Sziasztok!
Újra itt!
Jegyzetelnem kellett olvasás közben, hogy nagyjából képben legyek az aktuális témákról!
Fölkalexa: én is azt hallottam, hogy nem javasolt a komp. Mi kaptunk egyet, de eddig Papónál (Édesapám) pihent a pincében. Csak azért fogom talán használni keveset, mert rengeteg játék van a tálcáján és szerintem Lilla lába még nem érné el a földet, ha benne ülne. Azt olvastam, hogy a későbbi járást befolyásolja (negatívan).
Én már adtam Lillának a mi kajánkból, persze csak olyat, amit ehet. De én annyira nem figyelek arra, hogy csak a korának megfelelő kaját kapja, mert pl. sokszor nyammogott már pizzaszélen is!
Rena: nem lehet túl kellemes a migrén...
Az egyik barátnőm lányának még hányással is párosul...
Grat a bilizéshez!
Tinu: jobbulást!
Alexaa: én mostanában kezdtem vacsit adni neki, mármint fürcsi előtt szilárdat. Eddig csak a pancsi utáni szopi volt, de szerintem már nem elég neki. Ma pl. lágytojás sárgája volt bucibelsővel. De ez ahogy észrevettem, nem befolyásolja az éjszakákat, ugyanúgy ébred, szerintem megszokásból, mert csak cumizásra használja a cicit.
CsNiki: olyan jó ha végre eljut az ember valami szépészeti helyre! Én már vagy 3 hója tervezem, utoljára aszem tavasszal voltam.
KNiki: indiánozás
Elképzeltem ahogy nézed őket!
Sziszi: nagyon tetszik a Csanád név, mondtam a férjemnek, hogy ha fiúnk születik majd, akkor nevezzük így, ő Csaba, legalább hasonló lenne.
Brigó: mizújs Zsombival?
már akartam kérdezni, csak mindig elfelejtettem, hogy volt valaki a Városligetben a Nike félmaratonkor? Képzeljétek, idétlenül hangzik
, de kerestem ismerős arcokat innen, hátha valaki arra téved, de senkit sem láttam. A várnál eszembe jutott, mikor azon mosolyogtatok, hogy Bunny állva szoptatott!
Úgy néz ki, hogy a maratonra is megyünk, mert a párom azt is le akarja futni...
megszállott!
Jó éjt mindenkinek!