Sziasztok!
Megint van net, így tudok írni!
Velünk minden rendben, voltam NST-n és UH-on is!
Dokibácsim szerint nem úgy néz ki, hogy idő előtt szeretne kibújni Patrik. Még nagyon jól érzi magát, hatalmasakat boxol, jó a szívhangja és nálam is zárt a méhszáj, szval csak egy hét múlva kell újra menni.
Az uh-on megkérdezték, hogy szültem-e már? Mondtam, hogy első baba. Azt mondták csak azért, mert jó nagy. 3641g-ra becsülték, szval ha kibírjuk lesz az 4kg is.
Mogyo, illetve a többiek! Nektek mekkora lett a többi uh méret? Mert ezek pontosabbak, mint a súly.
Azt mondják a BPD a legfontosabb szülés szempontjából, nekem ez 96mm (84-96nak írják a normál méretet), szval jó nagy bucink van.
NOÉMI!
Még nem is hallottuk Bálintkát
(pedig épp a babaszobátok felett aludtam a héten), pedig egyfolytában hallgatóztam. Illetve egyszer talán, de nem vtam biztos, hogy Ti vagytok.
Megkaptam a leveled (csak most láttam, nem volt net). Nagggyon szépek vtok!
Biztos hamarosan a tejcsid is beindul!Drukkolok nagyon Nektek! Ha lesz egy kis időd vmikor, csörizz meg, kíváncsi vok, hogy mi van Veletek! Sok puszi!
Mogyo! A múltkori kérdésedre visszatérve, Golden Retrievereket tenyésztettem 12 évig, illetve Havanese-ünk is van 4éve. Kiállítani inkább a goldikkal vtunk.