Kitta! NEM!
NEm vagyok saját magam ellensége!!! Inkább, ha látod, hogy álmosodik 6-7 körül, fürdesd meg akkor. Hidd el, nem ismeri még az órát!
Ha mégsem fürdeted meg, de tisztába tevéskor jól megtörölgeted törlőkendővel, akkor meg nem kell izgulni, ők még nem csücsülnek fél napokat a homokozóban.
, nem gond, ha egy-két este kimarad a fürdés.
LÁtom , te nagyon napirend párti kismama vagy.
NE ess pánikba azért, ha majd mindig a baba után kell alakítani, mert ők még amennyit hosszban, méretben változnak az első hónapok alatt, annyit a szokásaik is változnak.
Cumi
Jó ízlése van, nem szereti a műcicit.
Timi, a lángossütők- kütyümütyü árusok bódéja mögött van a játszótér, a Széchenyi fürdő mellett.
CSilla, ha gáz, mehetünk egyből be is, tegyük fel szavazásra a kérdést!
Egyébként én, ha 20 fok körüli a hő, simán kicsierélem a babakocsiban is a pelust, pelenkázóalátét popsi alá, és már kész is.
De tényleg, én úgyis terveztem az állatkerti bérlet megvételét (mondjuk rohadtul felvitték az árát a szemetek
), szal felőlem mehetünk be is.
Dincus, mekkora nagy már Emma!! Vagy csak a télikabát teszi???
A mosolygós a kedvecem.
Tessék inni, inni inni! (Párocskám most volt ásványvizet bevásárolni, mert nekem 2 gyerekkel erre már nincs súlyilag kapacitásom, több, mint 70 üveggel vett, megkérdezték, hogy kér-e áfásszámlát.
)
Egyébként nem látszik rajtad, hogy kis vagy száradva, csak a picigyerekes anyukák határtalan mosolya!:)
Termosz: nemtom! Dorkával én tavasz táján voltam így, akkor még én is szégyellős voltam, de elfogadta a sima üvegből is, ami biztos hűvösebb volt. Mondjuk ő már akkor Lilla-korú volt, és igazából legtöbbször csak cumizásra használta.
NElli, ügyi vagy, hogy így alakítod a napirendet. Nekem ma jó volt, hogy Laci itthon volt, mert 8ra mentünk úszni a szomszéd kerületbe Dorkával, és Lilla még akkor is mélyen aludt, mikor fél10kor megjöttünk.
Akkor legyen inkább bent a tali, ugye?