sziasztok!
már múltkor elkezdtem írni, de néha tönkre megy a billentyűzetünk és kihagy egy csomó betüt. nem volt kedvem ezzel idegesíteni magam, úgyhogy inkább abbahagytam. Már akkor is akartam írni, hogy szinte észre sem vettétek, amikor írtam, hogy 90%, hogy nekem is kislányom lesz. Vagy lehet, hogy csak én nem vettem észre, hogy ti észrevettétek?
Én valóban ezerrel pakolok, a nappali már tele van dobozokkal. A könyvek és minden dísztárgy dobozban, van belőlük egy rahedli. Sajnos nem lehet szépen lassan áthurcolkodni, mert most még péntekig laknak a lakásban, aztán festenek, meg megjavítanak minden hibát és szeptember utolsó hétvégéjén remélhetőleg költözünk. Már alig várom!!! Remélem Benedeket nem fogja nagyon megviselni a dolog. Mindig mondogatom neki, hogy tudja mire készüljön, meg, hogy miért pakolok be mindent.
Nagyon örülök az új kismaminak.
Nekem is szoktak lenni néha keményedéseim, de abszolút nem foglalkozom velük. Meg nekem olyan sok nyomja ki magát ez a kisbabus, hogy néha arra is azt hiszem, hogy bekeményedett a hasam, aztán odateszem a kezem és érzem, hogy nem a méhem kemyényedik, csak az ő kis teste van ott.
Az én fiacskámat mostanában meg kell zabálnom, imád énekelni, egyedül elénekli a boci-boci tarka mindkét részét, hinta palintát, zsipp-zsuppot. Állandóan zenét kell hallgatnunk és azt is sokszor énekli, és mindig tudja, hogy mi fog következni.
Különben olyan fura ez a kislány dolog: amikor annak idején megmondták, hogy fiú, azt rögtön elhittem, most meg mindig azt mondom, hogy csak 90%, pedig ez nyilván elég biztosnak látszik. Kétszer is megnézte. Lehet, hogy nagyon örülök neki és azért nem hiszem el? Pedig a fiúnak is örülnék, csak nyilván más, hogy így már lenne mindkét nemű gyerekem és a másik 2-nél nem kellene izgulni. Különben most már tudom Sheila, hogy miről beszéltél. Én is éreztem az elejétől kezdve, hogy kislány lesz és annak idején is, hogy fiú, pedig akkor a családban mindenki azt hitte, hogy lány, de én mégis mindig úgy gondoltam rá, hogy kisfiam. Még magamra is szóltam ilyenkor mindig, hogy miért hívom így, mikor még nem is tudok semmit. Most meg az elejétől mondtam neki, hogy kislányom. Mondtam apáromnak is, hogy éreztem, hogy kislány, de senkinek nem mondtam el, még neki se. De azt mondta, hogy így utólag már könnyű ezt mondani. Még egyszer mondtam neki régebben, hogy érzem, mi lesz, mondta, hogy írjam fel és majd ellenőrizzük, de ezt nem tettem meg. Aztán egyik nap eszem,be jutott, hogy mégis van egy barátnőm,l akinek megírtam mailben, hogy mit érzek. Na ez baromi érdekfeszítő volt mindenkinek.
Majd még próbálok jelentkezni. HÉtfőn utazunk 1 hétre Alsópáhokra.
Sheila! Akartam tőled már régebben is kérdezni, hogy mennyi a szülés a Telki kórházban, úgy tudom, hogy lejjebb vitték az árát. Te úgye ott szülsz majd? Ha beindul a szülés, akkor utaztok fel? Vagy másik Telki kórház is van?