Hali Csajok, látom még nem szült senki, mióta itt hűtlenkedem.
Most apuka gépéről irok, a főnököm igért egy laptopot, de még nem adta oda
Ancsi, nagyon szép a kis családod, de tényleg!
Jutta, Marek, csinik vagytok, és Marek, nagyon cuki Bálint szobája. Mi hiányzik még? A képen úgy tűnik, mintha már kész lenne.
Mi ma összeraktuk Panka nagy ruhásszekrényét, holnap megrendelem a függönyöket, azt igérték, hogy csütörtökre meg is varrják. Mondjuk karnis még nincs, de talán azt is beszerzem. És szerintem megvesszük jövő héten a szőnyeget is a Diegoban. Igy akkor 7végére kész lenne az egész szoba!!! Kimondani is hihetetlen.
Jolka, betét magzatviz ellen? Hát amig a korházban feküdtem, az egyik szobatársamnál elfolyt a magzatviz egyik este, használt betétet, de a padló úgy nézett ki, mintha bepisilt volna
Szóval nem biztos, hogy sokat segit.
Móni, szerintem se hagyják vajudni a császárosokat, nálunk legalábbis nem. Volt a szobában programozott csaszis kismama is, reggel fél 9-kor megkapta a gerincest, 9-kor meg megvolt a babája.
Hű, mennyi édességről irtok! Én igy az utolsó hetekben olyan édesszájú lettem, tömöm magamba az édességet, és mindig azon filózom, hogy mit is egyek.
Marek, nagy has kérdésről csak annyit, hogy nekem már tegnap egy üzletben szabály szerűen úgy rikkantott oda a pénztáros csaj, mikor beléptem egy üzletbe, hogy "Jesszus, mekkora már az a pocak".
Ezerrel zajlanak nálunk is még a házzal kapcsolatos projektek. Pénteken felszerelték a légkondikat, reggeltől estig itt voltak, már majdnem visitottam kinomban, semmit nem tudtam csinálni!
Kedden jönnek az erkélykorlátosok, remélem hét vége felé meg a lépcsőkorlátosok. Az fontos lenne, nem akarok Pankával lezúgni a lépcsőn
Andi, tök jó, hogy igy növögetnek a lurkók! Nyomasd nekik a tejcit, aztán gyertek már haza!
Na most jól rátok zúditottam mindent, de örülök, hogy végre gép közelében vagyok!
Nem unatkozom egyébként, még mindig mennem kell 2 naponta ctg-re, holnap is megyek, lesz turka is, gondolom a méhszájat nézik. Csütörtökön meg uh.
Én is sokat keményedem, de fájások nem nagyon vannak. De talán ez már jelent valamit.