Új privát üzeneted érkezett!

Vrea,
A terhességi heteket az első 12 hétben kell megállapítani mert ilyenkor még kb azonos mértékben nőnek a babák. Utána már nem lényeges hogy mit számol a gép mert ugye van 2500 grammos baba meg van 4000 grammos baba is szóval különbözően fejlődnek. Nekem is valamikor nagyobb a babám valamikor meg pont akkora mint a heteim. Neked az első 12 hétben mit mondtak hány hetes vagy? Amúgy igaza van a dokidnak az uh a lényeges az Afp egy pontatlan vizsgálat külföldön már nem is csinálják csak itt kínozzák vele a kismamákat. Nyugi ha az uh jó lett akkor jól van a kisfiad is :wink: végülis még az Afp-d is határon belül van!
Vendég
 


Pandi!

Ahány vizsgálat volt: a dokim magánjában, meg a kórházban (pedig volt egypár az elején) annyi féle eredményt adtak ki eddig.

Most a doki azt mondta, hogy a 18 hetet betöltöttem (ez értelmezésem szerint azt jelenti, hogy a 18+0 napot átléptem.
Ennek megfelel az is, hogy a hétfői 3 D UHU-n (ahol szintén mindent rendben találtak) a doki szerint 17+3 voltam az adatok alapján.

Pár nap + - az még elmegy, a doki szerint még 1 hetet is tévedhet simán a gép (vagy a vizsgáló).

Kösz a bíztatást!

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera!
Ennél nagyobb (sokkal nagyobb) mértékben eltérő afp-k esetén is az esetek döntő többségében (szerintem 80%-ban) kiderül, hogy az afp téved. :twisted: Igaza van Pandinak, több országban nem is végzik emiatt. :roll: Az ultrahang 18 hetesen már képes kimutatni ezeket a záródási rendellenességeket! :!: Sosem felejtem el, amikor a beteg kisbabánkkal (14 hetesen meg kellett szakítani a terhességet :cry: ) a Baross-ban voltunk és ahogy vártunk az uh-ra telis tele volt a váró ilyen elcseszett afp-s kismamikkal, akik majdnem sírtak, úgy rettegtek (annyian voltunk, hogy a legtöbben le sem tudtunk ülni..). Talán 1 jött ki úgy a vizsgálóból, hogy tényleg gáz van.
Vera, bátran nyálazz utána a neten, mindenhol ezt fogod találni. Tuti, hogy kutya baja a fiadnak!!!! 1000%!!!!!!
Én csak tudom, állatorvos vagyok :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 

 
 

Sziasztok,

látom megint szépen termeltetek.


Timicsigu,

Rodoszra szeretnénk menni 23.-án. De semmi pénzért nem hagynám ki a nászutat. Ha már így elhúztuk a baba végett, mert ugye nyáron még ott lebegett a 3 hónap veszélye ezért húztuk eddig.

Szemkozsu,

nagyon sajnálom, hogy így alakult. Ennek így kellett lennie a baba azt szeretné, hogy ne dolgozz és most rád ilyesztett :lol: ezeket csak viccből írtam. De tényleg vigyázz magadra! És ahogy Vera is írta hagyd, hogy most egy kicsit kényeztetve legyél. Engem is párom mindentől úgy félt. Miatta hagytam abba a munkát is. És igaza van, mert annyi embernek nem lehet gyermeke és ha ezt nem becsüljük meg akkor elvész. Sajnos. Ez egy nagy érték. Ja és látod a no-spa tényleg nem jó a babának. De jó, hogy nem szedted be.

Pati,

Nekem kisfiam lesz. És éppen ezért ilyen kis lusta. Idézz meg, hogy mocorogjon. Köszönöm előre is.

Vera,

ezek szerint sikerült az UH. Ügyi vagy. És most is 2,5 órát kellett várni? Szegénykém. De nagyon szorítottam, hogy nem legyen semmi baj. Örülök, hogy minden rendben. Egyébként nwm mondtam, de amikor írtad, hogy már nagy a pocakod akkor valahol azt gondoltam, hogy kisfiad lesz.

Az AFP-t állítólag nagy mértékben befolyásolja a testsúly is. Tehát ha 2 hetes eredményt mondasz be az biziny nagy mértékben eltolhatja az eredményt. Egyik ismerősöm is így járt. De a dokik szúrták el, mert 2 héttel előtte kérdezték, hogy mekkora és 2 hét múlva bizony már mást mutatott a mérleg. Nekem az nap kérdezték a meg és előző nap méreckedtem.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Ja és Vera képzeld el az egyik ismerősöm. nem az akiről az előbb beszéltem hanem egy másiknak 3 -as lett az AFP-je. És gyönyörű kislánya született. Szerintem ezek a vizsgálatok csak arra jók, hogy az embert idegesítsék. :lol:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Vera, ne aggódj, ez az egész afp vizsgálat egy nagy marhaság! Valóban határértékeket mértek, de ez simán lehet attól, hogy nem 16 hetes a babád! És a mérvadó tényleg az uhu!!!! Úgyhogy nyugi! Minden ok! :)
Csajok, én eltűnök egy kicsit: Pécsen folytatom a pihit! 8) Tessék nektek is pihengetni!!!! :wink:

meri
 
 


Sziasztok!

Vera!

Ne aggódj, igazuk van a lányoknak, nincsen semmi baj, ha az uh alapján minden oké,akkor az úgy is van!

Meri!

Mikor jössz Pécsre??? Meddig maradsz?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Vera!

Ne aggódj az AFP miatt. A vérezgetések miatt magasabb, nekem is éppen határérték alatt van, csodálkozott is az orvosom, ő még magasabbra számitott.
Ha az UH-n minden OK, akkor nincs ok aggodalomra.

Nagyfiam 2 napja ovis, már egyedül jár. Igaz ma volt egy kis sirdogálás, de állitólag még nagyobb gyerekek is tiltakoztak ma. Na majd viszek neki valami kis meglepetést ebéd után.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást. A dokim is mondta, hogy emiatt ne aggódjunk, így is lesz rengeteg más, ami miatt még aggódhatunk a terhesség alatt végig, meg utána is.
Csakhát a nők már ilyenek, mindig aggódnak valamiért.
Bízom abban, hogy nem lesz semmi baj, azt már tényleg észrevették volna :D

Meri!
Jössz jövő hét kedden a tanfolyamra a SOTE-ra? Jó pihenést Pécsen: Nagyon szép város!!!!!

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera,

Most olvastam az AFP-t, és én is csak anyit tudok mondani, hogy az uh számít, és ez a módszer annyira elaviult, hogy külföldön már régóta nem is alkalmazzák.

Minden rendben van a kicsikéddel, ezen ne idegeskedj. Élvezd tovább a kismama örömöket, és ne is gonolj semmi rosszra. :lol: :lol:

Én is telefonálok ma hátha már meglesz az AFP-m, de legkésőbb hétfőre meglesz.
Röhej egyébként, hogy ezzel csak a kismamákat idegesítik fel, ráadásul 1 hetet kell várni az eredményre :evil: , legalábbis nálunk Fehérváron.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


[quote="vikci79"]
írta:
vikci79Nekem kisfiam lesz. És éppen ezért ilyen kis lusta. Idézz meg, hogy mocorogjon. Köszönöm előre is.


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EZ KÉSZ!!! MINDJÁRT MEGSZÜLÖK A RÖHÖGÉSTŐL!!!
NE TEDD EZT VELEM!!!!
Kép

Na jó, MPATR NAGY VARÁZSLÓ MEGVARÁZSOLJA NEKED A DOLGOT!! FIGYELD CSAK!!!

Kép

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Sziasztok!

Vera
Én már nem is ragozom tovább, a tobbiek leírták, hogy nincs semmi baj, szóval NYUGI :!:

Boeske
Gratulálok Barnának, hogy ilyen ugyes. Csak délig jár, vagy egész napos?
Ádám minden reggel sír egy kicsit, azon aggódik, hogy megyek -e érte, fél, nehogy otthagyjam. Nemtudom, honnan szedte ezt :shock: De aztán állítólag elvan, már alvás kozben sem sír. Én már elég jól hozzáedzodtem a reggeli sírásaihoz, már nem visel meg annyira, hisz tudom, jó helyen van. Már csak neki kell megszoknia.

Már kb. két hete elmúlt a hányós idoszakom. Most már tudom élvezni a kismamaságot, így sokkal jobb. :lol:
Vendég
 


Carpe! Elmúlt, YESSSZZZZ!!!! :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Megvannak az eredményeim is.

Vércsoport A RH negatív
Ellenanyag negatív
AFP 0,79

Szóval minden rendben van. Legalább ezen tul vagyok.

Csak az idegesít, hogy még mindig nem érzem, hogy mozogna. Felhívtam a dokimat, aki azt mondta, hogy ez mindenkinél változó, még akkor is ha 3. babáról van szó. A lényeg, hogy a 20. hétig adjon magáról jelet.
Azt is mondta, ha nagyon idegesít a dolog hétfő délelőtt menjek be hozzá a kórházba, és megnézi, hogy mi a helyzet odabenn.
Ugy döntöttem, ha addig nem ad jelet, mindenképpen bemegyek, csak hogy megnyugodjak.

Carpe,

Nagyon örülök, hogy elmult a hányinger, nagyon meg tudja keseríteni az anyukák életét.
Akkor most már tényleg élvezd a kismamaságot. :lol: :lol:

Egyébként azt mondtam már, hogy megcsináltam azt az ingás tesztet, amikor a gyűrümet egy hajszálra kell fellógatni, és a bal csuklóm felett kell lógatni, ha körkörösen mozog ki, akkor kislány, ha vízszintesen akkor kisfiu.
Na nekem gondolhatjátok, hogy vízszintesen ingott ki, de azért a remény hal meg utoljára. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy,
Szerintem pedig kislányod lesz :wink: nekem az uh-os képen is úgy látszott meg ezt is érzem és az Afp-d is alacsony ami tudom hogy nem jelent semmit de most akkor is :lol: :lol: Amúgy kérdezzük meg a Nagy varázslót ő mit érez :lol: :lol:

Pati,
Tessék egy boszisapka :lol:

Kép
Vendég
 


Pandi,

Bárcsak igazad lenne a kislánnyal kapcsolatban. :lol: :lol: :lol:


Pati boszi, mit jósolsz nekem??????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: De azt akkor nem jól csináltad. Mert úgy kell hogy elkezd mozogni vagy körkörösen akkor lány ha jobb balra akkr fiú. Az első jel után vidd ki a gyűrűt oldalra a csuklóddal állítsd meg. Majd vidd vissza megint. Ha megint mozog akkor az még egy gyerek. Aztán megint vidd ki a csuklódhoz állítsd meg és ha utána is mozog akkor az még egy gyerek. Ha vissza viszed és nem indul el akkor nem lesz több gyerek csak amennyit mozgot. De a lényeg, hogy egyszer megáll az az inga. Neked persze, hogy fiút mutatott mert az a nagyobbik fiad volt. Na most neked két fiad van kétszer kell fiúnak lennie és harmadikra nézd meg mi lesz. Na meg azt is lesz e több baba még ? Sok sikert. És írd meg mi lett.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu,

Basszus megcsnáltam, 4x balról-jobbra, 5x-re pedig körkörösen ingott kis. Tovább nem mertem nézni, mert nem akarok egy egész ovit szülni. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Bár nem hiszek benne de én is megcsináltam. Szóval elöször körbe mozgott utána meg többet nem moccant. Szóval egy babám lesz ezek szerint.... de nam baj Judy szül helyettem is ahogy elnézem :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Hahooo!!

Nekem is megcsinaltak az ingazos dolgot, es kepzeljetek:
1 db fiut josolt !!!! :lol: :lol: :lol:
Haaaat, vegulis meg kinohet a kukija, bar az uh-n olyan egyertelmu puncit lattunk, hogy csak na!!!!!!! :lol: :lol:

Vera, a magasabb afp bizony a verezgetes miatt van! Nekem 2 lett a Mom, es pontosan amiatt!

Ma annyira jo lett volna leulni a villamoson, de mindenki elforditotta a fejet.... :cry: Terheseknek (mar akin latni lehet) en mindig atadtam a helyemet...

Viszont jo elmeny: megvettem a kistakarojat az en kis dragamnak, meg vettem 3 db. igazi csajos bodyt!!! :D
Mindjart lefotozom es felteszem ide ha sikerul.....
Timi

Kép
timicsiga
 
 


Sziasztok!
Vera:Ne izgulj, biztos nem lesz semmi baj!!!
Egyébként már én is nagyon-nagyon izgulok, mert hétfőn megyünk a genetikai uh-ra, és attól félek, hogy ott ki fog derülni valami szörnyűség... :oops: Ugyanis még mindig SEMMIT NEM érzek odabent!!Pedig azt mondta a doki hogy a babával minden oké, mert zárt a méhszáj, de uh. nélkül honnan tudhatja hogy minden oké???Néha már magam sem tudom, hogy mit csináljak, örüljek, vagy sírjak...A pocim elég szépen nől, és a súlyom is szépen gyarapszik, de miért is nem mozog ez a baba?? :roll: Tudom hogy már az idegeitekre megyek ezzel a dologgal, de muszáj valakinek kiöntenem a szívem, mert ha a páromnak mondom, ő még jobban megilyed mint én, és azt végképp NEM akarom!!!
Na, de más:Pont mához egy hónapra lesz az ESKÜVŐNK!!Úgy várom már!!! :lol: Remélem nem nagyon fárasztottam le senkit, ha igen, nézzétek el nekem...

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Szolgálati közlemény MINDENKI MÁSNAK:
Figyeljétek meg, Zsu fog néhány hét múlva a legtöbbet panaszkodni, hogy még a végén szétveri ez a gyerek belülről :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Mpatr:Köszi szépen, bárcsak így lenne, nem bánnám...És szerinted mi lesz??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Hello Kismamik!

Vera!
Szerintem is kár aggódnod, ez az egész AFP egy megbízhatatlan, felesleges vizsgálat. Tényleg a külföldi országok nagyrészében már rég betiltották, mert csak idegileg tette tönkre a kismamákat, és teljesen téves eredményeket adhat. Az UH sokkal megbízhatóbb.
De a múltkor itt beszélgettünk róla, hogy magas-alacsony AFP érték a bébi nemét is mutatja, nálad bejött a logika, hogy a magas AFP érték kisfiú :-)
Kíváncsi leszek Judy-nál mi lesz ilyen alacsony AFP-nél.... :roll:

De annyit beszéltetek az AFP-ről, hogy ma elkezdtem kinyomozni az eredményemet. Úgy indult, hogy nekem SOpronban vették le a vért, majd átküldték Győrbe, ott van nagy-labor. Felhívtam Győrt, kb. az 5. telefonszámon közölték, hogy már elküldték Sopronba az eredményt, ott érdeklődjek. Itt már kicsit megnyugodtam, hogy nem a címemre küldték, mert az pozitív eredményt jelent.
felhívtam a terhesgondozót, mondták, hogy igen ott van a papírom, sajnos eredményt nem mondhatnak, mert csak a jelenlétemben bonthatják fel, de ha ott van náluk, az azt jelenti, hogy minden rendben!!! Szóval nagy kő esett le a szívemről. Jövő csütörtökön megyek a dokihoz, akkor megtudom a pontos értéket.

HOlnap pedig 4D!!!! :) :D :) :D Már úgy várom!
Ha megjöttünk onnan, mindenképp jelzek, hogy megmutatta-e magát a kis bébi!

Szemokzsu!
Szerintem ne izgulj, első babánál még a 22. hét is oké, első mozgásra. A védőnőm szerint, én sem azt érzem, szóval tök hülyének nézi az embert, hanem a méhem mozog. Gondoltam persze, rugdossa a hasamat :shock: :lol:
A sógornőm 23. hetes terhes, ha az öcsém odahajol a hasához, a bébi "megrúgja" a fülét, nem is akárhogy. Erre azt mondta a védőnő, két héttel ezelőtt, hogy azt sem jól érzik. Ugyanaz a védőnőnk :-( Persze ők mindig, mindent jobban tudnak. Csak azt tudnám, hogy honnan érzi, hogy mi mit érzünk?????

Tegnap végre apa is érezhette a picurt! RÁtette a hasamra a kezét, amikor éreztem, hogy most mozgolódás van, és 4-et rúgott, először két picit, amit csak én éreztem, aztán két rendeset, és azt végre apa is érezte!!! Olyan jó volt!
Azért elég rossz lehet az apukáknak, hogy ők csak kb. a negyedét tudják "átélni" a terhességnek, minden az anyukáknak jutott......persze a szüléssel járó tortúrát, azért biztos nem irigylik, de akkor is látom rajta, hogy amikor kérdezi, hogy mozgott-e ma, meg mikor, stb. akkor egy kicsit szomorú, hogy ő nem érezheti :-)
De most már remélem sokat fog rugdosni, és akkor neki is több része lesz a gyerkőcében!

Judy!
Én elmennék a helyedben hétfőn a dokihoz, de csak azért, hogy megnyugodjak. Szerintem amit írtál a múltkor, hogy a méhed keményedik, mintha a bébi odahúzódna, az úgy is van, az is egyfajta mozgás! Amikor rúg egyet, a méh összehúzódik, ha éppen olyan helyen rugdos. Szóval szerintem kár aggódnod.
(mondom én fő-aggódós!!! :lol: )

Inga-téma:
az inga jó dolog, én is egy időben sok mindent ingáztam, azt is az ingából tudtam, hogy terhes vagyok, előbb mint a tesztből. De tudni kell, hogy rendkívüli módon befolyásolhatjuk az ingát!
Ezért jobb, ha inkább mással csináltatjuk, vagy tényleg teljes nyugiban, gondolatok elhessegetve, és úgy.
Amúgy úgy kell, hogy először kérni kell egy igen-t az ingától, meg egy nemet, és mindegyik válaszra más irányba fog elmozdulni.
Na most ezután, pl. megkérdezzük, hogy kislány lesz a kisbabám? És akkor ha mondjuk az igen válasz körkörös, a nem pedig el-vissza mozgás, akkor azt a mozgást mutatja, ami a válasz.
Remélem érthető vagyok...??:-)
De minden válasz után az ingáról "le kell húzni" az energiát, hogy ne befolyásoljuk.
Szerintem amúgy kár magunkat ingával "idegelni", úgysem tudunk a bébi nemén változtatni, és úgyis nagyon szeretni fogjuk, bármi is lesz belőle :-) :-)

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Sziasztok!

Kép
ez az eggyik...remelem sikerult, nem enged tobbet ide tenni..

Kép
timicsiga
 
 


Kép
Kép Kép ez pedig a kistakaro, szerintem olyan edike!
kicsit lehet, hogy cicamanias vagyok??!! :lol:

Kép
timicsiga
 
 


huuuu, de picik lettek a bodyk!! :shock: na mindegy, altalaban cicak vannak rajtuk :lol:

Kép
timicsiga
 
 


Szemokzsu, milyen az alkatod? Mert szerintem attol is fugg, hogy mennyire es mikor erzed a babad. De ne aggodj, az uh-n biztos, hogy egy rugdoso, kezet emelgeto kis babyt fogsz latni!!!! :D Nemsokara biztosan erezni fogod!!!1000%! Ja es hat Pati megmondta.... :D

Katuci, na igen az en parom is mindig kerdezi, meg mar o is erzi ha odateszi a kezet :D Jo dolog ez!!
Egyebkent valamennyire tenyleg kimaradnak ebbol, es az en parom is kerdezi, hogy de megis mit erzel???!!Nem tudom neki mindig pontosan leirni...De olyan edes, nagyon lelkes!

Timi

Kép
timicsiga
 
 


Katuci, Benedek vagy Liliana: mire tippelsz???????

Szemokzsu: eskuvon lesz feher ruha, lagzi....?!Hany vendeg lesz?Meg is szerveztetek mar mindent?

Kép
timicsiga
 
 


Timi!
Az utóbbi néhány hétben úgy érzem, hogy Benedek :-)
De holnap talán kiderül az igazság.... :D :D
Nagyon édesek a body-k! Már én is várom a vásárolgatást, de amíg dolgozom, addig sajna még nem jut rá időm...:-( így csak nézegetem a neten, de már az is olyan jó érzés!

Egyébként én sem nagyon tudom megmagyarázni a páromnak, hogy mit érzek, próbálom hasonlítani neki ehhez-ahhoz, olyan mint aki tényleg érti is, hogy miről van szó :-)
De szerintem nagyon jó dolog, hogy így próbálnak "közreműködni". Azt pl. sosem gondoltam volna, hogy minden vizsgálatra elvisz, megvár, pedig utálja még a kórház gondolatát is, az UH-kat meg egyenesen élvezi. Ki nem hagyná véletlenül sem!
Holnap jön velünk a leányzónk is, már nagyon készül, hogy láthatja a kistesót!

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Szemokzsu: De jó Nektek most. Eskövő, baba. Tényleg sok vendég lesz? Izgulsz már?
A kicsi igazi szerelemgyerek :)
A mi lányuk is ott volt a lagzinkon csak még bent :) Négy hónaposan volt a lagzi. Igaz nem voltunk sokan csak 40-en de én végig táncoltam az éjszakát. Illetve táncoltuk mert a baba is bírta nagyon. Azóta sem szokott le a táncról ha meghall valami dallamot vagy zenét ő már táncol is.

Kép
csucsu05
 
 


Katuci: fiú :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Judy: nálad nem érzem még biztosan :oops:
de majd megálmodom

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Jó reggelt mindenkinek :lol:

Katuci,
Gyorsan gyere majd uh után, várunk!!!!

Timi,
Látom téged is elkapott a rózsaszín láz :lol: nagyon szépek!

Ma érdekeset álmodtam. Pocakos voltam mint most. Úgy éreztem hogy megint terhes lettem ezért csináltam egy tesztet. Ez egy olyan teszt volt ami kimutatta hogy hány babád van. És igazam volt terhes megint terhes lettem mert kettő csíkot mutatott :shock: nagyon örültem neki de aggódtam hogy mi lesz szülésnél ha megindul a nagyobb baba hogy fogják a picit a pociban tartani :shock: és csináltam a teszteket folyamatosan meg a családdal beszélgettem hogy most akkor hogy is legyen. Jó vagyok mi? :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!
Vikci:Hát igen, mostmár lesz időm pihenni, és hagyni hogy kényeztessen a párom...De nem is bánom, mostanában már elég fáradékony voltam!!Hétfőn megyünk uh.-ra!!!! :lol: Remélem minden oké lesz.... :oops:
Timicsiga:az alkatom...háááát..... :oops:mondhatni átlagos, de küldtem a multkor képet!!Nagyon remélem, hogy egy rugdosó kis baby van odabent, csak még én nem érzem...Annyira szeretném már látni!!!!!Gyönyörűek a bodyk, én is úgy szeretném már tudni hogy mi lesz?!!!
Katuci:hát igen, a védőnők már csak ilyenek..Kíváncsi vagyok nekem milyen az új, a régit nagyon csíptem, nagyon aranyos és kedves volt, mindig volt egy-két biztató szava!!Sajnálom hogy elmegy! :cry:
Csucsu:Hát igen, már nagyon izgulok!!! :oops: Kb.80-an leszünk, és lesz fehér ruha meg minden!!!Én nem akartam annyira már fehér ruhát így terhesen, de hagytam magam rábeszélni!Egyszer van ilyen az ember életében, legalábbis jó esetben!!! :lol: Igen, ő egy igazi kis szerelem gyerek, remélem ez így is marad a későbbiekben is.... :wink:
HÉTFŐN UH!!!! :lol: Drukkoljatok nekem!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Pandi :shock:
ha az álmok tényleg a tudatalattiból jönnek, nagy gáz lehet ott belül a buksidban :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogy vagy? Már rúg is a kisasszony vagy csak helyezkedik?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Csajok, érdemes átlesnetek a 2008. márciusi babák topikba aranykavics írására, megint egy adalék, mennyi idióta kismama-riogató doki van.
Hihetetlen, komolyan mondom, amit csak az elmúlt hetekben, csak itt a fórumon olvastam a szakmailag nulla (mínusz???) és emberileg minősíthetetlen dokikról és helyekről, már az sok(K). :shock:
Na ezek után művészet megtalálni azt a helyet, ahol (akire) rá lehet bízni a magad és a születendő, törékeny pici élet sorsát...
TOTÁLBRUTÁL!!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Pati,
Eddig is rúgdosott ő nem csinál finom mozgásokat :D na mozgolódni is szokott vagyis vándorolni és akkor lesz egy nagy kemény domb a hasamon :lol: lehet azért álmodtam ezt mert tegnap ingáztam és azt mutatta hogy egy babám lesz és megmaradt a tudatomba de álmomban gyorsan alkottam egy kistesót :lol:

Festjük a szobát már majdnem készen van olyan szép sárga lesz :D
Vendég
 


Sziasztok!

Kata!
Drukk a mai UH-hoz! Én sem tudom, hogy a védőnőtök honnan tudja, hogy te mit érzel a pici mozgásából. Szerencsére az én védőnőm tök rendes, egy fiatal, 2 gyerekes anyuka, de hallottam én is már rémhíreket egyes emberektől.

Pandi!
Amikor nálam vándorol a bébi szintén nagy kemény domb lesz a hasamon. Tegnap ezt úgy csinálta, hogy a baloldalra vackolta be magát és szinte látható is volt, hogy a jobb oldalon egy kicsit "behorpadtabb" volt a hasam.

Szemokzsu!
Neked is drukk a hétfői UH-hoz! És sok boldogságot az esküvőre, bár az még egy kicsit arrébb van. Majd kérünk képeket! A pici mozgását meg hamarosan érezni fogod. :lol:

Timi!
Tegnap mi is megvettük a picink első ruháját: egy csöppnyi bodyt. :D

Pati!
Végigolvastam a márciusi fórumon az írást amit mondtál: hát tényleg megértelek, hogy te is kiborultál. Sokszor tapasztaltam én is, hogy ahány helyre megyek mindig más értékeket, terhességi kort írnak.

És mégegyszer köszönöm mindenkinek a bíztatást az AFP-vel kapcsolatban.

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok,

Szemokzsu,
Gratulálok az esküvőhöz, nekünk is most lesz, ill szeptember 22-én, már csak egy hét, nagyon várom :D
Ma voltunk megrendelni tortát.

Pandi,
Mostanában és is többször álmodtam arról, hogy szülök. Múltkor egy gyönyörűséges kislányt, máskor fiút... fura dolgok ezek

Olyan csodálatos amikor érzem, hogy mozog a kicsi, néha 1-1 napra belustul, és olyankor megijedek, de mindig megnyugtat, mocorog egy kicsit, nem hagyja a mamáját aggódni...

Andi

Kép
danidaniel
 
 


Katuci,
?????????

No ilyen lett a szoba szóval sárga a festés és rózsaszín a bordür:

Kép
Kép
Vendég
 


Pandi!
NAGYON ÉDI!!!
:D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Csak tényközlésül, nem vitaindítónak, nem állást foglalva és nagyon szomorúan: meghalt egy baba a XII. kerületben otthonszülés közben. Doki is volt, de elakadt a kicsi. Forrás: Hír TV honlapja
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Pati,
:cry: ezért kell kórházban szülni mert lehet nem otthonos meg nem olyan meleg puha stb mint az otthonom de mégis biztonságosabb és itt nem az számít hogy nekem jó legyen hanem a babám egészségesen tudjon megszületni utána jövök csak én. Ez az én véleményem bocsi ha valakit megbántok vele!
Vendég
 


Pandi, bocsi de most tényleg kivételesen nyomatékosan kérek mindenkit hogy ha reagál is ne foglaljon állást.
Bármikor megbeszélhetjük ezt a témát csak ne egy ilyen szomorú eset kapcsán. Nem szeretnék beállni abba a sorba, ami Magyarországon jellemző tendencia: ilyenkor mindenki elkezdi a naugyemegmondtamozást meg a másik oldal az ellentámadástésvédekezést.
És lesz egy nagy szomorúságból egy országos média nagycirkusz. Undorító. Ne legyen igazam.... :?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Halihó!!!!

Bocs, hogy ilyen későn jövök, de ma egész délután családlátogatást tartottunk, szóval most értünk haza.

Megvolt az UH......
Na, szerintetek???????
Most itt még egy kicsit húzom az időt.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Most már ennyi csigázás elég, akkor kezdem is:
A bébivel minden a legnagyobb rendben! Az UH szuper volt, a szonográfus profi. 10 lábujj, 10 kézujj, kisagy megvan, gerinc zárt, agyféltekék ok, szívkamrák-pitvarok rendben, gyomor, hólyag, vesék működnek. Rendkívül aktív, kb. 20 cm, de nem tudták már egyben mérni, fejkörfogat 15,5 cm, combcsont 2,9 cm, mellkaskörfogat 13,02 cm. Szívdobogás rendben, olyan jó volt hallani, meg látni, ahogy dobog a pici szíve!
Magzatvíz ok, a méhlepényen van egy 12x12 mm-es felritkulás, amiben szerencsére nincs áramlás, vagyis nincs benn se vér, se folyadék, tehát üres. Nem kell vele foglalkozni.
Nagyon aktív, szóval tényleg én éreztem jól, hogy rugdos és mozog, olyan édes talpacskái vannak, meg aranyos kis kezei. A pofija még nincs annyira kialakulva, olyan kis csontoska, de már így is nagyon aranyos!
Kb. 10 perc után megunta, hogy nézegetjük, ezért "U"-alakzatot vett fel, a térde (!) volt a szájában, azt eszegette :-) Szóval jógázni már nagyon jól tud!
Na és ami a lényeg, illetve ez egyáltalán nem lényeg, de megtudtuk, amit tudni szerettünk volna, hogy .......................................KISLÁNY lesz! :lol: :D :lol: :D

Kislányunk is velünk volt, annyira tetszett neki, azt mondta, hogy azért bújt oda hozzám annyiszor, mert olyan örömöt érzett a kistesó láttán, hogy majdnem elsírta magát! :)
Mikor megmondták, hogy kislány, kérdeztük tőle, hogy jó lesz-e, azt mondta: " hát anya, apa, nekem megfelel" :D
Párom is nagyon örült, hogy láthatta a picurt, az meg főleg nagyon boldoggá tesz, hogy ugyanúgy tud örülni lánynak is fiúnak is. Azt mondta, nekem mindegy szívem, már így is nőuralom van otthon, most legalább 3:1-lesz az arány :-)) Szóval nagyon örült, lényeg az, hogy mindene megvan, egészséges, és tündéri.
Fotókat majd a dvd-ből megpróbálok kivágni, nem tudom sikerül-e, de holnap próbálkozom a dologgal. Fotókat pedig kapunk majd postán.

Most megyek, leányzóm pancsizik, és ordibál, hogy végeztem!!! Úgyhogy ki kell szednem a kádból!:-)

Sziasztok:

Kata

u.i: Pati! Igazad van, szomorú, ami a kisbabával történt, de tényleg ne foglaljunk állást, mert igazából nem lehet tudni, hogy hogy is volt pontosan, a "na én megmondtam" pedig nem igazán idevaló állásfoglalás.

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Pandi: Nagyon szép lett a szoba. :) Nem is gondoltam volna, hogy ez a két szín ilyen jó lehet együtt. Jó döntés volt szerintem.

Danidaniel: Akkor nagyon jó készülődést és kérünk majd képeket.


Szemokzsu: Nem baj, hogy fehérben leszel. Sőt jó szerintem, hogy rábeszéltek. Nagyon szép leszel biztosan. De tőled is kérünk majd képet :)


Mpatr: Igazad van. Sajna mindenből cirkuszt csinálnak :(

Kép
csucsu05
 
 


Katuci,
Gratula a kislányhoz akkor kapsz egy rószaszín cumit :wink:
Vendég
 


KATUCI!!
JAjdejójajdejóóóó!!!!
Gratulálok a puncishoz!!! :!: :!:

Csak így tovább, hogy Verával a fiaink tudjanak majd kinek udvarolni!!! :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Köszi a gratulációkat!
Most csak rövid leszek, mert elég lepukkant vagyok a mai nap után, a kis drágámmal együtt. Szegényt biztos kicsit megviselte az UH, mert azután legalább 3-4 órán keresztül meg se moccant. Utána is csak olyan kis erőtleneket rugdosott. Most állt neki forgolódni ide-oda.

Szemokzsu, Danidaniel!
Sok boldogságot kívánok Nektek a házasságkötéshez!
A tesóméknál is akkor volt a lagzi, mikor a felesége 17 hetes volt, szóval szerintem ez a tény, hogy jön a bébi, mit sem változtat a lényegen, sőt csak erősíti a köteléket! Akik szeretik egymást, ott teljesen mindegy, hogy megbújik-e valaki a ruha alatt, vagy sem:-)

Aki hét elején megy UHU-ra, annak pedig drukk!! :-)

Ja, egyébként az UH pontosan annyinak mutatta a picur korát, mint a mensi alapján kiszámolt idő, azaz 18+4.

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?