, mi történt, és utána tegyük vissza az ágyába.

Most mennem kell, Réka vmiért ordít....

pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Végre a megszokott helyemen és a megszokott géről írok. Nem tudom mi volt ma, de Nándi reggel óta 20 percet aludt, és már akkor is elkezdett sírni, ha kijöttem a szobából. Most kitettem a teraszra, talán elalszik, de annyira nagy a forgalom, hogy elég egy motoros aki egyesbe megy végig az úton mert az idióta nem vált sebességet és Nándi felébred. (bocsi, a csúnya szóért..:-) ) Még egy lecsót sem tudtam magamnak összeütni és el kellene menni a pékségbe is kenyérért....

Finike! Gratulálok! Jó szervezést! Eddig azt hiszem nem írtam Neked az esküvői témába. (vagy igen?) Én igazán a nagy bulit sajnáltam volna ha elmarad, mert nem csinálunk esküvőt. A papír igazán nem lényeges, talán csak a gyerek miatt, így ki lehet hagyni az apasági nyilatkozatot... :-) A szüleim válása után kevés emberrel de azal a kevéssel szerencsére jó kapcsolatot alakítottam ki, így az esküvőnk 50-en főnél nem volt több de nagyon jól sikerült. Persze még vagy 30 embert (a kollégáimat) is meg tudtam volna hívni de azért az már jelentős költséggel járt, így is 1 millió forint volt tavaly itt helyben egy 50-fős esküvő de ebben azért benne volt szinte minden.

Nutella, Szami, Sidney! Köszi a vigasztalásokat mászás, mozgás ügyben. Az utóbbi két napban Nándi egyfolytában forog, a szoba egyik végéből a másikba jut és a hétvége óta gagyarászik. Nagyon édi, ahogy mondja.

Eszti! Te még tartozol képekkel, vagy nem jól emlékszem?

Dóri! Én automatikusan az Erste Bankhoz kerültem a Posta Bank megszünése óta, de annyit szenvedtem már velük (névváltozás, kártyacsere stb.), hogy ha 100 %-éig biztos lennék abban, hogy probléma nélkül menne a folyószámla megszüntetésem, akkor megszüntettetném a náluk vezetett számlám. De így inkább nem csinálok semmit, most úgy ahogy sikerült rendbe szednem a dolgaimat náluk. Már a saját nevemre jön a havi egyenlegem! Ez már siker itt!

Mindenkinek további jó napot, estét, megyek mert mégis csak el kéne menni a pékségbe.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Finike!
A mi esküvőn is 1 guriga körül volt tavaly. 45 fős volt a lagzi, ebben minden benne volt. Viszont van egy vőfélyem, aki isteni volt!!!! Olyan hangulatot generált, hogy el sem hiszed!
És van egy címem is, a sógoréknak ott volt a lagzijuk egy kastély van a faluban majd megkérdezem a honlapjuk címét, ha akarod.

Mazsuzs!
Igen, ígértem képeket 8) És íme:
Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Hát nem egyszerű megtalálni az igazi helyet, de nem adom fel. 2 helyet is találtam, ami kitűnő lenne számunkra, de csak a kaja kerülne 830 e Ft-ba. Na ne, azért ennyire nem szálltunk mi el!!! Úgy hogy még nézelődök amint van egy kis időm, amiből mostanában nagyon kevés van. Most rajtam van valami nyavaja, folyik az orrom, köhögök ezerrel. Remélem gyorsan kilábalok belőle. Járok angolra magántanárhoz a 11.kerületbe, szóval nem unatkozom.

Fricky,
Már babaúszás????? Rohan az idő, hihetetlen, Réka nem rég született. Nagyon édesek a képeken. Hova jártok babaúszásra? Már nem Kispestre?
Megköszönném, ha megadnád annak a Kastélynak a címét. Most Ráckevén találtam egy Kastélyt (kicsit messze van, de ha nincs más...), bár ez se túl olcsó, de 200e -rel olcsóbb lenne a kaja, és ez már valami, bár még ez is sok, de ha nincs más jó lesz ez is. Lehet, hogy szombaton meg is nézzük. A vőfély, akit ajánlottál rajta van az interneten? Tudsz adni tel. számot és nevet? Nektek mennyiért volt az esküvőn?

Az én vendégseregem 40 főből áll, a páromnak van rengeteg rokona (három nővére van az egyiknek már unokája is van) és barátja. Én mondtam neki, hogy csak szűk baráti kör, de nem tudja jobban leszűkíteni. Mondtam neki, akkor perkálni kell, ez van. 8) :wink:

Mazsuzs,
Látod Nándi meghallota, hogy anya panaszkodik, és máris produkálja magát. Vicus ugyanezt csinálta. :lol: :D 8)

Judit,
Szonjus imádni való a képen!!!!!!!!! Nagyon hasonlít Rád, bár a férjedet még nem láttam, de nagyon drága! Örülök, hogy Danca ilyen jól viseli az ovit. Te hogy viseled, hogy nincs otthon napközben? Nem hiányzik?

Csajok!!!!!!!
Akkor jövőhét szerda tali????????

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Finike! remélem hamarosan megtaláljátok a megfelelő helyszínt.
Domonyban van vmi kifejezetten esküvős hely, bár sztem az nem kastély.
Csütörtöktől én is fogok angolra járni, már várom.

Fricky! jók a képek, nagyon nagy már Réka is. Örülök, hogy jól nyaraltatok.

Karpijudit! Szonjus milyen nagy csaj már. Hihetetlen. Még mindig hasonlít Dancára. Akkor most már elköltöztetek az új házatokba? bocsi de sztem lemaradtam egy kicsit.

Mazsuzs! látod aggodalomra semmi ok. Barátnőm kislánya lassan 6 hónapos és még a nap legnagyobb részében alszik. Kb 6 órát van ébren. Nem kell siettetni ezeket a dolgokat, szaládgálhatsz majd még utána épp eleget. Használd ki még ezt a pár hetet amíg nagyjából jól el van egy helybe vagy akár a kiságyban/járókában Nándi. Majd ha már mászik mindig kinn akar lenni és akkor majd "kergetheted" :lol:

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Mazsuzs!
Valami ma biztos volt a levegőben mert az én két drágám is zakkantabb volt a kelleténél, meg el kellett mennünk vásárólni autóval és az összes vezető halál hülye volt. Tuti front volt és ezt a babócák jobban megérzik előre is. Aztán majd most jön a csodálatos 8 dik hónap amikor nonstop csak anya és anya és még egy kis anya is.

Fricky!
Tündérien szépek ezek a gyerkőcök, nem semmi mennyire hasonlít Réka a bátyusára csak csajosabb. Hát jól sikerültek!!!!!!!

Finike!
Múltkor amit írtál éttermet itt nálunk azt nem ismerem, de van egy ami szerintem nagyon jó esküvői vacsi és buli lebonyolítására szintén itt. Az sem egy mellékes szempont, hogy anyukádék itt laknak Gyálon nem?! Azért ha Vicus elfárad a nagy buliba akkor csak el tudják vinni aludni mert közel van. Ez itt az új lakóparknál van. Ha a nagy cba-nál jöttök Gyál felöl akkor el kell fordulni jobbra az a Budai Nagy Antal azon kell menni elég sokat, azt hiszem a 3 dik utca balra a Zrínyi azon menni tovább és utána jobbra az első utca az Arany János aminek a végén ott van ez az étterem. Cream Caffé a neve, nagyon kedves hely. Ha itt vagytok anyukádnál akkor érdemes elugrani megnézni, tudom ajánlani. Szinte minden hétvégén van ott esküvő így rutinjuk is van benne. Húúú nem semmi 800e csak a kaja :oops: , de jó hogy már nincs ilyenre gondom :wink: . Ha pedig úgy döntötök, hogy megnézitek akkor egyeztetünk és talizhatunk is mert ugye útba esünk :) .

Judit!
Édes Szonja ezen a képen. Mosolybomba ez a drága. Nem semmi hamarosan szülinapok ezerrel!!! Én úgy döntöttem egyszerre tartom nekik, tiszta helyeség 3 és fél héttel később szintén bulizni az meg úgyis rossz lenne a Taminak, hogy ha ő akkor nem kap ajit amikor az Edó. Ti hogy csináljátok? Egyszerre? Tök jó, hogy Danca ilyen jól viseli az ovit, azon meg nem nagyon csodálkozom, hogy ő lett a kedvenc hiszen annyira cuki.

Sid!
Hát akkor idén nagyon kinyaralta magát Johanna. Rengeteg helyen volt! Milyen tök jó lesz neki visszaemlékezni mikor nagyobb lesz.

Dóri!
Költözés?
Hú lehet, hogy lemaradtam :oops: ! Mármint nem a lakásról :) hanem, hogy mentek! Jaj ne "szakemberek", a hideg kiráz ha csak rágondolok. Csak a készbe!!! Én már ezt vallom mert utálom, hogy mindig elcsesznek valamit. Nálunk még a wc tartályt sem siketült egyenesen feltenni :evil: , nagy tudomány kell hozzá. Ha lesz időd azért gyere! Ez most egy teljesen új lakás? Merre?

Hexina!
Véééégeeeeee!! Arany élet!! Akkor pihi, meg alvás, meg ilyen szupi dolgok oké?! Most már tényleg lehet jönni sűrűbben.

Mondom ezt én aki alig ír mostanában. A baj az volt, hogy szaraxik a gép itthon, apa tegnap 3x húzta újra. Hát most működik de kérdés meddig. 1 éve és 2 hónapja vettük, persze 1 év rá a gari :x .

Szami!
Az szupi, hogy látod a változást Szofinál, ügyes kiscsaj hamar elkezd majd teperni. Nem semmi 16!!!! fog! Az szép!

Beálmosodtam!
Megyek szunyálni mert 3 napig csak én tartom a frontot a csajoknál aztán nincs kegyelem.
Annyira édesen játszanak már együtt, persze Edó mindenben utánozza a Tamit, sikítoznak, tepernek ezerrel mindenhova. Fogócskáznak és bandáznak az asztal alatt. És persze nem utolsó sorban kegyetlen szépek :lol: :lol: :lol: .

Na pussz
Mindenkinek Jó éjt

Szandra

szandrakiss

Sidney,

Még nem a házba költöztünk be, azt még el sem kezdtük építeni. A lakást el kellett adnunk, mert abból éptjük a házat.....
Most anyósom lakásában lakunk, ő elköltözött a pasijához. Másfél szobába költöztünk most. Ez sokkal kisebb a régi lakásunknál, de egész jól berendezkedtük. A lényeg, hogy ingyen van. Nem szívesen fizettem volna ki több, mint 1 milliót bérleti díjra.
Az épülő ház tervei most vannak elbírálás alatt. Lehet, hogy már csak tavasszal kezdjük el. Attól is füg, hogy milyen lesz az idei tél.

Szandra,

Mi is együtt tartjuk a törpék szülinapját. Ha Dancának már "saját" barátai lesznek, akkor már kénytelenek leszünk két bulit tartani. Amíg a mi barátaink gyerekeit hívjuk meg, addig egyben is jó. Danca 1 éves szülinapját otthon tartottuk, de ebben a lakásban nem férnénk el. Most a budaörsi KIKA játszóházában lesz. 2000 Ft/gyerek, de ebben benne van a torta, a szendvicsek, üdítő, arcfestés, meglepi az ünnepeltnek. Ráadásul két animátor néni is benne van a pénzben, akik vigyáznak rájuk. Így mi nyugodtan kávézhatunk a szülőkkel:-) Vasárnap délelőtt két óra, ebédre otthon is vagyunk.
Hihetetlen, hogy a kicsik is egy évesek lesznek nemsokára.
Egyik barátnőm fog szülni a JFK-ben, kb egy hónap múlva. Már alig várom, hogy mehessek látogatni:-)

Dóri,

Azt hiszem, én is lemaradtam egy kicsit.... Drukkolok, hogy minél előbb kész legyetek mindennel. Nem lehet semmi 3 törpével!

Talákozzunk jövő szerdán, már nagyon kíváncsi vagyok rátok!

Hol?

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Szerintem lehetne megint játszóházban. Hol is voltunk legutóbb? Az elég jó hely volt.
Vagy a Lurdy? Az is elég barátságos.

10 óra az szerintem tök ideális időpont. Akinek lenne segítsége az nyugodtan hozza legalább mi is jobban tudunk dumcsizni egymással, mert tényleg múltkor sem volt zavaró.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Judit! fura is lett volna, hogy már túl vagytok az építkezésen és semmi sztori nem volt azzal kapcsolatban :) Akkor majd még csak most jön a java. Hát a bérletidíjnak lesz más helye is. azért ha tudod a ház tervből tegyél fel ide is "képet" kíváncsi vagyok milyen lesz.

Nálunk már a festők dolgoznak. A lenti szintet alakítottuk át egy kicsit, de már jó lenne túllenni rajta.

JOhanna holnap jön haza. Csütörtökön már mondta hogy szeretne hazajönni.
Nekem mindenféleképpen a Lurdy ház lenne a jobb mert JOhannáért mennem kell majd az oviba. Kár, hogy a keresztúri játszóház sok mindenkinek messze van.

Tibicsokit is felhívom, hátha el tudnának jönni ők is.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!
Nekem végül is tök mindegy melyik, valszeg úgyis kocsival megyünk. Annyi, hogy a keresztúrit nem tudom, hogy hol van. :roll:

Egyébként tízkor nyit a j.ház? Csak mert Réka tízkor szopizik, tehát vagy előtte oda kéne érnem, vagy mi csak utána tudnánk indulni.

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Syd!

Meg tudnád írni pontosan, hogy hol van a keresztúri játszóház? Talán nekünk is jó lenne!

Köszi Szami

szamikám

Sziasztok,

Nekünk jó a keresztúri játszóház!
Lehet, hgoy a végén tényleg összejön a találka?!
Én csak Szonjussal mennék, mert Danca még csak szokja az ovit, nem akarom megkavarni.

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Keresztúri játszóház az Elágazásnál van a Kaszáló u-ban. Ez a piac mögött van a lakótelepen a 4 emeletes házakkal szemben.
Szívesen elküldöm mindenkinek priviben az útvonal tervet. :lol:
Köszi hogy eljönnétek ide is játszóházba, aranyosak vagytok.

Megérkezett Johanna. Nagyon jól érezte magát, mondjuk ez várható volt. Persze nagyon hiányoztunk Neki /mondjuk nem jobban sztem mint ő nekünk./ A reptéren majdnem sírva is fakadt szegény. Aztán olyan aranyosan osztotta szét mindenkinek az ajándékot amit hozott. Persze Bulcsú kapta meg először. 2 autót is kapott. Olyan jó hogy már itthon van. Ja és alig várja hogy menjen oviba.

Akkor szerdán a keresztúri Kölyök-parkban randizunk?

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Csajok, nekünk szerdán 9:30-tól van a Dévény Anna féle torna/masszázs :oops:

Bocsi, hogy eddig eddig nem írtam, de hulla vagyok, sokat dolgoztam a hétvégén, hiába már nem vagyok mai csirke :wink:

A helyszín nekünk mind1.

És igen újba megyünk(így jár a 3 gyerkőc után a teljes szocpol), ha végre befejezik :twisted:

A legizgibb, hogy okt. végéig mindenképpen ki kell költöznünk, remélem addigra be tudunk költözni, ha nem akkor jön a B terv, bútorok és a párom a barátnőm lakásába, mi pedig le anyuékhoz :shock:
Hát remélem, hogy ez csak terv marad, egyrészt a dupla költözés sem két fillér, másrészt a gyerkőcöket sem szeretném ennyire megkavarni.
Így is elég sokk lesz nekik.

Sid!
CSak nem jött össze atelefon, de majd kereslek a napokban :wink:
Amúgy nem lyukas Ági foga, henm elesett és elhalt az ideg :? Szóval most várunk, ha teljesen elhalt hátulról meg kell fúrni a fogát, hogy ne gyulladjon be :roll:

Dóri
Vendég

Syd!

Elküldenéd légyszi az útvonal tervet illetve a pontos címet és a játszóház nevét.

Dóri! Lányok!

Ez azt jelenti, hogy szerdán egyáltalán nem tudnátok jönni? Ha igen esetleg csütörtökön is tarthatnánk, persze ha a töbieknek is jó lenne.
Nekem mind a két nap jó!

Szami

szamikám

A csütörtök szupi lenne!

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Már olyan rég voltam itt,visszaolvasni is csak nagyjából tudtam.
A képek nagyon szépek!

Finike!
Neked gratulálok! :lol:

Dóri!
Rékának és Blankának utólag szeretnék Boldog Hónapfordulót kívánni!
Hihetetlen hogy már milyen nagyok! :D

Látom lesz tali. Félek hogy megint nem jutok el,nincs autóm,apa megy el vele. Hacsak nem kapok el valakit aki elvisz a családból. :roll:
Olyan jó lenne veletek találkozni.

Nálunk még mindig a hasfájás a téma :cry: :cry: :cry: ,SAJNOS!
Nem tudom hogy mikor lesz már vége! Sokszor már úgy érzem hogy soha! :(
Most éjjel is sokszor beébred,így jó fáradtan kelek.
Amúgy nagyon ügyes a drágám.Forog ezerrel,most így közlekedik. Imád újságot olvasni/gyűrni,minél színesebb annál jobb. :wink:
A díszpárnát csak felkapja és lazán eldobja. :wink: Van ereje. Már pelenkázásnál is bírkóznom kell vele.
Jázminka tudja a legjobban megnevettetni.
Jázmin mostanában teljesen egyedül alszik el,azt hittem ez soha nem jön el. Bemegy a szobájába és szépen lefekszik aludni. Olyan ügyes. :)
Lehet hogy más gyereknél ez hamarabb eljön,de én most ennek is nagyon tudok örülni. :D

Megpróbálok tényleg gyakrabban jönni,ha tehetem. :oops: :roll:
Jó éjt mindenkinek!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Jaj igen.
Ez az egyszerre szülinap engem is elgondolkodtatott,mert az én drágáim között is kevés idő van. Két hét,pontosan.
Nem tudom hogy együtt jobb-e tartani vagy külön. Eggyütt egyszerűbb,de külön az igazi nem? Mert mindenkinek a szülinapja,ami csak igazán róla szól. Az a nap csak az övé.

Jó éjt mégegyszer.
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Nekünk is jó csütörtök!

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Sajna nekünk nem jó a csütörtök, mert Johannát aznap viszem fülészetre a Dél-pestibe. Kár hogy ott nincs játszóház :lol: Ráadásul 11-re viszem és elég maraton időt szoktunk ott ücsörögni. :(

Dóri! elmaradt, és még mindig tartozom NEKED. Gondolom torna után már nem jó Nektek sem. Minden szerdán jártok?

Dalmacska! Remélem hamar túl lesz Flóra a hasfájáson. Megnyugtatlak, Johannánál is kb ebben a korban jött el az hogy nem kellett altatni, csak elég volt az esti mese és a jó éjt puszi.
Bulcsút viszont altatni kell és 100x rosszabb mint Johanna volt. :cry: Szörnyű mit művel minden este. Komolyan ki tud készíteni. És minden este ugyanaz a forg.könyv.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Haligali!
Nekünk jó a csüti is, meg a péntek is! Találjunk egy napot, ami midnenkinek jó!!!!
Talán a péntek még egy fokkal jobb is!

Én nagyon szívesen felvennék vkit, akinek nincs autója, csakhát ugye két gyerök ül hátul, még egy ember sem fér el köztük, nemhogy még egy gyerekülés....

Kép Kép
fricky

Akkor most mikor lesz???????

Kép

Kép
karpijudit

Péntek jó nekünk, és igen minden szerdán van, 8500 Ft a két csajnak együtt :twisted: hetente
igaz háthoz jön a gyógytornász :roll:

Dóri
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mi a véleményetek a kórházban lévő szülésre felkészítő tanfolyam és szülőszobalátogatásról? Érdemes elmenni? Most hívtam fel a kórházat, a nővérszállón tartják minden kedden 14.00-kor, de a nővérke nem tudta megmondani, hogy ma mi lesz a téma. Ti voltatok már ilyenen? Láttátok a szülőszobát? Annyi kérdésem lenne: pl. fájdalomcsillapítási lehetőségek és szokások, vajúdási körülmények és szokások, szülési lehetőségek és szokások, stb. stb. Előző terhességem alatt a Schöfiben voltam, de JFK-t nem ismerem. Tud valaki segíteni?

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Sziasztok Lányok!

Eszti! Nagyon édesek a gyereket a képeken (amiket megreklamáltam). Szerintem nagyon hasonlítanak egymásra :D . A legjobb pedig az, hogy mint mindig írod, nagyon jó testvérek. Olyan jó, ha az elsőszülött nem érzi "veszélyben" a trónját. Nagyon nehéz két ilyen korú gyerekkel? Vagy inkább csak az első idők voltak mikor még a kislány is kisebb volt?

Dóri! Jó, hogy végre jelentkeztél. Mondjuk megértem, hogy ennyi teendő miatt nem sok időd van. Nekem nincs ennyi minden a nyakamon, mégsem tudok ennél gyakrabban jelentkezni.

Dalmacska! Sajnállak Flóra hasfájása miatt. Én is féltem, nehogy hosszabb ideig tartson, ugyanis a három hónap, és a fél év volt amit dr. Spock bácsi a hasfájásra írt (és a lányok is írták), és én is féltem hogy tovább fog tartani. De szerencsére a harmadik hónapnál mintha elvágták volna.

Finike! Kívánom, hogy minél előbb találd meg az esküvői helyszínt, és jó árakon. Utána a többi már csak gyerekjáték...Monjuk miután kiválasztottam a ruhát, utána még két hónapon át azon filóztam, hogy jól választottam-e? Nem-e másikat kellett volna ami szintén tetszett...Szóval ha te is ilyen latolgatós vagy, készülj fel... :D

Szandra! Már "készülök" a 8. hónapban várható "csak anya" szindrómára. Bár én már mostanában sem szeretem másra hagyni a picurt, de sajnos néha nincs más megoldás, főleg ha orvoshoz kell menni valami miatt.

Nem tudom, hogy hogy történik, de ahogy Nándi egyre nagyobb lesz, egyre kevesebb az időm..Azt hittem ez fordítva lesz..:-) Néha szalad a lakás, arra sincs időm hogy kiporszívózzam pedig csak úgy száll a por és nem szeretném ha esetleg valami allergia is beütne. Még a konyha az ahogy úgy-ahogy tudom tartani a frontot de néha igazán kitakaríthatna egy bejárónő helyettem...
A talira mi nem hiszem hogy eljutunk, mert én nem vállalok vonatozást a babával. Az az igazság, hogy a babakocsija nagyon nehéz (15 kg), ide a rossz utakra, járdákra nagyon megfelel de nem tömegközlekedésre tervezték. Ha már tud ülni majd magától, akkor lesz egy nagyon szuper kis sportkocsink amit kölcsönkaptam és nagyon könnyú, azzal lehet majd járműre le- és felszállni.
Én Pestre nem nagyon vállalkozom hogy bemenjek autóval, örülök ha itt helyben elközlekedem.

A többi új kismamával mi a helyzet? Régen jelentkeztetek?
Végül itt van pár friss kép a fiatalúrról.

Kép

Kép

Üdv mindenkinek! mazsuzs[/b]

Kép
mazsuzs

Kép Kép

Kép
mazsuzs

Ja, majd elfelejtettem!

Láttátok Gyuri dokit tegnap nyilatkozni az otthonszülés témában az m1-en az Este c. késő esti adásban?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: