Szijasztok!
Erika! Ki csinálta az UH-t, nem egy nagyon kezdö valaki? Amúgy tuti semmi gond nincs, mert ha baj lenne, akkor a doki szólna. Hanga femurja a 36.héten 67mm volt. És nincs elszámolva az idöpontod? Természetes, hogy ilyenkor mindenki izgul és aggódik, de nem félj, tök szép babucid lesz!
Fanita! Marci igencsak jó étvágyú lehet, ha fél kg-ot hizott egy hónap alatt! Nem válogatós, biztos.
Banita! Jelentkeztem, de már gondolkodom, hogy kell-e ez nekem? Nem vagyok benne biztos, hogy ez olyan fontos. Tegnap azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy inkább a nyelvet kéne eröltetni, azt nagyon szeretem tanulni, és lehet, hogy több értelme van, mint ennek. Na azért még alszok rá egy párat.
Gabi3! Hol hivattátok elö? Mi a Corában szoktunk képeket elöhivatni. Kismama koromban készitettünk minden hónapban meztelen pocakos képet. Mikor elöször mentünk a képekért(18hetes terhesen), akkor épp nagy tömeg állt a pultnál és a fotós nö fogta a képeinket, megkérdezte, hogy ezek az önök képei? És kiteritette a pultra az összes meztelen fotómat...Hirtelen csend lett és mindenki a pultra bámult, aztán meg rám...áááá nem volt égés...ráadásul akkor még szinte nem is volt hasam, nem látszottam terhesnek, úgyhogy a képek végülis csak sima meztelen fotók voltak, nem tudhatták az emberek, hogy az ott egy kismama, és a pocak miatt fotóztuk...Aztán mondtam a nönek, hogy nem kellett volna kiteregetni a képeinket, erre azt válaszolta, hogy: miért? nem kell azt szégyelni!...
Kicsit durva, nem?
Nina! Nem is merem irni, hogy Vandán is megdöbbentem, mennyi idös. Vagy nem veszem észre, hogy múlik az idö? Mindenkin ledöbbenek.
Hanga haja szerintem 8-9 hónapos kora körül kezdett növögetni, 1 évesen már volt haj a fején, de sokáig inkább ritkult, söt hátul volt egy kopasz folt, amit kifeküdt. A barátnöm kislányának meg annyi haja volt, hogy már 3 hónaposan fodrászhoz kellett vinni és frankón frizurát vágtak neki. Mindig tele volt/van a haja csatokkal. A 4 hónaposan a képeken úgy nézett ki mint egy 1 éves, olyan sok haja volt/van.
Enikö! Nekünk, amikor gyerek voltam, volt otthon kutyánk, de mostmár én sem vennék ide a lakásba, mert sajnálnám, hogy be van zárva és nem futkoshat.
A pulik tök jó fe kutyák, csak kár, hogy nem látszik a szemük
SZijasztok, Lara