Sziasztok!
Panka!
Mégegyszer szeretném megköszönni én is, hogy nálatok lehettünk, tényleg nagyon klassz volt.
Mennyivel másabb volt így a tali mint egy zárt helyen.
Mi a következõben is benne vagyunk. ha bográcsos, akkor is!
Pogirecept ígérem hamarosan jön!
Anita!
Most látom mennyit kinlódtál a képek miat...
Mi írtunk neked mailt, hogy a tárhelyünkre feltöltheted, s még vasárnap este itt lettek volna a képek, de ezek szerint
nem kaptad meg?
A lényeg, hogy sikerült és igazán klassz képek!
Én nem kaptam tõled képeket, de ha elküldenéd eredeti méretben amin Dóri van, azt megköszönném.
Még valami: Gratula a 3. házassági évfordulótokhoz!!!
Marika!
A képeket küldöm, nem feledkeztem meg róla, de csak ma érek rá igazán.
A pogi recept is megy majd, de most eléggé le vagyok maradva, hogy bemásoljam.
Kriszta!
Hidd el, hogy én is meglepõdtem, hogy Kristófod mekkorát nõtt. A legutóbbi talin még csak ült a hordozóban, most
meg már mászott a kinézett játék felé,
amit természetesen mindig Dóri ért el hamarabb.
Tanul a lányom, mert
itthon mindig Dancsi az ügyesebb, tehát most nagy öröm volt, egy tõle kisebb babával versenyezni ugyanazon
jétékért.
Ettõl függetlenül a fiadat nem igazán törte le, ment másikért, ami természetesen szintén kellett Dórinak,
de annál már Kristóf bizonyult gyorsabbnak. Te láttad ezt a jelenetet???
Kata!
Nagyon aranyosak vagytok a képen. Nem sokat változtál...
Tudod nekem anno küldtél már egy képet, akkor még
kicsi pocakos voltál.
A Vasgyúrónénak gratula a 4. fogacskához! Tényleg, hány kg most? Látom szereti a pocakját, ami meg is látszik
rajta. Dórikám is ilyen volt, aztán elkezdett mászni és eltünt a kis hörcsögpofi is.
S végül, de nem utolsósorban: Boldog szülinapot!!!!!!!
Dodus!
Nagyon ügyi voltál!
Tökéletes lett a link. Tényleg tanulsz!
Neva!
Remélem részemrõl már tisztázva lett, hogy honnan ismerem a párod...?
Edina!
Üdv köztünk!
Kicsit meglepõdtem, hogy nem akarod zavarni ezt a jól összeszokott csapatot.
Tessék nyugodtan zavarni!
Mi már egy párszor találkoztunk azért ismerjük egymást ennyire, de ha csatlakozol
közénk, Te is hamarosan megismersz minket.
Gratula a pocaklakódhoz!
Én a megyeiben szültem, Szemánt nem ismerem, de hallottam már róla. Na nem jót vagy rosszat, csak a nevét.
Viszont azt tudnod kell, hogy a kórházváltás egyeltalán nem bonyolult. Ha neked fogadott orvosod van a megyeiben
akkor ott fogsz szülni. Tanácsadásra ugyanúgy az SZTK-ba jársz, de ott egy orvos sem fog megvizsgálni ha szólsz,
hogy van orvosod. Ott azok után csak a vérnyomásodat és a súlyodat mérik majd meg, megnézik a papírjaidat,
elõírják a vizsgálatokat.
Nekem is így volt. Az én dokim is szimpi nekem
, bár én régebbrõl ismerem és tegezõdünk is, de ha kell érdeklõdhetsz õutána is. Én véleményt azért nem írok róla, mert mint írtam, nekem nem csak a nõgyógyászom, tehát nem tudom, hogy milyen egy kismamával aki megfogadja. Én Dancsit is nála szültem, csak jót tudok mondani róla.
Ja: Dr. Gyurkó Tamás
Ha rám hallgatsz, nem szülsz olyan orvosnál aki nem szimpatikus és nincs jó érzésed vele kapcsolatban. Akkor
már inkább másik kórház, másik orvos.
csorsi!
Neked is boldog szülinapot, így utólag!
Dórikám most 29-én lesz 1 éves!
Vasárnapi mérés szerint 11,4 kg és 78 cm.
Itt a babaneten az "Ismerjük meg egymást" témában a "Kata007 képei"topicban több képet is találsz róla.
A Te kisfiad betöltötte már az egy évet?
Ditta!
Végre itt vagy!
Már kerestelek ám!
Rá akartalak beszélni, hogy kiránduljatok egyet és gyertek el a talira.
Szuper, hogy az émelygésed már múlóban van és most már fel a fejjel, mert a "nagykönyv" szerint lassan teljesen
el kell múlnia!
Most már eldugulok mára, míg rám nem szóltok.
Pusssz! Kata