Új privát üzeneted érkezett!

Szia OrsiKép

Mindkettõtöknek sok - sok boldog szülinapot kívánok.Kép Nem szeretnél bekerülni a táblicskunkba?

Panka

panka

Sziasztok!

Szép napunk van ma! Már a kislány sokkal jobbkedvû, így én is. Vettem neki homeopata gyógyszert is, hátha az segít. Ha minden fognál torokgyuszija lesz, az akkor még 16 torokgyuszi. Az tuti, hogy annyi antibiotikumot nem fogok beadni neki!

Panka!
Sikerült végül homeopátis gyógyszert venned? Mit is akartál? A következõ talira nemcsak a férjemet viszem el, hanem magamat is (remélhetõleg). Most egyébként megint külföldön van, azért lógok ennyit itt. Egyébként lassan a táblicskuba nem csak bekerülnek emberek, hanem talán ki is. Most ahogy átfutottam egy csomó ember hetek óta nem járt itt. Karina egyébként 10,9 kg és 77 cm. Akkora mint egy nagy egyéves. A papája 196 cm és 110 kg. Ezek után mit várjak? Azt már biztosan mondtam, hogy 12 évesen férjhezadom és aláírom, hogy többet már nem nõ. Ez a konkrét tervem vele.

Neva, Zoli!
Zoli tud már róla, hogy én is a felesége vagyok? Vajon mit fog hozzá szólni?!

Képzeljétek a barátnõm kislánya (3,5 év) teletömte a számítógép floppy-meghajtóját és amikor az anyukája kérdezte "mit csinálsz?", gondolkodás nélkül rávágta, hogy fénymásol. Ezek a mai lányok úgy látszi, hogy nem királylányok és hercegnõk lesznek, ha nagyok lesznek, hanem menedzserek és menedzserasszisztensek. Hát ez van.
Kata
killes

Sziasztok!

Olyan kár, hogy nem lehettem köztetek szombaton, dehát az az 50 km... Mint már írtam, én nem vagyok miskolci... De megnéztem a képeket, és nagyon-nagyon jók! Úgy szeretnék már én is képeket mutatni nektek, hogy ne legyek ilyen fantom, de még nincs meg hozzá a technikai feltétel. Egyébként már a 13. hetet nyomom, és most csütörtökön megyek uh-ra.

Edina!
Üdvözöllek! Bár én nem a Semmelweisben szültem, hanem a megyeiben, de a Szemánnal volt "szerencsém" talaálkozni, mert egyszer helyettesített a terhesgondozáson... Hááát, én biztos hogy nem szülnék nála. De ez csak az én véleményem, lehet, hogy másnak meg pont õ a jó. Én nyugodt szívvel ajánlhatom a dokimat, Molnár Imrét, õ a megyeiben dolgozik. Ha kell róla info, csak szólj.

A többieket is üdvözlöm, már múlóban van az émelygés!

Sziasztok, Ditta!
Ditta

sziasztok! megint itt vagyok! Panka, koszi a gratulaciot. egyebkent pont azon gondolkodtam, hogy hogy lehet bekerulni a tablazatba, de vajon jogosult vagyok-e ra, merthogy en csak augusztustol leszek miskolci?
ja tegnap este megneztem a kepeket a talirol. nagyon irigyellek benneteket, hogy ilyen jol ereztetek magatokat.
Kata! mennyi idos a kislanyod? az en kisfiam egy eves, 75 cm. es kb. 9 kilo. pontosan nem tudom, mert mar ket hete mertek.
csorsi

Sziasztok Lányok

Olyan jó volt hallgatni a dicséretet, köszi, híííííztam is.
Én azért nem dicsértem meg senkit külön, mert mindannyian kedvesek vagytok nekem Kép,Kép,Kép.

Katak, hát igen nagyok Kép 20. 17. 11. kicsit kilógtak volna a sorból.
A profilomat frissítem majd, de nem nagyon merem, mert korábban a lányoknak - talán nem voltál még - nehezteltek a sok kis portré miatt. Hihihi
Igazából híve vagyok a többnejüségnek, de egy dolog visszatarta annyi anyós, te jó ég !!!!!!!!!

Anita, Katak, Csorsi, Hogy múlik az idõ Kép, de sok boldogságot minenhez.

Neva a férjed minden titkot kifecseg, áá Kép

Panka remélem sokáig az is lesz mert jószívvel adtuk.

Zoli
bbendi

Sziasztok!
Nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtatok és köszönöm az infókat.
A táblázat nagyon praktikus és okosabb is lettem tõle egy kicsitKép
Hát igen ettõl féltem, mert nekem sem túl jó a véleményem Szemánról. A baj csak az, hogy azért nem olyan egyszerû nálam ez az orvos kérdés, mert.. Szóval amikor terhes lettem, teljesen tanácstalan voltam doki ügyben, senkitõl nem kaptam tippet, és nem is ismertem egyetlen orvost sem (nemrég lakom Miskolcon). És ekkor jött az anyós ötlete, hogy õ ezt a dokit ismeri (munkatársak voltak), eljön velem, bemutat neki stb. Így kerültem hozzá, és aztán a köv. UH-ra mindig hozzá mentem, de SZTK rendlésre. Mindig rosszul érezem magam, mert ált. azt sem tudja ki vagyok, pedig õ adta meg a telefonszámát, hogy mindig hívjam fel a UH elõtt, hogy bent van-e. Mindenesetre nincs jó érzésem vele kapcsolatban. Ha viszont orvost váltok, akkor úgy érzem kórházt is kell. Mert elég furcsa lenne úgy találkozni vele, hogy másik orvoshoz megyek, akkor biztos hirtelen emlékezne rám. A kórházváltás viszont bonyolult, nem?
Bocs, hogy így rátok zúdítom a problémámat, de rossz amikor nincs egy orvos akiben megbíznék, vagy fordulhatnék hozzá bármikor.

Ditta! Szívesen venném, ha küldenél infokat a dokidról, elõre is köszönöm. A táblázatból láttam, hogy pozitív teszt. Ezek szerint te is kisbabát vársz?

Sziasztok, Edina
eyni

Sziasztok!

Most csak lejelentkeznék, hogy élek, de sajnos nem értem rá, mert vasárnap meghalt a párom nagypapája. Ma volt a temetés, úgyhogy este már jövök.

Addig is a szokásos:

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Anita! Boldog házassági évfordulótKép Hanyadik is? (bocs ha már írtadKép és ilyet ugye illik kérdezni???Kép)

Csorsi!Boldog szülinapotKép

Edina! Valóban a kép elég vegyes, szerintem mindenki ha ajánl a sajátját fogja. Látod én a diósgyõriben szültem és egyáltalán nem volt borzasztó, csak ajánlani tudom. orvos és kórház váltás nem olyan bonyolult én is átestem rajta, mert Szikszón kezdtem (ott laktunk) és miután beköltöztünk Miskolcra kerültem. Tudtommal terhesgondozásra a körzetileg illetékes kórházba kell járni, de szülni ott szülsz ahol akarsz. Szóval gondozásra járhatsz továbbra is hozzá, de válassz valahol máshol egy orvost. Ha gondolod írok egy emailt az enyémrõl és a kórházról. ja ÜDV közöttünkKép

Katak! Gyógyuljatok tovább szépen és éljen a homeopátia. Legközelebb találkozunkKép Na jó amíg eszemben van: Boldog Szülinapot neked isKépKépKép

Kata! Várlak esteKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Orsi!
A kislányom 7,5 hónapos. Óriásbaby. Neked is nagyon boldog szülinapot!

Edina!
Szerintem semmi különös nincs abban, ha ugyanabba a kórházba, de más orvoshoz mégy. Szerintem az orvosok is hozzászoktak már a szabad orvosválasztáshoz. Szerintem akármilyen jó lehet egy doki, ha nem vagytok szimpik egymásnak, akkor váltani kell! Én nagyon csípem a dokimat, bár sokaktól hallottam ellenvéleményt még szülésznõtõl is. Itt van például Anita orvosa, akit nagyon dicsér. Engem egyszer õ vett fel, amikor 32 hetesen bekerültem, nekem kifejezetten unszimpi volt a viselkedése, Anita viszont úgy látszik, hogy nagyon elégedett vele. Ha van fogadott orvosod, a többi úgysem foglalkozik veled. A lényeg, hogy legyen meg a telefonszáma és bármikor (akár éjszaka is) felhívhasd. Én egyébként a terhesgondozásra is a saját dokimhoz jártam, én azt hittem, hogy arra is oda megyek, ahova akarok.

Zoli!
Anyósból nekem is elég egy. Az enyém 73 éves, nem is egy, hanem két generáció a különbség, akár a nagymamám is lehetne. Tíz év alatt - abból 8 éve vagyok a menye - egyszer sem sikerült olyan dolgot csinálnom, ami elnyerte volna a tetszését. Ezt értsd úgy, hogy szerinte egy szendvicset sem tudok normálisan megcsinálni. Ellenben a férjem ebbõl is jót fogott ki. Imádják egymást anyámmal. Bármi alkalom van, Anyám nem azt nézi, hogy mi milyen sütit, kaját szeretünk, hanem azt, hogy a férjem mit szeret. Bár azt hiszem, ez változni fog, hiszen már az öcsémnek is van egy komoly barátnõje, akinek a kedvében kell járni.

Valaki szokott közületek strandra járni a picikkel? Melyikre érdemes menni?
killes

jo kerdes, a strand engem is erdekel. tenyleg babauszasra senki sem jar, szeretnem tudni, hogy milyen, jo lenne kiprobalni.
csorsi

Sziasztok!

Panka!
Mégegyszer szeretném megköszönni én is, hogy nálatok lehettünk, tényleg nagyon klassz volt.Kép
Mennyivel másabb volt így a tali mint egy zárt helyen.Kép
Mi a következõben is benne vagyunk. ha bográcsos, akkor is!Kép
Pogirecept ígérem hamarosan jön!

Anita!
Most látom mennyit kinlódtál a képek miat...Kép
Mi írtunk neked mailt, hogy a tárhelyünkre feltöltheted, s még vasárnap este itt lettek volna a képek, de ezek szerint

nem kaptad meg?
A lényeg, hogy sikerült és igazán klassz képek!Kép
Én nem kaptam tõled képeket, de ha elküldenéd eredeti méretben amin Dóri van, azt megköszönném.
Még valami: Gratula a 3. házassági évfordulótokhoz!!!KépKépKép

Marika!
A képeket küldöm, nem feledkeztem meg róla, de csak ma érek rá igazán.
A pogi recept is megy majd, de most eléggé le vagyok maradva, hogy bemásoljam.

Kriszta!
Hidd el, hogy én is meglepõdtem, hogy Kristófod mekkorát nõtt. A legutóbbi talin még csak ült a hordozóban, most

meg már mászott a kinézett játék felé,Kép amit természetesen mindig Dóri ért el hamarabb.Kép Tanul a lányom, mert

itthon mindig Dancsi az ügyesebb, tehát most nagy öröm volt, egy tõle kisebb babával versenyezni ugyanazon

jétékért.Kép Ettõl függetlenül a fiadat nem igazán törte le, ment másikért, ami természetesen szintén kellett Dórinak,

de annál már Kristóf bizonyult gyorsabbnak. Te láttad ezt a jelenetet???Kép

Kata!
Nagyon aranyosak vagytok a képen. Nem sokat változtál...Kép Tudod nekem anno küldtél már egy képet, akkor még

kicsi pocakos voltál.Kép
A Vasgyúrónénak gratula a 4. fogacskához! Tényleg, hány kg most? Látom szereti a pocakját, ami meg is látszik

rajta. Dórikám is ilyen volt, aztán elkezdett mászni és eltünt a kis hörcsögpofi is.Kép
S végül, de nem utolsósorban: Boldog szülinapot!!!!!!!

Dodus!
Nagyon ügyi voltál!Kép Tökéletes lett a link. Tényleg tanulsz!Kép

Neva!
Remélem részemrõl már tisztázva lett, hogy honnan ismerem a párod...?Kép

Edina!
Üdv köztünk!Kép
Kicsit meglepõdtem, hogy nem akarod zavarni ezt a jól összeszokott csapatot.
Tessék nyugodtan zavarni!Kép Mi már egy párszor találkoztunk azért ismerjük egymást ennyire, de ha csatlakozol

közénk, Te is hamarosan megismersz minket.Kép
Gratula a pocaklakódhoz!Kép
Én a megyeiben szültem, Szemánt nem ismerem, de hallottam már róla. Na nem jót vagy rosszat, csak a nevét.
Viszont azt tudnod kell, hogy a kórházváltás egyeltalán nem bonyolult. Ha neked fogadott orvosod van a megyeiben

akkor ott fogsz szülni. Tanácsadásra ugyanúgy az SZTK-ba jársz, de ott egy orvos sem fog megvizsgálni ha szólsz,

hogy van orvosod. Ott azok után csak a vérnyomásodat és a súlyodat mérik majd meg, megnézik a papírjaidat,

elõírják a vizsgálatokat.
Nekem is így volt. Az én dokim is szimpi nekemKép, bár én régebbrõl ismerem és tegezõdünk is, de ha kell érdeklõdhetsz õutána is. Én véleményt azért nem írok róla, mert mint írtam, nekem nem csak a nõgyógyászom, tehát nem tudom, hogy milyen egy kismamával aki megfogadja. Én Dancsit is nála szültem, csak jót tudok mondani róla.Kép Ja: Dr. Gyurkó Tamás
Ha rám hallgatsz, nem szülsz olyan orvosnál aki nem szimpatikus és nincs jó érzésed vele kapcsolatban. Akkor

már inkább másik kórház, másik orvos.Kép

csorsi!
Neked is boldog szülinapot, így utólag!Kép
Dórikám most 29-én lesz 1 éves!Kép
Vasárnapi mérés szerint 11,4 kg és 78 cm.
Itt a babaneten az "Ismerjük meg egymást" témában a "Kata007 képei"topicban több képet is találsz róla.
A Te kisfiad betöltötte már az egy évet?

Ditta!
Végre itt vagy!Kép Már kerestelek ám!Kép
Rá akartalak beszélni, hogy kiránduljatok egyet és gyertek el a talira.Kép
Szuper, hogy az émelygésed már múlóban van és most már fel a fejjel, mert a "nagykönyv" szerint lassan teljesen

el kell múlnia!Kép

Most már eldugulok mára, míg rám nem szóltok.

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Húúúúú, valamiért jól szétszórta az írásomat. Remélem attól még el tudtok menni rajta, mert most persze nem enged utólag javítani...Kép

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Panka!
Mégegyszer szeretném megköszönni én is, hogy nálatok lehettünk, tényleg nagyon klassz volt.Kép
Mennyivel másabb volt így a tali mint egy zárt helyen.Kép
Mi a következõben is benne vagyunk. ha bográcsos, akkor is!Kép
Pogirecept ígérem hamarosan jön!

Anita!
Most látom mennyit kinlódtál a képek miat...Kép
Mi írtunk neked mailt, hogy a tárhelyünkre feltöltheted, s még vasárnap este itt lettek volna a képek, de ezek szerint nem kaptad meg?
A lényeg, hogy sikerült és igazán klassz képek!Kép
Én nem kaptam tõled képeket, de ha elküldenéd eredeti méretben amin Dóri van, azt megköszönném.
Még valami: Gratula a 3. házassági évfordulótokhoz!!!KépKépKép

Marika!
A képeket küldöm, nem feledkeztem meg róla, de csak ma érek rá igazán.
A pogi recept is megy majd, de most eléggé le vagyok maradva, hogy bemásoljam.

Kriszta!
Hidd el, hogy én is meglepõdtem, hogy Kristófod mekkorát nõtt. A legutóbbi talin még csak ült a hordozóban, most meg már mászott a kinézett játék felé,Kép amit természetesen mindig Dóri ért el hamarabb.Kép Tanul a lányom, mert itthon mindig Dancsi az ügyesebb, tehát most nagy öröm volt, egy tõle kisebb babával versenyezni ugyanazon jétékért.Kép Ettõl függetlenül a fiadat nem igazán törte le, ment másikért, ami természetesen szintén kellett Dórinak, de annál már Kristóf bizonyult gyorsabbnak. Te láttad ezt a jelenetet???Kép

Kata!
Nagyon aranyosak vagytok a képen. Nem sokat változtál...Kép Tudod nekem anno küldtél már egy képet, akkor még kicsi pocakos voltál.Kép
A Vasgyúrónénak gratula a 4. fogacskához! Tényleg, hány kg most? Látom szereti a pocakját, ami meg is látszik rajta. Dórikám is ilyen volt, aztán elkezdett mászni és eltünt a kis hörcsögpofi is.Kép
S végül, de nem utolsósorban: Boldog szülinapot!!!!!!!

Dodus!
Nagyon ügyi voltál!Kép Tökéletes lett a link. Tényleg tanulsz!Kép

Neva!
Remélem részemrõl már tisztázva lett, hogy honnan ismerem a párod...?Kép

Edina!
Üdv köztünk!Kép
Kicsit meglepõdtem, hogy nem akarod zavarni ezt a jól összeszokott csapatot.
Tessék nyugodtan zavarni!Kép Mi már egy párszor találkoztunk azért ismerjük egymást ennyire, de ha csatlakozol közénk, Te is hamarosan megismersz minket.Kép
Gratula a pocaklakódhoz!Kép
Én a megyeiben szültem, Szemánt nem ismerem, de hallottam már róla. Na nem jót vagy rosszat, csak a nevét.
Viszont azt tudnod kell, hogy a kórházváltás egyeltalán nem bonyolult. Ha neked fogadott orvosod van a megyeiben
akkor ott fogsz szülni. Tanácsadásra ugyanúgy az SZTK-ba jársz, de ott egy orvos sem fog megvizsgálni ha szólsz,
hogy van orvosod. Ott azok után csak a vérnyomásodat és a súlyodat mérik majd meg, megnézik a papírjaidat,
elõírják a vizsgálatokat.
Nekem is így volt. Az én dokim is szimpi nekemKép, bár én régebbrõl ismerem és tegezõdünk is, de ha kell érdeklõdhetsz õutána is. Én véleményt azért nem írok róla, mert mint írtam, nekem nem csak a nõgyógyászom, tehát nem tudom, hogy milyen egy kismamával aki megfogadja. Én Dancsit is nála szültem, csak jót tudok mondani róla.Kép Ja: Dr. Gyurkó Tamás
Ha rám hallgatsz, nem szülsz olyan orvosnál aki nem szimpatikus és nincs jó érzésed vele kapcsolatban. Akkor már inkább másik kórház, másik orvos.Kép

csorsi!
Neked is boldog szülinapot, így utólag!Kép
Dórikám most 29-én lesz 1 éves!Kép
Vasárnapi mérés szerint 11,4 kg és 78 cm.
Itt a babaneten az "Ismerjük meg egymást" témában a "Kata007 képei"topicban több képet is találsz róla.
A Te kisfiad betöltötte már az egy évet?

Ditta!
Végre itt vagy!Kép Már kerestelek ám!Kép
Rá akartalak beszélni, hogy kiránduljatok egyet és gyertek el a talira.Kép
Szuper, hogy az émelygésed már múlóban van és most már fel a fejjel, mert a "nagykönyv" szerint lassan teljesen el kell múlnia!Kép

Most már eldugulok mára, míg rám nem szóltok.

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Ehhez aztán már végképp nincs hozzáfûznivalómKépKépKép

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata(k)Kép
Most épp nem akarok venni semmi bogyót, csak jó tudni, hogy hol lehet venni, hogy hova küldjem a párom hogyha kell.
Mit dolgozik a férjed, hogy megint külföldön van? Jó állás lehet.Kép

DittaKép
Örülök, hogy jól vagytok. Elárulhatnád nekünk, hogy hol laksz.Kép És mikorra vagy kiírva, beírnám a táblába.

CsorsiKép
A táblázathoz a következõk kellenek: a korod, lakhelyed, foglalkozásod, kórház/orvos akinél szültél, gyerekek neve, szül. ideje és hogy mikorra vagy kiírva. Ezeket elküldheted nekem e-mailben (cím a profilomban) de ide is leírhatod.
Miskolcon merre fele fogtok lakni?
Ja, és egy tipp, ha regisztrálod magad nehezebben tudnak visszaélni a neveddel.
Babaúszásra Krisztáék jártak Tapolcára is és Szikszóra is. Szerintem ha írsz neki egy mailt biztos szívesen válaszol. De remélem pár hét múlva már én is fogok tudni írni róla.Kép

EdinaKép
A kórházváltásról a lányok már mindent leírtak. Én többek között azért választottam a megyei kórházat, hogy ha ne adj´isten valami gond van a babával ott van a koraszülött osztály és akkor legalább egy kórházban van vele az ember. A dokimat én is csak ajánlani tudom.Kép
Ha szeretnéd téged is beteszlek a táblicskunkba.Kép Csak nálad még a szülés várható ideje is kell.

KataKép
Õszinte részvétem.Kép
A technika ördöge jót játszott veled tegnap.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Köszönöm!Kép

Most van egy kis idõm a pogireceptre.
Ide írom, hátha más is kipróbálja, nem csak azok akik kérték.Kép

Hozzávalók:
1 kg liszt
2 Rama (50 dkg)
2 tojás
1 nagy kefír
1 cs friss élesztõ
kb. 1 dl tej
2 kk. cukor
3 db ököl nagyságú burgonya
6-8 kk. só

+ még liszt az összegyúráshoz és a tetejére reszelt sajt.

Könnyû megcsinálni, én már többször sütöttem, most csak Dóri miatt nem mertem. Sajnos nem is olyan rég rátenyerelt a forró sütõre. Az volt a szerencse, hogy ijedtében olyan hamar elkapta, hogy ne tudott megégni. Azonnal rohantam vele a hideg víz alá, de szerencsére még piros sem maradt utána. Ja, azt hozzá kell tennem, hogy rajtam kívül ott volt még a konyhában a párom és a két nagylányom is amikor ez megtörtént.Kép

Este jövök, addig is:

Pusssz! Kata

Ui:remélem most csak 1x megy el és normálisan...Kép

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Ma elõször utaztam babakocsival buszon. Szörnyû élmény. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de egy ember sem segített volna a nagy böhöm kocsit feltenni a buszra. Ráadásul lefelé a lépcsõn megpróbáltam tolni a kocsit (a fokokon le-le bakkantani), és a buszvezetõ majdnem ránkzárta az ajtót. Ha ezt megteszi foga biztosan nem marad. Egyébként is mindig az a gondom, hogy egy csomó helyre nem tudok babakocsival bemenni, mert olyan sok lépcsõ van, vagy boltokban olyan sûrûn vannak a polcok. Ráadásul a boltokban a polcok közti útra elõszeretettel pakolnak ki mindenféle tárolókat, kínálókat. Teljesen megértem a tolókocsival közlekedõket, hogy háborognak.

Kata!
Valakinek már írtam, hogy 10,9 kg és 77 cm a "pici" babám, de most én sem találom, hogy hová is írtam. Igazából nem jó evõ a gyerek, bár tudom, hogy a látszat megcáfol. Valószínûleg ez azzal van összefüggésbe, hogy nagyon lassú volt az anyagcseréje, így se ki se be. Most, hogy már az output rendezõdött lényegesen kevesebbet gyarapszik havonta. Egy harmadát az elõzõeknek. Igen emlékszem, hogy küldtem Neked képet. Még akkor Te is pocakos voltál és el sem bírtam képzelni, hogy egyszer nekem is olyan nagy pocim lesz. Aztán lett. A végére 20 kg-t híztam. Azért változtam én is. A szülés után 75 kg voltam, most 67. Még 7-et kell leadnom. Sokan mondják, hogy hülyeség, de a teljes ruhatáramat mégsem dobhatom ki?!

Panka!
Emilt elküldtem hozzád!

Hol vannak a többiek? Ebben a borús idõben hogyhogy nem mindenki a gép elõtt csücsül?
Kata
killes

Sziasztok!

Nem tudom mi van ma az internettel, de nálunk annyira lassú, hogy nem gyõzöm kivárni, hogy betöltõdjön egy-egy oldal.

Tegnap kaptam egy e-mailt a suliból, hogy pénteken polgári jogból vizsgaKép Ezt nem gondolhatják komolyan. A barátnõm felhívta az ügyintézõnket és azt mondta a lány, hogy egy diák felhívta a tanárt, erre a napra megbeszélték a vizsgát, aztán, hogy a többiekkel mi van, az egyikõjüket sem érdekelte. Azt sem hiszem, hogy a kedves évfolyamtársunk tegnap tudta meg, hogy pénteken vizsga...

Kata! Részvétem a nagymama miatt. Hány éves volt? És köszöntjük a pogireceptet. Én még életemben nem sütöttem pogácsát. Sõt, semmi olyat, amibe élesztõ kell. Valahogy nekem mindig olyan bonyolultnak tûnikKép

Kata(killes)! Dehogy bántottál meg, de ahogy Te is írtad, azóta érzed Magad asszonynak, amióta a picúr megvan. Mivel nekünk még nincs...Kép A babakocsis problémádat meg tudom érteni. Idõnként én is elgondolkodom rajta, hogy vajon a kerekes székesek hogyan tudják elintézni az ügyeiket, hiszen nagyon kevés intézménynél vannak kialakítva nekik rámpák. És állítólag Miskolc ebbõl a szempontból az országban az elsõk között van (mármint pozitív szempontból).

Ez az idõ elég lehangoló. Pedig tegnap milyen jó idõnk volt. Írtam már, hogy érik a cseresznyénk? Bocs, hiszen a talira is vittünk. Igaz, hogy nem volt nagy keletje, hüp-hüpKép Most már szép pirosak a szemek.

Az újakat is Isten hozta nálunk! És tényleg nem zavartok!

Edina! Szerintem egyáltalán nem ciki az orvos-, kórházváltás. Nemrég én is átestem ezen, bár én csak kórházon belül váltottam dokit. De semmi lelkiismeretfurdalásom nem volt az üggyel kapcsolatban. Nekem fontos, hogy jó, megbízható, szimpi legyen a dokim. Szerintem Te is válts, ha úgy érzed, hogy kell.

Isten éltessen minden szülinapost! És sok boldogságot a házassági évfordulós Anitánknak! Milyen érzés újra gipsz nélkül?? A Kismama-klubban mit csináltok?

Mindenkinek további szép napot! Holnapra is ilyen vacak idõt jósolnakKép

Puszi, Dodus

Ui.: visszaolvasva kicsit csapongó voltam, nem túl összeszedett. Fogjátok az idõre. Vagy máskor is ilyen vagyok?Kép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!

Köszi!Kép
Nagypapa volt, és 89 éves.

A pogit pedig nyugodtan próbáld ki, mert tényleg könnyû megcsinálni! Kép

Én miért nem láttam a cseresznyét a talin???
A párom a megmondhatója, hogy nem biztos, hogy maradt volna belõle a többieknek ha én hozzáfogok...

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Dodus(a számítógép guru)!Hol volt a cseresznye?Mióta olvastam,annyira kívánomKép

Kata007!Csúnya volt a keze Dórikának?Mit csináltál vele?Elég volt a víz?Emlékszel,a talin említettem,hogy az egyik újságban Dórikához nagyon hasonló kislányt láttam.Nem hiszed el,de a cikk arról szólt,hogy megégette a kezét!

Sziasztok!

Mariann
mariann

Sziasztok!

Kata007! Elnézést a figyelmetlenségemért. A cseresznye a "fiúk asztalán" volt, egy csíkos mûanyag szatyiban.Kép Most már még finomabb, pirosabb és a rigók is rákaptak! Ha bárki megkívánta, jöjjön ki délután cseresznyézni. Hátha addig eláll az esõ.

Megyek dolgozni, szép napot Mindenkinek!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Ez a hetem elég húzós, megkezdõdött a vizsgaidõszak. Tegnap voltam Külgazdasági pénzügyekbõl, holnap Marketingbõl, szombaton Európai tanulmányokból megyek.

Hanga már egyre gyorsabban közlekedik a földön, Pillanatok megszerzi amit kinézett. Rengeteget kacag, gagyog.
Gyöngy sajnos ismét beteg, kötõhártyagyulladása + torokgyulladása van.

Dodus!
A párom kérdezi, hogy kinél vizsgázol polgári jogból. Ha Leszkovennél, akkor nem olyan vészes.Kép

Anita!
Átküldenéd nekünk is azokat a képeket, amelyikeken Gyöngy és Hanga látszik?
gyöngyöske

Sziasztok!

mariann!
Szerencsére semmi nem látszott, még csak piros sem lett, pedig a sütõ nagyon forró volt. Mondjuk én azonnal rohantem vele a hideg víz alá.
Melyik ujságban láttad, nem emlékszel???Kép

Dodus!
Semmi gond.
Ha nem esne még mindig, talán tényleg meglepnélek...Kép

Gyöngyöske!
Szorítok neked a héten!Kép
Gyöngynek pedig jobbulást!!!!!!!!!!!!!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Gyöngyöske!

Nagy kalappal a vizsgáidhoz! Úgy látom a torokgyulladás sokaknál elõjön ebben az idõben. Doktor nekünk most antibiotikumot is írt, pedig nem jellemzõ rá. Azt mondja, azért kell, nehogy komolyabb baj legyen. Tekintettel arra, hogy az orra nagyon tele van, fél hogy megtelepszenek a baktériumok.

Dodus!
Nagyon szorítok! Még van pár órád tanulni, tudod, ha van egy jó jegyzet, akár kínaiul is meg lehet ennyi idõ alatt tanulni. Persze ez nekem sose sikerült.

Nem tud valaki egy könnyû kis süti receptet, amit még olyan analfabéték, mint én is el tudnak készíteni? Gondoltam, hogy csinálok piskóta tekercset, felszeletelem, kirakom egy tálra és valami pudingszerûvel megtöltöm, aztán kiöntöm egy tárcára, hogy olyan félgömb alakú legyen. De mivel töltsem meg, ami tart is? Holnap jönnek köszönteni az öcsémék és csak egy kis fonduet csinálok, meg valami sütikét. Köszönöm mindenkinek a köszöntést!
Kata
killes

Sziasztok!

KataKép
Köszi a pogireceptet.
Ezt pedig Dórikának küldöm: Kép

Kata(k)Kép
Na én is pont ezért nem szántam még rá magam babuval a tömegközlekedésre. Arra gondoltam, hogy kengurut kéne venni.
Mailt megkaptam.
Sütireceptnek mindjárt utána nézek.

DodusKép
Péntekre megy a drukk.Kép
Szerintem egyszer próbálj meg élesztõset is sütni. Nem sokkal bonyolultabb, mint egy sima kevert süti.
Halaid hogy vannak? Kép

MariannKép
Kívános vagy? Csak nem?Kép

GyöngyöskeKép
A hétre megy a drukk.
Gyöngynek pedig küldök gyógypuszit:Kép

ZoliKép
Csak nem megint elaludtál a gép elõtt hogy nem írtál? Kép
Még nem is írtad, hogy a muffin hogy ízletKép

OrsiKép
Mail megkaptam, már a következõ táblábam ti is benne lesztek.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Találtam a WebCukiban egy jó kis piskótás receptet:

Hozzávalók:
Piskóta: 5 tojásból a nagy tepsiben tekercsnek való piskótát sütünk. 5 tojásból a kerek tortaformában kb. 1 cm vastag piskótát sütünk. Töltelék: 45 dkg áttört túró, 4-5 evõkanál cukor, 1 vaníliás puding - 3 dl tejben 5 kanál cukorral megfõzni, mazsola, citromhéj.
Elkészítés:
Fél dl vízben 2 teáskanál zselatint felfõzünk, langyosra hûtve a pudingos túróra öntjük. 1 csomag tejszínhabpótló port 2 dl tejben felverünk és a túrós masszához keverjük. A piskótából lekvárral töltött tekercset készítünk és vékony szeletekre vágjuk. Egy folpackkal bélelt kompótos tálat kirakunk piskótatekerccsel. Beleöntjük a túró felét, egy sor száraz piskótát terítünk rá, majd ráöntjük a többi túrót. Végül ráhelyezzük a kerek tortalapot. Lefolpackozzuk az edényt és jól behûtjük.

Elég jónak látszik, bár én a kerek piskótát 5 tojásból vastagnak találom.
Puszi! Kata
killes

Kata(k)Kép
Ezt találtam neked. Ez is elég jónak tûnik.

Én Charlotte-ot a következõ két krém valamelyikével szoktam készíteni, attól függõen, hogy mennyi idõm van.Kép
Krémsajtos: hozzávalók: 2 cs. zseltin, 2 dl tejszín, 15dkg porcukor, 60 dkg krémsajt (pl. mascarpone), 4 csepp vaníliaaroma.
A zselatint elõírás szerint elkészítjük. A tejszínt a porcukorral habbá verjük. Keverõtálban összekeverjük a krémsajtot, a vaníliaaromát, a zselatinos vizet, majd apránként hozzákeverjük a tejszínt.

Fõzõs: (ez egy kicsit idõigényesebb) hozzávalók: 1/4l tej, 1/2l tejszín, 1/2rúd vanília, 4 tojássárgája, 100g cukor, 2cs. zselatin.
A tejet a tejszín felével és a vaníliával felfõzzük. A tojássárgát és a cukrot habosra keverjük, hozzáadjuk a forró tejet (óvatosan, hogy nehogy összekapja), és a vanília "húsát". Az egészet visszatöltjük az edénybe. Kis lángon állandó keverés mellett lassan melegítjük, míg a krém sûrûsödni kezd. Felforralni nem szabad, mert a tojás kicsapódik.A zselatint elõírás szerint elkészítjük, hozzáadjuk a krémhez, majd az egészet hideg vízben lehûtjük. A maradék tejszín kemény habbá verjük. Amint a vaníliakrém kezd besûrûsödni, óvatosan hozzáadjuk a tejszínhabot.

Egy kb. 1,5 literes tálat kibélelek a piskótatekerccsel, bele a krém valamilyen gyümivel (pl.:eper, málna) váltakozva és a tetejét is piskótatekerccsel fedem be. Tányért és valami nehezéket teszek rá és min. 4 órára be a hûtõbe. Nagyon fini.Kép

A többektõl bocs az offért.Kép

Panka

panka

Nem enged javítani.Kép

Még annyi, hogy a piskótát én 6 tojásból szoktam sütni.

Puszi

panka

Sziasztok!

Gyöngyöske! Én is nagyon fogok Neked szorítaniKép Nagyon könnyen tanulhatsz, ha ennyi vizsgát meg tudsz csinálni egy hét alatt. Egy kicsit adhatnál ebbõl a képességedbõl, mert nekem sokkal-sokkal több idõ kellene ennyihez. Vagy már hamarabb elkezdted a tanulást? Igen, Leszkovennél lesz a vizsga, de én nem megyekKép Csak enged még máskor is vizsgázni... Nálunk a sulival az a baj, hogy max két nap jut egy tárgyra. Amikor befejezzük, akkor már mindenki vizsgázni akar, de két héten belülKép Tehát még ha akarnék sem lenne annyi idõm, hogy mindent szépen megtanuljak, mert ugye munka, család mellett nem olyan, mint amikor az embernek csak ennyi dolga volt. Gyöngynek jobbulást és puszit küldök. Nagyon talpraesett, élénk csajszi!Kép

Killes! Szorítok Neked, hogy jól sikerüljön a süti. Azért küldök Neked muffin recepteket is, hátha rászánod Magad egy sütõre! És ezek is nagyon-nagyon egyszerûek, ugyanakkor változatosak! Jobbulást a kis gombócnak!Kép

Panka, Neked könnyû ilyen tortákat sütni, mert Neked ez a szakmád!!!KépKépKép Ha jól tudom kereskedelmi suliba jártál, de azért javíts ki, ha nem így lenne!

Ma kezdem a büntetõt tanulni. Tegnap fõztem jó sokat, hogy kitartson és legyen idõm tanulni. Gyümölcslevest fõztem meg csirkemellet besameles mártással+spagettit. Nekem a rizs jobban illett volna hozzá, de a párom így kérte, hát így lett.

Azért ha valaki meggondolja magát, mert már süt a nap, és jön cseresznyézni, akkor otthon leszünkKép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

DodusKép
Igen, szakközépbe is és fõsulira is vendéglátóba jártam. Ráadásul a párom is.Kép
Muffin recepteket én is szeretnék.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Köszi a cicát!Kép
Megmutattam Dórinak is, azonnal jött a vigyor és "szisza"Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Te jó ég!Annyit írtatok,hogy alig tudom átnézni!

Panka,Zoli,Marika!
Köszi a gratulációkat,a 3 évet ünnepeltük.Félkézzel csináltam vacsorát,szépen megterítettem,és gyertyafénynél vacsoráztunk hármasban.Ádi is nagyon élvezte!A gipsztõl végülis szerdán szabadultam,valami Isteni érzés újra szabadon!Még kicsit érzékeny,de majd bejáródik!Kép Kép

Kata007!
Késõn találtam meg a mailt,mert most a kacajka@freemail -t használom gyakrabban!De a lényeg,hogy megvan!Te kérted az eredeti méretû képeket?

Gyöngyöske!
Elküldtem neked is a képeket!Ádi emlegetei a babákat,akikkel játszott,és szereti nézegetni a
képeket!

Kata/Illés/!
Boldog szülinapot!Karina meggyógyult már teljesen?

Csorsi!
Mi újság?Jól vagy?Hol futottunk össze régebben?Már annyi mindenkivel beszélgettem,hogy nem emlékszem mindenre!Bocsi!Írhatsz emilt is!Babaúszásra mi is nagyon készülünk,de még köhécselnek a manók!Kép Ádi nagyon szeretett pancsizni,és nagyon jól bírta víz alatt!Máté is imád pancsizni a nagykádban,jár keze lába.Merrefelé fogtok lakni?Van már ház,lakás,vagy még elõtte álltok?

Edina!
Hogy megy a vállasztás?Van már valami eredmény?Közérzeted milyen?

Ja,ma voltunk csípõficam vizsgálatra,cirka 3 órát ültünk!Máté nagyon jól bírta,egy hangja sem volt,várakozott türelmesen,velünk ellentétben!Minden rendben,ennek ellenére azt mondták,hogy 2 hónapig terpesz pelus,de visszamenni nem lell.Szerintem semmi értelme nincs,mert még csak nem is kötöttebb a csípõje,és mindenkinek ezt mondták!

Na jó,most ennyi!
Pusszantás mindenkinek,jó éjt!
Anita
kacajka

Még valami!
Nem tudjátok,hogy milyen programok lesznek,mikor és hol/itt Miskolcon/ gyermeknapon?Mentek valahová?
A múlt évben kint voltunk a repülõtéren,repültünk is!Persze Ádi nélkül,õ addig a nagyival volt lent,és nézelõdtek a sátrak között.

Anita
kacajka

Sziasztok!

Anita!
Sajna Karinám még kicsit szutyog, szívni kell még néha az orrát. Hol voltatok csípõficam-szûrésen, hogy ilyen sokat kellett várni. Mi a Nyár utcán voltunk. Ott is rengetegen voltak, de a babások a rendelés végére szoktak menni és úgy elég gyorsan megy. Én 5 hónaposan azért hagytam abba a terpeszpelus használatát, mert már a legnagyobbat is kinõtte. Ficam nincs neki sem, csak letapadt izmok voltak. Gyereknapi programot sajnos nem tudok, bár mintha a Plázában valami ki lett volna írva?! De nem tudom, hogy mi.

Dodus!
Köszi a recepteket! Én azt hittem, hogy abba a sütõbe csak édes tésztákat sütnek, s lám... minden van, olaszos, fûszeres, stb. Ki fogom próbálni.

Valaki felvetette fentebb a babaúszás dolgot. Valóban nagyon jó dolog lehet, bár a mi Doktorkánk ellenzi. No mem az úszást, hanem a higieniaval vannak gondjai. Egy pirinyó még bármilyen bõrbetegséget könnyebben összeszed. Igaz, a piciktõl kérnek eü-papírt. Viszont nem kérnek a szülõktõl, nagyszülõtõl (aki éppen viszi a kicsit). Pedig a felnõttek is bent vannak a gyerekkel és valószínûbb, hogy inkább õk terjesztenek bármilyen gombát, bacit. Ezt csak azért írom, hogy ez is egy vélemény. Bár tudom, hogy rengetegen járnak, talán már túl is nõtte saját kereteit ez a dolog.

Panka!
Mik derülnek ki rólad? Vendéglátó? Én mindig azt hitten, hogy közgáz, vagy valami ilyesmi. Egyébként köszi a Scharlotte recepteket. Én nem tudtam, hogy amirõl én beszélek, azt így hívják. Végül a túrósat sütöttem meg. Ott van a hûtõben, lefóliázva.

Kata007!
Dorika szopizik még?

Mindannyiótoknak szép napot! Kata
killes

Sziasztok!
Dodus, azért annyira nekem sem jó a fejem, hogy tökéletesen tudjak mindent a vizsgákra, de úgy gondoltamm megpróbálom. S lám a maira még sem mentem el, tegnap este eléggé vacakolt a gyomron, + még Hanga is elkapott valami nyavalyát, folyik az orra rendesen. Taktikásan adok mind két kezébe játékot, úgy le tudom szívni az orrát. Délután viszem doktorbácsihoz.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

KataKép
Dóri ari lehetett a sziszával.Kép

AnitaKép
A Szinvaparkban is lesznek gyereknapi programok. Vagy te inkább szabadtérit szeretnél?

Kata(k)Kép
Sok mindent nem tudsz te még rólam.Kép
De egyébként a fõiskola is közgazd. papírt adott, utána meg még jött az egyetemen is a közgáz, úgyhogy annyira nem hitted rosszul.Kép

GyöngyöskeKép
Gyógyuljatok meg hamar.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Igen,inkább valami szabadtérit,mert ott jobban el lehet viselni a tömeget,mint egy zárt helyen.
Kerestem egy egy csomó helyen program ajánlót,de nem találtam semmit!

Gyöngyöske!
Jobbulást neked és Hangának!Kép Kép Kép
Pussz:Anita
kacajka

Panka!
Most olvastam vissza néhány bejegyzést! Kengurut mindenképpen vegyél, de ha nem muszáj ne utazz busszal! Én Karcsit egész télen kenguruba cipeltem (mivel a babakocsit a nagy hóban el se lehetett tolni) és nagyon szeretett benne lenni. Vannak kenguruk, amik már egész pici kortól használhatóak (kicsit keményebb a háttámlájuk és a bukciját is tartja) és a legújabb kutatások szerint az egyensúlyérzékét javítja a kicsinek. Egyébként, szívesen megtudnék Rólad többet is!
Kata
killes

Sziasztok!

Ha nem 20 perc alatt jutottam el idáig onnantól, hogy rákattintottam az e betûre!Kép Próbálkoztam más gépeken is, hasonló eredménnyel.

Úgy látom aktív könyvelõink nagyon el vannak maradva, mert hírük-hamvuk sincsKép Azért ha befejeztétek a könyvelést írjatok nekünk!

Killes! De ügyi vagy! Biztos fincsi lesz az a túrós csoda. Azt már én is olvastam, hogy az IKEÁ-ban olcsóbban lehet muffin sütõt venni, mint bárhol máshol. Akkor legközelebb el ne felejtsd, ha Pesten jársz! Karinának gyógypuszi cuppppKép

Anita! Te egy fél karú óriás voltál!Kép Az óriásságot nem a méreteidre értettem, ne érts félre, hanem az ügyességedre. Gyereknapi programot sajna nem tudok. De Te biztos találsz valami jót! Talán menjetek el Ómassára, nézzétek meg a havat! Igen, a havat. Tegnap olvastam az origon, hogy ott még van hó, az avar alatt. ÉrdekesKép

Gyöngyöske! Jobbulást a pici lánynak és persze Neked is! Kaptok egy-egy gyógypuszit cupppppp-cuppppppKép Neked pedig jó tanulást is. Hány vizsgád van még hátra?

Panka, a halaink kiválóan vannak. Lassan kellene vennünk néhány újabbat. Bár én egy picit félek, hogy ezek a nagyok majd bántani fogják õket.

Mindenkinek kellemes hétvégét és jó gyereknapozást!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

P
killes

Gyertek a Diósgyõri Várba!!! Ott lesznek különbözõ programok! Annahanna szerepelni is fog. Szombaton 11-tõl 14-ig mi is ott leszünk. Igaz, inkább nagyobbacska gyerekeknek való programok lesznek, de nézelõdni jó a kisebbeknek is! Talán valakivel össszefutok, ha van idõtök, próbáljátok ki. üdv eva
evaeva

EvaKép
Mi is megyünk a várba, csak még nem tudom, hogy hánykor. Kisebbik öcsém is szerepelni fog. Majd figyellek.Kép

Dodus, KillesKép
Én is Ikaás muffinsütõt akartam venni (2000.- körül van), de találtam a Corában ugyanolyat. Csak sajna az árára nem emlékszem.

Panka

panka

Sziasztok!

Tegnap megvolt a 13. heti UH!(: Rendes volt a doki, rögtön behívott, amikor meglátott (nem úgy, mint a múltkor!) Mindent elmagyarázott, megmutogatott. És olyan jó volt látni, hogy rúgkapál, pedig még alig nõ a hasam! Az uh-ról jut eszembe, ti tudtok valahol Miskolcon 3d UH-t? Én úgy hallottam, a Semmelweisben van. És oda be kell elõre jelentkezni? És mennyi a tarifa? És úgy egyáltalán, ha vkinek volt már 3d-s élménye, írjatok róla. Mennyivel jobban látszott a bébi, mint a simával? És mikor érdemes ezt elvégeztetni? Na, jó sok kérdést zúdítottam rátok!
Engem igazából csak a kíváncsiság hajt.

Edina!
Jól gondolod, kismama vagyok, a 2. bébivel, aki november 27-re várható. Mellesleg nov. 30.-án lesz a szülinapom, jó lenne odáig kihúzni! A kislányom pedig aug.-ban lesz 3 éves.
Szóval a dokim: Én jó szívvel ajánlhatom, mert mindig nyugodt, kedves, emberi hangon szól hozzám, és mellesleg jó szakember is. Épp ebbõl adódik az egyik hátránya: nagyon sok betege van, és ezért igen elfoglalt. Bár a magánrendelésen nem kell várakozni, de jó elõre bejelentkezni. A telefon: 46/344-929. Ez a Déryné utcában van, a Színház melletti kis utca.

Minden jót nektek, jó hétvégét!

Ditta
Ditta

Sziasztok Lányok

Sokat dologozom ezen a héten is Kép,Kép,Kép és csak bekukkantok nagyritkán, de figyelek rátok.

A betegeskedõknek gyógyulást.

Panka a muffin jó volt, csak ugye szemérmesen visszafogtam magam és csipegettem Kép

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Anita!
Igen, én kértem.Kép

Kata!
Igen, Dóri szopizik. Már csak reggel és este fogadja el, de az is több mint a semmi, nem?Kép
Karina???

Panka!
Nekünk is van kengurunk, aminek nagyon nagy hasznát vettem én is télen. Mi ugye minden reggel vittük Dancsit suliba, úgyhol jól jött amikor akkora hó volt, hogy még a mi nagykerekû babakocsink is elakadt a hóban.
Én sokat jártam vele így a városban. Persze most már nem igazán bírom. Mostanában babakocsival megyünk ha apánál van a kocsi, de én is mesélhetnék róla, hogy milyen vele a közlekedés. Az igaz, hogy senki nem segítene, de vannak sofõrök akik említésre méltóak.
Volt olyan, hogy addig nem indult el a busz, amíg amíg nem engedtek beljebb a kocsival. Rászólt a körülöttünk állókra, hogy engedjék beljebb a babakocsit. Mondjuk ez már nekem volt ciki, hogy miattunk nem indul a busz.Kép
Aztán volt olyan, hogy a sofõr még mielõtt beállt a megállóba az ujjával mutatta, hogy hányadik ajtóhoz menjek.Kép Ez viszont marhára tetszett, mert nem kellett figyelni, hogy hol nincs középen elválasztó.Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Jaj a nagy hírt meg elfelejtem mondani.Kép

Azt hiszem Dóri ma elindult.Kép
Töbször indult el ma magától, és a max. 7 lépés volt nála. Az elsõ elindulását csak lestük apával, meg sem mertünk szólalni.Kép Aztán megismételte újra és újra.Kép Igaz a vége már vetõdés, de akkor is rászánta magát végre és elindult.
A két kisebb szobánk egymással szemben van. Kb. egy 1,5 m-es folyosó van a két ajtó között (Zoli! Te tudod mekkoraKép). Szóval a két ajtó között már két lábon közlekedik.Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata!
Nagyon gratulálok a tündérkédnek!!! El bírom képzelni, hogy hogy visszafogtad a lélegzetedet, amikor a kis lábacskák lépegetni kezdtek! Én már alig várom! Egyébként sajna Karinám már nem szopizik. Nem is szopott, csak 4 hónapos koráig, de igazán soha nem szerette. Én 5 és fél hónapig fejtem, aztán végkép elapadt.

Ditta!
A Semmelwiesben valóban van 3 D-s UH. Azt nem tudom, hogy azért kell-e külön fizetni. Nekem csináltak azt is. Állítólag igazán a kismamának jó, mert legalább lát valamit, orvosilag akkor használják, ha a hagyományoson eltérést fedeznek fel. Gratulálok a Pocaklakódhoz!

Zoli!
Már éppen kezdtelek volna hiányolni! Gondoltam talán a sok cserkótól, vagy muffintól gyomorrontásod van? De szerencsére csak egy kis munkaláz.

A süti nagyon jól sikerült! Igazán finom és szép is volt. Az öcsém a felét felfalta. De hát kollégisa szegény, hagy egyen egy kis hazait! Kép

Jó éjt! Kata
killes

Amikor ilyet csinálok, azt képzelem, hogy tudok sütni.
killes

SziasztokKép

KataKép
Dórikának nagy-nagy gratula.Kép Már milyen nagylány, igaz maholnap már 1 éves lesz. Hogy szalad az idõ.

Kata(k)Kép
Nagyon ügyes vagy. Jól néz ki a süti, bizti fini volt.Kép

ZoliKép
Azért pihizzél is egy kicsit néha.Kép

DittaKép
Mi Pesten voltunk 4D-s UH-on. Nagyon szupi volt. És a doki nagyon alaposan megnézett mindent babun. És így utólag visszanézve a videót tényleg hasonlít önmagáraKép (pl. a füle és a nyaka teljes olyan az Uh-on is mint a valóságban.)

Puszi, Panka

panka

sziasztok! ugy latszik mindenki elvezi a hetveget valahol a szabadban. jo ido van feletek?
Gratulalok Dorikanak, ez tenyleg nagyszeru dolog. az en kisfiam majus 20-an volt egy eves, majdnem egyidos Dorikaval, de meg nem indult el. max. 2 lepest tud megtenni egyedul, aztan leul, es elkezd negykezlab maszni, hat igen... az sokkal gyorsabb. de hat nem akarom en siettetni, majd eljon ennek is az ideje. eddig is mindennek eljott. meselj meg kerlek Dorikarol, hogy miket csinal, hadd irigykedjek. Kép
csorsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?