Sziasztok!
Elkiabáltam!Tegnap a vacsora kemény gyötrelmek árán kiugrott,reggel rókával kezdtem,majd még egy a kínkeservesen letuszkolt reggeli után...
Ilyenkor annyira el vagyok keseredve...
Nagyon nehéz minden perc,ha gatyán vagyok...
Lili!
Szándékosan nem,voltunk 4D-sen is,és megkértük a nénit,hogy ne árulja el a nemüket!
Férjem szerette volna tudni,úgy a 6. hónapig,utána pedig át állt az én álláspontomra és azt mondta,mostmár kibírjuk a születésükig!
És ez tényleg negyon izgi,mondjuk ruha,meg egyéb babaholmi vásárlásánál necces,mert mindenből uniszex színt kell választani...
És a nevek.Adél,Emese,Benedek.Noch ein fiúnév...Javaslatok?Deák a vezetéknevünk.
Benszi,
Nekünk még zajlik a tetőtér átalakítása...
Talán ennél jobban már tényleg nehéz lemaradni...
Raknék fel képet,de egyenlőre nem tudok,ráállítom az uram!
15 kg...bagatel...
Csini vagy,ez a lényeg!:-)
Dóri,
Én mondjuk úgy érzem most(ehez persze hozzátartozik,ez a nagyon rossz közérzet...),hogy még 2-3 hétnél tovább nem is bírnám...
Ami 7végén történt az borzalom...
Én elégé természetpárti vagyok szerintem,de nem jutott eszembe se,hogy itthon szüljek...De mint tudjuk erről jócskán megoszlanak a vélemények...
Törkük a fejünket fiú néven,ne gondold,hogy nem,csak 1iket sem érezzük tökéletes választásnak,ami nekem nagyon,az Neki nem,és uez fordítva.Viszont érdekes,hogy ezt a 3 nevet viszont tök egybehangzóan választottuk ki és még az elején...Azóta nem sikerül a 2. fiú név.. mondjuk lehet ez sem véletlen...
Engem érdekelne a farmer,nem tudok elmenni vásárolni(ugye nem kell megindokolnom,miért is nem..
).És nem zavar,ha lóg rajtam,csak kényelmes legyen!
Szóval ha még áll...A férjem el tud talán érte menni,hol is laktok(település)?
Kevinszpészi,
Sajnos nem tudokm segíteni,én is nehezen pisilek,meg fáj is,de ehez köze van a 6 méteres visszeremnek is ami pont ott lakik...Doki,az a biztos!
Ja és az én hányásom összetett lehet,van,hogy savat,az önmagáért beszél,
slejmet,azért mert megfáztam
mindent,az pedig azért mert a Bogyók felköltöznek a gyomromba.
Konkrétan senki nem tudja,1ik orvos sem,de mivel nem fogyok vészesen,nem kell infúzioóra mennem.Hál'Istennek!
Eszti!
Drukkolunk a pici lányért!!!