Új privát üzeneted érkezett!

Rena: hát én azt hittem, náthás lesz, szívtam is az orrát néhányszor, de nem igazán indult be a takony. Úgyhogy mégse. Akkor viszont semmi nincs. Csak rosszkedvű.
Hát kihívtam a dokinénit. Nem tudom, hogy kell-e fizetni. De hálapénzt nem fogok adni, mert én ahhoz béna vagyok. :oops:

Kép
Kép
tinu
 
 


Noémi,

Mi lész veled Gipszel a kezeden???Remélem hamar meggyógyulsz!!!

Én is szeretném, ha Dani etetne!!!
Bár már tudja, hogy a kisautót először hátra kell húzni, hogy előre menjen.
Ma próbáltam neki, hogy vödörbe a beszélünk, persze, mikor odatettem a szájához, nem beszélt, csak nézett bambán.:)))

Alexa, MArtin tök édi ahogyan kikukucskál a járókából. (Anyukám inkább álókának hívja, szerintem van benne valami.:))Én is szeretem a Szül feleségeket!Bár ez a fél év összecsapását én nem értettem, így rövidítik a sorozatot???

Folyt köv.

csernusn
 
 


Tinu, ha a dokinő kijön állítólag nem kérhet érte pénzt. Ezt nekem a védőnő mondta mikor rákérdeztem még anno.

Új tudományunk :-)
http://www.freevlog.hu/video/8029.html

Kép

Kép
antekirt
 
 

 
 

Ihianya,
én szerintem a gyerekdokihoz nem kell beutaló, és fizetni sem kell, mert az ingyenes., és őt tud továbbküldeni a szakrendelésre.


A sütifaló játék tényleg jó játék, nekünk sajna a csigás Fisher Price van, ami nem annyira jó, mert nem akkor zenél, ha bedobod helyesen a játékot.:(((

Rena, tök jó hogy ilyeneken töröd a fejed, én mindig szerettem volna egy papírboltot, modernebb változatban kreatív boltot, de itt annyi van belőle, meg Starjánban is.:(((

Az előltöltősből tényleg kifolyik a víz, én simán az elején önteném bele, majd bekapcs és rászívja a vizet. a 10% ecet csak nem mar annyira, hogy pár perc alatt megmarjon valamit.

Megnéztem a keris képeket tök jó, sokan voltatok.:)))Mi is:)))


:shock:

csernusn
 
 


Tinu, lehet, hogy ez a 3 napos láz kezdete :?: :!: Bár akkor szerintem nem ment volna le a láza. Állítólag minden baba túl szokott rajta esni egy kis kiütéssel utána. De ezt a többgyerekes mamák jobban tudják. A barátnőm kislánya nemrég esett át rajta, a dokija azt mondta, hogy ezt vírus okozza.

Mági, biosz-technikás vagyok. A gyest én is szeretném elkerülni, de a 2 gyerek között én 3 évet tervezek kb. Lehet, hogy köv. szeptemberben vagy 2009 januárban visszamegyek dolgozni.... :( Nem semmi a kolleganőd! Szerintem legalább 2 éves koráig a gyereknek otthon kellene maradni, addig olyan picik és szükségük van ránk! Főleg, ha szopiznak!
Vendég
 


Réka, én emlékszem rád, igazából a nevedre, És amit Tinu írt az igaz, akik eddig is írtak az utóbbi időban , azok most is írnak.:))BÁr nekem apa már kezd kiakadni, úgyhogy az esti netezésről, lehet hogy lamaradok, mert hogy engem este mindig itt lát a gép előtt ülni, vagy a dr. Haust, az NCIS-t vagy a Született feleségek, meg a Jóban rosszban, stb.... Hát lehet hogy ez így sok, de azért ez naponta 2 sorozat, ebből az egyik, félfüllel megy, mert Daniceremónia van.:))))
Hátvágn meg nem is nézünk tv-t szinte, mert mindig van valami....

Falexa, igaz már reggel van, de én akkor ost köszöntelek.:)))

Születet feleségek,
Ezek az előzmények akkor voltak lejátszva? Mit hagytam én ki????? Azt hittem csak összecsapták az alejét, hoyg ez történt az elmúlt fél évben....

Mági, nekünk zanussi van 7 év, tök jó, anyuék most vettek indesitet kb 1-2 éve, az is jó még.

Most alszik az édes, én meg megyek dolgozok egy kicsit.

Bölcsi, nekem Dani bizti megy kétéves korától, másik tesót egyenlőre nem tervezünk(de szeretnénk neki testvért), és a pénz meg nagyon kell, baromira rosszul gazdálkodunk, én nem is értem hogy van ez.:(((((Vagy más is úszik az adósságban, csak nem sápítozik?:))))
Meg a páromat is el kellene indiítani a pályáján, ahhoz meg megint kell a pénz, különben nem leszünk soha gazdagok:))))

csernusn
 
 


Sziasztok!

Mági: Whirpool-t szintén ne szerintem se. Anyáéknak is dőlt belőle a víz. Lecserélték a valamit, amit miatt folyt, de ugyanúgy ömlött belőle utánna is. :evil: :evil:

Tinu:
Money: Hálapízt én sem szeretek odaadni. Apa adta múltkor a felnőttdoki néninek amikor kijött hozzám. Ezzel passzolnék. Szerintem kérdezd meg a végén, hogy tartozol-e valamivel, aztán ha azt mondja igen, azt fizesd ki, ha meg nem .... passz, szerintem nem történik semmi, ha nem adsz neki. De az is lehet, hogy megjegyez magának, és a következő 18 évben gonoszkodni fog! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na ezt azért nem hiszem!

Niki:
majd rájön! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rena: én szoktam neki adni rágcsálni gyümölcsöt meg kekszet is. Néha már sajtot is, de azért folyton figyelem, bár már elég ügyes, pedig még nincs is foga. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Én gyereket kb. 2 év múlva szeretném, ha lenne. Viszont akkor nekem is lehet bölcsibe kellene adni Kiarát egy fél évre kb. Aztán ovi. De persze mint Máginál asszem nekünk is most kellene elkezdenünk a gyártását :lol: hogy összejöjjön akkorra! :( :(

Kép
kernico
 
 


Niki: Sápitozzak veled együtt? Mi is többet költünk általában, mint ami van. Ezért is dolgozik apa állandóan, hogy a kiadásainkat részben fedezze, de a hitelkártyánk általában sűrűn látott vendég! :roll: :roll: :roll: Agyalunk is eleget, hogy hogy kéne, meg mindig összeírom a listát, ha megyünk vásárolni is, hogy csak ezt vesszük, aztán persze nem, meg hát fizetjük a kocsirészletet, lakásrészletet, lakásilletékrészletet, ... részletet szóval rengeteg dolgot, és akkor még nem fizettünk rezsit, pelenkát, és nem ettünk! Én meg a minimálbér (persze erre voltam bejelentve) után kapok gyedet. Ki lehet számolni. :evil: :evil: :evil: :evil: Ezért akarok én is majd visszemenni ilyen heti kb. 2 napra, de csak akkor, ha apa akkor pont itthon van, és vigyáz a csajra.
Na, most már én is kipanaszkodtam magam. Nem csak ti vagytok így. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Lehet, hogy elkiabáltam!!! :( Zsombinak már nem folyik az orra, viszont köhög. Remélem csak a nyálát nyeli félre, bár már ennyiszer??? :shock:


Mági!
Nálunk Hajdu&Zerovatt. 9 éve vettük, szerintem már nincs is ilyen márka együtt, viszont a gép kitűnően működik azóta is. :)
Meglepődtem ezen a Whirpool márkán. Annyira reklámozzák.....


Alexaa!
A csótány sem semmi :shock:


Kernico!
Köszi a született tartalmát! Megmentettél :)
Mi már voltunk többször is játszótéren, ugye Jázi végett, de Zsombi még csak a legutolsó alkalommal hintázott. De ezek után már bele fogom tenni, csak lenne jó idő!!!


Zsu!
Elképzeltem, ahogy Fanni elmászott kaja közben, te meg utána a kiskanállal :D Persze gondolom neked nem volt olyan vicces :? :)


Réka!
Nálunk csak ovi lesz. Kihasználom, hogy addig is a gyerekekkel lehetek!!!


Tinu!
Sajnálom az éjszakátokat, remélem semmi komoly Tündével. Én meg szoktam kérdezni a dokit, hogy mennyivel tartozunk. Általában 2-3ezret szokott mondani.


Na, megyek, mert lassan enni kér Zsombi.

Szép napot,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Én el sem kezdem akkor a sopánkodást az anyagiak terén.... :( :D

Kép

Kép
brigó
 
 


Réka: hát ha 3 napos, akkor azt még előre nem tudom. Majd kiderül. Egyelőre ma még nem lázas. Igaz, délelőtt van.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na volt a dokinéni. Azt mondta, hogy vírusnak néz ki (bár nem látott semmi különöset, kicsit szortyog, kicsit piros a torka, de igazából semmi), de azért ha megint magasra megy a láza, akkor ad beutalót vizeletvizsgálatra. Mondta, adjak C-vitamint.
És nem kért pénzt. Én meg nem adtam. :oops: De tök olyannak néz ki, akinek nem kell adni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Rena:
Anna is szereti a babakekszet, meg a kétszersültet. Igaz, minden tiszta ganyé utána ,de sebaj. Szerintem az 5. fog azért jött ki ilyen gyorsan, mert kekszezett, és hamarabb áttörte az ínyét.
tegnap előtt viszont kotortamaszájában.. Túl nagy darabot ha rapott le, és benyúltam. Akisujjammal próbálkoztam, de egyre lejjebb toltam neki. Az utolsó pillanatban sikerül kihalásznom. Hát utána remegtem rendesen!

Üzlet:
Mi annó Mezőhegyesen éjjelnappalit akartunk, abban ott jó biznisz van. Persze elmaradt, mert más munkalehetőség nem nagyon volt.

Pénz:
Hát rendesen aggódom most én is. Eddig, hogy úgymondjam, nagy lábon éltünk, nem néztük az árát a dolgoknak, hó végén meg persze gondban voltunk. Most majd nagyon be kell osztani, és megnézni mire költünk.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hellóka mindenkinek!

Balázs allergiás lett az antibiotikumra és tiszta tarjagos az egész teste. A dokinéni azt mondta hagyjuk abba a gyogyszit helyette szedjen kálciumot és fenistil cseppeket. Már egész jókedvű és a hangja is kezd vissza jönni.

Mosógép:a mosószeradagolóba tegyem az ecetet?

Köszike az üdvözlés! :lol:

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Az én pici fiam! Kép

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Írtam egy csomót és elszállt......... :evil: :twisted:


Na szóval megjöttünk Szilvásváradról, szuper volt, de hulla vagyok....Dalmit megviseli az új hely (mmint éjjel) és nagyon sz..rul aludt :cry: VAN MÁSNAK IS ILYEN TAPASZTALATA???? Már korábban is ez volt ha új helyre mentünk, reménykedtem változni fog, de nem... :( ÖTLET??? Többgyerekes anyukák? BRIGÓ?

fölkalexa,
jajj kicsi balázs :cry: Még jó, hogy már jobban van...Bizti nagyon megijedtél! Jobbulást!

Tinu,
Gyógyuljatok mihamarabb!!!!!!! Jó, hogy hoztad ez a dokipénz témát...Én azt hittem, az hogy kijönnek egy extra szolgáltatás és mindeképp fizetni kell.. :oops: Régi dokinak aki oltani jött 3ezret adtunk :oops: Nem kellett volna?

Brigó,
azért remélem zsombi nem robban le!!! :? Gartulálok a felegyenesedett fiadhoz!!!!! :D :D

Kernico,
született feleségek sztorit máskor is kérjük!!! szuper csaj vagy! Ja ráadásul mi itthon nem nézünk tv-t , de szilvásváradon meg láttam majdnemvégg és nagyon bejött!!! :lol:

Omr,
én is úgy tudom kell nekik rágcsijat adni, több gyerekről is tudok akinek nem adtak és finnyás lett :?

Fnoe,
huhh gipsz és gyerek...ez a komoly párosítás :shock: Hát kitartást...!!!!!

Mági ,
mosógép: ELEKTROLUX forever!!!!! Az előző gépet pl költözésnél frankón leejtették, de még ez sem ártott neki :lol: :lol:
Vendég
 


Jaaa képzeljétek tegnap dalmi áll az asztalnál, egyszercsak elengedi mindkét kezét, én ugruk oda, hogy elkapjam, de nem esett el!!! 5-6 mp-ig egyedül állt :shock: :D :D !!!!!!! Oooolyan hihetetlen. Még csak nemrég született, de már ilyen nagylány...jajj elérzékenyülök :oops:
Vendég
 


Helló Falexa! (Tényleg, jó lesz így? Mert van másik Alexa)

2 napja azt álmodtam, hogy Petrán rengeteg kiütés lett és néhány felhólyagosodott, rohantunk a gyerekosztályra. Nagyon ronda volt, szóval el tudom képzelni, milyen rossz lehet Bazsinak. Neked látni még rosszabb! Mondjuk az jó, ha jókedvű, biztos a gyógyulás útjára állt!

Bacilivi! Szilvásváradról fotók??? Kérünk ám!
Nem hiszem,hogy köszöntöttem már, ezért utólag is BOLDOG HÓFORDULÓT DALMINAK!!!

Lányok! Elfelejtettem írni múltkor, h megvan a zautósülésünk!!! Brigónak köszönhető, aki belinkelte múltkor a Brendonos oldalt! Szóval 40-ért most kuponosan van. Ill. volt. Szegeden első héten elfogyott, Békéscsabán volt még 2 tegnapig. Délig eltették, még jó,hogy uncsitesóm apja odavaló.Aztán hogy hogy jut el hozzánk... na majd egyszercsak! Ilyen:
http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=169985

omr
 
 


Sziasztok!

Gyerekek alszanak, én meg vasalok, de mindig ide esz a fene :D Mától párom éjszakás, így 3 napig 2 gyerekkel egyedül, nem hiszem, hogy sokat tudok jönni, így aztán most előre is bepótolom :)


Tinu!
Remélem nem lesz semmi komoly ebből a betegségből!!! Mi már túl vagyunk a 3 napos lázon (Jázival megúsztuk), de az tuti, hogy 3 napig tényleg magas láza volt Zsombinak. Úgy hogy ez nem hiszem, hogy ez lenne. Egyébként rákérdeztem akkor a dokira, hogy előjöhet e ez megint, és azt mondta, hogy fordult már elő, hogy valaki kétszer is beleesett :shock: Sőt, olyat is mondott, hogy volt, aki kétszer volt bárányhimlős, mert először olyan gyenge vírus támadta meg, hogy nem termelődött ellenanyag a szervezetében (vagy valami ilyesmi).


Én még nem adtam Zsombinak babakekszet, és piskótát. Ugye most akartam venni a tescoban, de írtam, hogy hogy jártam. De addig is megteszi a kenyérhéj.


Falexa!
Nagyon ari Balázs! :D
És melyik gyógyszerre lett allergiás?


Livi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Szilváson. Volt már víz a vízesésnél? Ugyanis nyáron a nagy hőségben kiszáradt. Menni akartunk mi is egyet kirándulni, de emiatt nem mentünk.
Annyit tudok neked írni, hogy Jázi mindig is rossz alvó volt, neki mindegy volt, hogy itthon alszik-e vagy idegen helyen, mindenhol felkelt egy csomószor. Zsombikám még csak a saját ágyában aludt, mivel nem voltunk idén nyaralni, viszont az nem zavarta, amikor a hálóból átköltöztettük a gyerekszobába. Szerintem, ha veletek alszik a manó, akkor ugye nem nagyon viseli meg a helyváltoztatás, mert továbbra is köztetek alszik a nyaralás alatt, ha pedig utazóágya van, érdemes otthon egy párszor benne altatni, hogy szokja (én így csináltam Jázival tavalyelőtt, amikor mentünk nyaralni, de ugye nekünk ott sem nagyon aludt) Egyébként meg természetes, hogy valamennyire megviseli őket, hogy nem a megszokott helyen alszanak, szerintem ezzel a felnőttek is így vannak (legalábbis én). De hogy erre milyen megoldás van? Passz, lehet, hogy 2 hét alatt megszokná, csak addigra hazaér az ember....

Hát, hallod, remélem én is, hogy Zsombi nem robban le, főleg nem most, amikor viszonylag jó időt mondanak, és egész hétvégén kint lehetnénk.
Gratulálok Dalminak az önálló álláshoz! :)


Rena!
Nektek pedig gratulálok az autósüléshez! :) Ilyen színben vettetek, mint amilyen a képen van? Mert asszem 4 színben van ez az ülés, csak nekem ezt tetszett a legjobban, ezért ezt linkeltem be. Amúgy szeretem a Brendon oldalát, mert meg lehet nézni, hogy van e az adott áruházban az a termék, és ha nincs raktáron, akkor be sem kell menni, csak elég beszólni telefonon, hogy ezt vagy azt hozzanak, és máris egy csomó időt megtakarít az ember. Meg érdemes nézni havonta, hogy mik vannak akcióban, mert néha tényleg jó dolgokat meg lehet venni sokkal olcsóbban (és nem, nem a Brendonnál dolgozom :D )


Szép napot nektek,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Brigó:Bazsi az Erytrotrophra lett allergiás a doktornő szerint már nem ez az első este pedig direk olyat adott amiben nincs penicilin, nehogy érzékeny legyen rá.

Körkérdés: Mi a véleményetek a kompról? Kaptunk egyet kölcsön és Bazsi nagyon élvezi,(kb. 10-15 percet mászkál vele naponta) de a férjemmel azt beszéltük lehet, hogy nem jó hatással lesz a járására! Használjuk vagy ne?

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Falexa,
eddig mindenkitől azt hallottam, hogy ne használják a bébikompot, pont azért amiért írtad :shock:

Mai menü:
Anyuféle májgaluskaleves, májgaluska péppé törve. MÁSODIK!!!: tökfőzelés pörkölttel, persze egy két húsdarab, és a főzelékben már volt tej :oops: DE: Nem lett kiütéses még:))És zabálta. Elsőből fél babatányér, másodikból 1,25 babatányér.Nem semmi gyerek....

Na nem megkövezni a felnőtt kajáért:)

Egyébként találkoztam a lánnyal, aki alattunk lakik, voltunk együtt boltban. A délutáni talinkat Dani alvókája elnyomta. Most is durmol, délelőtt nem aludt.

csernusn
 
 


Sziasztok!

F.Alexa és Réka,üdv. itt,írjatok sokat!
Balázsnak jobbulást!

Komp:
mi nem vettünk,úgy gondoltuk,ne erőltessük a járást,majd amikor Ő akar,úgyis elindul.Gondolom tetszik Bazsinak a játék,ami rajta van,meg hogy gurul.

Ecet
: csak a dobba szoktam önteni,vagy így nem szabad?

Tinu!Szegény Tünde is beteg!Mivel csillapítottad a lázát?Nekünk még mindíg csak a Germicid kúp van itthon,amit az oltások idején kaptunk,hátha belázasodik a gyerek.

Lányok,aki használt már lázcsill.tót,mit vettetek?

CsNiki!Én is szoktam kivenni a felnőtt kajából Martinkának,és semmi baja nem volt tőle.Kapott már rizseshúst,és gulyásból krumplit,husit,petrezselymet,leves levét.Na,most már kettőnket köveznek,ne félj,nem vagy egyedűl! :D

Livi!Mesélj a nyaralásról többet,és képeket is kérünk!Gratula Dalminak az önálló álláshoz!

Rena
!Jó ez az ülés.Lassan nekünk is kéne venni,de mi még nem is nézelődtünk.Nagyon ritkán autózunk,mert nekünk nincs,aztán valahogy eszünkbe sem jutott még,hogy vegyünk ülést.

Játszóterezni még nem voltunk,de szerintem a hintázást már élvezné Martinka.Na ,hétvégére jobb időt mondanak,lehet,hogy ki is próbáljuk!
Vendég
 


Alexa: nekem is még olyan kúp van, amit újszülöttként írt fel a doki, hogy legyen, ha bármi van. Olyan hosszú neve van. De most mondta a Nurofent is, hogy azt is adhatok, ha nem olyan magas a láz.

Kép
Kép
tinu
 
 


No. Megjártam a Tescot.Aminek örülök,a botmixer, 1990-ért.Visszaadhatom anyunak az övét.Vettem zöldségeket,gyümiket,4doboz tejpépet (most vettem először,nem tudtam választani :oops: ),vettem egy bilit (Petra 3.este belepisilt a vízbe,miközben engedtem még tussal. Hát jó lányom,akkor ráültetlek holnaptól gondoltam.majd beszámolok.tudom,múltkor kérdeztem ezt és többség mondta,h felesleges még a bili úgysem tudja meg izé,na mindegy nem kér enni,ha nem jön össze elteszem későbbre), meg vettem 5 üveg babakajcsit és gyümilét. Ja meg pizsit Petrának.12700-at fizettem.
Na nemtom érdekelt-e valakit a vásárlásom.. :oops: :D

Ment már hajszál a szemetekbe?? Mikor hazaértem belement egy kb 10 centis 2-szer feltekeredve! :shock: Még jó,h férjem itt volt,kiszedte.még most is érzem a helyét,fáj is!

Brigó! Azt hiszem ilyen szín. Piros. De hogy tök piros vagy ilyen?? Még BCsabán van! Na ja. Én is mindig itt lógok. :evil: De én ma kivasaltam mindent bibibííí!!!

Falexa! Múltkor nem mondtam, nekünk nem lesz kompunk,ahogy Niki is írja nem ajánlották. Bár Biankának (sógornőm lánya) volt, nagyon élvezte, most semmi baja,már 2 éves, futkározik,ugrál.

CsNiki! Én nem kövezlek felnőtt kaja miatt. Legszívesebben én is adnék a lánynak majd. De majd látom.

Hűűűűűűű de sok vagyok már! Megyek is! :oops:

omr
 
 


Brigó: el is felejtettem válaszolni a rizspépes kérdésedre. :oops: Rizsből készült pehely, amihez vizet, tejet lehet adni és akkor olyan tejbegrízszerű cucc lesz belőle. Én HOlle márkájút vettem, ez bio. És mivel rizsből van, gluténmentes és ez volt az első kaja, amit kóstoltattam Tündivel. Lehet hozzá adni még gyümölcsöt, zöldséget.

Kép
Kép
tinu
 
 


Réka: üdv. aranyos a kicsi lány, szép nevet is választottatok.

F.Alexa: kompot nekünk sem javasolták, így nem lesz, Balázsnak jobbulást, vagány a kiskalpban.

Tinu: Tündinek jobbulást, reméljük nem lesz semmi komoly belőle.

Mági: Whirlpool mosómasánk van, 7 éves, csak egyszer lett javítva, ill. tisztiva, mikor kivízkőveztem, amúgy semmi gond műkszik rendesen. Tényleg sokan panaszkodnak rá.

Pénz: nekünk van bőven, én nem panaszkodom, de nem adok kölcsön, mi is úgy kaptuk erstééktől. :wink:

Alexa: nurofen van itthon, de fájd.csill. használtam.

Ilgya: boldog hófórdulót Rékának!!
Kép
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Sziszi! NAgyon kedves vagy,és örülök,hogy eszedbe jutottunk. :D
ilgya1
 
 


Sziasztok:)
kicsit elmaradtam de nem végleg csak közben nekünk is taknyos a gyerek meg valami vírust is kaptunk stb had ne részletezzem:):):):)
Nekünk két éve Fagor felültöltös van mosógép de meg vagyok elégedve vele.Majd visszaolvasok aztán ragálok is :):):):) jó éjszakát mindenkinek:):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


hali!
egy cseppet most én is elhavazódtam...
Mosógép:
Mi Fanni érkezése előtt 1 hónappal vettünk egy automatát, mert ugye aki régi az tudja, hogy nem volt.... és ez most bevált, elöltöltős LG.
nekünk a hely miatt is számított, hogy milyen, ami meg vlt, azok közül ez volt szimpi.

Autósülés:

Ma vettünk egyet, no mame ülést, de nem volt most többre keret. Ez 16 volt és új, hát gondolom ez is megteszi.
Nekem is tetszett a brendonos, de hátmost anyagiak terén carul állunk.

Money-money:
na igen, jó lenne, ha lenne több, de nincsen. Igyexünk is mindent megadni jánynak, de hát valamiből hiába szeretnék jobbat, nem megy.
És én is azért nem mearadok a 3. évig, mert sajna kell a píz.
Ez van.

Rena:
Pont minap dumcsiztunk a barátnőmmel, hogy mit volna érdemes vállalkozni. Amiból nincen annyi, hogy dunát lehetne rekeszteni.
És a kocsma még mindig az "igazi" ahogy hánytuk vetettük az ötleteket.
na meg ahogy KNiki is mondta, szerintem is a bababoltban és a bölcsiben, magánoviban volna kiaknázatlan terület.
nekünk, mármint a barátnőmnek és nekem, meg is lennének a képességeink, de hát azért az is visz e pízt, mert a kaja,áltatás, buszbérlés, meg annyit azért nem ehet elkérni a sszülőktől, hogy ezek fedezve legyenek. vagy ki tudja. Tudok havi 25 és havi 60 ezres magánovit is. És semmivel nincsen több szolgáltatás az egyikbe, mint a másikba.
Csak itt nálunk az a "baj", hogy egyikünknek sincsen meg a kellő szakmai év. mert vagy 5 vagy 10 év munkaviszon yután lehetne. Szóval egyenlőre nekünk is eddig jutott a téma.
Meg a vendéglátás, de ott sok a robot, a sok részeg disznó...Jajj.
Szóval nagy ötletrohamnak kell lenni, ha tényleg jót akarsz kitalálni.
De manapság egyáltalán megéri vállalkozni??????
Mert it Pösten nemnagyon..... :(

Tinu:
Jobbulást jánynak!
Elképzeltem a plakátot!
"Tinu babaételek, babamenük"
Házias ízek, baba-mama kedvencek reális áron..

na hogy tetszik??? :wink:


Jó éjt!

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziasztok!

Azt nem mondtam, hogy melyik este... :lol:

Szóval mosógép és calgon:
Ecet néha van a gépben, mert az ecetes áztatott ruhát csak beszórom a gépbe, meg ha nagyon gáz a törcsik szaga, akkor ecetet teszek bele öblítő helyett.
Calgonszerű most került bele. Nyaraláskor a mosogatógép nyígott, hogy nincs sója. Gondoltuk jó fejek leszünk teszünk bele. Apa mondja, hogy a helyi közértben látott sót. Anya Hangával gyalogtúra, cirka 1000m oda, uannyi vissza!!! :D , egy hasonló cuccot lát, megveszi. Nem olvas, nem tanulmányoz. Apa sem. Mosogatógépbe betölt, majd olvas, majd elszörnyed, majd vizet kimer (magában gondolom anyáz ezerrel). A maradékot hazahoztuk és belekevertük 3kg mosóporba. Biztos sokat fog használni :?

Babakaja: felnőttkajáért kövezés, bátrak adnak darabosat? Gondoltam felajánlom, hogy ha a határokat feszegetitek a kajáltatásban akkor forduljatok hozzám én már mindegyiket átléptem.... :wink:
Apa ma hajában sült krumplit adott a csajnak. A héját azért én leszedtem róla. Apa furcsállva nézte.
A gyerök védekezése és nyelve jól működik. Terelgeti a kaját a szájában, ha rossz helyre keveredik akkor köhög. A mi gyerekünk még minden ilyen helyzetből kilábalt.
Holnap megyünk kongresszusra. Megyek pakolni.

Jóccakát
Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Szerintem most már elég nagyok a babócák, hogy kaphassan családi kaját. Mondjuk az enyém még nem annyira, majd ha 9 hós lesz, akkor is nyomulok nála.

Tünde javulgat. Remélem, ma már nem lesz láz este. De folyton a hideg parkettán akar ücsörögni. A fene dolgát.

Kép
Kép
tinu
 
 


Zsu :lol: - nem vagyok egy konyhatündér, úgyhogy így duplán :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Na nincs egy nagy forgalom. Mindenki beteges. :cry:
Hogy vannak a kis betegek?

Én is csak beugrottam szólni:
PETRA BELEKAKÁLT A BILIBE!!!
Jó, biztos nem tudja felfogni mit csinált, de ha minden ebéd utáni kakit odairányítok,biztos megszokja majd. Szegény csak nézett, hogy miért dícsérem agyba-főbe!

Megyek játszani, bár elég nehézkes. Má megin migrén!!! :evil:

omr
 
 


Rena: gratulálok a bilizéshez!!!

Tünde most alszik. Napközben már tegnap sem volt lázas, remélem, ma estére sem lesz. Tegnap éjjel még felment neki, de már nem annyira és hamarabb le is ment. Kicsit többet tudtam ma én is aludni.

++++++++++++++++++++++++ a migrénhez!

Kép
Kép
tinu
 
 


Szaisztok!

Nálunk apa kezd náthásodni. :(

Remélem,mi nem kapjuk el! :?

A kis betegeskedőknek jobbulást!

Rena
!Már megint migrén?Milyen gyakran jön?
Martinkára is mindíg kajálás végefelé jön rá a kakilhatnék.Nyomja ezerrel,közben meg tátja a száját!Remélem azé idővel leszokik erről! :D :D

Ma már tényleg leraktuk teljesen az ágyat,mert mostmár ott is feláll,és úgy vár reggel minket.

Mai menü spenót lesz krumplival,pulykahússal.Hát,kíváncsi vagyok...

Lányok!Estére szoktatok rendes vacsit adni a gyerkőcnek?Martinka pár napja közvetlenül fürdés előtt eszik meleg kaját,csak hús nincs benne.2 hete sokat fentvolt éjjel,én meg a fogára fogtam.Azt hiszem éhes volt szegénykém,mert amióta így eszik vacsit,csak 1x ébred hajnali5-6 körül,aztán alszunk tovább. :oops: :oops:
Vendég
 


Jelentem mi azért nem voltunk, mert délelőtt sétáltunk, utána meg nemtünk Fordárszhoz, Úgy szeretem magam ilyenkor, mikor megint szép a hajam:))))

Dani jól viselte a dolgot, mindig mondtuk mit csinálunk, meg a csajnak van egy doboz tele játékokkal, így Dani abból is mazsolázott, mert ismeretlen volt számára, a végére már majdnem bealudt de beverte a fejét, a babkocsi támlájába, és onnantól sírt.kb 10 perc, de a csajszi férje jétszott vele addig míg nem végeztünk.:)Azért jobb ha nincs ott, remélem legközelebb meg tudom oldani másként is.


Rena, hát nem semmi Petra, nálunk sajna nem biztos hogy mikor kakil, de tök jó nektek, ha így rá tudod vezetni őt!!!!Gratula.

Migrén:(((

Alexa, én nem adok közvetlen fürcsi előtt, de lehet hogy majd kipróbálom, de én már adtam neki több tejpépet utána cicit, és így is gyakran kelt nekem.

csernusn
 
 


Na csak bekukk, pedig álmi vagyok..

Köszi a gratulációt! Most nézegettem utána, nem tudom mitévő legyek, mert most a nagy-nagy tudósok, meg néhány picológus véleménye,hogy a korai bilizés visszájára sül el. Mi a véleményed,Tinu? Nem erőltetek én semmit, csak felkínálom. Tök szépen ül rajta és vigyorog. Este nem jött semmi 1 percig, hát levettem. Majd lesz valahogy, legfeljebb fogom a fejem majd ha 3 éves lesz és utálja a bilit..

Örülök, hogy Tündi jobban van! Reméljük ennyi volt tényleg.
Köszi a +++-at!

Alexa! Apával nem érintkezni!! :) Van vmi járvány állítólag. Most mondta anyu, főként gyerekek kapják el.
Migrén. kb heti 1-2. Már nem vesz komolyan a családom. Mérgesek,miért nem megyek kivizsgáltatni. Egyszer sürgősségin kötöttem ki, akkor csináltak pl CT-t de nem találtak semmit,aztán ennyibe maradt. Vmi fejfájás ambulancia kéne.Vagy megint teherbe esni.Addig nem fájt, szülés után másnap már picit igen.

Ja! Bizniszemre visszatérve! Agyaltam ugye bababolton, nyílt.A magánbölcsin, közölte utána férjem, most nyílik. Tegnap mondom neki: Te, gyerekmegőrző van Szentesen. Nincs. Este Netezik,ezt olvassa: Felújítják a Petőfit (az egy lepukkant cukrászda) és több dolog mellett gyerekmegőrző lesz benne. :evil: Nem engedek ki a számon mostantól semmmmmmmmmmmmmit!!!!!!!!

omr
 
 


Helló Niki! Bátor vagy, hogy Danival fodrászkodsz. Én olyan beszari vagyok ilyen téren. Vinni bárhova is, ami olyan hosszan ülős.

Ja esti vacsira nem reagáltam Alexának. Mi még nem eszünk úgy mást, most váltottam le a gyümiket tejpépre vagy tejpépes gyümire. Hátha mögpöndülne hízásügyileg. Ugyanúgy alszik. 1-2-szer felébred, keresni a cumikát.

Úúú jut eszembe!
Budapestiek! Kérdés!! Hogy lehet eljutni Fótra, úgy, ha ki szeretnénk kerülni Pestet?

omr
 
 


Sziasztok!

Fölkalexa:
nagyon gáz. Én biztos tiszta ideg lennék. Megijedtetek? De ugye már jobban van Balázs?

Bacilivi:
Köszi! :oops: Kicsit brazilszappanoperásra sikeredett! :lol: :lol: :lol:
Este máshol alvás: na ettől félek én is, mert kocsiban meg babakocsiban nagyon jól elalszik napközben, ha nem otthon vagyunk, de este nemtom. Pedig ugye megyünk esküvőre, és ott aztán nem nagyon lesz más választás! :roll: :roll: :roll: Kicsit félek tőle!

Rena.
ülés nagyon jól néz ki, meg jó sokat tud. Nekem is szét kéne már néznem.
Húú, az nagyon rossz érzés. Pláne, hogyha megfogod, kihúzod, és érzed, ahogy végighúzódik a szemgolyódon!
:mrgreen: :mrgreen: Jó ebédhez szól a nóta! :lol: :lol: :lol: :lol: Bocsi

Csajok: mindenkinél lement a cékla???????? Megpároltam + krumplit főztem + tegnapról maradt kevéske répás csirke babakaja. De ízre fini volt. Kiara már akkor előítéletes volt, amikor meglátta a pink-piros keveréket. Olyan gyanakodva sasolta, hogy ki sem akarta nyitni a száját. Legalább 10 percig könyörögtem, úgyhogy lement 1 falat. Erre szájhúzás. A kövi 4 falatra semmi, gondoltam, rájött, hogy fini, erre az 5.-nél már öklendezett. :roll: :roll: :roll: :roll: Így főzzek neki máskor, jöhetett az üveges. :roll: :roll: :roll: :roll:
Persze holnap újra próbálkozok: riszes-karfiolos-sajtos cuccot csinálok neki a mi Norbi update karfiolpuffancsunkból kiszedett cuccokból. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki: Elért Újpestig a kő? Próbáltam nagyot dobni, de .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kiara is kapott már 1-1 falatokat, aztán ha foga is lesz, kap többet is.

Kép
kernico
 
 


Már egy órája elkezdtem írni, csak mindig volt valami. Egy csomót írtatok hozzá azóta.

Rena:
bilihez gratulálok! Nemtom, hogy mennyire árt-használ. Mindenesetre, ha megutálja a bilit, akkor ott van lehetőségnek a Wc szűkítővel. Vagy most félreteszed a bilit. Kiara kétszer kakilt bele a vízbe, de lezuhanyoztuk gyorsan, aztán annyi. Ilyenek előfordulnak!

Niki:
de jó neked. Pláne, ha ilyen rendesek ott. Játékok, meg férj-bácsi, aki játszik vele! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kernico
 
 


hellóka!

Balázs ma már egész jól van . Visszajött a hangja és a kiütései is szépen halványulnak.

Rena:gratula a Petra bigyózásához eltudom képzelni ahogy örömtáncot lejjtesz körülötte. :lol:

Ecet:a gőzölős vasalót is lehet ecettel vízkőteleníteni?Ha igen valaki írja már le hogyan! Köszike

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Rena: szerintem sincs semmi gáz a bilivel, ha nem erőszakos szoktatásról van szó, csak ismerkedésről. Ahhoz még pici Petra, hogy akaratlagosan befolyásolni tudja a záróizmát.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

MEgjöttünk az elvileg babauszitáborból, ami hát nekünk annyi lett ,hogy kedd estére a kislány tökre benáthásodott, tehát azóta nem úsztunk. Mára meg már tisztességes hőemelkedése is lett :(
ja, és mindennek tetejébe én is elkaptam tőle, hát rég voltam ennyire szarul :(

na, megye kolvasni, majd fokytköv.

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


winnie,
huhh...mielöbbi jobbulást nektek!!!!!!!!!! :?

kernico,
számloj be majd, hogy sikerült az éjszakátok esküvőn. egyébként csak biztatásképp, van olyan gyerek akinek meg se kottyan az idegen hely. hátha szerencsétek lesz :wink:

omr,
Fót? hááát mivel budapesti vagyok, csak aztom pestről hogy lehet eljutni :lol: :wink:

Rena,
én is azt tudom, hogy a nagy okosok nagyonnem ajánják a korai bilizést, mert a gyerek 2 éves kora elött tuti nem tudja visszatartani és jelezni. Azt írják ilyenkor csak arrol szól a bilizés, hogy anyuci kitalálja mikor fog éppen jönni a "cucc" :wink: , vagy véletlen. Én részemről, tuti nem fogok magamnak ilyen plussz melót csinálni feleslegesen :lol: De ha neked van energiád, miért ne? Biztos, hogy nem erölteted Petrának.,Így csak nem lehet gond!

Na mindjártfolyt köv
Vendég
 


Rena Omr :lol:
most látom úgy jött ki mintha 2 kölönböző személynek válaszoltam volna :lol:
Vendég
 


folyt:


és mégegyszer RENA OMR :lol: :
Kééépzeld nekünkis olyan berndonkuponos autósülésünk van ám!!!! :lol: :lol: Szupinak néz ki , de még nem üzemeltük be. ti hány kilósak vagytok? Mert azt írják, hogy 9 kilótol. Ja szilvásváradi képek késnek kicsit....valószínű elcsesztem a fényképezőgépünket... :cry: Leesett...(na jó Dalmi is benne volt az akcióban...)

Brigo.
Igen a patakban volt már víz :lol: bár épp néztem, hogy nem vitte túlzásba :D Ti hol száltatok meg? Mert szívesen visszamennék, csak ahol voltunk az elég drága volt, kéne vmi olcsóbb.
alvás: utazóágyunk van, de itthon azt használjuk sokszor járókának és d.u alvás is szokott menni benne :? Szntem hiperérzékeny a csajszi....
Más:HAsonló korkülönbséget szeretnénk a gyerekek közt mint nálatok. Hogy birod???? MILYEN??? Mik a nehézségek??? Stb????

fölkalexa,
nekünk van kompunk. én voltam az aki azt mondta, hogy sok sz...rt hajlandó megvenni a gyerekének, de komp TUTI nem lesz... De képtelen voltam a konyhában bmit is csinálni, mert ott csempe van (nagyon eshet...) és jároka sok helyet foglal. Apa vett... Utánaolvastam, kérdezősködtem sokat. Jó ha mászik a baba mikor használni kezdik, mert a mászás kimaradhat. Járásnál akkor van gáz, ha sokat van benne és az egész lakást végig tudja kompozni, ilyenkor megelégszenek sokszor ezzel és késöbb kezdenek járni. NApi MAX. 1 óra. (nálunk max felet van benne) Dalmi azóta is szuper iramban fejlődik mozgás téren...szoval én mem aggódom.

alexa
hát már írtam, hogy a szilvásváradi képeknek lehet löttek... :evil: :evil: Gépnek kampec. :?
Írtad, hogy kap vacsit gyerkőc. NApközben hányszor van tejcsi? És mennyit iszik meg után a tejből? CSak mert én is agyaltam már a szilárd vacsi dolgon.

Nika,
rég voltál!!!!!!!!!! mesélj!
Vendég
 


Bacilivi: a fényképezővel én is így jártam, ment a kukába, mert el akartam kapni a Csanádot, felállt, gondoltam gyorsan lefényképezem, hát inkább elkaptam...

CsNiki: de jó, fodrász Danival, ilyen helyre én sem mertem elvinni még.

Winnie: jobbulást, hát nem túl jó, hogy ez lett a vége.

Nika: ti már jobban vagytok, meggyógyultatok?

Alexa: este én is adok még kaját, most is kapott rizspépet, és még a tápit is megette, pedig fél óra volt a kettő között. Sztem sem elég este a tejci.
sziszi22
 
 


Livi: (Lívia vagy különben???) hát én is ebben reménykedek, de sajna az ilyen nemű változásokat egyre nehezebben viseli. :roll:

Rena: Fótra? Miért már megépítették az elkerülő gyűrűt BP köré????? :lol: :lol: :lol: :lol: Ennyit aludtam volna??? Szerintem térkép, és keresheted a kis elkerülőutakat, aminél lehet, hogy jobb, ha átmész Pesten.

Na jó éjt mindenkinek!

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!
Nagyon köszi a gyógypuszikat a jobb kezemre!:) :D :D :D :D Gipsz nincs, de fájdalom még igen!:( :cry: :cry: :twisted: Anyum 3 napja segít, én meg igyekszem kimélni a kezem-nagyon nehéz!!!! :x :x Veronikával a legnehezebb, merthát éjjel csak én kelek hozzá :? , meghát….. na úgyis tudjátok. :o Szóval bocs, h nem mindenhez szólok hozzá. :oops: :oops: :oops: :oops:

Mosógép: 2 éve Indesit van-működik, jó. :P Volt használt „Vörpul” még 2 évig én is mostam vele, de nem minden volt vele ok, bár bizti lehetne most is használni.

Komp: mi nem is akartunk, de nem is javasolta még senki sem.

Úgy látszik most megint beteghullám van :roll: :roll: :roll: Remélem minden baba és anyuka hamar gyógyul, akko én is küldök mindenkinek gyógyipuszit. :wink: :lol: :lol: :lol:

Bilizés: nem rég bennem is felmerült, h elkezdem, mert kiscsaj este mindig megtiszteli a pelenkázót-de a kaksi nem pontosan jön. Meg nem is tudom hogy kell nekiállni. Rena neked gratula! Nem hiszem h ártana, ha már megy ennyi idősen, akkor miért lenne vele gond 3 évesen???? :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:

Biznisz: nehéz bármi újat és jót találni-nem egyszerű egy vállalkozás beindítása. Kell szakképzett ember, pénz :!: , pénz, :!: pénz :!: no meg jó könyvelő(ha értitek mire gondolok :oops: :oops: )

Hálapénzt: utálom, de még is adok néha, persze én érzem magam szarul. Amikor először hazahoztuk a csajszit, itt volt dokinő, de el is felejtettem megkérdezni a pénzről. Ha mondanák maguktól, lehet könnyebben adnám.

Ilgya!
Boldog hófordulót Rékának! :P :P :P :P :P :P :P

Winnie!
Üdv itthon!Szegények!:(
:cry: :cry: :cry:

Brigó!
Veronika össz egy nap13-14 órát alszik, de vannak nehezebb napjaink, akkor 10-12.

Kaja: én nem kövezek senkit, de én nem adok felnőtt kaját még, sőt nagyon figyelek mit mi után szabad. Szerintem nem marad le semmiről, éhen nem hal…
Tegnap a saját tök üres spenót is ízlett neki. :P
Darabostól fulákol és rossz nézni.

Na nem akarok a bal kezembe is ínhüvelygyuszit, úgyhogy elteszem magam holnapra. Talán az internet sem hagy cserben.

Jó éjt!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Köszi a Fót tanácsokat. Férjem akarja mindig kikerülni Pestet,ezért kérdeztem.Fél tőle! :D Menni kell majd neki Őrbottyánba is. Oda vmi ötlet?

Bili: Fürdés előtt ráült és már jött is. Az egész kb 10 mp volt.Na nemtom mi lesz ebből.Minden esetre ez a napi 2 ismerkedés elég lesz.Nem akarom többször.

Bacilivi! Mi még 7 kilósak sem vagyunk, de jövő hónaptól beleülünk. Azt is írja, hogy 8 hótól. De ha stabilan ül,sztem mehet. Igazából itt főleg a fejtartáson van a hangsúly, mert ha fordítva ül, tartja a fejét a hordozó.Ebben meg ugyebár előreesik a feje ha hirtelen fékez az ember. Így hallottam.

Kis betegek hogy vannak? Réka,Balázs,Gege? Hát a nagyok? Winnie?
Gyógyhullámok mennek!

Tegnap mindent eceteztem este! :D Úszott a lakás a zecetben! Csili-vili minden mostmár, csak a vasaló nem. Fölkalexa kérdezte, aztán engem is felcsigázott, hogyan lehet vasalót zecetelni??

Noémi! Köszi!! :D Értem én a könyvelői célzást! De az már van! Pénz. Na igen. Az nincs. Hát nem tudom, most a múltkori témára visszatérek (ill én nem is reagáltam), de mi a sima fizetésből képtelenek lennénk megélni. Az egyik az csak a hiteltörlesztésekre megy, a Gyedem mondjuk a rezsit futja és akkor jön a kaja, PETRA, sok minden egyéb, a házunk meg nem halad sehova.
Pletykás Szentes is, múltkor visszahallottuk, hogy árverezik a házunkat, mert nem tudjuk fizetni a hitelt! :shock: :lol: Őrület,hogy miket kitalálnak az emberek a kocsmában unalmukba és irigységükben. :evil:

Ma nem naon leszek,megyünk Bor és Pálinkaünnepre. Itt Szentesen lesz, visszük a lányt. Idejében el kell kezdeni! :D

omr
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?