Sziasztok Lányok !
Egész hétvégén rosz volt a net, mostanáig még belépni sem sikerült a topikba.
Úgy aludtam ma ,mint a bunda
és egyáltalán nem kellett ide-oda forgolódni sem !!! Igaz ,hogy a tegnapi nap jól kifárasztott , tele volt eseményekkel : délelőtt az öcsém új lakását néztük meg , utána addig autókáztunk,hogy a temetőben kötöttünk ki . Lehet,hogy ez egy kicsit morbidul hangzik, de nagyon szép idő volt és jól esett egy kicsit azokra is gondolni akik már nincsenek velünk , nem csak az újonan érkezőkre .
Apát délután elvittük ebédelni szülinapja alkakmából és úgy belaktam sztrapacskával és rántott gombával hogy még most sem vagyok éhes tőle
.
A pincér furcsán nézett rám mikor rendeltem, de mondtam, hogy a gyerek diktál és most ezt kívánja !
Büngyi : Sajnálom,hogy nem jött össze az utazás,de remélem így is jól telik az időd !!
Missi : Vigyázz magadra a héten !
Én tuti ,hogy bekattannék Apa nélkül már 2 nap múlva, már azt is alig győzöm kivárni ,míg hazaér a melóból este., de ha telefonon tudtok kommunikálni, az már fél siker !!!
Ha nagyon egyedül vagytok Samuval , és a szülőket is unod ,csak írj
, majd elszórakoztatunk az éteren keresztül !
Pelust én nem terveztem főzni, 90 fokon kimosom a lepedőkkel , és a kórházi hálócuccommal együtt.
Masi : Azt hittem ,hogy már teljesen kész az átalakítás , szerelés nálatok .
Tényleg jó fej az asztalos , hogy így lelépett!
Remélem azért időben készen lesztek mindennel , mert így ,hogy már a 38. héten jársz tényleg bármikor jöhet a baba nálatok is !
És azt is remélem ,hogy mire Lili lányod kibújik a lábad is rendbe jön !
Én is elkezdtem vizesedni egy pár napja. Legalábbis a lábam dagadt de nem tudom ,hogy ilyenkor még jó-e gyümölcsnapokat tartani ?
Anyósom telepakolta a hűtőt , lehet,hogy holnap mégis ráveszem magam mert a ma a tesóm átjön és fincsi milánói makaróni lesz amit nem lehet kihagyni !
Abban tudtok segíteni ,hogy a magnéziumot a betöltött 36. héttől, vagy a 36.-hétben járva sem ajánlják már ? (pont ma van a hétfordulóm )
Evu : Klassz lett a Vanda -lak
!!!! tényleg rengeteg cucca van , lesz mit pakolászni !
Nálunk is szaporodtak hétvégén a babás dolgok , mert a párom anyukája teljesen meg van veszve , és akárhová megy vásárolni babaruhával távozik.
Persze örülök neki, de kezdem sajnálni, hogy csak nagyon rövid ideig lesz jó egy-egy darab és utána azt sem tudom ,hogy hová pakoljuk majd el ,amit Muki kinő.
Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez , és élvezzétek ki a fincsi napsütéses időt!!!!!!!!!!!!!