Sziasztok!
Gyerekek alszanak, én meg vasalok, de mindig ide esz a fene
Mától párom éjszakás, így 3 napig 2 gyerekkel egyedül, nem hiszem, hogy sokat tudok jönni, így aztán most előre is bepótolom
Tinu!
Remélem nem lesz semmi komoly ebből a betegségből!!! Mi már túl vagyunk a 3 napos lázon (Jázival megúsztuk), de az tuti, hogy 3 napig tényleg magas láza volt Zsombinak. Úgy hogy ez nem hiszem, hogy ez lenne. Egyébként rákérdeztem akkor a dokira, hogy előjöhet e ez megint, és azt mondta, hogy fordult már elő, hogy valaki kétszer is beleesett
Sőt, olyat is mondott, hogy volt, aki kétszer volt bárányhimlős, mert először olyan gyenge vírus támadta meg, hogy nem termelődött ellenanyag a szervezetében (vagy valami ilyesmi).
Én még nem adtam Zsombinak babakekszet, és piskótát. Ugye most akartam venni a tescoban, de írtam, hogy hogy jártam. De addig is megteszi a kenyérhéj.
Falexa!
Nagyon ari Balázs!
És melyik gyógyszerre lett allergiás?
Livi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Szilváson. Volt már víz a vízesésnél? Ugyanis nyáron a nagy hőségben kiszáradt. Menni akartunk mi is egyet kirándulni, de emiatt nem mentünk.
Annyit tudok neked írni, hogy Jázi mindig is rossz alvó volt, neki mindegy volt, hogy itthon alszik-e vagy idegen helyen, mindenhol felkelt egy csomószor. Zsombikám még csak a saját ágyában aludt, mivel nem voltunk idén nyaralni, viszont az nem zavarta, amikor a hálóból átköltöztettük a gyerekszobába. Szerintem, ha veletek alszik a manó, akkor ugye nem nagyon viseli meg a helyváltoztatás, mert továbbra is köztetek alszik a nyaralás alatt, ha pedig utazóágya van, érdemes otthon egy párszor benne altatni, hogy szokja (én így csináltam Jázival tavalyelőtt, amikor mentünk nyaralni, de ugye nekünk ott sem nagyon aludt) Egyébként meg természetes, hogy valamennyire megviseli őket, hogy nem a megszokott helyen alszanak, szerintem ezzel a felnőttek is így vannak (legalábbis én). De hogy erre milyen megoldás van? Passz, lehet, hogy 2 hét alatt megszokná, csak addigra hazaér az ember....
Hát, hallod, remélem én is, hogy Zsombi nem robban le, főleg nem most, amikor viszonylag jó időt mondanak, és egész hétvégén kint lehetnénk.
Gratulálok Dalminak az önálló álláshoz!
Rena!
Nektek pedig gratulálok az autósüléshez!
Ilyen színben vettetek, mint amilyen a képen van? Mert asszem 4 színben van ez az ülés, csak nekem ezt tetszett a legjobban, ezért ezt linkeltem be. Amúgy szeretem a Brendon oldalát, mert meg lehet nézni, hogy van e az adott áruházban az a termék, és ha nincs raktáron, akkor be sem kell menni, csak elég beszólni telefonon, hogy ezt vagy azt hozzanak, és máris egy csomó időt megtakarít az ember. Meg érdemes nézni havonta, hogy mik vannak akcióban, mert néha tényleg jó dolgokat meg lehet venni sokkal olcsóbban (és nem, nem a Brendonnál dolgozom
)
Szép napot nektek,
Brigó