Új privát üzeneted érkezett!

Hörcsögünk nekünk is volt 1 pár,akkor kezdődtek a problémák,mikor kishörcsögök születtek.Ugyanis felzabálták a kölyköket.Na ezek után az anyu azt mondta,hogy ilyen kannibálok nem kellenek a lakásba.De ők is büdik.
Barbi,és ez az elrakás télire most "tört" ki rajtad először?
Barbi,szabad azt megtudni,hogy melyik bankkal van ennyi gond?Csak azért,hogy azzal ne kezdjünk.Mondjuk,mikor mi tavaly februárban jelzáloghitelt vettünk fel semmi gond nem volt,cirka 2-3 hét alatt minden elintéztek, nekünk már csak aláirni kellett.

Edit,én örülök,hogy végre irsz,mindegy az hogy mennyit és hányszor,de legalább ebből ugy veszem ki,hogy jobban vagy,pihentebb és drága Virágod békén hagy egy kicsit.
A cserépbe meg tegyél művirágot,azt csak néha kell lemosni :lol: .

Márti,az Enikő pont ilyen - ha nem kérdezek semmit ő nem mond semmit.Kicsinek / ovodától,mert persze amig otthon volt be nem állt a szája/ is ilyen volt már és most is ilyen.Én kérdezek valamit kerek mondatokban,tőle meg kapok 1 szavas választ. :cry: .
bibolya
 
 


Sziasztok!

Barbi, Edit, talán a ti babáitok alusznak legrosszabbul, nézzétek, mit találtam. Nem tudom, hoyg mit is akarok ezzel, talán esetleg fel lehetne venni a kapcsolatot az anyukával, és hátha segítségetekre lesz nektek is! :) "...és teljesen alvás-mentes első heteink voltak. ...az alvásra viszont nem szokott vissza a következő másfél évben sem. Emma volt az, aki napközben félórákat szundított, este ugyan elaludt, de éjjel kettőtől négyig apával "játszott", majd ötkor keltett engem... Mikor már úgy éreztem, hogy nekem már minden mindegy, ha javasasszony segít rajtam, azt sem bánom, akkor a homeopátia sietett a megmentésemre és azóta Emma a legjobb alvónk." - ezt egy anyuka írta a naplójukba az egyik kislányukról. Itt lehet megtalálni a naplót: http://www.babaszoba.hu/services/blog/z ... klaraimola

MOst csak ennyit bírok írni. Holnap remélem, tudok jönni. Jó éjt!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Ma jó hosszú napon vagyok túl, volt egy csomó órám, jól el is fáradtam. De élvezem. Közben haladnom kellene néhány dologgal, ami elmélyülést kívánna, de nem igazán megy. Úgy tünik, ez most nem az elmélyülős időszakom.

Samu és a bölcsi egymásra találtak - tegnap és ma is ott aludt. A gondozónők szerint tök jó (=problémamentes) kicsávó - remélem, hogy tényleg szeretni fogja az ott eltöltendő órákat. Az viszont biztos, hogy sokkal inkább igényli, hogy délután csak vele foglalkozzunk, de ezt én is igénylem :) Tök jót játszottunk ma is...

Edith, de jó, de jó! Kicsilány. Majd egyszer én is szeretnék egyet :)

Ibolya, gratulálok Gergőd szavaihoz! És miket mondogat?

Márti, az is jó hír, hogy Szoni ennyire ügyes az óvodában. Édes lehetett nyusziként :)

Edit, papagájok :) Jókat írt Barbi, de azért ha ennyire szkeptikus lenne az állatokkal kapcsolatban, biztos nem lenne Suzyja :) Nekem hörcsögöm volt, 2 is egymás után, és én nagyon szerettem - olyan 10-14 éves korom között. Az én feladatom volt a gondozása: etetés, tisztítás - az volt a deal anyuval, h csak úgy jöhet a lakásba állat, ha mi felügyeljük. Még vittem sétáltatni is :)
Macskám is volt, az azért kicsit többet tudott, mint a hörcsögök, de ez már későbbi történet. Szóval én biztos szeretnék majd állatokat Samunak. Persze elképzelhető, hogy ő nem lesz annyira oda értük...

Barbi, remélem, h a bankos ügy rendeződik mihamarabb.

Zsuzsi, lányod nagyon nagy lány lett a fotók alapján! Az első kép alapján hirtelen azt hittem, h a Nini... :oops:

Andi, Zsu, Regi?
Megyek szunyálni, bocs, akinek nem írtam. Ilyenkor már nem igazán fog az agyam...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 

 
 

Sziasztok jol bejelentkeztem es jol el is tuntem.
Bocsanat de sajna vagy hall ..de soha nincs idom .
Olvaso uzemmod mukodik .
Visszont lenne egy kerdesem ki meddig tapizot?
Ja es utana junior italt adtatok vagy adtok a babocaknak?
Mi sajna elso perctol kezdve tapiztunk.Most mar minden evok vagyunk ,de meg reggelente junior ital megy.4 honaposan kapot eloszor almat 3 kanalal de utana hamar hozza szokot husi leveshez es a gyumikhez.
Termeszetesen mindent fokozatosan.Reginek es egy masik szomszednonek visitottam mindig hogy ezt szabad es hogyan .Ja es a kor tutti hogy kor elnok lehetek koztetek(sajna).
Na nem is farasztalak titeket megyek mert valami jo illatott erzek.
Csak meg annyit hogy álltalában 5 ora korul ebredunk es 8 fele alszunk vissza.
Puszi mindenkinek.Móncsi+3

Kép
móncsi+3
 
 


Moncsi:én még tápit adok a fiamnak, de vannak olyan manók itt a topikban akik már tejet isznak.

Évi:tegnap óta már 2 nyuszink van :lol: , most reggel le is fotóztam őket!!!! 8)
Az jó, hogy Samunak is tetszik a dolog, de ő már stramm kiskrapek!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Moncsi,
milyen az a junior ital?Szín tej?Hanna már nem kap tápit kb.4 hónapja asszem.De a tejet is a tápi mellett vezettem be.

Évi,
szuper,hogy bejön Samunak a bölcsi.Az én gyerekim is szerettek járni szerencsére,mert így az ember lánya nyugodtabb a munkahelyén,ha tudja jól érzi magát a gyermekünk.

Nekem is volt hörcsögöm gyerekként.Sajnos végelgyengülésben elpusztult.(ők nem élnek sokáig)Aztán amikor kertesházba költöztünk lett egy kutyám,hisz mindig is arra vágytam,de a panelba nem engedték a szüleim.Felnőttként voltak cicáim,kutyáim,tengerimalacom és deguim.A két utolsó elpusztult,a kutyusokat meg el kellett vitetnünk új gazdiknak,mert ideköltöztünk
A cicákat is elajándékoztuk.Egy cica ott maradt,aki vemhes volt,de a lakók gondozzák.
A kutyusokat nagyon sajnáltam.Most nincs semmilyen állatunk,de Rebi nagyon nyafog egy kutyusért. :roll:

Beugrok ma Pestre megnézem a gyerekekkel ahogy árad a Duna!Még élőben nem láttam.Szerencsére idén nem okozz akkora károkat.

Pusz
Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Jó reggelt!

Kriszta még ny7ugodtan olvasgat az ágyikójában, kihasználom addig az időt... :)
Állatok voltak a témák. Nekünk sosem volt állatunk a házban, az udvaron viszont annál több. :) Persze, más állatok vannak egy falusi udvarban, mint amit házban szokás tartani, de így is megszerettem őket. Istvánnak valamikor halai voltak, de a kezdeti nagy lelkesedés után mind kevésbbé foglalkozott velük (már felnőtt volt és dolgozott), az édesanyja meg megunta a gondozgatást és nem is csinálta a legjobban, mert sorra kipusztultak szegények. Úgyhogy nem igazán szándékszik ismét halacskázni.
Én nem igazán tudom elképzelni, hoyg valaha bármilyen állatot is a házba engedjek, éppen azért, mert úgy szoktam meg, hoyg azok mindig kint vannak. De ha majd a gyerekek igénylik, meglehet, hoyg mégis belemegyek. Szóval, egyelőre döntetlen. Abban viszont egyetértek, hoyg felelősségtudat kialakításában, formálásában jó szolgálatot tehet egy állatka!

Évi, olyan furcsa, hoyg ott már az egyetem is elkezdődött, nálunk az mindig október elsején szokott. Igaz, az iskolások is csak 17-én kezdenek. Még van pár nap szabadjuk. :) Én mindig vártam az iskolakezdést (mind diákként, mind oktatóként) de aztán néhány hét alatt már ismét belefásultam. Mondjuk a tanítás sokkal érdekesebb, izgalmasabb volt, ott rajtam múlott, hogy unalmas-e vagy sem!

Móncsi, Kriszta 1 éves 3 hónapos korában tértünk át a 3-as tápszerről a házi tehéntejre. Nála nem okozott semmi problémát az áttérés, és ízlik is neki a házitej. Van amikor este, hoyg laktatóbb legyen keverek bele egy kis tejpépet is.

Bank: nekünk eddig szerencsére még sosem vlt dolgunk bankkal, de most, amikor múlt héten mégis akadt :wink: nagyon hamar intéződött minden. Egyik napon István elment érdeklődni, megkapta onnan a nyomtatványokat, amit a munkahelyén kell kitölteni, és megmondták, hoyg azonkívül mi szükséges, másnap leadta őket és még UGYANAZNAP kiadták a pénzt is. És ez a magyar OTP BAnk, aminek itt is van képviselete. Igaz, itt is lett volna olyan bank, ahol programálnak, majd 2-3 hét után mondják meg, hoyg mikor lenne pénz, de mi nem vállaltuk ezeket a bankokat. És nem voltak jobbak az ajánlataik sem. :roll:

Ennyit hagyott Kriszta írni.... :roll: :D :twisted:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Móni, hajnali 5-kor keltek? Az szép.
Még mi is tápit iszunk. 2 hét múlva úgyis megyünk a dokicsajhoz, akkor megkérdezem mikor kezdjük a tejivást. De szerintem még nem, nálunk van a családban tejallergiás.

Ibolya, igen, most tört ki rajtam az elrakási mánia. Eddig mondjuk olyanokat tettem el, hogy karfiol, paradicsom. De ez igazán nem nagy szám, bevágott a hűtőbe oszt csá.

Bank: persze hogy elárulom a nevét, ez az ELLA Bank. Amikor felvettük a hitelt itt sem volt semmi gond, gyorsan elintézték és segítőkészek voltak. De most, hogy kifizetjük derülnek ki dolgok.
Pl. itt nem kapok havonta bankszámlakivonatot, minden hónapban, ha akarom tudni mennyi volt a hitelünk (mert ez svájci frank alapú) akkor nekem kell telefonálnom.
Most mindenféle igazolásért, tehát pl. hogy tudjam, jelenleg hogy állunk súlyos pénzeket kérnek. Megigérik, hogy készen lesz hétfőre egy igazolás, erre hétfőn mikor telefonálok, hogy mikor mehetek érte közlik, hogy na majd csak csüt-ön. 10 percig üvöltöttem a csajjal, hogy ez nem így működik. Ha megigérték, hogy hétfőn kész, én a másik bankban bejelentettem, hogy viszem a papírt, és még mellette ezer mást intéztem, amit a papír átvétele után tudok intézni, akkor ne szórakozzanak velem, legkésőbb kedden megyek érte. Aztán oldják meg! (kész is lett a cirkuszolásomnak hála)
Ja, és a legszebb a dologban, hogy az előtörlesztési díj, tehát hogy visszafizetjük a hitelt 4 %. Ez nálunk nem semmi összeg, közel 1 millió forint. De a közjegyzői szerződésben érdekes módon nincs benne, pedig állítólag akkor is ennyi volt, amikor felvettük a hitelt. Csak annyi szerepel benne, hogy a banki hirdetmény alapján. De kérdem én, ki látta azt a hirdetményt? Nekem miért nem küldenek belőle? És ha már akkor is ennyi volt, amikor a szerződést kötöttük, miért nincs benne, hogy jelenleg 4 %, de a hirdetményben szerepel, ha változik?
Ja a lényeg, az új bank már pénteken átutalta a pénzt, de ők csak ma zárják le a számlámat. Miért? Miért használják a pénzemet még 4 napig?

A legszebb az egészben, hogy mi már "öreg motorosok" vagyunk hitelfelvétel terén, ha jön egy jobb ajánlat kiváltjuk a jelenlegi hitelünket, hiszen nem mindegy, hogy 20 évig mennyit fizetek. Úgyhogy ez a 3. bank, ahonnan most felvesszük. Szóval nem most jöttem a falvédőről, nem tudnak semmibe venni és átgázolni rajtam, de azért próbálkoznak amit én meg nehezen viselek. Ezért dühöngök és ordítok naponta sokszor.

Edith, mindjárt elalszik az Ádám és akkor megnézem azt az alvásos dolgot amit írtál. Köszi.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a tücsökzenéről, :roll: ,a fiam a fél órából 15 percet bömbölve a nyakamba csimpaszkodva töltött.Utána már egy kicsit felengedett,de szerintem megijedt a rengeteg gyerektől,akik sikongatva futkároztak ott.
A kapuban meg földhöz vágta magát,mert nem akart bejönni a lakásba.Szóval jól kezdődik a délelöttünk.

Moncsi,mi még tápszerezünk reggel-este /humana 3-as almás/,de a Gergő már rendszeresen iszik tejet,kakaót a reggeli mellé,vagy ha gabonahelyhet reggelizik azt is tejjel eszi.

na most lépek,nagyon büdi jön a gyerekből :oops: .Sajnos van egy olyan érzésem,hogy elkapott minket a hasmars betegség. :twisted:
bibolya
 
 


Ibolya, nálunk is hasmenés van 2 napja. Nem olyan vészes, napi 4, de az olyan híg hogy kifolyik a pelusból. Még megvárom a mai napot, addig tömöm aktivátorral, de ha nem javul holnap megyünk a dokicsajhoz.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi, bocs' az este túl szűkszavú voltam. Amit kimásoltam, az minden, amit az alvásról ír a naplóban. Talán ha felveszed a kapcsolatot az illető anyukával, ő adhatna további infókat, hogy nekik milyen homeopátiás szer vált be. Szerintem biztosan készségesen fog segíteni, aranyosnak "ismertem" meg. Amúgy 4 kislány édesanyja, ebből a két kicsi iker. :)
Remélem, ez a hasmenés nem valami benyalt izének a következménye, kívánom, hyog szabaduljatok meg hamar tőle!

Ibolya, ti is! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Most vagy csak képzeltem, hogy náthásak a gyerekek vagy a KIDS vitamin helyre pofozta az immunrendszerüket :shock: , mert tegnap már a ZSombinak sem kellett törölni az orrát!!!!! :lol: :wink:
Ma elugrottunk a Julcsiékhoz, olyan édes volt a fiam ahogy köszönt el a csajoktól, átölelte a vállukat és úgy smárolta le őket :lol: :lol: :lol: :lol: , igaz előtte kinyomta kicsit a Dorka szemét :oops: :roll: :shock: , de csak csupa szívjóságból!!!!! :lol:

Sajnálom a hasmenős manókat, remélem hamar rendeződik a dolog!!!!! :roll:

Barbi:megértem, hogy kivagy a bank miatt, szerencsére még mi sem keveredtünk ilyen hitel ügybe.....de ami késik............ :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Csak leszaladtunk délután a dokicsajhoz, nem tetszett már a feneke. Benyalt valami ilyen hasmenős vírust, ez okozza a pöttyöket is a lábán. Semmi különöset nem kaptunk, Normaflore, meg valami Hipp-es akármit, amit a tápiba kell tenni, meg valami port, amit meg az italába. De semmi baj, azt mondta a dokinéni ha ezt a popsit csúnyának találom akkor még nem láttam igazán csúnyát. Úgyhogy túléljük (ezt tudtam), semmi komolyabb baj.
Viszont a doktornéni szőlőt evett, az Ádám imádja. Már a múltkor is mikor valami kekszet rágcsált a dokicsaj az Ádám elkérte a keksze felét. Most viszont nem adhatott neki szőlőt, mondta, hogy diétázzon, inkább almát és banánt adjak neki. Szegénykém, pedig annyira nézte a szőlőt, és kiabált a dokinak, hogy adjál! :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Na a Roland megcsinálta a citrom tortát én meg kirittyentettem, nagyon büszke volt rám , hogy tudok ilyeneket(habzsákból díszítettem még diploma sem kell hozzá :lol: )!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Meg múltkor lehúzható üvegmatricás tűzoltós akármit csináltam a drágámnak, az is tetszett neki, igaz itt görnyedtem késő este, de nekem is jól esett, hogy alkothattam valamit!!!!! :mrgreen: Régen sokat kreatívkodtam, de most sajna se erőm se időm nincs!!!! :?

Barbi:volt szíve a dokicsajnak 1 szemet sem adni :shock: 8) , szegény szépszeműd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti,az jó,hogy ilyen gyorsan meggyógyultak a gyerekek-vagy hatott a vitamin?
Néha én is szoktam csinálni üvegmatricákat,de inkább csak télen-kora tavasszal,mikor nem nagyon tudom mivel agyonütni az időmet :lol: .

Barbi,ezt a hippes itókát nekem is még anno javasolta a Julcsi hasmenésre.

Azt hiszem,holnap mi is felkeressük a dokit,mert 39,1 volt 1/2 7-kor a Gergő láza.Adtam neki cataflant +hűtőfürdőztünk is igy 1 óra múlva már nem volt láza.Hasmenése nem volt,csak higabb és többször volt ma széklete,alig evett is,és sajnos inni sem nagyon akart-de ebben már benne van a dac is.Viszont ahogy lement a láza ment kunyizni az Encsihez tarhonyást húst.Kiváncsi leszek benne marad-e.
bibolya
 
 


Márti, muti meg a művedet! Én is imádom a díszítgetést, és szeretek ötleteket is lopni! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Meg a receptet is leírhatod! Vagy titkos? :(

Barbi, remélem, hamar túllesztek ezen a kakidolgon. Tényleg szívtelen lehetett az az orvos. :evil: Attól még nem lett volna semmi baja. Sőt, sok mindenben a támadás a legjobb védekezés! :roll:

Márti, örülök, hoyg a manók jól vannak már! :)

Én ma néhány adag zöldbabot fagyazstottam le, és néhány kis adag finom körtét. Hogy majd a picikének legyen friss, ha majd olyankor kellene adnom, amikor még nincs szezonja. :D
Holnap tervezem kiválogatni és kimosni azokat a ruhákat, amik már jók Krisztára azok közül, amiket elhoztunk sógornőmtől. Eddig nem volt alkalmam, mert nem lett volna hová teríteni őket. 3 napja szárad két adag kiteregetett ruha. :roll: :evil: M aitt egész nap pocsék idő volt, ki sem dugtuk az orrunkat. Megállás nélkül esett az eső, szörnyen fújt a szél és nagyon nagyon hideg is volt. Egészen novemberi idő. :( :( :(

Jó éjt!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


JA, mi is az az üvegmatrica? :shock: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Ibolya, sajnálom kicsi Gergőt! :( Remélem, nem lesz rosszabb az állapota és nem megy fel többé a láza! :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Ó, drágáim, a doktornénink még a kajáját is odaadja a gyerekeknek,ha éppen azt kívánják. És most tényleg fosizik, úgyhogy csak jót akart.
Az az igazság, hogy előtte itthon evett :oops: , mert látta, hogy én csipegetek és nem volt szívem nem adni neki. Úgyhogy a dokinál leszereltem a kiflijével, már nem is kellett a szőlő. :lol:

Edith, itt meg óriási szél fújt egész nap. Amúgy a napon jó idő lett volna de ez a szél kifejezetten hideg.

Ibolya, jobbulást kívánok a Gergőnek. Ezek szerint most megint valami vírus van?

Én meg a tengersok eszemmel rájöttem, hogy a múltkori 4 napos láz után jöttek ki ezek a pöttyök a lábán. Először csak halványan, majd mikor lementünk a Balcsira akkor lett elég durva. Hazajöttünk, azóta kenem és már alig látszik.
Úgyhogy valóban víruskiütés, csakhogy nem a mostani, hanem az előző miatt. Na, milyen okos vagyok?

Márti, miért csinált a Roland citrom tortát?
Lefotóztad?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jó reggelt!
(Az enyém nagyon jó. :roll: Kriszta neve helyett már kétszer egymás után is a húgomét mondtam :shock: , és csodálkoztam miért nem érthető, amit mind magyarázok! :roll: :roll: :oops: :oops: )

Szóval fél kettőkor kicsi lányom úgy gondolta, hoyg eleget aludtam, és hajnali 5-ig félóránként óránként ébresztgetett. Víz, simi, betakarás, kitakarás, macika, semmi nem segített. Többször is felvetttem, de csak annyira nyugodott meg, amíg ölben volt. Fél 3-kor kapott tejet, mer t az este uborkát!!! :shock: vacsorázott, és gondoltam, éhes, azért sír. De nem. 5-től aztán ahogy visszafeküdtem az ágyba, máris kiabálni-sírni kezdett, hoyg mámá, anucika! Magunk közé is vettem kb. negyedórát, de ott sem volt nyugton, ott már kezdett magához térni, állandóan IStvánt szólongatta, simizte volna. :roll: Aztán fél 7 felé elaltattam az ölemben és azóta kérem szépen alszik. :roll: :twisted: Biztos hamarosan kel, mindjárt 9.

Én meg jó kómás vagyok. Úgyhogy ma csakis azt csináűlok, amit nagyon muszáj. És ha majd Kriszta lefekszik, én is azt fogom csinálni.

BArbi, Ibolya, remélem, jól vannak a gyerkőcök! :)

Zsuzsi, Julcsi, ZSu, Regina, ti merre vagytok?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Ma elaludtunk: no nem Samu, hanem egyszerűen én nem bírtam kiszállni az ágyból. Samu 7 körül elkezdett szólongatni - mint kiderült, kifolyt a pisi - áthoztam hozzánk, és még egy szűk órát pihiztünk... Elvileg 8 előtt kell beérni a bölcsibe, ha ott akar reggelzni. No ma nem fog ott enni...

Edith, sajnálom a szar éjszakát... Nálunk is olyan lükén alakulnak mostanában, míg pl. tegnap egyszer sem kelt fel reggel 7-ig, ma 3x is be kellett mennem hozzá. Tudom, vannak itt ennél sokkal rosszabb alvók is, így be is fogom a számat...

Kérdés: ti mit adtok éjszakára alvóruha gyanánt a gyerköcökre?
Nálunk a takaró még mindig csak annyi ideig marad rajta, amíg beterítem, aztán persze az első mozdulatnál tünik el róla.

Betegeskedőknek mielőbbi jobbulást!

No megyek, valami reggelit rittyentek Samunak.
Szép napot!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Jó reggelt!

Ibolya,
jobbulást Gergőnek!Reméljük semmi komoly!Encsi jobban van már?

Márti,
szerintem biztos sokat számít a vitamin adása!Örülök,hogy már jobban vannak!Ügyi vagy a kreatívkodással,nekem sose volt az erősségem!

Julcsi,
hogy vannak a csajok?

Edith,
hát akkor nem vitted túlzásba az alvást az éjjel.Egyik éjszaka nálunk is nagyon nyugtalanul aludtak!Zsoltika 3x,Hanna 4x sírt fel,természetesen nem egyszerre!Mire visszaaludtam volna nyüszörgött a másik.
Hanna mostanában(kb.1 hónapja)ismét megébred éjszaka.Általában 1x,ilyenkor megkapja a cumiját és alszik tovább,de nekem akkor is fel kell kelnem.Zsoltika változatlanul minden éjjel 1x legalább felsír,és fogalmam sincs miért!Mondjuk mindig visszaalszanak,de amikor többször eljátszák,akkor nem igazán kipihenten kelek reggel. :shock:

Barbi,
remélem most már túl lesztek ezen a banki herce hurcán!Gondolom az ELLA banknak nem tetszik,hogy elviszitek tőlük a hitelt.De ez a szerződés módósítási díj összege nagyon durva!Akkor most ennyit buktok a dolgon?Azért 1 milliót kifizetni,mert előbb visszafizetitek a hitelt elég durva!(az más kérdés,hogy másik hitelből fizetitek vissza,de a banknak gondolom mindegy honnan van a pénz)
És most honnan veszitek fel?Remélem lassan én is azon rágódhatok,hogy honnan veszem fel az új lakásunkra a hitelt!Jó lenne ha végre elmenne az otthoni házunk!

Zsu,
te merre jársz?Voltál azóta dokinál?Mi újság a pocaklakóddal?

Lassan készülődök,megyünk oltásra!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Madárcsicsergős jóreggelt!

Barbi, a hippes izé nagyon jó, nekem is van itthon mindig. Remélem már jobb a pocakja a kis manónak. Sok puszi neki.
Bank! Hát igen, mi is ezért laktunk egy hónapig anyuéknál, mert a bank olyan kis ráérős volt, hogy csesszék meg.

Edith, szép éjszakátok volt. Lehet, hogy az uborka bántotta a pocakját Krisztának?

Ibolya, Gergő? Mit mondott a doki?

Jaj, mennem kell mert a csajoknak ANNYIRA fontos mondanivalójuk van, hogy itt anyáznak üvöltözve.

KépKép
kgiulia
 
 


Edith:a krém nagy vonalakban:réteslisztet tejben van. cukorral sűrűre főzől, kihűtöd+cukrot vajjal kikeversz ezt is bele+citormnak a leve és tojásfehérje habot bele.Egyszerű, de itt kellett izgulni, hogy a nem tudom mi kicsapódik-e, de mivel anyósom is itt volt én nem izgultam!!!!
Ja a díszítés nem volt annyira nagy szám,(mint a Te remekműveid) lefotóztam, csak a drágám odáig volt.....apró örömök az életben!!!! :mrgreen:
Üvegfesték:lehet kapni, ezzel festhetsz az üvegre és úgy marad, van a lehúzható, ezt pedig úgy kell használni, hogy én egy BUGYIRA( tudod az a dosszié szerű amit össze lehet fűzni), arra festek sablonnal általában és azt ha megszárad leveszed és rárakhatod fémre, üvegre, csempére.

Ibolya:mennek a gyógymanók Gergőnek!!!!!!!!!!!!! :roll: Remélem ma már jobban van!!!!!

Nálunk most nem volt ébredés, bár fogalmam sem volt arról, hogy a Roland áthozta a drágát és már csinálta a tápit :oops: , azt nálunk szokta megenni!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


A keddre beígért képek! :roll: :oops: :oops: :oops:
Mütyürke arca homloknézetből:
Kép
És a bizonyíték, hoyg nunis! :oops:
Kép (Bal oldalon, fenn látszika két szeméremajak. :) )

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith,
jók a képek a kislányról. :wink: Bár az igazat megvallva egy kicsit elnézegettem,hogy nem e a herezacsit látom e ott?Mondjuk nem vagyok vmi nagy uh guru,meg ha az lenne akkor látnánk a fütykösét is ugye bár!Nem baj,hogy ezt leírtam,ugye? :roll: :wink:

Voltunk az orvosnál,megkapta Hanna a szurit.Lemértük a súlyát és3 hónap alatt semmit sem hízott. :shock: Most is 12kg kb.,mert ruhástól mértük 12,81-nek,3 hónapja meg 12,4 ha jól emlékszem,de akkor is ruhástól.Azt mondta a dokinő figyeljem az étvágyát és adjak neki Vitacolant.Mondtam neki,hogy nincs gond az étvágyával és a széklete is rendben.Két hónap múlva le kell vinnem mérésre.
A védőnővel is beszéltem a Zsoltika miatt.Azt mondta szerinte is fel kell venniük az oviba,de majd hétfőn kijön hozzánk és akkor mindent megbeszélünk részletesen!

Ibolya,
mi volt a dokinál?Remélem már jobban vagytok!

Megyek,mert HAnna elég nyüszi!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

Sajna az éjszaka tovább romlott a Gergő állapota.Este 10-kor már 39,8 volt a láza , kapott antip.kupot +hűtőfürdőt.Ettől le is ment,de hajnali 3-kor már megint 39,1-e volt.Akkor Nurofent adtam neki /mert a kupra rá van irva,hogy napi max.3 db/ meg megint fürdettem.5-kor meg azért kellett fürdetnem,mert a háta közepéig fosta magát össze,de ekkor már csak 38,3-ja volt.Viszont olyan szinten remegett a gyerek,/minden porcikája/hogy hiába öleltem magamhoz, betakargattam semmi sem használt.A helyzet azóta sem javult,már volt itt a gyerekorvos,virusos gyomorhurut.A láza 38,3 - 39,1 között ingadozik.Inni továbbra sem akar nagyon az orvos azt mondta,hogy 24 óra alatt 1 l.folyadéknak be kell menni,különben korház,mert nagyon magas a hője.10-kor volt itt 12-kor aludt el és csak 1 1/2 dl-t ivott.Szóval szerintem készülhetünk a korházra.
Viszont inni meg nem hajlandó cumisüvegből csak pohárból,mire erre éjjel rájöttem :roll: .És csak a víz kell neki semmi más.

Elvonulok én is pihenni,ki tudja milyen lesz még a délután.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Bank, már csak a törlő határozatra várunk, a pénz már pénteken átment, a számlámat már tegnap lezárták és az új banktól is kaptunk némi pénzt. Úgyhogy, már nem aggódok, majd postázzák a papírt amikor akarják. Lesz@rom.
Igen, a bajuk az lehet, hogy elvisszük tőlük a pénzünket. De hát, ha máshol jobb ajánlatot adnak (ez a más a Volksbank), akkor lépni kell.

Ibolya, nagyon nagyon sajnálom azt a kis csibészt. Ha kortyonként is, de próbáld itatni. (bár úgyis tudod, mit kell tenni, nem okoskodom tovább)
Nagyon szorítok, hogy elkerüljétek a kórházat, de BIZTOSAN NEM IS LESZ RÁ SZÜKSÉG, MEGGYÓGYUL!!!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ibolya:nagyon sajnálom, jobbulást kívánok a drágádnak, és ha főznél valami fincs kis levest azt nem eszegetné, iszogatná meg?????Az is folyadék!!!!Nekünk régebben Sodioral granulátumot írt fel a doki, ami tele van ásványianyagokkal.
Nagyon szorítok, hogy helyre rázódjon a kismaszat!!!!Tarts ki!!!!!

Timi:azért ez nagyon jó, hogy így áll hozzá a védőnő, remélem tud segíteni nektek!!!!

Edith:aranyos a bébi, de én nem nagyon látom, hogy mit kéne látnom!!!!! :shock: :oops: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Timi, dehogy baj, hoyg leírtad, szerintem is szükséges a magyarázat a kép mellé, mert először, míg az orvos ki nem mondta a bűvös szót, én is azt hittem fiúizét látok ott. :p :roll: :lol:

Ibolya, nagyon sajnálom, hoyg kicsi Gergő ilyen rossz állapotban van! :( Drukkolok, hogy megússzátok a kórházat! Végülis a 24 órából még sok van hátra, és még elfogyaszthatja azt a folyadékmennyiséget! :roll:

Timi, szerintem nincs baj a Hanna súlyával, hiszen ilyen korban már nem nőnek úgy a babók! Kriszta 9 hósan kb. 9 kiló volt, most 1 év 5 hónaposan pedig (8 hónapra rá) majdnem 11 Szóval, szerintem most leugrálják-szaladgálják amit magukra szednek. Különben kriszta néhány napja nem eszik egyáltalán jól, az ebédből sokszor semmit sem fogad el. Az este vacsizni nem akart, 2 kanál krumplipüré után meglátta az uborkasalátát és neki csak az kellett. A fejem tetejére is állhattam, mert semminek kis sem tátotta a száját.

Ugyhogy, Julcsi, nincs kizárva, hoyg az uborka bántotta a pociját, én is erre gondolta, bár görcsei nem hinném, hoyg lettek volna, de marhatta neki. Most már mindegy, lejárt az éjszaka, ma pedig jól van. De ma is 2-3 falat kenyeret evett tízóraira házi májpástétommal, 2 falat almás sütit és egy gerezd szőlőt.

Még jövök...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Márti, ott van egy kis + jel amellett, amit "látni kell". UH-nyelven állítólag az egy női nemiszerv. :roll: :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Ibolya,
nagyon sajnálom Gergőt!Reméljük el kezd iszogatni,a hasmenése is megáll és nem lesz magas láza!Akkor talán elkerülhetitek a kórházat!Nagyon szorítok nektek!A lázcsillapítókat ha szükség van rá akkor add felváltva 2 óránként,egyszer a nurofent majd a kúpot!(ezt még az otthoni doki nénink tanácsolta amikor napokig alíg tudtam levinni a Rebi lázát 8 hónaposan)

Márti,
én is örülök neki.Elég szimpatikus,fiatal csajszi.Van gyógypedagógus diplomája is,biztosan segíteni fog majd!

Edith,
én nem aggódok,mert jól van Hanna és nem úgy néz ki,mint aki éhen akar halni. :wink: Csak eddig még egyik gyerekenél sem hívták fel a figyelmemet,hogy esetleg nem úgy gyarapszik ahogy kéne!Pedig ilyen korban már nem szárnyal a súlyuk felfelé,ami nem is baj,hisz senki sem akar elhízott gyereket,hogy a későbbiekben meg diétáztatni kelljen.Szerintem azért nem látványos a gyarapodása,mert amikor ideköltöztünk igazából akkor kezdett járni egyedül(akkor voltunk tanácsadáson is)most pedig rengeteget megy!Egyszerűen lemozogja a kaját!Na mindegy majd figyelem és el kezdem adni a vitamint,úgyis kezd esedékessé válni a tél miatt!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Edith, én meg semmit sem látok :oops: se fütyköst se nunust, de ez az én bajom. Én hiszek Neked, ha csaj akkor tök jó! :lol:

Julcsi, most én is vettem ebből a Hippes lötyiből tarcsiba, hogy legyen itthon ha kell.

Mondjuk lassan gyógyultnak nyilvánítom, már csak reggel volt egy kaki, és az sem volt annyira víz. Úgyhogy jó úton járunk, lehet a dokihoz se kellett volna menni. Nem baj, legalább így én megnyugodtam.

Mártikám drágám, most már alszik a Szonó az oviban?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Nem tudok pihenni :cry: ,ideges vagyok,a gyomrom egy gombócban.
Megnéztem a fejét,ugy nézem,hogy most nem lázas,max.hőemelkedése lehet.
Dokitól kérdeztem a hippes ivólét /amit a Julcsi javasolt/,azt mondta nagyon szupi-egy baj van vele,hogy sz@r az íze,ezért most nekünk nem javasolja,de ha gondolom vegyem meg nyugodtan,próbálkozzak.
Anyósom most hozott frankfurti levest,majd ha felébred bepróbálkozok vele-hátha :roll: .

Évi,a Gergő most már hogy megjött a szar idő h.ujjú badyba és rugdalózóba alszik.A takaró róla is van,hogy lekerül,de eddig még nem fázott meg tőle.Legalábbis a tavalyi tél ezt igazolta.

Edith,sajna én még a "jelmagyarázat" alapján sem tudom,hogy mit hol keressek :oops: .

Timi,a Gergő az elmúlt fél év alatt a mérleg szerint 1 kg-ot hízott,de hogy mitől azt nem tudom,mert hogy alig eszik valamit.Legalábbis az ebédet általában hanyagolja-5-8 teáskanál és elég volt neki-,de a reggeli ,vacsora is sokszor csak pár falat kenyér.Tízóraizni nem szokott ,csak uzsizni 1 túró rudit meg valami gyümölcsöt.

megyek,mert felébredt a Gergő
bibolya
 
 


Sziasztok!

Márti: hatalmas puszit küldök a másfél éves nagyfiadnak!

Edith: gratulálok a kiscsajhoz a pocidban! Jók a képek bár én semmit nem ismerek fel rajta, igaz anno a Szandinál is ez volt.

Ibolya: nagyon-nagyon sok gyógypuszit küldök Gergőnek! Remélem, gyorsan meggyógyul.
Amikor a Szandi beteg volt és nem akart inni nekünk is csak pohárból fogadta el, éjjel meg fecskendővel nyomtuk a szájába.
Nurofen, Germicid kúp mehet együtt is, különböző összetevők vannak benne. Nem kell megvárni a 3-4 órát a kettő között.

Moncsi: a Szandi még egyáltalán nem kap tejet, de azért mert nem kell neki. Egyedül a HIPP 3 tejitalt issza meg, de a doki szerint ha más tejterméket eszik, nem is kell erőltetni.

Évi: nálunk a talpas rugik váltak be éjjelre, ha hidegebb van akkor adok alá ujjatlan v. rövid ujjú vékony bodyt. Takaró nálunk nincs, mert egyből lerúgja magáról.

Én se vagyok valami jól, csatlakozom a hasmenéses manókhoz. Folyton émelygek, meg fáj a fejem, lehet lázam is van, mert állandóan meg akarok fagyni.


Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Jól vagyok, csak rengeteg a dolgom, mert szombaton esküvő, be kell vásárolnom, csomagolnom a gyerekeknek, mert én holnap hajnalban indulok Szegedre, mivel persze ezen a hétvégén van az egyetem is :)

Bence jól van az oviban, szeret járni, nem tudom mi volt a múlt héten az az egy nap hogy nem akart.... De azóta semmi gond szerencsére :)

Pocaklakó: Nem tudom, nem jutottam el a héten UH-ra, de igazából nem is akartam, mert a doki akit kinéztem magamnak, az csak jövő héttől rendel az sztk-ban. Kicsit aggódom hogy megvan-e egyáltalán, mert mindig fájogat a méhem (biztos a növekedéstől) viszont a hányingerem elmúlt....kop-kop-kop :) De csak megvan ha vérzés nem volt :) Majd jövő héten kiderül :)

Megyek is mert ma még szülői van, és fél hétre dokihoz is kell mennem. Ja és még a kaja sehol, mert nemrég értünk haza....

Ibolya, drukkolok nagyon Gergőnek hogy jobban legyen! Kata is beteg, de szerencsére csak taknyos, meg hőemelkedése van, nem vészes, csak még a hasa is megy mellé, mert fogzik (jut eszembe kint van a 11. foga, a bal alsó 1.-es rágó, és jön a jobb alsó)

Barbi, örülök hogy már kifelé jöttök a fosiból, esküszöm ez a legrosszabb betegség.....már aközül amit sűrűn elkapnak a kölök....

Puszi mindenkinek,

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Márti, adj egy puszit a nevemben Zsombinak, másfélévesége alkalmából :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Márti,Zsombinak én is sok-sok puszit küldök másfeledik szülinapja alkalmából!
bibolya
 
 


ISTEN ÉLTESSE A MÁSFÉL ÉVES ZSOMBIT!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Köszi szépen a drágám nevében. :wink: :lol: .Én már tegnap ezen filózgattam, hogy milyen nagy is a kicsi Zsombink :mrgreen: , pár hete meg a Szonin, hogy már 3 és fél éves!!!!!!!!!!!!!!Úgy repül az idő!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Ibolya, ne izgulj, ne láss rögtön rémeket! (Bár könnyű ezt mondani)Biztosan fog inni Gergőd, és hamarosan sokkal jobban lesz. Amikor Samu kapott el valami hasonló vírust (bár ő akkor masszívan hányt is), akkor a dokinénink felírt egy dehidráló folyadékot, ami nagyon ízlett neki. Érdemes rákérdezni dokinál vagy gyógyszertárban, bár fogalmam sincs, hogy adnak-e vény nélkül.

Zsombibabának ( :) ) én is boldog másfelediket kívánok!

Timi - nekem fogalmam sincs, hogy ennyi idős korban mi tekinthető "normális"gyarapodásnak. De nem tünik Hanna súlya veszélyesen kevésnek.
És az valóban jól hangzik, hogy a védőnő ennyire segítőkész, támogató.

Zsu, remélhetőleg a pocaklakód rendben van. Annak örülök, hogy a hányingeren túl vagy.
Mi is megyünk esküvőre - ráadásul kettőre is hivatalosak vagyunk ezen a hétvégén... Murphy... Az unokatesóm esküvőjére megyünk, bár oda vágyom kevésbé, de hát a család ráutaló magatartása, ugye (nem nagyon tartottuk a kapcsolatot, 7-8 évvel fiatalabb nálam), és így sajnos az egyik kedvenc kollégám esküvőjéről lemaradok. Holnap délelőtt mi is indulunk, mert Ausztriában tartják a lagzit, és ha már arra úgyis járunk, szétnézünk egy kicsit.

Edith - én esküszöm, h tök hosszan nézegettem az UH képeket, de egyszerűen nem megy... Ez olyan, mint a varázsképek - ha sokáig nézed, akkor valami kirajzolódik a mintázatból. No, azzal sem boldogulok sohasem :)

Köszi az éjszakai ruházat leírását. Én sajnos azt sejtem, hogy Samu a múlt héten az egyik este fázhatott megy, azóta talpas body, rá vékony pamutpulcsi, és különösen hideg alkalmakkor zokni. Ez most az általatok írtak alapján túlzásnak tünik...

Barbi, örülök, hogy Ádám jobban van! Bank is rendeződik, hurrá! Előtörlesztés nem semmi, ráadásul mi is az ELLÁnál vettük fel a hitelt, bár nem olyan vészes összeget...

Ma délután elmentünk kedvenc barátnőmhöz, akinek múlt pénteken született meg a kisfia - meg kellett mutatnom, hogyan kell megkötni a hordozókendőt, meg elvittem az ülőpárnámat, ami a gátseb gyógyulásáig igen jó szolgálatot tesz. Teljesen nosztalgikus hangulatba keveredtem :) Ugyannakkora paraméterekkel született Döme, mint anno Samu (3,5 kg és 51 cm), de olyan valószerűtlenül kicsinek tünik... Hihetetlen, hogy mennyire hamar elfelejtettem, milyen icipici is volt.

Jó éjt, szép hétvégét mindenkinek, legközelebb valószínűleg jövő héten jelentkezem!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi:jó utat nektek, azért érezzétek jól magatokat!!!!! :wink: Na igen a családját nem válogathatja meg az ember............ :?
De jó lehetett újszülöttet látni, én már nem is emlékszem milyen picik tudnak lenni :lol: !!!

Ibolya:milyen volt az éjszaka?????Remélem nyugodtabb, mint a tegnapi!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Durmol a család: Samu reggel 5 és 7 között hacacárézott, és most apjával édesdeden nyomják a szunyát. Ja, közben bölcsibe kellene vinnem...
Én meg itt nagy ráérős időmben készítettem egy új vonalzót (ideje volt) - lecseréltem Samu 5 hónapos fotóját egy augusztusira, és a manót egy vonatra: amikor itt ülünk együtt a gép előtt, teljesen odavan a csihús vonalzókért.
Márti, köszi a jó út kívánságot!
A családdal nincs semmi gond (ez persze túlzás), de most arról van szó inkább, hogy míg ezt az unokatesómat alig-alig ismerem, nagyon messze élnek tőlünk, évente egyszer találkoztunk max, ráadásul mivel fiatalabb, nem is nagyon lógtunk akkor sem együtt - addig a kollégámmal kvázi baráti kapcsolatban vagyunk, emiatt tényleg sajnálom, hogy nem köszönthetem meg az esküvője alkalmából.
No, ez legyen életem legnagyobb problémája :)
Sziasztok, nagyfiú felébredt.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi:na én is így gondoltam, hogy alig ismered, de oda KELL menni, mert így illik, mert ha jóban lennétek és tartanátok a kapcsolatot akkor egyszerűbben döntöttél volna!!!!!De tényleg ez legyen a legnagyobb gondod, legalább buliztok 1 jót és kirándultok!!!! :lol:
Nagyon tuti ez a kép a nagy fiadról!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, boldog másfelediket a kis "meglógósnak!!!!!!!!!!!! Nagy puszit adj arra a kis vigyori pofijára! Milyen egy picibaba? Feküdj a hátadra és simizd meg a pocidat. :lol:

Kis betegeskedőknek sok gyógymanó postázva. Azért majd jelezzétek mi újság a törpökkel. Remélem javultak a helyzetek.

Évi nagyon jó az új vonalzó. Illetve a kép rajta. Helyes minipasid van!

Timi, remélem a védőnővel valamit kiokoskodtok.

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a rengeteg szurkolást és a gyógypuszikat!!!!

Az éjszakánk szuper volt :lol: .Gergő abban a pillanatban meggyógyult ,hogy az Encsi 3-kor belépett a lakásba.Addig 38,3 alá nem ment le a láza,de utána már csak 37,2 volt.Az esti tápiját /csak 1 dl-t csináltam/ pillanatok alatt benyomta,majd reggel 1/2 8-ig aludt,ébredés után egyből megint a tápiját kérte.Este óta nem volt hasmenése ,remélem a lassú gyogyulás utjára lépünk :lol: ./dél óta igazán nem is mondhatnám hasmenésnek,csak ami 1-1 pukival távozott:oops: - bocsi :oops: /
Most is itt játszik mellettem,tegnap ilyen nem volt-egész nap csak a kezemben pihizett.
bibolya
 
 


Sziasztok!!!!

Ibolya,hogy van a pici fiad?
Annyira rossz ilyeneket olvasni,írtózom,ha a gyerekek betegek.
Tavaly mi is beleestünk ilyesmi nyavajába.
Két hétig volt hasmenése a Martinnak,az elején hányt is.
Lázát még hűtőfürdő sem vitte le,az ügyeletet hívtuk,kapott szurit,az sem sokat segített.
Két hét után a doki nénink ajánlotta NORMAFLORT(nem így kell írni),vény nélkűl kapható,két ampulla után,jobban lett a drágám.
Fogyott két kilót,igaz nem nagyon vólt miből.........!
Ez a szer,a Moncsi Csabikájának is segített,amikor ő esett bele!!!
De bizti jobban van már a kisfickó!!!! :)

Most úgy néz ki,hogy megfázott a drágám egy picikét.
Persze,ahogy visszaolvasgattam,majdnem mindenki így járt ebbe a ronda időbe!

Edith,már most gyönyörű a pici lányotok!
Gratula hozzá!
Én is kislányt szerettem volna,mindkét fiúnál,de ahogy megtudtam,hogy kisfiú,és makk egészséges,már nem is számított!
A hugicám is kismama,februárra várja a babucikát(remélem picilány lesz! :D )
Lesz megint picibaba a családban!

Zsombikának nagy gratula a nagyfiúsághoz!!!!!!


Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Szia Gergőke!

Örülünk,hogy jobban vagy!
Csak így tovább!
Inkább rosszalkodj anyának minden nap,csak ne legyél beteg!
Én ezt szoktam mondani a Martinkának,és betartja rendesen!!! :D

Puszi neked,kis drága!

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Ibolya,
örülök,hogy jobban van Gergő!És már a tápit is elfogadta!

Zsombinak boldog másfeledik szülinapot!

Pusz

Timi
timiban
 
 


Sziasztok!

Az éjszakánk egy foknyival jobb volt, mint az előző, de mégis elég sz...r volt. :( :roll: Így ma igyekeztem minden megcsinálni, amíg Kriszta is fenn volt, most, hoyg elaludt, megyek én is lepihenek.

Ibolya, örülök, hyog Gergő jól van, remélem, nem is fog most már visszaesni többé! :)

Évi, kellemes utazást és jó bulizást! :)
Mindig elfelejtettem leírni, hoygan altatom, mármint miylen ruhában, Krisztát. Ő vékony bodyt kap (ujjatlan v. rövidüjjú) és talpas kezeslábas pizsit. és így dugom a hálózsákjába. Amióta hideg van, ismét rendszeresen használjuk a hálózsákot, mert így nem tud kitakarózni és még a 18-19 fokban sem fázik meg. Mert éjszakára lehűl ennyire. :roll: Úgyhogy, szerinte úgy öltöztesd, ahogy jónak látod, az a lényeg, hoyg ne is izzadjon, de nehogy megfázzon! Krisztának így pont jó.

Megyek is...

Edit, merre vagy?

Andi, még nem rázódtál helyre? :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?