Sziasztok!
Ibolya, ne izgulj, ne láss rögtön rémeket! (Bár könnyű ezt mondani)Biztosan fog inni Gergőd, és hamarosan sokkal jobban lesz. Amikor Samu kapott el valami hasonló vírust (bár ő akkor masszívan hányt is), akkor a dokinénink felírt egy dehidráló folyadékot, ami nagyon ízlett neki. Érdemes rákérdezni dokinál vagy gyógyszertárban, bár fogalmam sincs, hogy adnak-e vény nélkül.
Zsombibabának (
) én is boldog másfelediket kívánok!
Timi - nekem fogalmam sincs, hogy ennyi idős korban mi tekinthető "normális"gyarapodásnak. De nem tünik Hanna súlya veszélyesen kevésnek.
És az valóban jól hangzik, hogy a védőnő ennyire segítőkész, támogató.
Zsu, remélhetőleg a pocaklakód rendben van. Annak örülök, hogy a hányingeren túl vagy.
Mi is megyünk esküvőre - ráadásul kettőre is hivatalosak vagyunk ezen a hétvégén... Murphy... Az unokatesóm esküvőjére megyünk, bár oda vágyom kevésbé, de hát a család ráutaló magatartása, ugye (nem nagyon tartottuk a kapcsolatot, 7-8 évvel fiatalabb nálam), és így sajnos az egyik kedvenc kollégám esküvőjéről lemaradok. Holnap délelőtt mi is indulunk, mert Ausztriában tartják a lagzit, és ha már arra úgyis járunk, szétnézünk egy kicsit.
Edith - én esküszöm, h tök hosszan nézegettem az UH képeket, de egyszerűen nem megy... Ez olyan, mint a varázsképek - ha sokáig nézed, akkor valami kirajzolódik a mintázatból. No, azzal sem boldogulok sohasem
Köszi az éjszakai ruházat leírását. Én sajnos azt sejtem, hogy Samu a múlt héten az egyik este fázhatott megy, azóta talpas body, rá vékony pamutpulcsi, és különösen hideg alkalmakkor zokni. Ez most az általatok írtak alapján túlzásnak tünik...
Barbi, örülök, hogy Ádám jobban van! Bank is rendeződik, hurrá! Előtörlesztés nem semmi, ráadásul mi is az ELLÁnál vettük fel a hitelt, bár nem olyan vészes összeget...
Ma délután elmentünk kedvenc barátnőmhöz, akinek múlt pénteken született meg a kisfia - meg kellett mutatnom, hogyan kell megkötni a hordozókendőt, meg elvittem az ülőpárnámat, ami a gátseb gyógyulásáig igen jó szolgálatot tesz. Teljesen nosztalgikus hangulatba keveredtem
Ugyannakkora paraméterekkel született Döme, mint anno Samu (3,5 kg és 51 cm), de olyan valószerűtlenül kicsinek tünik... Hihetetlen, hogy mennyire hamar elfelejtettem, milyen icipici is volt.
Jó éjt, szép hétvégét mindenkinek, legközelebb valószínűleg jövő héten jelentkezem!
RÉ