Új privát üzeneted érkezett!

Felálltam az ágyról :shock: :? és gyakorlatilag mozgáskorlátozott lettem, apa keneget Fastummal. Persze a házimunka nem vár, de az eddigi szélvész tempóm most még eszeveszettebb szágulásba csapott át. :twisted:
Vendég

cseriani:köszi!akkor vszínű tőled hamarosan többet tudok,várom majd a konkrét választ :lol:
geosel.klara

De jó, hogy ennyit írtatok!
Klári: üdv itt! A válaszom a kérdésedre: 4 nap sima szülésnél, ha nincs gond veled se és a babával se. Általában a babákkal szokott gáz lenni, mégpedig az, hogy besárgulnak, és ilyenkor anyuci is ráhúz velük pár napot... :cry:
A varratokat a negyedik napon szedegetik ki, és akkor megvizsgálnak és megmondják, mizújs veled. A baba pedig, ha gyanúsan sárga, beteszik kék fény alá. hazamenetel előtt, ha még mindig sárga, csinálnak egy vérvizsgálatot és az eredmény dönti el, hogy jöhettek, vagy sem. Nálam mind2 gyerkőc olyan volt, mint a kikerics, de hazajöhettünk mégis.
Cseriani, mér irigyled Áfit? :D Előbb-utóbb ez a vége, mint nálad... Megszülsz péntekig, oszt kész. Noszogasd Elizát, hogy van még 2 napja...Lehet, holnap már itt is lesz. Ne sírjáááál!
Áfi: jobbulást... :cry:
Timesz, gyere ám! Az tök jó, és bíztató, hogy ez a 2 vizsgálat nem mutatott semmit, a CT tényleg mindent kimutat, de biztos nem lesz nagy gáz!
Vendég

Klári (Druszánk)!!! :lol: :lol: :lol:

Üdv közöttünk!
Én sima szülésnél az 5. napon jöhettem haza (hétfőn hajnalban született Klári baba, és pénteken jöhettünk haza), úgy hogy minden rendben volt velem és a picivel is!

Kép Kép
kismokus

Ááááááááááááááá, dehülyevagyok!
Hát persze, hogy az 5. nap... Bocs, Klári... A 4 nap úgy, ha nem számolod bele a szülés napját, de méne kéne beleszámolni...
(Láccik, h. napok óta nem alszom, bocs...)
Vendég

Én is 5 napot tudok sima szülésnél,a barátnőm múlt csütörtök hajnalba szült és hétfő d.u engedték haza,mindkatten jól vannak,nem volt velük semmi gond.Császárról Timeszt kell kérdezni.Lehet hogy én is a császárosok táborát fogom erősíteni :?

Kép
Kép
josi

Josi, méééér?
Vendég

Mármint a császár??Több oka is van:téraránytalanság,az első is az volt,szétcsúszott hasfal. Igazából nem mondta ki a doki de csak annyi szól a sima szülés mellett,hogy jól fekszik a baba. Az elsővel 3x kaptam a pozét, de mégsem tágultam semmit! Nagyjából ezek miatt.

Kép
Kép
josi

Hű, Josi, ezek nem jó hírek télleg...
Vendég

Császárral 6 napot kell bent lenni. Akkor van varratszedés (bár már nem varrat, nekem egy drót darabot húzott ki az orvos). Utána, ha a babával minden rendben akkor lehet hazamenni.
Vendég

köszi nagyon mindenkinek az infót,tök rendik vagytok.csak azért kérdeztem mert pesten 4 napra hazaengenek már ,ha minden ok!
az első gyerekemmel én is 5.nap jöhettem haza ,de azthittem változott azóta:sajna nem ,vagy mégsem sajna :roll:
poséról:első lányomnál én 7x kaptam(de sok hűhó semmiért)minden 2.nap volt ilyen. decsak miután az uh-n kimutatták ,hogy szinte nincs semmi magzatvíz ,másnap nagyindítás volt,és így betöltött 42.hétre szültem.nem tudom,ha lett volna még magzatvíz ,akkor meddig vihettem volna még a terhességet????????na de remélem ez most nem így lesz!egyébként kun a dokim,meg vagyok elégedve vele?szül vagy szült vki nála?
geosel.klara

kimókus:most nézem ,hogy a lánykádat klárinak hívják?megkérdezhetem ,hogy honnan jött ez a név nektek?olyan fura ,már szinte nem is adják ezt a nevet!!de örülök.tudod mit jelent a klára név?:fényes ,ragyogó
geosel.klara

Klára!

Onnan jött, hogy engem is így hívnak :oops: , és én nagyon-nagyon szeretem a nevemet :lol: :roll: (örülök, hogy engem így neveztek el annak idején) . Szerintem különlegesen szép név, és nem is elcsépelt, nem így hívnak minden második babát.

Kép Kép
kismokus

kismókus:egyetértek veled ,igazad van ,nálunk a családban én vagyok a 3.klári ,ugyhogy az én lányom ezért nem lett már klára.nagyobbik Lilla,most pedig Nóra lesz.
geosel.klara

Klári,én a Kunhoz járok,és én is meg vagyok elégedve-gondolom olvastd az eddigieket kicsit... :D
Az öt napot a császárosok mondták,egyikőjük épp múlt pénteken ment haza,hétfőn este császározták.
Egy másik csajt 30-án császároztak éjjel,és 4-én mehetett haza.
Szerintem egyébként ez is dokifüggő. Mikor Kristóf született,a szobatársamnak a doki már a 3.nap kiszedte a gátvarratot,nekem csak az 5.napon.
Aki a környezetemben simán szült,az a 4.napon hazamehetett,de ez még télen volt.
Mindhármuknak más az orvosa.
Ez olyan,mint a befektetés-egyik császáros csajt csak a 41.héten fektette be a dokija,pedig eléggé el volt meszesedve már a lepénye és faros volt a baba,a másik meg pontosan vonult be,a 40.hét elött egy nappal.
Vendég

Most gondoltam bele,de ...lesz holnap elköszönni tőletek(is) :cry:
Férjem időnként azért majd tájékoztat benneteket,hogy mi van,ok? Meg persze viszem a telefont :)
Vendég

Én azért írtam a 6 napot a császárra mert pénteken császároztak és szerdán jöhettem haza varrat szedés után. Ez tavaly novemberben volt. Lehet, hogy azóta ez is változott. Mostani dolgokat nem tudom, mostanában nem is szeretném megismerni az új rendszert.

Emma, Áfi jobban vannak gyerkőcök? Remélem már gyógyulnak.
Vendég

Sziasztok!

Klári! igen, sima szülésnél 5 nap a szülést is beleszámítva, császárral 6 nap után engedtek haza engem (szerdától hétfőig) és tényleg nem úgy varrják ahogy gondoltam, hanem a 2 végén vagy1-1 plomba (pont olyan mint a gázórán) és 1 szál van áthúzva köztük, kiszedésnél csak megfogja az egyik végét a doki és kihúzza. Nem fáj.

Megjöttem Szekszárdról, beszéltem a főorvossal is megmutattam neki a leleteimet. sokmindent ez a CT sem mutatott ki, azt mondták, még nem rendeződtek teljesen vissza a "dolgaim" a méh körül, mert hát ugye még csak 2 hete császároztak, és még nehéz megállapítani. A főorvos meg megkérdezte milyen vizsgálaton voltam én??!! Mondom amilyenre írták a beutalót, mit tudom én. Mert hogy Pécsre kellett volna mennem, kismedencei mr-re, az részletesebb mint a CT, és az itt nincs szekszárdon. úgyhogy írt egy új beutalót Pécsre 22-ére (szombat 15 órára kaptam időpontot!). Ez a mai tök fölös volt: kaptam egy nagy adag sugarat, ráadásul ma már nem is szoptathatok, így ma tápszert kapott Olivér, mert ennyi lefejt tejem nem volt otthon.

Kép
timesz

Timi,ez tök jó :?
Úgy ugráltatnak,mintha nem lenne semmi dolgod. :twisted:
Egyébként hogy gondolták,hogy szülés után ennyivel már valami is a helyére áll?
Azt szokták mondani,hogy ahhoz is 9 hónap kell,mint egy terhességhez.
Figyu,Timi,ne nevess ki a kérdésemért,de csak reggeli ebéd vacsora van.vagy kaptál valamit tízóraira meg uzsonnára is? Ugye a cukros diéta 5-szöri étkezése... :shock:
Vendég

Cseriani,
nem tudom hogy a gyakorlat mi, de az elmélet szerint amit nekem Kun előadott a reggelinél 2 zsemlét kapsz, az egyiket tedd el tízóraira, aztán ebéd, hogy abból mit tegyél el uzsonnára azt nem tudom, de lehet hogy a cukrosoknak adnak uzsit, meg a vacsora.
Én is kíváncsi vagyok hogy megy ez ténylegesen, bár én már bevásároltam készétel konzervekből, májkrémből és tartóskenyeret is veszek ha eljön az ideje :D
Vendég

látod Áfi,én nem is gondoltam rá,hogy vigyek be kaját.Vettem egy csomag kekszet,meg egy csomag nápolyit :oops:
Pont,amit nem lehetne :lol:
Na,holnap megyek megint a boltba. :wink:
n majd még az ételosztósokkal akarok beszélni,hogy reggelente adjanak nekem forróvizet a cappuccinómhoz. A gép megint nem jó a szülészeten,nekem meg muszáj,különben egész nap fejfájással küszködök :?
Vendég

Cseriani, bakker, csütörtökön meg kell szülnöööd! Neeem fognak ezek fektetni hétvégén... Na, de ha mégis, akkor hétfőn tuti Eliza. Meggyőződésem, hogy 1 hét múlva már otthon lesztek... max. készülődtök haza. De ketten! Tényleg, most hogy vagy? Érzel valamit?
Na, akárhogy is lesz, akármeddig is, de nagyon fogsz hiányozni... :cry:
Biza, spájzolj be kajából, hát ez a Kun se százas, 2 zsemle se elég, nemhogy egy! Rakd félre, jóég!? (Bár, őt elnézve, neki lehet, elég lenne 1...) :lol:
Uzsi? Háát, nemtom... A vacsora is ötkor van... Igaz, Timesz? Bár, a cukrosoknak biztos úgy adják esetleg az ebédet, hogy abból is tegyenek félre. (Jesszus.)
Szegény Timesz jól megjártad ezzel a CT-vel... De, ha lenne ott valami, azt biztos látták volna, nem?
Rékababa, köszi kérdésed, Hanna már jobban van, végülis Ármin is, de nagyon nyűgös, sokat sír és legfőképpen akkor érzi jól magát, ha cipelem... :?
Ez egy mai kép róla, épp jobb pillanatában találtam:
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Cseriani, vigyél be bőven kaját, mert keveset adnak. Fél 8-kor jön a reggeli (de a diétásokaét sokszor csak fél órával később hozzák, mert az máshonnan van, főleg az ebéd!!!) 2 zsemlét kapsz vagy kenyeret és 1 szelet felvágottat 1 kocka light vajjal. Ebből kellene tízóraira is elrakni, ebédnél plusszba kapsz 1 db almát - ezt az uzsira adják, vacsora fél 5-kor van szinte ugyanaz mint a reggeli.

Kép
timesz

na lányok,akkor ma ismét megyünk boltba,bespájzolok. Igaz,Zoli szerintem minden nap jön be,de akkor is legyen tartalék :lol:
Egyébként jól vagyok,már nem görcsölök egész nap :(
Férjem szerint ez vihar elötti csend-bárcsak igaza lenne..
Reggel elbeszélgettem Kristóffal,hogy anya holnap bemegy a kórházba,stb...hát,ne tudjátok meg. nagyon aranyosan nézett,figyelt,majd annyit mondott:de ugye sietsz haza a hugival? És már nem lesz a pocakodban. Majd hozzáfűzte:nagyon szeretlek anyucikám.
A szívem majd megszakadt. Hogy lehet egy ennyi idős gyerek ilyen okos? :cry: :cry: :cry:
Ma még el kell mennem védőnőhöz-de hogy minek??
Na,mindegy.
Vendég

Gyors tábladobás és futok NSTre...
Kép
Vendég

Petra,merre vagytok??? :roll:
Vendég

Cseriani, ez annyira szomorú... :cry: De ne félj, Kristóf jól átvészeli majd ezt az időszakot nélküled; valszínű sokkal jobban, mint te. Okos, értelmes kiskölyök.
Én is hallottam már erről a vihar előtti csendről... Úgy legyen!
És holnap hogy mész? Reggel nst-re, és már bent is maradsz? De továbbra se értem, hogy minek, mikor még nincs is itt az ideje és ráadásul hétvége jön és ráadásul a cukrod és minden eredményed OK... :?: :evil:
Vendég

Megyek holnap hétre NST-re,aztán maradok is.
Doktorbácsim már lesz holnap,ráadásul ügyel,így gondolom minden vizsgálatot meg is fog csinálni mindjárt holnap.
Kristóffal leginkább alvás meg evés terén lesz gond,egyébként nem hiszem. De tuti,hogy engem jobban megvisel majd.
Ahogy hallom az ott megismert kismamiktól,ritka az,akit ne fektetnének be a 40.hét elött vagy után egy nappal.
Az egyik csaj,akivel jól összebarátkoztam a napokban,tegnap kellett,hogy befeküdjön,a Varga az orvosa,és ő is csak szombatra van kiírva. Az eredményei rendben vannak,mégis be kellett vonulnia.
Vendég

Cseriani!
Most azért álltak le a fájások, hogy kicsit pihenj délutánig, aztán ebéd után majd újult erővel beindulnak, és irány a szülőszoba :) :) Estére babázol:)
Emma, nem pályázok ám a boszorkány-posztodra :P

A "netvírus" vagy baci ide is elért, Dani ma már nem ment oviba, gégegyulladása van :( , szerencsére nem látszik rajta, hogy beteg, sikerült még az elején elkapni a fránya bacikat.

Cseriani, nem tudom, most hogy viszonyulnak a gyerekekhez a kórházban, de Danit még januárban még be tudtuk csempészni, hogy meglátogasson engem, és nem küldték el a nővérek. Ott tudod kikerülni a szigorú biztonsági őrt, ha az alagút bejárójához mész, ott rögtön jobbra van egy szürke ajtó, azon kell bemenni (nem valami bizalomgerjesztő hely, sötét, meg koszos), fel a lépcsőn és a földszintre jutsz fel, oda ahol a védőnők is vannak, aztán lifttel, vagy gyalog fel lehet már menni az első emeletre. Egy próbát megér, ha nagyon hiányoznál Kristófnak!
Áfi ezt ti is megpróbálhatjátok Enikővel :)

Csajok, aludtunk ma éjjel :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: 7 órán keresztül csend honolt a lakásban :) Kissé kisimult zombi fejem.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

dadomi köszi a tanácsot :wink:
Lehet az osztályra mégis jobb,ha nem jön fel. Lemenni bármikor lehet,ahogy kérdeztem a b.őr csajt,majd inkább én megyek le,amíg tudok.Aztán,ha már meglesz a hugi,akkor is le tudok majd menni hozzá picit,addig -ne akadjatok ki-,de beadom a csecsemősökhöz,vagy a szobatársamra bízom picit.
Tudom,hogy Kristófnak nagyon nehéz lesz,nem szabad éreznie,hogy a hugi miatt nem foglalkozom annyit vele. Ha itthon leszünk,már könnyebb lesz. Csak ne kellene sokat bennt lennem. :?
Lehet megharagszik holnap a doki,de meg fogom kérdezni,hogy nem lehetne-e már holnap valamit tenni a szülésért?!
Elvégre holnap ügyeletes is.Remélem nem harapja le a fejem.
Aztán majd meglátjuk,mi lesz.
Lehet nagyon pesszimista vagyok,de én már nem bízom abban,hogy megszülök spontán ma vagy holnap. Bár lehet a holnapi amnioscopia kicsit segít a dolgon,ha túlélem :?
Vendég

na,vettem májkrémet még,meg majd holnap reggel szd.on valami szeletelt kenyeret,aztán ennyi. Majd minden nap hozatok be,ami kell :)
Elég rendesen elkezdtem megint görcsölni,de már nem reménykedem,hogy lesz ebből valami. :cry:
Megyünk,alszunk egy nagyot Kristóffal-már ha így el tudok aludni :?
Áfi,mi volt NST-n?????
Vendég

Cseriani szerintem legkésőbb az éjszaka meg lesz Eliza baba. Főleg, hogy egyre jobban görcsölsz. Csak így tovább!
Vendég

Cseriani,
hajrá görcsök!!! :wink:
NSTn minden a legnagyobb rendben, de a gyerek utálja, megint akkora ribilliót csapott mint egyébként sosem :shock: Nem is megyek 2x hetente, elég 1x is, jövő csütörtökön legközelebb. Keddenként a védőnő is hallgat szívhangot úgyis.
Dadomi,
nem mondod hogy gyerekek nem jöhetnek fel az osztályra!!! :shock: :evil: Én ezt nem tudtam. Én császárheggel nem tudok lefutkosni! Hogy gondolták ezt?
A tippet köszi, majd mi is belopjuk a nagyobbik kicsit, bár nemnagyon tudom hol ez az ajtó...
Vendég

Áfi!
Az alagút bejáratát tudod hol van? Ha hátulról mész be a nőgyógyászatra, a parkoló felől, nem kell felmenni a járdán, hanem ott alul a kukáknál kell elmenni, ott a bejárat az alagútba. Ott bemész, elfordulsz jobbra és rögtön szemben ott van egy szürke ajtó (januárban még legalábbis szürke volt). Nem néz ki bejáratnak az az ajtó, inkább olyan, mintha valami olyan helyiségbe vezetne, ahol mérőórák vannak. Szóval tényleg nem valami bizalomgerjesztő :? Ott kell bemenni, sötét van, de lehet látni, ott megy fel egy lépcső, ha azon felmész, már megismered a helyet :D
Sajna 14 év alatti gyereket nem lehet felvinni látogatni, csak a főorvos külön engedélyével. Elég hülye szabály szerintem, legalább a saját gyerekkel kivételt tehetnének. Dani mindennap bent volt nálam :D , a nővérek nem szóltak semmit érte. Elvileg ha már bent van (vagyis ha sikerült a portás kicselezni :wink: ) akkor már nem kötöszködnek.

Cseriani! Nagy a csend felőled!!! :wink: Azért ugye megírod, ha menni kell a kórházba? :lol: Na jókat kérdezek, elképzelem, ahogy két fájás közt gyorsan bepötyögöd ide, hogy na mentem szülni :lol:

dadomi

dadomi hidd el,ha esetleg ma még mennek kell,bepötyögöm ide,megígérem. De szerintem nem lesz ilyen :cry:
Most még nem vagyok túl rossz kedvemben,bízom abban,hogy a doktorbácsi holnap már tesz valamit a mielöbbi szülésem érdekében. Aztán ha mégsem-na,akkor leszek nagyon elkenődve :cry:
Vendég

Cseriani,
biztos meg tudod vele beszélni! Kép
Dadomi,
mélyen fel vagyok háborodva! Szerintük az normális hogy egy anya esetleg több hétig ne lássa a 14 év alatti gyerekét???
Nem tudom hol ez az ajtó, de megkeressük! Köszi a tippet!
Vendég

áfonyaaa ha esetleg bennt jársz valamikor szd.on,csörgess meg,ha tudok lemegyek az udvarra,megmutatom az ajtót :wink:
Egyébként szerintem is rábízhatnák az anyára,hogy beviteti-e a gyerkőcöt,vagy sem...szobatársamhoz rendszeresen behozták a 3 éves kisfiát,de ne tudjátok meg,üvöltött,rohangált,minden szobába berontott,apuka meg anyuka meg nyugisan beszélgetett :twisted:
És mi van olyankor,ha nincs segítség,és amig anyuka kórházban van,apuka van a nagyobbal? Akkor ő se látogasson??? :evil:
Vendég

cseriani

szorítok neked hogy holap meglegyen a baba. csak ügyesen, é nyugodtan szólj a nővéreknek,ha valami gondod van, mert maguktól nem jönnek oda, főleg a csecsemősök. rám már akkor furcsán néztek, mikor látogatók jöttek hozzám és beadtam fél órára a babát. az volt ráírva az arcukra, akmkor meg minnek kért baba- mamás szobát? én ráadásul egyedül voltam egy szobában és még wc-re meg fürdeni is úgy lógtam ki mikor aludt a baba, mert egyszer beadtam de még ki sem értem a fürdőről már hozták utánam hogy szoptatási idő van és hol vagyok? hiába mondtam hogy nemrég evett.

Kép
timesz

Áfi!
Látod, a kórháziak szerint a 14 év alatti gyereknek nincs szüksége az anyukájára (nem biztos, hogy anyuka le tud menni a földszintre, pl császár után), a 14 év feletti viszont nyugodtan mehet. Érdekes felfogása van annak, aki ezt kitalálta. Nekem is nagyon hiányzott Dani, amíg bent voltam a kórházban, hát akkor neki én? Annyira sírt, amikor búcsúztunk a szülőszoba előtt, alig tudtuk megvigasztalni, és utána még egy hétig bent voltam, hogy bírta volna ki szegényke, hogy ne lásson addig???

Cseriani!
Nagyon várjuk ám azt a fájások közt bepötyögött üzit! :lol: :lol:
Szorítok, hogy a reggeli napfény már Eliza arcát is érje!:)

dadomi

Már Dominikom is beteg, tiszta láz szegényke, remélem kibírja reggelig, nem kell az ügyeletre menni, aztán reggel irány a dokink. Ma Danit vittem, holnap Dominikot viszem. Gondolom a fogától nem lehet a láza 38.3, ugye?

dadomi

Szerintem tuti,hogy nem a fogától van. Lehet rájátszik,de sajnos van szerintem más is,amitől így felment a láza :(
Szegények,megfertőztünk mindenkit :twisted:
Lányok,én most kikapcsolok,majd Zoltánom tájékoztat időnként benneteket.
Szorítsatok nagyon,meg gyógyulgasson mindenki,aki beteg...
Szisztok.
Vendég

Sziasztok!

Kicsit visszaolvastam, talán még finish előtt ideérek...húúú csajok, lilulósrszorítottkicsiöklöm a gyors,sima és szép szülésetekért!!!!

Naon régen nem voltam, mindig csak kutyafuttában ugrottam fel a netre, valahogy az elmúlt egy hónapban a gyerekeim nem voltak internet komaptibilisek :?
Most is csak azé' vagyok, mert este van, apa showderezik, csöppek szenderegnek...

Ami megütötte a szemem a gyorsolvasás során: 14 év alatti gyerekek elszeparálása anyukától :evil: IGEN ez egy nagyon gonosz dolog!!! Én 8 napig voltam bent a csaszi után (speckós esetek voltunk) és ez nem elég, még a fiamat sem engedték fel.Még szerencse,hogy nyár volt és meleg és jóidő :roll: -hol van az már- így maradt az udvar és a szaladgálás ( csaszis előéletű marcangolt hasfallal) a macsekok után :lol: .Genyaság, de biztosan van miértje...mindenesetre nehéz volt megmagyarázni a kicsinek,hogy hol alszom, és hol a kistesója aki állítólag megszületett...és a sűrű könnyek közti búcsúk sem könnyatettek a helyzeten. MINDEGY túléltük,itthon minden más!Fel a kobakkal pocakosok!

Magunkról egy kicsit: Eszter nőőőőő,hízik a szentem. A harmadik hónap mérlege 7,10kg és 66cm.Majd mingyárt képet is dobok.A toxoplazma kontroll véreredményei a jövő7en jönnek meg,akkor még lesz egy szemészeti randink is.Időközben a háziorvos elküldött bennünket a fejlődésneurológiára,mert a járóreflexe nagyon gyengus a csajnak -nem lépeget állítva-.Van valakinek ezzel kapcsolatban valami tapasztalata?Remélem jól korrigálható, fejleszthető a dolog!

Mpst asszem dobok képet és megyek a ágyikómba Eszterem mellé ( :lol: :oops: :lol: ) mert fááááázik a lábam.

Sziattok lányok,mostmár igyekszem jönni!

Kép játékban megzavarva Kép kipurc baba Kép extrakipurc tesó

Kép
Kép
petra78

CSERIANI SZÜL!!!
Elfolyt a magzatvize, indulnak a kórházba!
Kép

Gyors, könnyű szülést kívánok!!!
Kép
Vendég

Cseriani, hajrááááá!
Eliza már most tudja, mi a frankó... Hogy szeretett volna Cseriani megszülni péntekig, és bakker, itt van... Okos kiccsaj.
Váááááááá!
Szorítok ezerrel, ha valaki tud valamit, írja meg...
Jaj, lehet, nem is tok elalunni...
Petra,örülök, hogy vagy, majd holnap én is írok többet. vagyishogy ma - mire olvassátok...
Vendég

Cseriani! Szorítok! Mindent bele! Kár ,hogy ezeket a sorokat csak utólag olvashatod! Pedig most lenne rá szükséged!

Kép

Edina
edied78

cseriani

ügyes az időzítés nagyon szorítunk

Kép
timesz

Lehet, hogy már meg is van Cseriani babája??? :lol: :shock:

Kép Kép
kismokus

Kismókus, bárcsak úgy lenne... Áfi, ha megtudsz valamit ugye leírod?
Naon izgulunk itten.
Remélem, nem szenved sokat szegény és tényleg beindult a szülés. De 24 óránál többet nem várnak ugye?
Vendég

Írtam neki még reggel SMSt, de egyelőre nem válaszolt. Vagy nincs még meg a baba, vagy megvan de nagyon fáradt Cseriani. Amint megtudok valamit írok!
Vendég

Ok, Áfi, köszi! Remélem, minden rendben velük.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?