Sziasztok,
ELőre is bocsi mindenkitől, de csak egy oldalt sikerült visszaolvasnom...
NEM ÉR MINDENFÉLE FINOMABBNÁL FINOMABB KAJÁKKAL DOBÁLÓZNI!!!!!!
Én már voltam védőnőnél, aki a maga sajátos stílusában megkérdezte súlymérés után, hogy " Hát, ez jól megszaladt, maga tényleg ennyit is tervezett?" Mondtam neki, hogy nem, 30-t akartam, de csak ennyi jött össze...
Basszus, a legelejétől mondtam neki, hogy súlyproblémáim vannak, nem tudok lefogyni, mi mindent próbáltam, stb... erre a terhességnél abbahagytam az aktív sportot, a cigit, a fogyókúrát, napi 2x eszem, reggel egy szelet kenyér, délben egy tál főtt étel, délután már csak paradicsom vagy őszibarack ( a szőlőt nem vallottam be neki, amit hetente bűnözök...). Szóval, ennek tudatában közölte, hogy ez így nem jó, lediktálta, hogy szerinte mit kell ennem, mert napi 1.5 óra sporttal együtt is ez így sok
Szóval, amit elmondott, összeszámoltam, az napi 610 kalória!!! Akiknek volt már valaha bajuk a súlyukkal, azok tudják, hogy az éhenhaláshoz kicsit sok, de amúgy az egészséges élethez kevés, nem fogyókúrázni akarok én terhesen, hanem nem hízni és egészségesen élni.
Bocs a kitörésért, tök fel vagyok háborodva, hogy egy orvosi rendelőben egy kismamának 610 kalóriás diétát mernek mondani!!!
(ami szerinte az ideális, az reggel fél zsemle, tízórai és uzsi egy-egy alma, ebéd párolt zöldség-párolt hús (brrrr......), vacsi két deci tej). Ja és a napi 3 liter vízzel túl sokat iszom, másfél liternél ne legyen több... Mondtam neki, hogy egy óra futás után 3/4 litert legalább iszom, így csak kiszáradok, de szerinte ez túől sok folyadék és elraktározódik.
Na, abbahagytam, elnézést a hosszú ömlengésért, egyrészt dühös vagyok, másrészt nagyon-nagyon szomorú, hogy hízom, de ennél egészségesebben szerintem már sehogy nem lehet élni.
Azért ha valakinek lenne ötlete, azt szívesen venném...
Pumperka - örülök, hogy vége a barnázásnak
Kikó - nagyon drukkolunk a szúrásért, majd kedden mindent mesélj el részletesen, meg azt is, hogy mennyivel lett másabb a Söfi, mint magánkórház
Lexa- annyira ügyes és bátor vagy, hogy mertél a főnököd elé álln, de komolyani!!!!!!
Tand - sok sikert az esküvőhöz!
Jimmorrisonnak már elő kellene kerülnie!!!
Pati, hihetetlenek az írásaid