Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jolka
Akkor most mégsem??? :shock: Ez vicces...nekem azt mondta a szülésznő, hogy tudni fogom, hogy mikor szülök, de ha még azok se tudják, akik már szültek, akkor mi arra a garancia, hogy én nem késem le a saját szülésem? :?

marek

Sziasztok!

Andi, elhiszem, hogy leszívnak az ikrek, 2 gyereket szoptatni!!! Na majd ha itthon leszel és te csinálsz mindent körülöttük... Rólad minden plusz kiló úgy fog lepottyanni... :lol:

Marek én is ki lennék akadva a helyedben!! Most komolyan!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(már bocs, de amikor elvesztetted a babát akkor se látogatott meg??? :cry: :cry: :cry: )
Nekem az egyik nagyanyám ilyen... le se... de már nem idegesítem magam rajat (csak néha) gyerekkoromban konkrétan nagyon szarul esett...
Gondolom neked is örök tüskéid vannak!! És akkor majd az unokáját persze úgy add a kezébe hogy ne ez legyen benned... :shock: :shock:

Móni, ez a programozott császár tényleg furi lehet... mondod, hogy mikor és akkor jön a gyerek... bár mintha Nikinél is ez lett volna a terv, csak a babának nem szóltak, aki hamarabb gondolta, hogy itt az idő... :lol:

Jolka, hogy vagy? És te Hajni? Azóta nyugi van, vagy görcsölgetsz?

Ciripke, milyen telek? Pihizzél csak neked abból nem jutott sok... meló - gyerekek stb...

Jutta

KépKép
jutta

Jolka, már válaszoltál is a kérdésemre... betéttel jársz?? :shock: :shock:
Erre nem is gondoltam!

Marek, Te tuti nem késed le a szülésed! Bárki más kimaradhat belőle, de te ott leszel!! :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Sziaszok
éjjeli baglyom még alszik

Móni
a fantáziám nekem is élénk :-) sőt néha a lottó nyereménybe is látok fantáziát,csak kéne venni lottót.Fulll igazad van ezerszer nyugodtabb lennék külön.Most is mást se hallgatok napok óta csak hogy kevés a húsunk (3 hűtő láda tele) és ő nem fog venni,na mondom aztán akkor mi van,eszünk ami van aztán ha megkapom az első tgyást veszünk egy pár kilót.Erre ma,tele a hűtő:tojásleves,káposztástészta,túrógombóc,egy csomó kókuszgolyó erre ázik KÉT csomag disznóhús a vízbe előkészítésre várva.Pedig nálunk vasárnap mindig van extra mennyiségű kaja,szóval nem értem :shock: Lehet megakarnak kímélni ,hogy holnap ne kelljen főznöm?Nem tom,de nem ez shokkk.

Borzasztóra utállak a programozás miatt!!!!!!!!!!!!Buta!irigyellek mint az állat.Bárcsak én is megmondhatnám előre ,olyan jó lenne 8) de tényleg,hm,gr minden,nagyon jó lene.De nekem esélytelen.Bár azon agyaltam,hogy itt eza gomba,bár mindenki szerint banális és már eltelt a 3 nap a kúppal,de most akkor ennyi volt?3 kúp azt szevasz?eddig se volt semmi tünetem,most se jobb,nem értem.Meg ilyenkor a páromat nem kell kezeltetni?Meg most akkor ott fog Bibi feje kijönni a gombás részemen,vagy az már nem gombás?Meg egyáltalán még mindig nem értem ezt a gomba dolgot,hogy honnan jött és hogy lehet hogy nem okozott panaszt :roll: túl sokat jár az agyam.

És én is a pénteket választanám,ha lehetne ,szülni :-)

Jolka
azt tudod te is hogy a betét sovány vigasz ha elfolyik a víz :wink:
de persze valamilyen felkészültségi fokozatnak jó :-)

nekem Majával egyszem görcsöm nem volt csak szüléskor,most meg állandóan beindul,görcsök,derékfájás van hogy órákig aztán elmúlik :roll:

Andi
le a kalappal hogy ilyen ügyik a babaák :-)remélem hamar hazajöhettek :-)

és egyél nyugodtan,szopi alatt tényleg muszály,jobban mint terhesség alatt.Én is amikor éjjel is két óránként szopiztattam,hajnali 6kor már majd éhen akartam halni,és még is fogytam.

Marek
sajnálom,hogy nem úgy sikerült a nap

férfiak :? erre csak enyit mondanák

anyósnak meg mond meg,hogy ne fáradjon,mert ismerkedni szeretnél a babával,pihenni,utána úgyis több napra jönnek nem???

Ciripke
megjött :-)
köszi szépen,nagyon klasszul néz ki,még a lábára nem próbáltam fel,de bizti jó.
Így utólag van miért izgulni,mert simán adta fel a kollléganőd,de szerencsére nem nyúlták le :wink: Kép
Vendég

Csak szép napot jöttem kívánni, mert sajna megint sok a dolgom!
Andi! Szupi, h jól alakulnak a dolgaitok! Ha van valami praktikus tanácsod a Szabolcshoz, vagy óva intessz valamitől ne habozz! És köszi!
Jolka! Ez a betét-dolog jó ötlet! Figyusz, hozzám küldhetsz a legyártott édességből, én szívesen falok belőle! :wink: :lol: Tudod, a diétám! :roll:
Jutta! Látom ez a nagyi dolog nagyon mély sebet hagyott Neked! Bizti sz*r, de próbáld elfelejteni, meg sztem Dorkának sem kellene utólag emiatt (majd) sebet kapnia!
Marek! Öccsém, csak h tudd...én tavaly Karácsonyra 4 új téli gumit kaptam a kocsira... :evil: Sejtheted a pofám... :lol: Azért kaptam mást is, szerencsére! :lol: De Bálintnak kapni, meg magadnak az azért nem ugyanaz! Anyós-téma, hát nekem is volt sok bajom, amíg élt! De úgy 10 év után beláttam, h akármit csinálok, mondok, akkor is a férjem anyja! De légy határozott! Sztem ez a lényeg!
Timi! Vegyél már egy lottót! Hát nálatok nagyüzemben mehet a konyha... Bár most én is elhatároztam, h szülésig egy fakkot a fagyasztóban megtöltök hússal, h anyáméknak erre ne legyen gondja, amikor jönnek nekünk főzni!
Hát azért gondolhatjátok, h nekem is fura ez a programozás... én nem így képzeltem... :? De most mi a fenét csináljak? Kockáztatni nem akarok... (pl: elkezd megfordulni és valami baja esik közben stb.), azért csak megértitek, nem?
Bár be kell valljam még én is barátkozom a gondolattal! :roll:
Na irány a dolgomra!
Jók legyetek és vigyázzatok magatokra!

Kép
ermoni

Timi
Több napra jönnek???? :? :shock: :shock: :shock: Ide???? Na neeeem! Még több órára se, nemhogy több napra. Most vicceltél ugye???
Egyébként most borult ki a bili anyósügyileg...végre kimondtam, bőgtem, megmondtam, hogy nem kell engem látogatni, elég nekem egy telefon, ha már eddig az is nagy fáradtság volt. Én meg megkaptam, hogy velem mi a gond, úgyhogy szép nap ez a mai, legalább van miért bőgni... :cry:
Ja, és én se hívom fel őket, akkor ők mér hívnának... :shock: Lehet, hogy holnap poénból felhívom őket és elmesélem nekik, hogy mi van velem, hogy vagyok, hol tartunk. Szerintetek? :wink: Még azon is agyalok, hogy holnap el is vitetem magam hozzájuk, hogy meg tudjanak nézni, ha már ennyire érdeklem őket...csak nehogy megszüljek azokon a sz*r utakon. De ugye én úgyse számítok, kit izgat, ha Makó mellett szülök az árokparton.
Na megyek főzni...

marek

Sziasztok!

Andi:
nagyon ügyesek vagytok. :)

Marek:
én megértelek. Ha rajtammúlna hozzám se jönne be senki, csak apa és Marci. De sajna nekem nincs merszem ezt így megmondani. :oops:

Jolka:
izgi. :))
Sztem Te leszel a következő. :wink:

Móni:
tök jó, h kiválaszthatod az időpontot. :wink:

Timi:
nekem is van gombám. :( Én gyógyszert kaptam rá, 1-t bevettem hétfőn, a másikat meg most hétfőn kell.
Remélem szüléskor már nem lesz ott. Bár igazából a gomba nem okoz bajt, dokim szerint örüljünk neki, mert ahol gomba van, ott baci nincs. A kettő nem szereti egymást, és a baci a ciki szülés alatt.
Persze próbáljuk ezt is kiírtani, mert a legjobb ha semmi nincs. :wink:
Tőled akartam kérdezni, h most 39+2 vagy de a szüléshez meg okt 3-van. Melyik a hivatalos?? Szval pénteken elvileg betöltöd a 40. hetet, akkor már Neked is kell menned amniora meg napi nst meg ilyenek vagy csak okt. 3 után?

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Megvagyunk. :) Nem tüntem el. Csak kevés az időm. Próbálom magam utólérni. Na meg a lakást is, de még mindíg szalad. Lassanként összeszokunk. Vivi sem olyan féltékeny már ( kopp-kopp-kopp ). Lala meg.. :lol: Dagi. Holnap lesz egy hónapos és majdnem 5 kiló. Dagi. Ja és tegnap sikerült akkorát trottyantania, hogy nem csak ruhacsere volt, hanem még az ágyneműt is moshattam... :lol: :lol: :lol: Vivcsike meg nézte és rosszul volt. :lol: :lol: Szóval telnek napjaink.

Látom lassan itt is beindul a babaeső. :D

Na megyek összekaparom magam és elmászok vásárolni. Most keltek föl a szerelmeim. :lol:

Puszi mindenkinek! ♥ :)

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jajj, de jó! Örülök, ha tetszik. Simán adta fel? Pedíg ő a precizitás mintaképe (szegény néha az agyamra is megy ezzel, akkor nagyon szét lehetett esve!)
Szabi ma elvitte innen a kiságyat, dálután felvisszük, pelenkázót kell még rászerelni a komódra. Visszakaptam a télizsákomat meg kaok kölcsön kókuszbetétes pólyát ami nagyon tetszik, de én már nem költöttem volna ilyenre. Aztán megágyazok neki, kipróbálom a fejvédőt amit anyukám varrt.
Szabi ma utasokat reptet a gödöllői reptéren keresztapával, kivitték a gyerekeket is, én meg itt pihizek a boltban. Tegnap tök uncsi volt otthon egyedül semmit tenni!

Marek, tudom én is beszélek hülyeségeket, de letisztult aggyal (nem 2 jóslófájás között) én is csak bíztatni tudlak, hogy tuti észre fogod venni, ha eljön az idő!!!!

Jövő héten már csak félnapozni fogok, már mindenki izgul miattam (kolléganők is), hogy túlpörgetem magam

Telek: nyáron kitaláltuk, hogy veszünk egy nyaralót a balcsin, de nem közvetlenül a parton hanem a környéken. Találtunk egyet a neten, Enyingen, elhanyagolt szőlő, borospine (persze nálunk ez nem szempont), aztán lementünk megnézni. 5 millió Ft, de még 1-et min. rá kell költeni, szóval ha 4-ért adják ok. Majd meglátjuk, nekünk nem sürgős.
Na megyek egy kicsit melózni

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Marek,drága szívem :-)
pak,pask,ez ment a válladra :-)

Kép
nem te mondtad,hogy vidékről jönnek messziről és akkor nem két órára?
szerintem nyugodtan mond meg nekik,hogy babázni akarsz :-)
én most abba reménykedem,hogy lesz hely a roomingba ,igen ám de akkor ha jön látogató akkor ababát lekell adni a csecsemősöknek és azt annyira nem szeretném, Majáék jöjjenek meg anyámék a többiek ráérnek utána,hetekkel :-) jönni,de a múltkor is már amikor a szülőszobáról kijöttem ott volt a fél pereputtyom :-) csak néztem,hogy a francba szedtek össze mindenkit :-) apám,anyám,két nagy néni és egy unnokatesó

Ciripke
nem baj a lényeg,hogy ideért nagyon örültünk neki :wink:

Rita
meséljél még :-) Vivi megszokta a hugit?

Maja állandóan mondja: baba gyeje ki,játszunk :-)

Hajni
hát az úgy an,hogy ügye a mensi szerint van a vonalzóm,az első uh mutatott okt. 3at akkor töltötték ki a könyvemet és kértem a védőnőt hogy azt írja be hivatalos dátumnak,monduk meglepett,mert Majánál azt mondták nem lehet.Így hivatalosan okt. 3,de akkor az elméletileg már több mint egy hét túlhordás.Végülis asszem jó ez így,mert így van egy hetem pluszba és nem kell napi két nst,meg amnio meg besefektetnek.Okt. 3ig meg csak megszületik,addig kapott határidőt :-)
bár az összes többi uh inkább a mennsit igazolja,dehát mindegy ,van egy hét előnyöm :-)
úgy érzem ki is húzza még egy hétig minimum vagy kettő,pedig már szívesen ringatnám,jó lenne túl lenni rajta

bár az se lenne rossz ha megvárná a fizetést ,mert totál levagyok égve :?

Móni
rántott hús lesz,érdekes tegnap még nem volt karaj,ma meg van,mik vannak :shock:
lottóval aza a helyzet ,hogy világéletembe kis szerencsétlen voltam,a suliba is amit nyertem tombolán max egy 100 ftos ceruza készlet volt,úgy irigyeltem a szép tortákat. :?

ne agyalj ezen ,én úgy vagyok a császárral ha kell,kell,jobb a természetes szülés,de szerintem örüljünk neki,hogy van erre lehetőség,hogy kikapják a babát ha szükséges.Én sosem értettem az ilyen agyalásokat,hogy jajj nem vagyok jó anya,mert császár volt :roll: mama-baba a lényeg.Én se vállalnák be elsőre egy faros babát,lehet másodszorra se.Szóval ne aggódj,tök jó,hogy tudod mikor születik :-)
Vendég

Timi:
mázlista. :)
Bezzeg én már látom előre, h szombattól mi van rám. :? :? :?

Kép
Kép
h@jni

Hajni
hát ennyiből jó :-)
bár mondom érdekes,mert Majával nem engedték,azt mondták felesleges variálni,kicsit úgy érzem most levagyok tojva,a védőnőmmel kb. 2szer ha találkoztam a gondozóba,a tgyás papíromat is ellehetett volna könyebben intézni :? ,meg agondozóba is nekem egyetlenegyszer nem hallgattak pl. szívhangot.Na mindegy már itt a vége :-) vaalhol
Vendég

SZIASZTOK!!!! :D :D

Tegnap hazajöttünk...minden rendben van,csak semmire nincs időm!!! :)

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és jókivánságokat!!! :D
A szülésem sokkal könnyebb volt mint Melivel...de majd leirom!!

Gyorsan rakok pár képet,mert utánna nem tudom mikor lesz időm ideülni!!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi,kicsit sok,de tényleg nem tudom mikor tudok jönni!! :?

Puszi!

ancsi26

Ancsi
nagyon édes a kis husigolyó Molli baba :-)
mégegyszer gratula,majd mesélj :-)

hát lányok ez a kókuszgolyó több mint jó,isteni :-) már alig van belőle,na nem miattam,de 1 kiló kekszből csináltam és harmada ha eg van,tegnap 8 óta.
Vendég

Sziasztok!

Móni, nagyanyám tényleg tüske nálam és mindenféle rossz családi kapcsolatról róla asszociálok, pedig elég régi ügy, és tök hüje vagyok... jófej anyós / após, aggódós, de lelkes anyukám, anyu szülei, tesómék sógorostul, ill. párom tesójáék meg a barátok is mind jófej, mindenki aranyos és mindenki várja a picit, meg amikor kellett úgy pattogtak körülöttem, hogy aranyéletem volt / van.
Erre én gyerekkori sérelmeken tudok pörögni...
No akkor befejzem és keményen szóljatok rám ha ilyenekkel jövök!!!

Ma voltunk sógoréknál (párom tesója) az épülő házukat nézni Maglódon! Tök jó lesz és Karácsonyra bent laknak már!!

Ancsi, nagyon kis husi a lánykád és jó a családi fotó!!
Kistesó - nagytesó viszony milyen?

Na akkor Hajni, Timi és Jolka a nagyon finishelők? Hajrá!!
Én már kezdem azt gondolni, hogy annyit hülyítettek a korábban jön a kicsi dumával, hogy majd jól túlhordom a gyereket... na azon röhögni fogok!! (de csak addig amíg be nem fektetnek)

Móni, persze hogy furi a programozott szülés, de van sok előnye is, te már tudsz honnan visszaszámolni és beosztani az időd, nomeg a hétvégi időzítés is jó ötlet! Tehát nézd a jó oldalát!!
Vajúdni fogsz? Mert most azt hallottam, hogy azért nem csak úgy kikapják, hanem a kitolási szakaszig végijátszák a szülést, mert a gyerek is felkészültebb és a te hormonjaid is beindulnak vagy mi... erről mit mond az orvosod? (gondolom ez is olyan mint minden más... orvosa/kórháza válogatja)

Hajni, Timi tőlem NEM vettek kenetet, mert az orvos szerint felesleges és nem szokott :shock: :shock: :shock:
De már egyszer felírt vmi kúpot mert volt egy kis folyásom (bár mondtam, hogy lehet, hogy semmiség - mert ilyen máskor is volt és színtelen) és még most is fel akar írni, hogy az nem árthat...
Többiek, mindenkitől vettek kenetet csak tőlem nem??

Ciripke, nem vagy semmi? Még Balatonig autókáztál??? ÉS legalább TE vezettél??? Na nehogy unatkozz fél napi meló és 2, 5 gyerek mellett... :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Szia Ancsi!

Üdv. újra itthon.

Irígy vagyok, hogy nálatok mindenki szőke és kék szemű...:)
Szépek vagytok együtt!!!
Várunk vissza.

Hajni!
Ááá.... nem leszek én a következő. Ugyan a hétvégén akartunk szülni, elvileg még nem késtünk le róla. :)

Betét!
Kell, nem akarok úgy járni mint Manónál. Valamennyit csak visszatart, remélem.

További szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutta!
Nem hogy kenetet nem vettt, de már 11 hetes korunk óta nem is nézett arra. Ugyan nem is baj, hogy nem háborgat minket. De hétfőn, csak szólok, hogy van egy kicsi nekem is. Na meg aranyerem van...:( :cry: :cry: :cry: Sosem volt még. Nem is fáj, de érzem...Biztos az éjszaka wc járat eredménye...na meg az állandó ücsörgés a gép előtt. :? Nem akarom, délután szaladok is a gyógyszertárba. :cry:

Móni!
Szerintem sem gond a programozott császi. Lényeg, hogy minden ok legyen. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, ezen a hétvégén? :lol:
Ja és aranyérre intimtorna a megoldás, tuti van Nyíregyházán is!! És szülés után amúgy is jó! (tudom már az intimtorna mániámra is ráuntatok)

Jutta

KépKép
jutta

Jolka
én jövő hétvégén szeretnék szülni,mondjuk pénteken 4körül kezdődjön :-)

Jutta
elvileg kötelező a 36 ik hét körül kenetet venni,streptokókusz és társai elkerülése végett,annál páldául ha jelen van akkor antibiot kap anya-baba egyaránt.csak sima folyásra szerintem hülyeség kúpot adni.A én candidámra azt írja a szakirodalom,hogy túrós,bő ,bűzös folyás,fájó,égő érzés,hát nekem ez egyik se volt és mégis volt ilyenem. :roll:
Vendég

nagyszerűűű, mármint hogy elvileg kötelező engem meg marhára nem néztek meg, ha hétfőn meg kenetet vesz ki tudja, hogy mire meg van az eredménye nem szülök -e meg???
Meg már most hétfőn is mondtam neki, hogy nem kellene - e és lazán azt mondta nem, no ha most is, akkor kezdjek el az orvossal vitatkozni, hogy de szerintem kellene?? :shock: :shock:

Jutta

KépKép
jutta

minden doki,kórház más,nálunk nézik mindenkinek.
Az eredmény 1-2 na,de ha ő nem tartja fontosnak szerintem hiába mondod neki
Vendég

Halihó

Ancsi
Gratulálok!!! Nagyon szépek vagytok így együtt!! Azért néha próbálj meg bejelentkezni, várjuk a beszámolókat!

Nekem már vettek kenetet, valami izéből már ki is gyógyítottak, azóta vettek újra, most már jó volt. Viszont szerintem gombám nekem is van, a kórházban szereztem, szerintem lassan elkezdem használni a canestent, nehogy gond legyen. Mert így, hogy nincs dokim, nem hiszem, hogy szülésig bárki mégegyszer megvizsgál, kenetet meg már tuti nem vesznek. Egyébként én úgy tudom, hogy nem kötelező, van ahol nagyon szigorúan veszik, de van olyan is, ahol lesz*rják....

Na megyek, mert megyünk fondüzni barátokhoz, csak hogy még a kölcsön farmereket is kihízzam így a végére. :cry:

marek

Ancsi:
nagyon szépek vagytok. :)

Jutta:
a kenetvétel nem protokoll. Pesten szinte mindenhol kötelező, nálunk sem vesznek. Én szóltam a dokimnak, h szeretném és kifizetem, de nem vette le, mondván baromság, felesleges stb...
A gombm meg sajna látszott. :roll: :oops: Meg éreztem is, h valami nem ok. Szóltam neki, h nézze máá meg. :?

Én nem is tom mikor szeretnék szülni,azt tudom, h mikor nem. :oops: Csütörtökön apuka elutazik Nmetországba "csak " 450 km-re. :evil: :evil: szte simán hazaér ha van valami. Hát banyek én nem szeretném, h hazaérjen, ha van valami. :roll:
Szval vagy szüljek előtte vagy utána.
Amugy a holnap, a kedd ( házassági évf. ) és a péntek a szimpatikus. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Nálunk Apuka már nem mehet sehova, max Pest megyén belül...
De kedden és csütörtökön vmi egésznapos dolga van és mondta, hogy ne akkor szüljünk már... mondtam neki, hogy Dorkával dumálja meg! :lol: :lol:
De ha mégis jön az ihlet, akkor apuka is jön!!
Na iszok egy málnaelvél teát ez lesz az első!

Jutta

KépKép
jutta

Nekem a jövő hétvége megfelelne... vagy bármelyik éjszaka, ahogy már mondtam. De tulajdonképpen én még rá is érek egy darabig, úgyhogy szüljetek meg előbb ti, én úgyis a végén kullogok.

marek

Ja, és szeretném, ha akkor épp más nem szülne, de legalábbis öt perccel később érne be, mert szeretném megkaparintani az alternatív szülőszobát. :lol: Vagy ez már túlságosan sok kérés egyszerre? :?

marek

Szevasztok!
Csajok, majdnem felgyújtottam a lakást... Hát ez hihetetlen...Most olyan bűz van, h besz*rás!
Jutta! Nekem vettek kenetet és vinnem kell a kórházba is a leletet, mert különben se szó se beszéd elkezdik kezelni Jankát! Amúgy majd' minden alkalommal vettek kenetet! Én nem bánom, legalább, ha van valami tudok róla!
Timi! Melyik kókuszgolyót csináltad meg?
Na, szerintem lassan osszuk be, h ki mikor szül, h ne egyszerre ürüljön ki a topik! :wink: :lol:
Ja, Hajni ma eszembe jutottál! Ma mentek a szüleim megyei vadásznapra! Apám valami kitűntetést is kapott!
Jolka! Nem néztek meg olyan régóta? Az hogy lehet? Csak a pesti dokik ilyen kíváncsiak? :lol:
Rita! Majd dobjál képet a kisdagiról! Kíváncsi vagyok rá nagyon!
Ancsi! NAgyon helyesek vagytok mind! Molli pedig nagyon cuki!
Ciripke! Jó tervnek tűnik az a Balaton környéki telek! Nem fáradtál ki nagyon az úton?

Kép
ermoni

Móni!

Kolleganőm (aki tegnap szült meg) mondta, hogy neki sose nyulkáltak alul, csakegyszer és akkor is csak kenetet vettek... a méhszája senkit nem érdekelt.... vagy lehet azt máshogy is nézni? Mondjuk UH-gal???
De ezt már kibeszéltük, minden doki máshogy csinálja!
Mondjuk ezt én marhára nem is értem így, mert az ember azt gondolná, hogy van vmi szakmai protokoll... de az igen laza lehet...

Ja és nagy gratula a lakásfelújítás / átrendezés őrület menedzseléséhez! Most akkor nagyjából vége?

Tegnap kaptam levelet, amit most bontottam csak ki, mert kint maradt a posta....
Július eleje óta vagyok táppénzen, eddig a cég által finanszírozott 2 v. 3 hétre kaptam meg a lóvét, és MOST jött egy cucc az OEP-től, hogy hiánypótlás miatt nem fizettek még nekem lóvét!!
Anyukájukat!! Már minimum egy hónapja náluk vannak az első körös papírok!!! Ja nem tuti PONT egy hónapja mert törvénileg addig kell döntést hozniuk!! Hétfőn hívom őket, hogy most befáradjak vagy elintézhetjük faxon, vagy mi van....
:twisted: :twisted: :twisted:

Jutta

KépKép
jutta

Móni
na tessék a másik véglet ,dehát téged túlellenőriznek :-)
Utánaolvastam ha nincs panasz is ajánlott két kenetvétel,nálunk az a szokás,hogy a 36 hetes vizittel veszik le a kenetet,mert akadhat olyan baci ami kezelést igényel.

hogy melyik golyót?hát izé ez is minden Timigolyó lett,értsd ahogy gondoltam,szóval került bele keksz, porcukor,rum aroma,egy kis vaj,egy kis lekvár a meggylé leve,kis tej.Kicsit ezért savanykás lett,nem olyan jaj de édes,kókusz és a tetejére meggy és elfogyott :-) nem gyenge

kérnék vudut,hogy mire is?mai program reggel óta ,hogy hátravezetik a vizet,végig kiásták géppel a csőnek a helyét,betont törtek ,de valami nem stimmel,mert most már a kinti csapokon van víz,bent pedig nincs,az udvar végig feltúrva és már sötétedik :shock: és különben is kivan a tököm már meg a kölkekkel,mint akinek se anyja se apja kint a méteres gödör mellett meg a tetején játszanak,fekszenek a földön,kerülgeti őket mindenki,persze Maja is kiakar menni,én meg nem engedem ezért pofozkodunk,veszekszünk fél óránként :? mert hallja hogy kint vannak.Legszívesebben kimennék és leordítanám a hajukat hogy pucoljanak föl.A másik hogy asszem lehúztam egy betétet a klotyón,szerintetek feloszlik?raktam bele duguláselleni löttyöt,remélem nem akad el

úgy nézem a jövő hét péntek vezet,hát kíváncsi leszek rá

Zsunak mikor lesz gépe?
Vendég

a pénteket a szülésre értettem :-)
Vendég

ja a szép az egészben, hogy a levél kelte szept 7.(gondolom ekkor telhetet le a 30 nap) de vmi csoda folytán szept. 11 a postabélyegző...

Jó nem éppen éhenhalni készültünk, de akkor is, ez pofátlanság! És igenis vannak olyan családok, akiknél egy laza 1-1,5 hónapos csúszás akár súlyos gond is lehet!!! És most én mehetek be ügyintézni, mert a drága OEP nem találja a saját rendserében az előző munkáltatóm adatait, csak a mostanit.... mondjuk ha a TAJ szám alapján keresnék lehet meglenne..
(lévén KH Bank a volt munkáltatóm tuti nem lehet olyan hogy nem fizették meg stb...)

Jutta

KépKép
jutta

én 24. hétfőt szeretnék... mert azt álmodtam a terhesség elején... ja nem is 24-25... gondolom éjszaka kezdődik eszeront, és remélem nem azért 2 dátumot álmodtam meg, mert másfél napig tart...

Jutta

KépKép
jutta

hát Jutta így megy ez sajnos :-( én is bevagyok tojva ,hogy pont amikor szülök még nem fogom kapni a tgyást csak a párom kemény 76ezre meg a családi lesz,jól ki van találva :evil:
remélem nem kevernek el semmit ,de így is egy hónap biztos lesz mire lovét látok majd belőle
Vendég

Timi!
Mi a helyzet a gödörrel? Lövészárokkal?
Hát Jutta, még marhára nem vagyunk kész, igazából most csak annyi van, h helyiségek más funkciókat kapnak, ezért átrendezés... függöny, karnis, szőnyegcsere...
A gyerekszobában fenn van a karnis, a függöny, de még a sötétítő sehol... Az irodába viszont leszakadt a karnis (frissen festett falból egyszerűen kiszakadt az új karnis), pedig oda kész van minden! Függöny, sötétítő stb. (Az van, h én/mi nem nagyon szeretjük a redőnyt, spaletták voltak, de már atoktól is megszabadultunk, az irodában meg fémreluxa. Na azt utáltam a legjobban!)
Holnap sztem kész lesz a gyerekszoba (majd meglesz a sötétítő később!), végre bekerül a bölcső, és a fürdető cucc is! Ja meg az új szőnyeg! :lol: Ma vettük!
És közben ugye az irodának meg üzemképesnek kell lenni!
Hát ez az OEP elég gáz! Én még nem vagyok táppénzen sem! :? Én kb. Karácsonyra számítok az első lóvéra! :evil:
Hát igen, képzeljétek összeszámoltam, h amióta terhes vagyok 16-17x voltam dokinál! Biztos, h ez normális?! (Cukros doki, magzatvízvétel is benne van!) Ez sztem marha sok!
Ja, Jutta- nem tudom, h meddig jutok el a vajúdásban... A dokim sztem nem akarja, h vajúdjak! Úgy vettem észre...Valamiért feleslegesnek tartja, vagy egyszerűen csak meg akar kímélni... Passz! :roll: :shock:

Kép
ermoni

Úgy látszik 10 körül senki nincs gép mellett/előtt! Hát akkor megyek aludni! Holnap!
(Jolka, aranyér? Eddig is volt? Vagy csak terhesség alatt jött ki? Dokid helyre rakja majd szüléskor?)

Kép
ermoni

én itt vagyok!!!!!
na jó, nem sokáig, mert lefárasztott a simpson család :lol: asszem, elmegyünk még egyszer moziba szerda előtt. önző dög vagyok! :?

Csajok, nem raktok fel egy-egy pocakos képet, h meddig jutottatok? annyiszor olvasható ez az anyának már nagy pocakja van, h kíváncsi lettem (bár Móniét pont láttam múlt héten, és nem is olyan vészes sztem)...

szerintetek alkoholmentes sörtől hogyan lehetek kótyagos?

Móni, hogy gyújtottad fel és mit???? :shock: :shock: vigyázz kicsit jobban magadra! Szabolcsról sok hírem nincs, hacsak nem az, h iszonyatosan klassz a mini abc-je :wink: viccen kívül: van rozsos szendvics, diabetikus cuccok, újságok, zokni, ami csak kellhet... tutiklassz!

Marek, hát azt hittem, ennél jobb névnapi ajándékokat találsz ki magadnak... :? :lol: én kis plédeket vettem szülinapomra "magamnak"...

ja, Jolka, javítást kérek, mert elmúltam 30 Marek szülinapján. köszi!
aranyér? neked is? jaj....az enyém remélem, visszahúzódik...

Timi, miért a vécébe dobod a betétet? ez már a szülést közvetlenül megelőző szétszórtság jele? :wink: :D

Jutta, h neked mennyi időd van szülést és vajúdást tervezni!!! 8) :lol: :wink: az OÉPről csak annyit, h a barátnőm egyben kapta meg a GYESét. 300ezer forintot. oké, h jól jött, de havonta is jól jött volna nekik... még jó, h más dolga sincs az embernek, mint hüje hivatalokkal szórakozni...

Ancsi, mekkora baba :shock: :shock: :shock: bocs, de a picikhez vagyok szokva. nagyon cuki pufifejűűűűűűűűű!!!!!! 8) :D

Timi, a próféta szóljon belőled!!! kókuszgolyóóóóóóóóóóóóót akarooooooooooooooook. mondjuk nem most, a sörre, de holnap beszerzek egyet reggelire.... nyamiiii. biztos fogyaszt, mi? :wink:

Kép
an°°di

na, lépek...
lehet, h reggel benézek indulás előtt.
jóccakát!
:arrow:

Kép
an°°di

Jó reggelt

Móni
köszi,kész lett a víz csak a fél udvar van még feltúrva.Betét meg úggy néz ki eltűnt ,mert lefolyik a víz.Jah és tegnap azért kellett a rántott hús ,hogy legyen kalória a férfiaknak,mert a káposztástészta roppant kalória szegény.Ennek örömére ma húsleves,csirkepörkölt,tészta és rétes lesz, és akkor vajon miért kövér mindenki a családba?na jó a férfiak nem,Maja meg szupermodell alkat.

kérek szépen képet a szobáról,meg hogy mibe jön haza Janka

igazából mindenkitől kérek,de úgy se raktok :?

Andi
hajrá golyó,edd amit kívvánsz,sok és prémium minőségi tej kell :wink:

hát az úgy volt,hogy pisiltem és lehúztam a wcét és akkor láttam,hogy kiesett a betét,mivel nem láttam sehol kizárásos alapon a wcbe eshetett,de nem én vagyok a hibás,a fránya ragasztócsík 8)
Vendég

Sziasztok!

Móni:
mit csináltál???

Timi:
én már raktam szoba képet. :wink:

Jutta:
OEP nálunk is kevert, írtam is. Még aza apeh is ránkszállt az ökörségük miatt. :evil: :evil:

Andi:
boldog szülinapot, a 8 napba beleférek, ugye?? :oops: :lol: :lol:

Na, én asszem ma se szülök. :roll:
Akkor marad a kedd vagy a péntek. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok Csajok!

Ancsi, gratulálok a gyönyörű babához!

Móni, nem volt annyira fárasztó, mert annak ellenére, hogy nem voltam oda, hogy anyós is jön legaláb lekötötte a gyerekek figyelmét az úton. Csak a sok üléstől a gyomrom estére nyomi volt. Aztán vacsira csúnyákat ettem, sós magokat (kesudió meg ilyenek, de nem lett jobb sőt). Egyébként benneteket nem kinoz az esti gyomorégés? Persze este jön rám a kajálhatnék, de próbálom visszafogni magam, mert utána én szenvedek. Tegnap emiatt korgó hassal feküdtem le és tv paprikát néztem.

Tegnap meló után kimentünk a reptérre (család már kinn volt keresztapáékkal) utána hazajöttünk kajálni, alvás. Este 7kor bementünk a corába, kicsit feltöltöttem a készleteket, mert már nem volt vésztartalék se.
Szabi meg Barnu már kimentek a reptérre ma is, hozzák át a repcsit tökölről, aztán mi is megyünk ki, egész délelött csak kinn leszünk a friss levegőn, tök jó lesz. Persze én már nem fogok repülni! ebéd is kész, délután alvás. Tényleg csak pihi!
holnap megyek védőnőhöz, kiváncsi leszek a mázsálásra!!!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jó reggelit!
Hát úgy sikerült majdnem felgyújtanom a házat, h kiszaladtam egy adag függönnyel az irodába, de közben a varrógépen hagytam a sötétítőt és hozzáért a lámpához! Szal a közepén :twisted: lett egy nagy luk, füstölgött, bűzölgött, és izzott :twisted: ! Még szerencse, h vettem elég anyagot, de akkor is mérges voltam... Ha egy kicsit később jövök, akkor már nem izzik, hanem lángol a varrógépen az anyag, olvad a gép, amiben elektromosság van...jaj, inkább bele sem gondolok!
Önző Andi! Menj moziba, utána úgysem fogsz menni egy darabig! Ja, üdv a 30-as klubban! :lol: Én nagyon szeretek 30-as lenni!
Ja és én még önző módon pl. fonalat akarok venni egy stólához meg egy bolondos újabb poncsóhoz...De hogy mikor fogom megcsinálni? :roll:
Janka horgolt ágytakarója is kész, csak össze kéne varrni (na az is egy jó kis meló!). Mindennel úszok, ez borzalmas!
Timi! Ez a kaja téma valahogy egy humorfesztiválos srác mondását juttatja eszembe: vidéki rokonok welcome rántotthússal fogadták! (Bocs!) Mondjuk én a rántott csirke nagy barátja vagyok!
Tényleg, írjátok már le, h Ti milyen kajákat fogtok enni szülés után, szoptatás alatt! És hogy mi tilos!
Na most Mareknak névnapja volt (több is) vagy szülinapja? :roll:
És annyit írtok az édességről, h sütök egy rizsfelfújtat!
Megyek is!
Majd benézek!
(Timi, ha már lesz mivel dicsekednem megmutatom Janka birodalmát, ne félj! Én dicsekvő vagyok! :lol: )
Ja egy last pocakfotót mindenkitől! Jó ötlet! Én még Z-vel is akarok egyet kettesben! Utána úgyis Janka lesz a sztár, nem mi!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Andi! Boldog szülinapot így utólag! És ragdj meg minden lehetőséget szerdáig, pihi - alvás - mozi - vacsi és tsai! Utána dupla 24 órás műszakod lesz úgy is! :lol:

Móni, jajajajaja! No ennyire ne tessék ijesztgetni a kismamákat, mert még lebabázunk!! :lol: :lol:
Hogy is van ez, veled kell telózni, ha másnapra gyereket akarunk, akkor lassan hívhatnál... (de ahogy nézem Timit és Hajnit is, nomeg Zsu is babázni akar, ha jól emlékszem)...
vagy úgy is működik, ha mi hívunk? :wink:
Amit a múltkor kérdezni akartam: azt tudom, hogy a nagyfelújítás nem most lesz nálatok, de az ideiglenes (no ez sem volt semmi, ahogy leírtad) az már kész van nagyjából?

Tegnap óta rámtört a "legyünk rajta túl és babázni akarok" életérzés... :lol:
Mondtam is Apának, hogy mostmár szóljon a kiscsajnak, hátha rá hallgat!
Persze azóta elmúltak a keményedéseim, amik előtte rendszeresek voltak! Na majd amikor indítják a szülésem a túlhordás miatt, akkor megkérdezem a dokit, hogy mi is volt ezzel a fenyegető koraszüléssel? :shock:

Ja emlékszem én, hogy Ti is írtátok ez a táppénz és tsai mizériát...
és tényleg ne szóljak semmit, mert megoldjuk...
De az dühítő, hogy persze, ha én fizetek vmit 1 nappal később, akkor bünti kamat meg bírság, de ha a kedves hatóság, na az más... Tényleg nem kértetek még késedelmi kamatot az OEP-től? Szerintem hátast dobnának az ötlettől! :lol: :wink:
Persze tuti úgy van szabályozva, hogy ne lehessen jogilag kikövetelni, de ha igen - párommal utánanézetek - szólok! Ne csak nekem állampolgárnak kelljen már jogkövetőnek lennem...

Pocak fotó... hááát, szerintem lassan más se férne a képre... majd felteszek 3-at:
- a pocak (ez szerintem egy teljes fotót kitölt jelenleg)
- a seggem (ez is) :twisted: :twisted:
- és valahol a háttérben én :shock:

Vagy inkább ne sokkoljalak Titeket?

Hajrá-hajrá rizsfelfújt! Gondolom cukros dokinak nem szólsz! :lol: 8)

Jutta

KépKép
jutta

Ja most látom, hogy a kis ikonomon is az van, hogy
I am ready to come out!!

Hát akkor tessék csak tessék!

Jutta

KépKép
jutta

Most küldött egy fotót tesóm, amit rólunk csinált, tehát ez nem mostani, hanem 3 héttel ezelőtti (ami mostanság sokat tesz :lol: )

A két vigyorgó vadalma és a pocaklakó lehetne a címe: :wink: Kép

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
csini vagy. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!
Én is vagyok, csak lustálkodtam egész délelőtt. Már nem sokáig tehetem ezt meg attól tartok. Na jó, annyira nem tartok tőle.

Andi
Boldog szülinapot!!!
Nem tetszett az előző vonalzód? Valóban kicsit komoly volt, látom váltottál egy kicsit vidámabbra...
Lehet, hogy nekem is el kéne mennem moziba még amíg tudok? Bár nem biztos, hogy végig tudnék ülni egy filmet. Bezzeg neked már ilyen gondod nincs... A császárból ilyen gyorsan felépültél? (vagy csak nincs energiád panaszkodni? :wink: )

Készül az utolsó pocakfotó, de lehet, hogy meglátom a képet és úgy döntök, hogy inkább kihagyom...kell nektek a nyugalom így az utolsó napokra... :wink:

marek

Kép Kép Kép Kép

Mai pocak, meg a gyerekszoba. Remélem egyszer teljesen kész lesz, most épp itt tartunk...

De most már nagyon várom a képeket mindenkitől.
Jutta
Te meg nem mond azt, hogy sokat híztál, mert.. :twisted: :twisted: :twisted:

marek

Hali Csajok, látom még nem szült senki, mióta itt hűtlenkedem.
Most apuka gépéről irok, a főnököm igért egy laptopot, de még nem adta oda :evil:

Ancsi, nagyon szép a kis családod, de tényleg! :wink:

Jutta, Marek, csinik vagytok, és Marek, nagyon cuki Bálint szobája. Mi hiányzik még? A képen úgy tűnik, mintha már kész lenne.

Mi ma összeraktuk Panka nagy ruhásszekrényét, holnap megrendelem a függönyöket, azt igérték, hogy csütörtökre meg is varrják. Mondjuk karnis még nincs, de talán azt is beszerzem. És szerintem megvesszük jövő héten a szőnyeget is a Diegoban. Igy akkor 7végére kész lenne az egész szoba!!! Kimondani is hihetetlen.

Jolka, betét magzatviz ellen? Hát amig a korházban feküdtem, az egyik szobatársamnál elfolyt a magzatviz egyik este, használt betétet, de a padló úgy nézett ki, mintha bepisilt volna :lol: :roll: Szóval nem biztos, hogy sokat segit.

Móni, szerintem se hagyják vajudni a császárosokat, nálunk legalábbis nem. Volt a szobában programozott csaszis kismama is, reggel fél 9-kor megkapta a gerincest, 9-kor meg megvolt a babája.

Hű, mennyi édességről irtok! Én igy az utolsó hetekben olyan édesszájú lettem, tömöm magamba az édességet, és mindig azon filózom, hogy mit is egyek.

Marek, nagy has kérdésről csak annyit, hogy nekem már tegnap egy üzletben szabály szerűen úgy rikkantott oda a pénztáros csaj, mikor beléptem egy üzletbe, hogy "Jesszus, mekkora már az a pocak".

Ezerrel zajlanak nálunk is még a házzal kapcsolatos projektek. Pénteken felszerelték a légkondikat, reggeltől estig itt voltak, már majdnem visitottam kinomban, semmit nem tudtam csinálni!
Kedden jönnek az erkélykorlátosok, remélem hét vége felé meg a lépcsőkorlátosok. Az fontos lenne, nem akarok Pankával lezúgni a lépcsőn :shock:

Andi, tök jó, hogy igy növögetnek a lurkók! Nyomasd nekik a tejcit, aztán gyertek már haza!

Na most jól rátok zúditottam mindent, de örülök, hogy végre gép közelében vagyok!

Nem unatkozom egyébként, még mindig mennem kell 2 naponta ctg-re, holnap is megyek, lesz turka is, gondolom a méhszájat nézik. Csütörtökön meg uh.
Én is sokat keményedem, de fájások nem nagyon vannak. De talán ez már jelent valamit.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Andi!
Így utólag, sok boldog születésnapot kívánok neked!!!

Jutta!
Nagyon aranyosak vagytok a képen! :)

Marek!
Te is nagyon csini vagy!!! Komolyan. És a Bálint szobája is szép. Jó kuckója lesz, biztosan szeretni fogja.
Pocakod tök normális. Én már alig férek a lakásban, Apa, ma vett észre rajta egy kék foltot, na igen, néha ütközök valamivel. :? Pedig próbálok vigyázni.

Végre befejeztem a nappaliba aszekrényt, Manó is segített, ezért egy kicst lassabban haladtunk. :)

Móni!
Kérdésedre nem tudom a választ. MÉg sosem volt aranyerem, tán a terhesség miatt jött ki, biztos. Utána olvastam a neten, állítólag magától elmúlik. Nagyon remélem, egyelőre nem fáj, nem kellemetlen, csak ott van...
Biztos szép lesz a lakásotok. Azért ezzel a varrógéppel vigyázz!!!

Zsu!
Tudom, hogy a betét nem sokat véd...:) :wink: Tapasztaltam Manónál. :D De, egy kis biztonságot ad... Ezt amit nem lehet visszatartani, csak folyik és folyik... :DÖrülök, hogy adtál életjelet. Jó nagy munkába vagytok még Ti is.

Andi!
Sok-sok tejcsit a picurkáknak! NAgyon ügyesen csinálod!!!

Timi!
Neked is kitartás! Remélem Te nem csináltál semmit, és a másik két nő tag megcsinált mindent az emberek körül.

Jó éjt mindnekinek!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hát lassan, de haladunk! Nem fogjátok elhinni, minden a helyén a gyerekszobában! (Már csak az apróságok hiányoznak!
Rizsfelfújt... hát cukros dokinéni nem fog tudni róla, mert már nem szándékozom menni hozzá! (A szülés utáni 6 hetes kontrollt meg majd még meglátjuk! :roll: )
Jutta! Hát nem tagadhatjátok le, h jókedvűen várjátok Dorkát!
Marek! Naggyon értelmiségibe nyomod! :lol: És micsoda kékszoba... Ez igen!
Jolka! Csak annyit az aranyérről, h én úgy tudom helyre szokták rakni szülés után! Meg kell beszélni a dokival!
Timi! Hol vagy egész nap?
És Te, Hajni?
Ikres anyuci, alakul már a helyzet? Szerdán irány az édes otthon?
Képzeljétek, megkóstoltam a cseresznyebefőttemet! Életem első befőttje egyszerűen szuper! (Katnak ez biztos nem ügy!) Adtam is belőle a szomszéd bácsinak, mert tőle kaptam a cseresznyét! Már ő is visszahozta az üres befőttesüveget (pedig mondtam, h nem kell!), gondolom rendben volt, ha ilyen gyorsan elfogyott! :lol:

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?