Sziasztok!
Hű de sz@r volt az éjszaka, óránként keltünk aztán Ricsi úgy döntött fél 4-kor hogy felkel, 4-kor kelt hivatalosan apa de a Ricsi felkeltette őt előbb, lekisértük reggelizni, annyira béna voltam hogy a forró teát kiborította a Ricsi de szerencsére nem magára, utána aludtunk 6-ig, majd fél7-től 7-ig, most megint alszik, cirka egy órát altattam annyira kivan.
Gabó!
Jó utat
Niki!
Köszi az infókat a templomi esküvővel kapcsolatban, hát elég macerás.
Elsőáldozásra anno mikor küldték a papírt nem mentem el, párom sem hiszem, akkor most kell
Mondjuk még nem fenyeget az esküvő egy ideig, de hát ez már most aggasztó, sőt rémisztő hogy el kell járni oktatásra. Mit oktatnak ezek a papok
Egyszer jártam hittanra mikor általános iskolás voltam, olyan ucsi volt hogy elaludtam. Baromi ciki volt így többet nem mentem.
A keresztelő után lesz valamilyen "buli" ? Otthon nálatok vagy étteremben? Bocsi a sok kérdésért de hát gyűjtöm az infókat
Én úgy képzeltem el hogy éttermi kaja lesz, ezért várunk hogy a Ricsi is tudjon majd velünk enni
Barbi!
Jó sok programotok van mára
Majd te is szállítsd ám az infókat Vincéről!!!!
Zsuzsa!
Szóhoz sem jutok, nagyon sajnállak hogy ilyeneken kell keresztűlmenned
Jó fejek ám, a multkor mikor úgy volt hogy majdnem babó van akkor ő sem lett volna egészséges ha mégis lett volna
Akkor talán jobb is így.
Csak azt tudom mondani, hogy kitartás, eljön még annak az ideje mikor a szülészeten "kínlódsz" s mindez már csak rossz emlék lesz
Encu!
Ilyen nekem is volt, hogy nem tudtam hányra kell menni
Hívd fel
Ja, hát szomorúan láttam hogy nem hiányoltál este
elalukáztam, tudtam hogy korán kelek