Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Képzeljétek, a minap elõhívattuk a legújabb képeket Flóciról. Nem kaptuk vissza a negatívokat. Sõt majdnem elcserélték a képeket is. Jó mi! Remélem meg vannak még mert nagy balhét csapok. Nem mint hogyha olyan lennék, csak egy kicsit leszek ideges. Flóra reggel óta nem mond mást csak bababababbab.... Öt kor kelt elõször ez 3 napja megy. És fél nyolckor kelt. Ügyi nem?! Ahhoz képest hogy egy hete még 3-kor ébredt elõször és fél 6-kor már kukorékolt.

Melinda: Azt mondta a dokinéni, hogy bababoltokban lehet kapni ilyesmit.

Banita: Nagyon ügyi Bálint, hogy így növeszti a fogacskáit. Flónak még az az egy van. De irtóra nyáladzik. Tegnap az egész kabátja eleje csupa nyál volt. Tettem a nyakába egy elõkét.

Gabó: Én el tudnám képzelni kutya- gyerek egy lakásban, csak jó nagy lakás kellene hozzá és hozzáillõ jellemû kutya. Meg lehet oldani, volt már olyan hely, ahol két kutya és két gyerek lakott.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Nekem macskáim voltak. Az egy kicsit gázosabb mint a kutya.
Szinte látom magam elõtt, hogy milyen szivesen kisajátitották volna Vanda ágyikójátKép

Kutya pedig van anyuéknál is, meg anyósoméknál is.
Majd akkor nem tudom mii lesz, ha Vanda mászni fog. Akkor biztosan nem sürüm fogunk egyik helyre sem menni.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy még anno mi hagytuk otthon a kutyákat.
-na pá Anyucik mi most összeköltözünk ,de a kutyák maradnak nektekKép Háát elõször nem örültek, de aztán megbékéltek azu ebekkel.
Sõt Anyukám azóta a harmadikat "fogyasztja".
Az elõzõ kutyája belehalt abba, hogy Anyukám sokat volt korházban egyfolytában....(:
Na ennyit az állatokról..

Szerintetek mikor kezd el a babkák haja nõni? Mert a Vanda haja semmi hajlandóságot nem mutat arra esetleg nõni kellene.
Egyesek meg már fodrász játszanakKépKép

Banita:
Akkor te jó elõre fek tudsz készülni mindenbõlKép Ésd mikor fog a "könyv" szerint elindulni Balu?
Adriennel mi ujság? Mit csinál mostanában? Hogy hivják a babáját?

Gabi3:
Flóci szopizik még? Majd csa k kibujik a második fogacskája is. Látod az elsõ is elõkerült.Kép

Lara:
Vanda 5 és fél hónapos.
Na asszem az erkélypancsi felfüggesztve,mármint az idõ miatt.
õrület. egyik nap negyven fok van, a másik nap alig 20.
Tegnap elõtt délben levonultunk egy szál napozóban. a lépcsõházajtóból mint akit fenéken billentettek ugy kotortunk vissza. Atváltottun téliesreKép

Na megyek mert mindjárt letelik a husz perc, és akkor ugyis ugranom kell....

Nina

Pocisok: vigyázatok ám magatokra. Pihizzetek!
nina74

Nina,

a hugom meg 1 evesen is szinte kopasz volt, most meg 5x annyi haja van, mint nekem, pedig nekem szep fekete hajam volt 1esek szerint. Most nagyon vacak hajam can vekony es keves. Es most tegnap el is kezdett hullni. Jazminnal is kb igy volt.

nu cosk mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!
Erika: Kutyatémában. A Bogi nem simogatja meg Bojtárt, ugyanis mi (a család viszonylag felnõtt tagjaiKép) sem simogatjuk meg, csak lábbal szoktuk "megvakargatni". Ez nem azért van, mert lenézzük a kutyát, egyáltalán nem. Én nagyon szeretem Bojtit, csak azért nem simizzük,ölelgetjük, hogy a Bogi nem lássa, mert ilyenkor azt csinálják a gyerekek amit a "nagyoktól" látnak. Én is tartok a kutyaszõrtõl, ráadásul nekünk pulink van Kép Ezért nem engedtük elejétõl fogva, hogy "összesimuljanak". Bojtár is tudja, hogy Bogi tabu és nem is ugrál rá,semmi. Ja és meg van kötve, csak éjszakára van elengedve meg napközben úgy 2-3x hogy fusson egyet! Na amikor elengedjük elõjön belõle a pulivér Kép rohangál össze-vissza az udvarban, fut mint akit kilõttek. Ilyenkor, szoktuk, hangosan kiabálni "Bojtár gyere ide" Kép Na ezt leste el Bogi Kép
A lakásban való állattartásról annyit, hogy szerintem nem egészséges egy fedél alatt élni szõrös és tollas állattal. Egy akvárium aranyhali és épp megfelelnek a célnak, hogy gyönyörködjünk bennük és a baba órákon át nézze a szines halacskákat!Én sose tartanék szõrös állatot a lakásban, de ez csak az én véleményem. Nemrég volt ehy szomorú eset itt a faluban ahol lakunk. Egy !!doktornõnek!! meghalt a 1,5 éves kisfia, mert a lakásukban tartott macskának a szõre betokozódott a baba gyomrában.......... Hát ilyen is van, na ezért nem vagyok annyira állatbuzi, hogy lakásban tartsak állatot! A baba minden szöszt összeszed, ezt látom Bogin, meg Gabi3 is mondta, hogy Fló is ezt csinálja (meg szerintem sz összes baba egy ideig). Akarva akaratlanul, le-lenyeli az állatszõrt. Nincs az a hiper-szuper porszívó ami maradéktalaul felszedi az össz szõrt! Ezen el kell gondolkodni!De mégegyszer kihangsúlyoznám, hogy ez csak az én véleményem. Mindenki úgy csinálja, aogy akarja.

FAnita: Igen, lécci kérdezd meg a sógornõdet a masszázs dologról!!! Elõre is köszi!

BAnita: Gratula fogmanóhoz! Az alsó 2 van növõfélben? Képzeld az egyik barátnõm kisfiának, a rágófogai elõbb kinõttek, mint a metszõk! Furi Kép

A többiekkel mi van? Miért nem írnak??? Pl Orsi vagy Vevike!

Nina: Tegnap láttalak a Rókusi körúton, Vandával meg egy szõke hölggyel voltál. Úgy integettem a kocsiból, hogy majd' kiestem az ablakon és tömegkarambolt okoztam Kép Na, jó azért annyira nem, de azért integettem Kép Ott az OTPés háznál!

Most mennem kell fõzni a változatosság kedvéért! Kép
Pussz
Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

NIna: Nálunk az a helyzet, hogy nem tudtam anyukámnál hagyni, igaz itt lakik a másik lépcsõházban. De mikor haza került a Fló átköltözött a Döme. Agy nekem is könnyebb és a Fló sincs bezárva a szobába. Engem nagyon megviselt a költözése mert már 13 éves kutyi és megígértem neki, hogy soha nem hagyom cserben. Nem is hagytam, mert majdnem mindennap találkozunk. Anyukám mondja, hogy mindig keres bennünket. Minden babakocsit megszagol és a játszótér felé megy elõször és a garászunknál szimatol hátha ott vagyunk. Remélem megéri a házunk elkészültét. Biztos nem hagyom otthon.
Flóci szopizik még, este, reggel meg esetleg hajnalban vagy délelõtt. Lehet, hogy a következõ fogacska jön mert csak úgy dõl a szájából a nyál.

Gabi3
inecsg

Szijasztok!

Erika! Ki csinálta az UH-t, nem egy nagyon kezdö valaki? Amúgy tuti semmi gond nincs, mert ha baj lenne, akkor a doki szólna. Hanga femurja a 36.héten 67mm volt. És nincs elszámolva az idöpontod? Természetes, hogy ilyenkor mindenki izgul és aggódik, de nem félj, tök szép babucid lesz!

Fanita! Marci igencsak jó étvágyú lehet, ha fél kg-ot hizott egy hónap alatt! Nem válogatós, biztos.

Banita! Jelentkeztem, de már gondolkodom, hogy kell-e ez nekem? Nem vagyok benne biztos, hogy ez olyan fontos. Tegnap azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy inkább a nyelvet kéne eröltetni, azt nagyon szeretem tanulni, és lehet, hogy több értelme van, mint ennek. Na azért még alszok rá egy párat.

Gabi3! Hol hivattátok elö? Mi a Corában szoktunk képeket elöhivatni. Kismama koromban készitettünk minden hónapban meztelen pocakos képet. Mikor elöször mentünk a képekért(18hetes terhesen), akkor épp nagy tömeg állt a pultnál és a fotós nö fogta a képeinket, megkérdezte, hogy ezek az önök képei? És kiteritette a pultra az összes meztelen fotómat...Hirtelen csend lett és mindenki a pultra bámult, aztán meg rám...áááá nem volt égés...ráadásul akkor még szinte nem is volt hasam, nem látszottam terhesnek, úgyhogy a képek végülis csak sima meztelen fotók voltak, nem tudhatták az emberek, hogy az ott egy kismama, és a pocak miatt fotóztuk...Aztán mondtam a nönek, hogy nem kellett volna kiteregetni a képeinket, erre azt válaszolta, hogy: miért? nem kell azt szégyelni!...
Kicsit durva, nem?

Nina! Nem is merem irni, hogy Vandán is megdöbbentem, mennyi idös. Vagy nem veszem észre, hogy múlik az idö? Mindenkin ledöbbenek.
Hanga haja szerintem 8-9 hónapos kora körül kezdett növögetni, 1 évesen már volt haj a fején, de sokáig inkább ritkult, söt hátul volt egy kopasz folt, amit kifeküdt. A barátnöm kislányának meg annyi haja volt, hogy már 3 hónaposan fodrászhoz kellett vinni és frankón frizurát vágtak neki. Mindig tele volt/van a haja csatokkal. A 4 hónaposan a képeken úgy nézett ki mint egy 1 éves, olyan sok haja volt/van.

Enikö! Nekünk, amikor gyerek voltam, volt otthon kutyánk, de mostmár én sem vennék ide a lakásba, mert sajnálnám, hogy be van zárva és nem futkoshat.
A pulik tök jó fe kutyák, csak kár, hogy nem látszik a szemükKép

SZijasztok, Lara
lara

Fanita! Olyan szép Marci a profilodban!
Lara
lara

Lara: Nem a Corában hívattuk elõ, hanem a Széchenyi téri Fujiban. Aztán felhívott az azi átadta a férjemnek a képeket és azt mondta, hoga a kezébe adta. Na erre rákérdeztem és kiderült, hogy tényleg odaadták neki. Azt mégnem tudom ugyan, hogy a kocsiban van, vagy a táskájában. Állítom, hogy nagyobb rumli van az õ tásijában az autóról már nem is beszélek...Nem tudom mikor fog elõkerülni. Mondjuk a te eseted igen durva. Megsértette a személyiség jogaidat.

Gabi3
inecsg

Gabi3! Hát végülis igen. Szerintem is nagyon durva, pláne amikor történt, netudd meg milyen rossz voltKép
Na mindegy, mostmár csak nevetek ezen.
Lara
lara

Sziasztok!

Képzeljétek, Flóci este a vacsoránál elaludt, ez fél 8-kor volt. Simán átöltöztettem még pelust is cseréltem alatta. Fürcsi nélkül feküdt le. 9-kor megint felébredt, hogy lemaradt az esti cici. Utána megint bealudt egészen 3-ig. Utána már csak nem szedtem elõ a kiskádat.Kép Most is szundizik a Papával. Reggeli elõtt lesz fürcsi azt hiszem.

Enikõ:Szerintem bármilyen szöszt összeehetnek attól is bajuk lehet nem csak a kutya szõrtõl. Például Flócinak elég sokszor találok hajszálat a kezén vagy éppen a szájából húzom ki. Igazad van hogy nem lehet teljesen feltakarítani a kutyaszõrt, de ugyanúgy mást sem. Különben is nem is egészséges, ha tökéletesen tiszta a lakás. Egy kis kosz nem árt, sõt használ.Biztos így vagy te is vele.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Banita,Lara: KÖszi a segítségeteket,a páromtól ma már megkaptam,hogy most már elég,hanyagoljam ezt a témát,mert már neki is elege van.
Úgyhogy megígérem a legközelebbi uh.-ig nem említem ezt a témát.

Gabo,Enikõ,Nina,Gabi3:
A kutyusról annyit,hogy egy magyar vizsla,nem éppen kis termettel,12 éves,úgyhogy teljesen hozzánk nõtt.14 éves voltam amikor kikönyörögtem anyukámtól,s amikor anya meghalt,még jobban ragaszkodtunk egymáshoz az én kis Jimmykémmel.
Direkt parkettát raktunk le,hogy ezzel is jobban takaríthatóvá váljanak a szobák,mert ha ki is van csukva a lábunkkal behordjuk akaratlanul is a szõrt.
Nem tudnám odaadni senkinek,mert abba õ belebetegedne és mi is.
Megkérdeztem már pár kutyást akinek születtek babáik,hogy õk hogyan oldották meg: NAGY figyelemmel,ajtófélfára felrakható rács(a kutya belát a szobába de nem tud bejönni)
stb..
A babák mindenhol egészségesek voltak,nem lett semmi bajuk a kutyától!
Majd elválik nálunk mi lesz,Jimmyt egyébként imádják a gyerekek...
Lara:
éppen tegnap kérdezte meg az egyik barátnõm,hogy lefényképeztettem e már magam pocakkal.Erre én: dehogy is!
Most,hogy belegondolok,nem is hülyeség,még ma szólók a páromnak,hogy fotózzon le.de jó lesz!

Sok puszi Mindenkinek!

Erika
Erika

Sziasztok!
Lara: Ez durva amit a fényképész csaj mûvelt. Én nem is tudom mit csináltam volna vele. Hát elsüllyedtem volna a föld alá szégyenemben az biztos. Kép Szegény Te!Kép Hogy mennyi hülye ember van?? Kép

Erika: A vizslának nincs hosszú szõre ami azért pozitív!! Ha már ilyen régóta veletek van, akkor biztos, hogy féltékeny lesz babócára. Vigyázzatok majd nehogy kárt okozzon a babában. A legaranyosabb,legkedvesebb,legédesebb kuty,macska is képes arra, hogy egy óvatlan pillanatban megharapja,karmolja a picit. Ha egy fedél alatt is éltek vele (kutyával) azért ne engedjétek be a szobába, ahol a törpe lesz! Ez az ajtórács dolog jó ötlet! Milyen gyakran kell levinni sétálni Dzsimit? Kép

Gabi3: Teljes mértékben igazad van a pici kosszal kacsolatban ! Kép

Pussz Eniko

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Erika: Az egyik legjobb kutyafajta a magyar vizsla, persze a Döme fajta után.Kép Gyermekszeretõ és engedelmes jószág. Az én Dömém is 14 éveskorom óta nálunk lakik. Õ már 13 lesz nyár végén. Nálunk nem jöhetett be a szobába, amikor kicseréltük a szõnyeget, rögtön tudta mi a dörgés.Egyszer sem tette be a lábát a szobába. Az elõszobában volt egy helye, csináltam neki ágyat is. A féltékenységrõl annyit, hogy a Döme most kezdi elfogadni a Flórát, hogy kezd járni. De ha anyukámnál járunk mindig elhúzódik a másik szobába. Nem túl jámbor fajta, kicsit fél a gyerekektõl (régen bántották, ahonnan hoztam). De most így öreg korára kezd kiengedni egy kicsit. Az biztos, hogy bármilyen jámbor akkor is vigyázni kell, nem lehet tudni mi jár a fejükben és mitõl fordul át vérengzõ vadállattá. A parketta nagyon praktikus.

Lara: Nekem is van pocakos képem, de én csak bugyiban és kis pólóban mertem a fotóaparat elé állni.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Akartam felrakni a profilomba új képet, de nem sikerült. Addig ment, hogy a régit kitöröltem...Kép

Nina!
Ha Bálint járásban is a tesóját akarja követni, akkor még jócskán várhatunk arra hogy elinduljon! Beni ugyanis 14 hónaposan állt föl, és 18 hónaposan indult el (de akkor egyik napról a másikra).
Adrienn óvónõ, de most nem dolgozik GYES-en van. Viszont szokott tartani zeneovit és gyógytesit (ha jól tudom ez 2 vagy 3 du.-i elfoglaltságot jelent neki) a Mars téri oviban.
A kislányát úgy hívják hogy Marion (ejtsd: Merion), és jún. 28-án lesz 2 éves.

Gabi3!
Lehet hogy a borostánnak köszönhetõ hogy ilyen jól alszik Flóci?Kép

Lara!
Lehet hogy igazad van, a nyelvtanulás többet ér! Pláne ha szereted is tanulni. Milyen nyelven beszélsz? És most melyiket vetted célba?

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Anita: HÁt nem tudom...Me reggel is szerintem volt vagy fél 6 mikor már kukorákolt, de nem sírt csak beszélgetett az egyik elefántjához. Mostanában délután kifárasztom egy kicsit nem csak a babakocsibab ücsörög, hanem kiveszem és sétálunk. Igaz egy jó 150 m megtételéhez kell vagy 3/4 óra. Mindent megnéz, felvesz, megkóstol stb. Tegnap este is nyügi volt már vacsi közben.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Már nagyon régen írtam, olvasni néha szoktalak benneteket, de többre nem futotta. Mivel vannak számomra ismeretlenek is, annyit elmondanék magamról, hogy július elejére várjuk az elsö babánkat.
Nagyon jól érzem magam, jó várandósnak lenni. A május eleji meleg nem esett nagyon jól, dagadt a lábam, de mindenféle szelíd módszerrel sikerült megszüntetni. Egy másik kis baj volt, hogy öt hete kiderült, hogy meg van rövidülve a méhnyakam, vagyis az a négyjegyü szám, amvel a méhnyak és a méhszáj állapotát szokták jelezni, 2000. Ez szerencsére négy hét alatt nem romlott, és mivel nincs semmilyen panaszom (nem keményedik a hasam, nem görcsölök) nem izgatom magam emiatt. Olyan gyönyörü ez az idöszak, és nem gyakran adatik meg egy nönek, hogy babát várjon, így inkább élvezem minden pillanatát és próbálok a babára és magamra figyelni, nem pedig mindenen parázni.
Nemrég költöztünk, lassan berendezkedünk az elsö közös otthonunkban, ami megint csak csudajó. Az elsö babaholmikat is megvettük: van már babakocsink, kiságyunk és néhány ruhadarabot is kaptunk a rokonságból. Még kb. három-három és fél hetet dolgozom, aztán remélem, lesz még egy szük hónapom, amíg a baba megszületik. Nem bántam meg, hogy nem maradtam itthon táppénzen, maradt így is mindenre idöm, ami lényeges. A munkahelyemen kicsit visszavettem a tempóból, semmi stressz meg ilyesmi.
Most egyelöre ennyit, majd jövök gyakrabban.
Katicabogár

Kati
katicabogár

Sziasztok!

Ma elmentünk a Retek utcai jáccóra. A Fló egyedül ment vagy két métert!!! A kavicsokat elõszeretettel dobálta. A férjem teljesen el volt ájulva, hogy van Mo.-n ilyen jáccótér. Ja és miközben libikókáztunk, látom, hogy van valami a Fló szájában. Gondoltam kavicsot szopogat, de tök úgy nézett ki mintha a foga lett volna. Leszálltunk a kókáról megitattam, egyszer csak el kezdett fuldokolni. Kiköpött egy kavicsot. Megnéztem hátha van még a szájában. Találtam még egyet. Elkezdett sírni,hogy elvettem a féltve õrzött kavicsait. Még jó hogy nem fulladt meg tõlük. ma már vagy 3x cseréltem rajta ruhát. Hogy ez meddig fog elfajulni...

Katicabogár: Örülök,hogy ilyen pozitívan gondolkodsz. Én is nagyon szerettem kismama lenni. Nyálasan fog hangzani, de tényleg egy csodálatos dolog. És tényleg nem sûrûn fordul elõ egy nõ életében. Sok tejcsit és jó egészséget kívánok neked és a leendõ babádnak.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok,
meg vagyunk mi is.

Katicabogár,
épp tegnap olvastam írásdo egy másik topikon, gondoltam beoffolok oda, hogy mi újság veled. De megelõztél.Kép
Tudod, hogy most lesz a Születés hete? Végülis, hogy döntöttetek a szülés helyét illetõen? Örülök, hogy jól vagy, és miket vetettek?

Gabi3,
nálunk néha még most is elõfordul 1-2 kavics a szájába babinak. De most már legalább jön oda, és büszkén mutatja, hogy íme, mi is van benne. Még a nyelvét is jól kidugja (ezt apukája tanította neki...). De szerencsére odaadja, ha kérem.
Gratula Flócinak a lépegetéshez. Nemsokára szaladni fog.

BAnita,
már a múltkor is akartam írni, hogy azért milyen érdekes, Bálint ÉS Beni, milyen különbözõképpen fejlõdtek súlyra, más volt teljesen a gyarapodási ütemük (pedig ugye uazt a tejcsit kapták), és mégis szinte eddig mindent ugyanakkor csináltak. Milyen érdekes?!Kép

Ágci

Kép
Ágci

{image-15}
Névtelen

Sziasztok!
Lécci mondjátok meg nekem, hogy a túróba kell feltenni képet?? A profilomba se tudok, meg ide sem Kép Pedig van egy nagyon jó képem Bogicáról Kép
Köszi Enikõ

ceniko
Szeged

Eniko,

en csak azt tudom a profilba hogy kell. Beirod a fenykep helyet, oszt annyi. Kép
g.
gabomamo

Eniko,

most nekem sem sikrult, akartam Jazminrol felrakni, de nem megy.
gabomamo

Sziasztok!

Nézzétek meg Flóci újabb képeit a galérián "Flóci" fedõnév alatt. Kép

Sõt a profilomban is újat teszek!

Gabi3
inecsg

Nemek sem sikerült!

Gabi3
inecsg

Enikõ, ha ide akarsz betenni képet, akkor Írd be azt, hogy \
majd image, végül a két kapcsos zárójel közé a nevet. Mindezt szóköz nélkül. Így:

Kép

Zsófi(33+6)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,
Zsófi,
a kismama plazában voltak játékok is? Úgy mint a Megatoysban? Kerti játékokra gondolok elsõsorban, homokozó, csúszda, kerti hinta stb.
Ágci

Kép
Ágci

Kép
Névtelen

Kép

ceniko
Szeged

Kép
gabomamo

Simcit letoroltem a profilbol es nem tudom visszarakni.
gabomamo

Szijasztok!

Erika! Tényleg jó, igy utólag visszanézni a képeket, meg össze lehet hasonlitani, hogy az egyes hónapokban mennyiket nöö a pocak.

Enikö! Én is elsüllyedtemKép Nagyon égö volt, biztos várta már, hogy mikor megyünk a képekért, hogy kiteriithesse öket...
Várjuk Bogi képeit!

Gabi3! Én meztelen vagyok a képeken, de azért a kezemmel takartam amit lehetettKép És persze a képeket, nem mutatom senkinek, csak a magam "szórakoztatására" készült.

Banita! Egyenlöre a magyar megy a legjobbanKép, eddig angolt tanultam, de már régen abbahagytam, és féltem, hogy teljesen elfelejtem, ezért kezdtem most el újra, persze nem az elejéröl.

Katicabogár! Tényleg ki kell élvezni a várandósság minden pillanatát, mert aztán nagyon fog hiányozni, hogy nem mozog senki a pocakodban. Igaz utána kint mozog, de az már nem olyan.
Én úgy tudom, hogy nem baj, hogy 2000 lesz a méhnyak, mert ez mindenkinél bekövetkezik, ahogy a méhben egyre nagyobb lesz a baba súlya. Nekem is 2000 lett a 28.(?) héttöl és a dokim mondtam, hogy ez igy van jól.
Mivel 2000, az azt jelenti, hogy zárva van. Ennél jobb nincs is.

Zsófi! Annyira szép a tesód! Gyönyörü baba!

Szijasztok, Lara
lara

Enikö! Bogi nagyon szép! Milyen áhitattal nézi azt a nárcisztKép
Gabomano! Jázmin is gyönyörü. Pedig olyan kis husisnak néz ki! Biztos utánozza Simit.
Lara
lara

Sziasztok!

Megkerült újra az elveszett bárány.

Gyönyörûek a gyerekek a képeken!!!!

Nálunk történt néhány esemény az elmúlt hetekben:
1.Gergõt megkereszteltettük. Volt nagy vendégség és nekem rengeteg munka. A lakásunk mostmár egy játszótérhez kezd hasonlítani, mert kapott a Gergõ csúszdát, hintát és merev oldalú medencét is.
2. Elkezdõdött a garázsépítés is és ezért nagy a rumli az udvarunkban. Szegény kisfiamnak hozzá kellett szokni a betonkeverõ hangjához, mert volt olyan nap amikor egész nap mûködött. Mostmár nem zavarja az alvásban.
3. Júniusban záróvizsgázom és hozzá kellett látnom a tanuláshoz. Minden szabadidõmben tanulok.
4. A kaktuszok üvegháza is másik helyre kerül és még azt is csináljuk.
Amint látjátok nem unatkozunk, minde percünk be van osztva.

Remélem mindenki jól van.

Kriszti
gykriszta

Sziasztok!
A profilba miért nem lehet képet tenni? Senkinek sem sikerült? Kipurcant a profil?? Kép
Kép
Kép
Enikõ

ceniko
Szeged

Enikõ, látom, sikerült!
KépKépKép

Katica nekem is 2000 volt a méhszájam a 20. héttõl.
Igaz mostmár 2112, így nagyon kell vigyáznom.
Remélem neked semmi gondod sem lesz.

Zsófi(33+6)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Úr Isten Zsófi!!! Te nemsokára szülsz!!!!!! Már 33+6?????? Nem igaz! Kép Hogy rohan az idõ!!!!!!! "Papás" szülés lesz??? Vagy anyukád lesz bent veled? Hogy tervezed? Pussz és kitartás!! Minden pocakosnak!! Üdv Enikõ
Ja, Zsófi és köszi, hogy elmondtad hogy kell a képet felrakni, a profilomba még mindig nem sikerül Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok,

nekem sem sikerült.
Lányok, nagyon szépek a gyerkõcök.
ha ideteszitek, akkor kisebb képet tegyetek be léccike, mert akinek nem korlátlan az internet elérése, vagy telefonos van, az biztos nem örül, hogy perceket kell várni, míg letöltõdik az oldal.

Szóval Zsófi, a kismama boltban vannak játékok is? Kérdésem fennt.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Ma voltunk súlymérésen Lottival. 7440 gr és 68 centi. Hihetetlen, 64 dekát hízott és 3 centit nõtt 1 hónap alatt. Nem semmi, fõleg úgy, hogy beteg volt, és alig evett egy pár napig.

Voltunk a munkahelyemen névnapozni. Elég sok okos ember dolgozik ott is, meg kell mondanom. Ízelítõül, Lottinak már rég kellene ennie szalonnás rántottát, dobostortát, füstölt kolbászos kenyeret stb. Kicsit kiakadtam, de végülis elintéztem azzal, hogy azt hiszem minden anyuka saját maga tudja eldönteni, hogy mit ad enni a gyerekének, úgyhogy hagyjanak lógva.

A gyerkõcök nagyon cukik.

Kismamáknak jó pocakosodást!

Legyetek jók!

Jó éjt!

Melinda
melinda29

Szióka!
Bocsi a túlméretes képekért, nekem is eszembe jutott, hogy majd csuklok...... Kép Megmondaná valaki, hogy kell lekicsinyíteni a képeket?? Nem teszek fel többet, csak szeteném tudni Kép Köszike
Enikõ

ceniko
Szeged

Még most sem sikerült nekem sem képet tenni a profilba!

Flóci ma a Corában egy nagy csomót sétlált egyedül. Meg itthon is. Nagyon kis édi.

Melinda: Hogy miket ajánlottak? Dobostortát és szalonnás rántottát? Úr isten! Jó súlya van Lottinak! Flóci nem hízott legutóbb szinte semmit.

Zsófi: Tényleg már csak 6 heted van? És akkor a 2100-as az mit jelent? Nekem szinte végig ilyen volt.

Ildi: Te hogy vagy?

Kriszti: Kitartást a kerti átrendezéshet.

Pocakosok már csak kicsi van hátra!
Jó éjt mindeninek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok:
Annyir aranyosak a babák!
Képzeljétek kint voltunk ma a Szikin. Nagyon élvezte Vanda.
Két órán keresztül kellett tologatni egy csónakbanKép
De még mindig nem alszik!!!!
Ott nevetgél a kiságyban. De már nem tudok mit csinálni, Minden altatási trükkbõl kifogytam. Pedig ma kétszer tiz percet aludt. Jól birja. Én majdlefordulok a székrõl.
Na megyek, inkább jövök reggel.
Nina
nina74

Nina,

ez a Vanda nem semmi. Jazmin is nagyon sokaig csak 2x fel orat aludt. Most meg 2 2,5 orat is.
Vand amiota alszik ilyen keveset? Az ejszakakkal hogy alltok?
g.
gabomamo

Sziasztok!

Bocsi, csak gyors leszek, mert csütörtökön államvizsgázok. (ha kihúzom).
Méhszájam 3 cm, a belsõ is, de a babó megfordult! Kép És már most nagyobb, mint Lili született, kicsit több lehet, mint 2,5 kiló.
Eddig ügyi volt, és hallgatott rám, remélem, ezután is fog.
Erika!
Nálam a feje most 93.3, úgyhogy ne aggódj!

Ildianyu
ildianyu

Ildianyu,
de jó, de jó!!!
Nagy kalappal:
Ágci

Kép
Ágci

Enikõ,
tényleg nem azért mondtam:
gondolom vhol el van mentve, nyisd meg a képet, kattints Image menüpontra, utána ctrl+R, és a Set new size... elõtt jelöld be a kis kört (egérrel kattint), utána width-nál a %-ot akkorára amekkorára akarod módosítod, aztán OK.
Remélem sikerül.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Megvan az elsõ "átaludt" éjszakánk!Kép Olyan 11 körül aludt el, és 6-kor kelt fel. ilyen még nem volt. De szerintem csak azért történt, mert annyira elfáradt.

Gabomamo:
Nem is tudom mióta alszik ilyen keveset napközben...
Szép fokozatosan szokott le a szundikálásról.
Este késõm fekszik, reggel korán kel. Meg aztán egy két szopi is van éjszaka. De inkább kettõ-három.
Simi szopizik még éjszaka?

Ildianyu:
Nagyon örülök, hogy megfordult a babaácska!
A vizsgádhoz pedig szoritani fogok.

Kriszti:
Ha készen vagytok az üvegházáthelyezéssel, megnézhetjük a kaktuszokat? Nagyon kiváncsi vagyok ámKép

Ágci:
Irigyerllek benneteket, de ez nekem nagyon kinai..
Emlékszel mikor kértem tõled a tejcsinövelõ praktikákat?
Na azóta is szopiztat a csajszi, és most már nem gondolja lépten-nyomon, hogy kevés a tejecskeKép

Most mennem kell, szép napot mindenkenek.

Gabi3
Én biztosan elveszteném a fejem ilyen kavicsos történeteknél.
nem semmik ezek a törpicskek.

Nina
nina74

Sziasztok!

Nina: Kitartást egyszer csak rájön, hogy aludni is kell nappal és éjszaka is. Flóci ma reggel 3/4 6-ig aludt egyfolytában. Utána 7-9-ig aludtunk tovább, szörnyû már elég régen aludtunk ilyen sokáig. Mostanság elég jól alszik, kifárasztom délután, így hogy már lassan tud járni. Megyünk együtt Krisztiékhez megnézni majd a kaktuszokat? Már egyszer beszéltünk Krisztivel errõl.

Ildi: Ügyes legyél a vizsgán, biztos sikerülni fog. A babó meg nagyon ügyi, hogy hallgatott rád és megfordult, biztos marad még egy kicsit oda benn. Legalább a vizsga végéig. KépMit mondott a doki bácsi a 3 cm-re?

GAbi3
inecsg

Sziasztok

Kicsit elvesztem, tudom. Kép

Múlt héten megint késett és erõs két csikos lettem.
Most, elmentem a nõdokihoz végre. Még várni akartam egy picit, de hétvégén volt pár cseppnyi barna vérzés, azóta megint nincs, és inkább elmentem a dokihoz, az a tuti.
Látott egy petezsákot az uh-n, nagyon örülök. Kép Kép
Kaptam progi pótló bogyót a vérzésre, remélem most már nem lesz többé. A vérzés nyugtalanít egy kissé.

Ildianyu, de jó hogy megfordult a pici. Kép

Katicabogár, de jó, hogy "meg vagy" Kép, korábban kétszer is írtam neked e-mailt. Megkaptad, vagy változott a címed?

Enikõ, köszi a képeket, nagyon aranyos Bogi. A virágos kép különösen tetszett. Kép

Visszaolvasgatok egy kicsit.

Gigi
gigi1

Gigi:
gratulálok a Babócádhoz. Gondtalan babavárást kivánok.
CSak úgy hormonvizsgálat nélkül osztogatják a progipótlót?
Vagy volt vérvétel? A dokid biztos tudja, csak kiváncsiságból kérdezem.

Gabi3
Persze hogy megyünk! feltéve, ha Kriszti is szeretnéKép Mert mi nagyon. Ugye GabiKép

Múlt héten tesómék elvitték a kisruhákat. Már allig várom a babócátKép És nem kérdezték meg, kisfiú, vagy kislány.
Én nem birtam ki. De pechemre nekem soha nem látszott.

Nina
nina74

Gigiiiiiiiiiiiii! Kép
Millió gratula! Kép Hát nagyon örülök! (gondolom azért Te jobban) Kép Végre végre sikerült! Nagyon vigyázz magadra!!! A vérzés miatt ne aggódj, nekem is volt az elején. Én nem kaptam rá semmit és elmúlt. Nyugi, okés lesz minden! De jó!!! Még egy pocakos! Kép Mikrora vagy kiírva?? Kép

A kaktuszok engem is érdekellnek, imádom õket! Nekem is van jópár kaktuszom itthon. Amikor Szegeden vagyok anyu vigyáz rájuk! Jó mert nem kell túl gyakran locsolni, így ha nem is vagyok napokig itthon akkor se lesz semmi bajuk! De azért anyu beszélget velük! Kép

Pussz
Enikõ

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?