Sziasztok!
Marci alszik, így megpróbálok gyorsan jelentkezni, mert eléggé el voltam veszve.
Szóval azért készültem ki idegileg, mert Marci az elmúlt 1-2 hétben vagy evett vagy aludt vagy ordított. Az én mindig vidám és mosolygós kisfiam. Éjszaka volt olyan, hogy 15 percenként voltam az ágyánál, de a 2 óránkénti kelés általánossá vált, és mindezek után felébredt fél 5-kor, és 7-ig nem volt hajlandó aludni
Gondolhatjátok. A párommal is tök sokat vezsekedtünk, mert annyira ki voltunk már fáradva és semmihez sem volt türelmünk, így egymáshoz sem
Így hát elmentem a dokinénihez, és írattam vele tápit, mert arra gyanakodtunk, hogy éhes. Főleg mivel nem aludtam szinte semmit, hát mitől termelődött volna a tejcsi. Természetesen bevezettük a főzit is a gyümi mellé, és tegnap már husit is evett. Hát jobb a helyzet, sőt úgy néz ki, hogy visszatért az én VIDÁM kisfiam. Szerencsére tápit csak lefekvéshez kell adnom, mert reggel és napközban van annyi tejcsi, amennyi kell, csak éjszakára tömöm meg azzal a pociját. Persze azt mondták, hogy így majd átalussza az éjszakát, de nem nyert. Mindegy, legalább már csak 2-szer ébred, de akkor szopizik is. Két napja pedig 5-kor a szopi után a mi ágyunkban alszik csak el... Majd leszoktatom róla, de mindegy, így legalább ma is aludt fél 9-ig. Szóval egy kicsit kipihenem magam, aztán újra jön a szigor
Remélem 2-3 nap alatt nem szokja meg nagyon a jót
Na és persze betegek is lettünk, én a hétvégén nagyon szenvedtem, úgy fájt a torkom, hogy nagyon, és a szopi miatt a mézen kívül semmilyen gyógyit nem vettem be, de már jobb. Sajnos Marci is taknyos egy kicsit, de már nem köhécsel, de az orrát orrszívozni kell, mert eléggé tele van neki. Képzeljétek, a kutyusunk fél a porszívótól. Erre tegnap este, mikor orrszívóztuk Marci orrát, rendesen szaladt oda, és morgott, nyüszögött, ugatott, és rá akart támadni az orrszívóra, mert bántja az ő kis gazdiját. Marci természetesn ordít közben. És ezt ma reggel is megjátszotta. Utána pedig rendesen körbeszaglászta Marcit, hogy rendben van-e nem bántotta-e az a szörnyű masina
Imádom őket együtt!!!
Nade mire ugye idegileg helyre jöttem, tegnap lehajoltam, és úgy maradtam. Még az a szerencse, hogy Marci épp aludt, így próbáltam valahogy kiegyenesíteni magam, és lefeküdni, de persze felébredt. Épp azon gondolkodtam, hogy hogy vegyem ki az ágyából, ami ugye a nappaliban utazóágy, szóval elég alacsony, mikor hazajött a párom. Nagyon megörültem, de persze ment vissza dolgozni, így jó kis erőt kellett venni magamon, hogy megmozduljak.
Az éjszaka borzalmas volt, 1-kor még odaszenvedtem valahogy magam Marcihoz, és meg is szopiztattam, de 5-kor már annyira fájt, hogy a párom ébresztettem, hogy hozza oda. Most egy kicsit jobb, hogy mozgolódok, és persze Marcit is emelgetnem kell, de majd csak könnyebb lesz már. Legalábbis remélem...
Akíra, eszembe jutottál. Remélem azért nálam gyorsan elmúlik, nem úgy mint nálad. Az nem lehet, hogy ebben is kövesselek
Szóval ennyit a rosszról, s most jöjjön a jó!
Voltunk már 2-szer babaúszáson, az elsőt nem élvezte Manócska, mert nem szeretett "háton úszni", de most szombaton velem úszott, mert apa sajna nem tudott jönni, és végig röhögte az egészet. Mindent csinálhattam vele, még a fejét is locsolgatták, és semmi bömbi
Olyan édi volt!!! És ilyenkor nincs ott apa a kamerával
Szóval kíváncsian várom a szombatot, akkor ismét megpróbál apa úszni vele, aztán majd kiderül. Legfelebb ott leszek én is készenlétben és ha kellek akkor "ugrok"
Hétvégén voltunk babaparty-n nagyon jó volt, Marci is tökre élvezte, és jó nagyokat aludt a levegőn! Jó volt kimozdulni nagyon!!!
És új tudomány, hogy már kúszogat, és tolat... A játszószőnyeg már csak a kiindulási pont, mindig valahol a parkettán találom meg. Ma meg is volt az első nagyobbacska sírás, mert ugye lemászott a szőnyegről, és a parkettán fordult hasról hátra, és jól beütötte a buksiját. Hát tudom, ez még csak a kezdet...
Hozzátápi: Nekem nagyon jó a védőnőm is és a dokim is, szóval nálunk ezt tanácsolták:
Mi csak szopiztunk 5 hónapos koráig, majd fogyott a tejcsi és jött a gyümi délelőtt, majd délután, majd a főzi, és azt mondta a dokinéni,hogy ha megeszik Marci olyan 150 g főzit, akkor mehet bele a husi. Ugyan még nem eszik mag annyit, de mivel ugye eléggé megcsappant a tejcsi, mondta, hogy akkor husizzunk, hagy teljen a pocak. Szóval nálunk most a felállás:
Éjjel (sajnos 2-szer is) szopi, reggel szopi, tízórai barack, ebéd főzi+husi+szopi (mert még mindig nem eszik meg egy adaggal), uzsi gyümi kukoricapehellyel (bioboltban vettem 6 hónapos kortól lehet adni) vacsi szopi, és lefekvéskor tápi. Jó lenne csökkenteni a kajcsik számát, de az uraság többször szeret keveset enni. Hát végülis ez az egészséges, csak kicsit macerás.
Judithappy
Ha van tejcsid, akkor ne kapkodj el semmit. Már én is nagyon vártam, hogy mikor kaphat mást, de azért az 5 hónapot kivártam! És ha nem csappan meg a tejcsim, akkor lehet a 6 hónapot is kivártam volna! Vizet, teát lehet neki adni, ha igényli, bár Marci csak a nagy melegben kért, most már alig iszik, pedig sűrűn megkínálom!
Boszibaba
Hogy Gabika mennyit alszik?!?!?!?!?!?!?!? Ilyen csak a mesében van
A babák nagyon édik, majd én is teszek fel képeket, de most nem nagyon van, mert ugye sírós képet az ember nem szívesen csinál
, de majd most bepótolóm!!!
Akinek most nem reagátam bocsi, de nagyon régen voltam, és rengeteget kellett viszaolvasnom, így nem emlékszem mindenre. Most már próbálok sűrűbben jönni én is, hátha Marci is engedi.
És bocs, hogy hosszú lett, de vegyétek úgy, hogy ezt két hét alatt írtam több részletben