Kukucs
Kicsit el vagyok havazva, szokni kell még ezt a munka-háztartás-gyerek kombinációt. Ráadásul mióta Nándi bölcsis, különösen igényli, hogy itthon vele foglalkozzunk, ha csak 5 percre nem körülötte forog a világ, nagy üvöltésbe kezd. Igy pedig elég nehéz az itthoni dolgokat csinálni, mosni, vasalni, kaját késziteni stb.
Szegény, mire megszokta a bölcsis légkört, jól átszervezték az egészet. MInden gondozó párost "megcseréltek", a csoportokat is átszervezték, igy másik csoportban, másik szobában kezdtünk hétfőn, a 2 gondozónéniből csak az egyik maradt, kaptunk helyette másikat és a jele is kisautóról dominóra változott. Látszólag nem viselte meg a változás, sőt elkezdett enni, igaz, még csak a gyümöolcsö az ebédhez, de már ez is valami. Persze, azt még nem tudom, hogy az ágyneműbe és pelusokba alkeszfilccel bevésett autókat hogyan fogom átvarázsolni dominóra...
Elvileg 12-en vannak egy csoportban, ehhez 2 gondozónő tartozik, kicsit eltolt műszakban (egyik 6-2-ig, másik 10-6ig), de sokan csak most vagy később (pl nov-dec-ben) kezdenek, igy még nem teljes a létszám. A kajadij itt 330 ft, de mi ugye "befogadósok" vagyunk, tehát nem állami támogatásúak, igy +napi gondozási dijat is kell fizetni (900 ft). Bölcsi egyébként itt is csóringer, vinnünk kell havonta papirzsepit, popsitörlőt, szalvétát, folyékony szappant.
Munka: már kaptam komoly, felelősségteljes feladatokat, zsong is a fejem a sok számtól és az új információktól. Kollégák segitőkészek, de még nekik is szokni kell, hogy új játékos is van
Megyek.
Pusz
Csucsu
Nagyon aranyosak a torták. Na és persze a szülinapos is