Hello Kismamik!
Vera!
Szerintem is kár aggódnod, ez az egész AFP egy megbízhatatlan, felesleges vizsgálat. Tényleg a külföldi országok nagyrészében már rég betiltották, mert csak idegileg tette tönkre a kismamákat, és teljesen téves eredményeket adhat. Az UH sokkal megbízhatóbb.
De a múltkor itt beszélgettünk róla, hogy magas-alacsony AFP érték a bébi nemét is mutatja, nálad bejött a logika, hogy a magas AFP érték kisfiú
Kíváncsi leszek Judy-nál mi lesz ilyen alacsony AFP-nél....
De annyit beszéltetek az AFP-ről, hogy ma elkezdtem kinyomozni az eredményemet. Úgy indult, hogy nekem SOpronban vették le a vért, majd átküldték Győrbe, ott van nagy-labor. Felhívtam Győrt, kb. az 5. telefonszámon közölték, hogy már elküldték Sopronba az eredményt, ott érdeklődjek. Itt már kicsit megnyugodtam, hogy nem a címemre küldték, mert az pozitív eredményt jelent.
felhívtam a terhesgondozót, mondták, hogy igen ott van a papírom, sajnos eredményt nem mondhatnak, mert csak a jelenlétemben bonthatják fel, de ha ott van náluk, az azt jelenti, hogy minden rendben!!! Szóval nagy kő esett le a szívemről. Jövő csütörtökön megyek a dokihoz, akkor megtudom a pontos értéket.
HOlnap pedig 4D!!!!
Már úgy várom!
Ha megjöttünk onnan, mindenképp jelzek, hogy megmutatta-e magát a kis bébi!
Szemokzsu!
Szerintem ne izgulj, első babánál még a 22. hét is oké, első mozgásra. A védőnőm szerint, én sem azt érzem, szóval tök hülyének nézi az embert, hanem a méhem mozog. Gondoltam persze, rugdossa a hasamat
A sógornőm 23. hetes terhes, ha az öcsém odahajol a hasához, a bébi "megrúgja" a fülét, nem is akárhogy. Erre azt mondta a védőnő, két héttel ezelőtt, hogy azt sem jól érzik. Ugyanaz a védőnőnk
Persze ők mindig, mindent jobban tudnak. Csak azt tudnám, hogy honnan érzi, hogy mi mit érzünk?????
Tegnap végre apa is érezhette a picurt! RÁtette a hasamra a kezét, amikor éreztem, hogy most mozgolódás van, és 4-et rúgott, először két picit, amit csak én éreztem, aztán két rendeset, és azt végre apa is érezte!!! Olyan jó volt!
Azért elég rossz lehet az apukáknak, hogy ők csak kb. a negyedét tudják "átélni" a terhességnek, minden az anyukáknak jutott......persze a szüléssel járó tortúrát, azért biztos nem irigylik, de akkor is látom rajta, hogy amikor kérdezi, hogy mozgott-e ma, meg mikor, stb. akkor egy kicsit szomorú, hogy ő nem érezheti
De most már remélem sokat fog rugdosni, és akkor neki is több része lesz a gyerkőcében!
Judy!
Én elmennék a helyedben hétfőn a dokihoz, de csak azért, hogy megnyugodjak. Szerintem amit írtál a múltkor, hogy a méhed keményedik, mintha a bébi odahúzódna, az úgy is van, az is egyfajta mozgás! Amikor rúg egyet, a méh összehúzódik, ha éppen olyan helyen rugdos. Szóval szerintem kár aggódnod.
(mondom én fő-aggódós!!!
)
Inga-téma:
az inga jó dolog, én is egy időben sok mindent ingáztam, azt is az ingából tudtam, hogy terhes vagyok, előbb mint a tesztből. De tudni kell, hogy rendkívüli módon befolyásolhatjuk az ingát!
Ezért jobb, ha inkább mással csináltatjuk, vagy tényleg teljes nyugiban, gondolatok elhessegetve, és úgy.
Amúgy úgy kell, hogy először kérni kell egy igen-t az ingától, meg egy nemet, és mindegyik válaszra más irányba fog elmozdulni.
Na most ezután, pl. megkérdezzük, hogy kislány lesz a kisbabám? És akkor ha mondjuk az igen válasz körkörös, a nem pedig el-vissza mozgás, akkor azt a mozgást mutatja, ami a válasz.
Remélem érthető vagyok...??:-)
De minden válasz után az ingáról "le kell húzni" az energiát, hogy ne befolyásoljuk.
Szerintem amúgy kár magunkat ingával "idegelni", úgysem tudunk a bébi nemén változtatni, és úgyis nagyon szeretni fogjuk, bármi is lesz belőle
Kata