Szép napot!
Toffifee
Azért malacka, mert a malacka egy aranyos kis állatka. Julcsi meg egy cuki kiscsaj. Most is olyan pofázmánya van alvás közben. Hogy lexivesebben agyonnyammognám.
Rossz tej
Jujj, nekem is kellett volna mennem talizni, hogy Julcsi kicsit késöbbre tolja a hajnali kelést!
Franyo
Dehogy maradtok pártában, hogy is gondolod?! Ja, látom, hogy Lackónak bejön! Én sem adom ám olyan könnyen Julcsit, csak hadd ácsingózzanak utána a fiatalemberek!
Biztos a meleg üti ki a kis balerinádat, nem? Szegény Julcsi is pöttyöske, ha megizzad, nekünk a dokinéni irt rá bóraxos testkencét.
Norka
Hogy van a hasinyafis Jázika? Nekünk a GW csak rontott a helyzeten annak idején, és a hasmasszázs lett a királyság. Épp az imént passziroztam ki szegénykémböl egy adag szép sárga kakit. Ja, és köszi a bókot, mostanában, hogy egész nyugis a csaj, én is el vagyok töle büvölve. A ti képeitek is nagyon cukik ám, föleg a komolykodós tetszik.
Szuper, hogy jó az albi. A ruhákat, ha nincs nagy por, sztenderre aggathatjátok (tudod, az a kerekekre szerelt szerkli, amin a boltokban is lógnak a ruhák), a behajtósoknak meg talán egy komód lehet jó. Mondjuk, ha por van, akkor nemigen állnatnak szabadon a rucik, úgyhogy akkor muszáj lesz akasztós szekrényt venni
Ujjszopira nem tudok mit mondani, Julcsi csak akkor tömicköli az öklét, amikor hajnalban éhes, és cuppog, mint a veszedelem, olyan édes
Beu
Szadicucc aranyos! Hogy aludtatok? Jó az apás kép!
Legközelebb, ha turizni megyek, szólok, most csak meg akartam nézni, csak a Bosnyák tér 2-t sikerült. Az eladó csajszi nagyon helyes, és a kicsi ruhák sem nagyon lestrapáltak. Végül persze vettem 9db bodyt, ujjatlant, rövidujjút meg hosszú ujjúakat is, 250-350 Ft/db árban, legtöbbjük Kenguru Gold vagy Prince Oliver gyártmány, és nagyon helyesek. Ezen kívûl vettem két rugit, egy ujjatlan plüsst meg egy Kenguru Gold-os hosszúujjú pamutot, 650 ill 750 Ft-ért. Összesen 4eFt-ot fizettem, de elégedett vagyok, jöhetnek a gigakakik, nem kell kétnaponta mosni, s ez lusta Kanginak igen jól jön
Állitólag a Zebra (Fogarasi úti TESCO-nál) nagy királyság, legközelebb azt nézem meg, és szólok.
Kéne menni fürdörucit venni, nem? Mit szólsz a holnap délelötthoz? Na, majd hivlak.
Myssnia
Szopi hogy megy?
Köszi a bókot, én is folyton rágnám a kis alkatrészeit, de akkor egyszercsak elfogyna
Zsuzsi
Most én sem csapkodom a kakis pelust csak úgy, mert kb mi is ennyit hiztunk, mert a 2 hónapos mérésen 4300gr volt, ma pedig kb 4700gr-t nyom, és csak pénteken tölti a 3 hónapot!
Hasgörccsel ma hogy álltok? Édesek ám a képek!
Leszter
Szuper, hogy jó lett az UH eredmény! Ugye-ugye, megmondtuk!
Képek meg királyok, és legközelebb mi is igyexünk nem lemaradni a taliról.
Ruhaügy: ja! Úhh, kezdem elvesziteni a kifinomultságomat?! Segicség! Naiv módon eszembe sem jutott, hogy huncutkodhattak, na, majd a körmükre nézünk legközelebb, igaz, Beu?!
Momo
Hogy vagytok ma? Nagyon remélem, hogy jobban. Na de ilyet, hogy most influenza!!!
Zsuzsó
Ahogy én láttam, Tummy Tubnak szélesebb a pereme, vannak rajta belemélyitett kapaszkodók, és nagyobb a kúpszöge (azaz szélesebb az alapja, tehát kevésbé borulékony), mint egy normál, szennyes pelenkáknak és egyéb alantas dolgoknak szánt vedernek
Emellett átlátszó, és biztosan jobban eldolgozottak a peremek, hogy a müanyag sorja fel ne sértse a baba börét. Kb. ennyit láttam rajta, de aki használja, biztos többet is tud róla.
Kakukkfü
Nem tudtam, hogy volt városligeti tali, brühühü! Mondjuk tegnap pont nem is mentem volna, az igaz. Szállongó szöszök csakugyan rémesek
Zulu
Télleg váltsatok épitészt. Ami a kádat illeti, ha az bugyirózsaszin, akkor én inkább nem hordok többet bugyit!
Timici
Bosnyák tér 2, a remiz mellett, egy udvarban, rögtön, ahogy belépsz, jobbra, kétszer 5 vagy 6 lépcsön kell a kocsival lekecmeregni, de segit az eladó nöci, nagyon aranyos. Szerintem egyszer érdemes megnézni.
Urszila
Klassz lehetett az ovibuli!
Köszi az infot a sikositóról. Szegény nagyanyám
Miszike
Juj, de helyes vagy, hogy a rokonyoknak is mutizod Julcsit! Beki a képeken nagyon cukor, én az orrát imádom. És ahogy a kendöben hegyel, az valami tünemény
Házatok lesz, hurrá! Hurrá! Gratulálok!
Mennyivel jobb lesz Bekinek, hogy a kertben kúszhat már összel! De jóóó!
Zsurló
Legközelebb mi is megyünk a talira, és meglátod, hogy én például csak annyira vagyok slank, mint egy városligeti nyuszilufi két nap után! Ne izgasd már magad ezen!
Na, megyek zuhanyozni, míg még alszik a ded. Tök nagyokat kurjongatott hajnalban, mikor szopi után visszatettem az ágyába, halálra röhögtem magam rajta a másik szobában
Pussz
Kangi és hujjogató Julcsi