Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy nem jelentkeztem már két hete, de az utolsó bejelentkezésem után pár nappal tönkre ment a netünk. Még most sem jó, csak hétfőn jönnek ki a szerelők, pillanatnyilag itt vagyunk anyukáméknál és az öcsém gépéről kalózkodom. Mikor hosszabb ideig nem tud internetezni az ember, még hiányzik is....vagy inkább már ti hiányoztatok? Nem is tudom...
Alig győztem visszaolvasni, két lapot is megírtatok nélkülem...
Pociló!
Nándi még nem nagyon produkálja magát. Viszont a héten itt volt egy védőnő (ez a harmadik védőnői látogatás a születése óta
) és azt mondta, hogy minden baba más és más, most ez vigasztal. A héten jutott el odáig, hogy hasról hátra-hátról hasra fordulva elég jó távokat megtesz, de sem mászni sem mást nem tud még. Ha az ölembe fektetet (félig fekvő pózba), akkor erőlködik hogy felülhessen de még magától nem ül. Szóval én egy picit pánikolok, de türelmesen várok. Sőt, ha nincsen kedve forogni, akkor esetleg mikor hasra fordul, sírással jelez, hogy fordítsam vissza.
Már majdnem 9 kiló, már két étkezés nem tápszer nála. Nagyon szereti a főzelékeket, főleg a sóskát. A gyümit annyira nem.
Adra!
Nagyon ügyesek a picurkáid! Zéti teljesen lenyűgözött, hogy már áll a kiságyban. Nagyon aranyos és nagyon ügyes! De ezek szerint Zsófit is "húzza" maga után, így Zsófi igyekszik leutánozni. Pedig nem sokkal idősebbek a babáid Nándinál.
Hexina! Mi lett a vércukorprofil eredménye?
Finike! Köszi "belekotyogásokat" amit még anno augusztusban tettél. Szoktuk Nándit félig ülő helyzetbe vinni babakocsival, és nagyon élvezi, nézelődik. Szerencsére a kocsinkon több fokozat van, így egy félig ülő félig fekvő pózba is be lehet állítani. Ezt sem hosszú ideig csinálom mert nem akarom erőltetni, mert mint írtam, nem nagyon produkálja magát még sem az ülés sem a kúszás terén. Én pedig azért már kicsit idegesebb vagyok, mert lassan 7 hónapos lesz.
Nagyon jók a képek Vicusról a horgászról. És élveztem az esküvő beszámolót is, mégha ti annyira nem is élveztétek a modern esküvőt, de azért tapasztalszerzésnek jó volt...
Nem gondoltam volna, hogy a Gundelbe - ami egy puccos hely - már lesben állnak a pincérek a tányérért, és hogy nem kaptatok meg szinte semmit, amit kértetek (víz, kapucsinó). Erről az újságcikkek nem szólnak...
Fricky!
Nagyon édi a kép a két gyerkőcről! A hajhullásom már elmondhatni elmúlt, de nagyon megritkult a hajam, anno sokkal több volt, és nem minden helyen nő ki újra. Ahol nő ott már elkezdtek a kis hajszálak kijönni. Nekem vashiány miatt hullott a hajam, hiszen szopiztatni nem tudtam sokáig nem az volt az ok, a hiányra vastablettát kaptam. Most már a Revalidot eszem és a Bánfi hajhullás elleni samponnal mosom a hajam. A hajszeszéhez már nincs elég időm és energiám mert azt kb. 45 percig fent kell hagyni és lemosni. Hát ezt este már nem csinálom, és napközben általában nincs időm hajat mosni.
KárpiJudit!
Nagyon édesek a srácok a fürdőkádban! Szonjuska olyan aranyos arcot vág!
Az új kismamáknak mindenkinek szorítok és problémamentes szülést kívánok! De jó, megint lesznek új képeink újszülöttekről!
Dóri! Veletek mi újság? Nagyon lefoglalnak a lányok? A tablókészítés óta nagyon eltüntél, nem jelentkezel.
Szandra! A lányok is nagyon édesek! Tami mint egy modell a fatörzsnél készült képen. Van érzéke a beállításokhoz ha fotózzák.
Lányok, most hogy végre itt vagyok még kérdésem is lenne. Nándi baba eléggé szorulásos. Már voltam tanácsadáson is, de nem használt az a hashajtó szirup sem amit a dokinéni adott. Még azért próbálkozom egy-kétszer vele, de én voltam a legjobban meglepve mikor egyik reggel beadtam és vártam a hasmarsot, de csak nyuszibogyók jöttek... Még a dokinéni kamillateát javasolt barna cukorral, de az a probléma hogy Nándi elég keveset iszik. A tápszer (ami elméletileg folyadék) már csak reggel és este van. Van valakinek valami bevált módszere? Ugyanis a szilva sem segített pedig jó kis érett szilvát tettem neki őszibarachoz... Már sem banánt, sem almát és nagyon kicsi répát adok neki emiatt.
Lehet, hogy erre már nincs is megoldás?
Üdv mindenkinek és további jó hétvégét.
Remélhetőleg a jövő héttől már tudok jönni a megszokott helyemről.
mazsuzy