Sziasztok!
Megvolt a beülti!
Mindkettő szépen felengedett!
10.45-re beértünk, még át sem vettem vadító hálóingem, amikor már hívtak, hogy mehetek a transzferre
Gyorsan átöltöztem, és megint bejött a műtős, hogy meg akarom .e nézni a kisbabákat! Hát, annyira jól esett, hogy így fogalmazott... Igazából ebben a pillanatban tudatosult bennem úgy istenigazából, hogy én most visszakapom a mi leendő kisbabáinkat.
És azonnal félteni kezdtem őket ...
Ez az anyai ösztön kezdeménye ugye?
megmutatták őket egy képernyőn keresztül, és mentünk is be a transzferszobába. Vicces volt, hogy hárman is megkérdezték a nevem, ott az asztalon feküdve
Nehogy összetévesszenek valakivel... a katéter felvezetését éreztem egy picit, de nem hasonlítható az egy másik helyen végzett 3 inszeminációhoz, ami után mind a 3-szor meg is ugrottam, mert annyira fájt, és utána be is görcsöltem nagyon több mint 30 percre.. Ez az orvos nagyon ügyes... Neki bezzeg sikerült szépen, fájdalom nélkül!
Nyulasz! Drága vagy... igazán... Jó a kisfickós vonalzód!
Bella! Neked is köszi a drukkokat! Ugye van aki beadja először a tűs -fecskendős szurit? Mert ha egyszer végignézed, és memorizálod a lépéseket, és a bőralámozdulatot, akkor még neked is fog menni még egyedül is! Én egyszer adtam be azt a fajtát magamnak... már nem akartam a szomszéddokit vusszahívni, hogy hé, benne maradt a negyede! Nekem úgy sikerült, hogy elvonatkoztattam, mintha nem az én hasa, bőröm lenne, és úgy szúrtam. Mintha egy pipi fenekét varrnám be megtöltés után.. de komolyan.. És ment, mint a karikacsapás...
Dezsi! Olyan észrevétlenül hamar elment ez az idő a szurik kezdete óta! Mindjárt te is csak pisloghatsz, hogy nini, ott a kis pont!
Én túl vastag nyálkahártyáról még nem hallolttam !
Hallottál már túl puha fészekről?
Várom az Uh eredményt!
Hajnóca!
Nagyon köszi a segítséged! Olyan jó vagy! Már várom a szállítmányt
Az én párom is egy időben oprendszercserével töltött rengeteg időt... Mostanra már jobb a helyzet, akkor ül le a géphez, ha már én elaludtam, vagy ha dolgom van. Csak van hátulütője, volt már, hogy éreztem, alig várja, hogy elaludjak
Ezek a pasik!
Heni!
Nálatok a szurikat segítesz majd beadni a tesódnak? Hogy volt a múltkor? Nekem a szomszédom segített, a férjem nem segített, sajnos rosszul van a tű láttán.. Majd meglátod, egy hónap úgy elrepül! mindjárt ti is kezdtek!
Julika!
Szerintem nem baj, ha sokat alszol, úgy jobban telik az idő, és még jót is tesz a babának, babáknak! Mától simi van, megfogadjuk! A mese is jó lenne, majd megpróbálom a párom rávenni ...Mikor is lesz az UH? 17-én vagy 20-án? Én 24-én megyek vérvételre...
Kiscsillag!
Mire megírtam ezt a sokat, te is írtál::) Már nagyon vártam... úgy futkosott a hideg rajtam, sok mindenen keresztül mentél! Nagyon drukkoltam, hogy jó hírekkel gyere! Továbbra is nagyon nagyon szorítok! Látod, az a pici úgy küzd ott bent, biztos stram baba lesz!