Sziasztok!
Kicsit visszaolvastam, talán még finish előtt ideérek...húúú csajok, lilulósrszorítottkicsiöklöm a gyors,sima és szép szülésetekért!!!!
Naon régen nem voltam, mindig csak kutyafuttában ugrottam fel a netre, valahogy az elmúlt egy hónapban a gyerekeim nem voltak internet komaptibilisek
Most is csak azé' vagyok, mert este van, apa showderezik, csöppek szenderegnek...
Ami megütötte a szemem a gyorsolvasás során: 14 év alatti gyerekek elszeparálása anyukától
IGEN ez egy nagyon gonosz dolog!!! Én 8 napig voltam bent a csaszi után (speckós esetek voltunk) és ez nem elég, még a fiamat sem engedték fel.Még szerencse,hogy nyár volt és meleg és jóidő
-hol van az már- így maradt az udvar és a szaladgálás ( csaszis előéletű marcangolt hasfallal) a macsekok után
.Genyaság, de biztosan van miértje...mindenesetre nehéz volt megmagyarázni a kicsinek,hogy hol alszom, és hol a kistesója aki állítólag megszületett...és a sűrű könnyek közti búcsúk sem könnyatettek a helyzeten. MINDEGY túléltük,itthon minden más!Fel a kobakkal pocakosok!
Magunkról egy kicsit: Eszter nőőőőő,hízik a szentem. A harmadik hónap mérlege 7,10kg és 66cm.Majd mingyárt képet is dobok.A toxoplazma kontroll véreredményei a jövő7en jönnek meg,akkor még lesz egy szemészeti randink is.Időközben a háziorvos elküldött bennünket a fejlődésneurológiára,mert a járóreflexe nagyon gyengus a csajnak -nem lépeget állítva-.Van valakinek ezzel kapcsolatban valami tapasztalata?Remélem jól korrigálható, fejleszthető a dolog!
Mpst asszem dobok képet és megyek a ágyikómba Eszterem mellé (
) mert fááááázik a lábam.
Sziattok lányok,mostmár igyekszem jönni!
játékban megzavarva
kipurc baba
extrakipurc tesó