Új privát üzeneted érkezett!

Szia Meri!

Örülök, hogy jobban vagy Te is :)
ez a Mg-citrát véletlenül nem egy ló méretű (nehezen nyelhető) tabletta C-vitaminnal??

ha igen, akkor ez az, amely 15 éve volt "divatban" mikor Patrikkal voltam terhes :lol:

már nem emlékszem, mennyit kellett szednem naponta, de küzdöttem vele rendesen :roll: ...no, de nem is volt keményedés, legalábbis nem emlékszem :wink:

azt hiszem veszek én is ilyet, mert a Béres-félében is "csak" 250mg van, viszont elég drága :evil:

ugye mennyit számít a placebo??
én is bele tudom lovalni magam ebbe a keményedés történetbe
mikor csak ülök, és figyelem magam, hogy jajj Istenem, csak ne keményedjek :shock: ...na, több se kell :roll:

mondanám Neked, hogy vedd lazábbra a dolgot, de akkor bagoly mondaná a verébnek :lol: :lol:

látom, már Te is túl vagy a félidőn, valahogy majd csak kihúzzuk legalább a 38. hétig!!

fő az optimizmus :) :) :)

Jó éjszakát!!!

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok!

Kedves Kismamik! Sajnos a ti problémáitokhoz nem tudok hozzászólni, de látom, mindig van az embernek min aggódnia. Azért olvasom a tanácsokat, ki tudja, rám mikor kerül sor. Meri, Sheila, örülök, hogy jobban vagytok.

Krisztinka! A tortád egyszerűen gyönyörű! és nagyon kívánatos is. :lol: Biztosan nagy sikered lesz vele anyukádnál. Ez teljes marcipánbevonatos, a díszek alatt is? Ilyet én még nem csináltam. Díszeket is tudsz készíteni marcipánból?

Zora, neked pedig köszönöm a bölcs szavaidat. Azt hiszem, a kezdeti idegeskedés után nagyjából megnyugodtam, és gondolatban elfogadtam azt, innentől bármi is történik, az úgy jól van, és közben bízom a legjobbakban. Így harminc évesen azért maga az a tudat is megnyugtató, hogy fogamzóképesek vagyunk, és történjék bármi is, meg tudjuk újra csinálni.

Mo! Neked is nagyon köszönöm a biztatást. Nagyon szeretném, ha igazad lenne a boldog pocakos időszakot illetően.

A hőmérőzést még 2-3 napig csinálni akarom - és megfogadtam, bármi is jön ki, nem idegesítem magam rajta - márcsak puszta kíváncsiságból is. Most két napja fölment 37-re. A vonalzóm most olyan amilyen, majd törlöm, vagy nem tudom...
Vendég
 


Virág,
A hő miatt ne aggódj nekem terhesen is alacsony volt egyszerűen nem tudok meleg lenni :lol: pedig ha megfogja valaki a testemet mindig azt mondja hogy nagyon meleg vagyok :wink: a lényeg a teszt!!

Krisz,
Azt eddig is tudtam hogy nem semmi a főzési tudományod de ez a torta :shock: te valami hivatalos szakács lehetsz :wink: :lol: meg cukrász csak titklolod :lol:
Vendég
 

 
 

Sheila, ez az!!! Én felesben tudom benyelni. :lol: :lol: :lol: A MagneB6 jobban csúszott, csak ezek szerint nem sokat ér, viszont baromi drága. Ezt most felírattam dokival: 140 Ft a 10 db, ami 5-10 napra elég. :) Ilyen bebeszélős keményedéseket én is érzek: csak én még tapizom is mellé a pocim. Na akkor aztán mindent érzek. :lol: Olyan neked is szokott lenni, hogy amikor hirtelen belédrúg egyet, bekeményedik a hasadnak az a része, de csak pár pillanatra? Ugye ez még normális? :D Én egyébként mondtam Bébibogyónknak, hogy karácsony előtt ne is próbálkozzon. :lol: :lol: :lol: De leginkább ne is akarjon még az idén születni. És ő már többször bizonyította, hogy nagyon szófogadó gyerek, úgyhogy a többi már csak rajtam múlik. :D Én meg fetrengek ezerrel. :D

meri
 
 


Meri, :)

mi nagyon hasonlóak vagyunk, :lol: már ami a parázást illeti...
igen, nekem is bekeményedik a hirtelen, erős mozgolódástól, de ettől kivételesen nem szoktam megijedni (annyira :D )

viszont ha gyanúm támad, hogy sorozatban keményedek, akkor én is folyton tapogatom, ezzel biztos ráteszek egy lapáttal :)

ezt a csodaszert úgy kell felíratni?? :shock:

azt hittem, simán hozzá lehet jutni :roll:

én is győzködöm a Pocakmanót, hogy legalább a szentestét+ az utána következő két napot bírjuk ki egyben, hogy a tesóknak idén is zavartalan Karácsonyuk legyen...viszont 27-28-án NAGYON szülnék, hogy Szilveszterre itthon legyünk (na nem a bulizás miatt :lol: ) csak így olyan jól zárulna az év...álom-álom :) :)

mivel a Párom is bent marad velünk a kórházban végig, a gyerekek a szüleimnél lesznek... :?

tegnap, mikor mondtam Melissának, hogy Apa is velem jön, kétségbeesve kérdezte: "és akkor ki fog rólam gondoskodni??"

szegénykém nehezen viseli ha nem vagyunk Vele...

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


De helyesek lehetnek a gyerekeid! :) Nem kell felíratni, csak íratva még olcsóbb, és mivel pont kellett mennem a dokimhoz, gondoltam, élek a lehetőséggel. :D
A férjem azt álmodta, hogy karácsonykor már megvolt a babánk. Ami nekünk kissé korai lenne ugyan, de azt is álmodta, hogy rögtön beszélt, úgyhogy nagy baja nem lehetett. :lol: A barátainkmeg rá akartak dumálni, hogy menjünk bulizni, és szilveszterkor szüljünk együtt. :lol: Jól elviccelődök itt ezen, úgy tűnik jobban vagyok. :lol: Végül is fő a pozitív hozzáállás! :lol:

meri
 
 


Sziasztok! Egy kicsit szontyi vagyok. Ugrott a hőmérőzésem. Mára 37.7-et mértem és minden bajom van. :( Fáj a fejem, a torkom. Egy hete dolgozom, de máris összeszedtem valamit.. :roll: Még gyógyszert sem szertnék bevenni, mert csütörtökön megyek vérvételre. Szerintetek számít, ha mégis bevennék valamit a torkomra? Mindegyikre az van írva, hogy 4 napig érdemes szedni. Na, igen.. de én meg most csütörtökön megyek. Nem tudom. Tanácstalan vagyok. :roll:
Meri! Remélem minden rendben van veled! Pihizz!!!!!!!
Ildikó! Na, mi a helyzet???? Megjött???? Mikor is jön vissza a dokid szabiról?? Remélem, már itthon van az orvosod, és beindulnak neked is a vizsgálatok!!!!! :wink:
Éva! Mesélj máááááár!!!!! Voltál a kórházban? Volt HSG?
Vendég
 


Mo,
Milyen vérvételre mész? Mit néznek? Én is beteg lettem elkaptam az unokahugomtól. Van egy jó homeos gyogyi Oscillococcinum a neve nővéremnek segített és nekem is javul már tőle a torkom. babásan is lehet szedni :wink:
Vendég
 


Pandácska! Hormonprofil második felvonás jön csütörtökön. Nem merek semmilyen gyógyszert bevenni, mert 12365985644 dolgot néznek most a véremben. Itt tüsszögök és lázas vagyok. Már 38.1 :(
Marha jó. Holnap mennem kell. Ráadásul még szülői is lesz. Nem tehetem meg, hogy ne menjek :roll: :?
Köszi, ezt a homeos gyogyit, de nekem most kellene!!!! :lol: Erről pedig még nem is hallottam... :cry:
JOBBULÁST KÍVÁNOK NEKTEK!!!!! VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!!!
Vendég
 


Mo!

Azért lehet, hogy jobb lenne valami gyógyi :( :roll:

a láz nem befolyásolja a vizsgálat eredményét?

A Panda által írt homeo-szer tényleg jó, én tegnap vettem be egy fiolával...mi megelőzésként így szedjük az őszi-téli időszakban (ha nem vagyunk betegek ) heti 1.

jobbulást Neked, pihenj ha tudsz!!!

Pandácska!

Én is ettől rettegek...nehogy beteg legyek , így babásan :roll:
az elején azért rettegtem, hogy ne az első 12 hétben szedjek össze v.mi nyavalyát...azt sikerült megúszni, de szerintem nem kerülhetem el előbb-utóbb, most, hogy bejött a hideg idő... :roll:

és a gyerekeim is egy hete újra közösségbe járnak, Melissa máris panaszkodik, hogy : "fáj a nyakam belül" :roll:
pedig a holnapot fontos lenne kibírni azoviban, mert Patrikot kell délben Kresz-vizsgára fuvaroznom, kedden pedig mennék VÉGRE kozmetikushoz (egész nyáron nem voltam :oops: )

viszont, ha reggel nem jól lesz a kislány, biztos itthon fogom...én egyből ezt teszem, mégha nincs láza akkor is...

most, hogy beteg vagy, milyen adagolásban szeded az oscit??

jobbulást Nektek is!!!!

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok!
Mivel már többször idepofátlankodtam, gondoltam megosztom veletek, mit találtam, hátha nektek is segít.

(A tanmese eleje röviden: a harcosnak egy keskeny pallón kell átjutnia a szakadék fölött.)
"A harcos azonban, mivel megtanult figyelni, fölismeri, hogy rettegésének kettős hangja van.
AZ egyik azt üvölti benne: Élni! Élni! Élni akarok minden áron!
A másik pedig azt: Félek! Félek! Félek a pusztulástól!
Vagyis egyik oldalon van az életvágy - ez a Tézis.
A másik oldalon a halálfélelem - ez az Antitézis.
Egyik a másikat erősíti. Minél erősebb a félelem, annál görcsösebb az életvágya - s minél mohóbban ragaszkodik az élethez, annál erősebb a szívében a pánik és az iszonyat.
Külön egyik érzést sem lehet legyőzni, mert mindekttő ugyanannak az énnek a hangja. Jó lenne csakis a félelemtől szabadulni - de ehhez föl kell adnia életvágyát is.
Ekkor döbben rá a harcos, hogy nem a félelmét, hanem az énjét kell legyőznie.
Ez nem azt jelenti, hogy öngyilkos lépésre szánja el magát, hanem azt, hogy hirtelen önmaga fölé lép, s azt mondja: Lesz, ami lesz!... Ha élet:élet... Ha halál:halál... Legyen meg a te akaratod!
És ekkor , a nyugalom és a tökéletes egyensúly helyzetében, meghhalja végre valódi lényének egyetlen sugallatát: Most szépen átmész a túloldalra!
Ez a Szintézis."


Imádom Müller Péter könyveit: mindig ott nyílnak ki, ahol kell. :D

meri
 
 


Sziasztok!

Köszi a bókokat, de csak nagyon amatőr cukrász vagyok, mert egyébként közgaszdász vagyok.

Virág! A díszek marcipánból készültek, a fehér bevonat az cukormáz volt, de mire rászenvedtem a tortára a kinyújtott mázat, azt mondtam kidobom az a sz@r fehér kulimászt, mert csak 2X vakartam fel a cukormázat kinyújtás közben a deszkáról, de aztán átmentem leleményesbe és csak megoldottam a problémát! :lol: De legközelebb azt is marcipánból készítem, mert sokkal könnyebb azzal dolgozni, igaz marha drága, de legalább az finom.
A díszeket is én készítettem rá. igen pöcsölős munka, de megérte, mert nagyon megleptem vele anyukám.
Képzeljétek épp ebéd után visccelt apuval, hogy nem is hozott neki szülinapi tortát, én meg alig bírtam ki röhögés nélkül, aztán egyszercsak hoztam neki a tüzijátékkal és nagyon megörült, sőt először azt hitte cukrászdából van!
JA egyébként Te is tudsz ilyet csinálni én az Alexandra-tól rendeltem a könyvet, amiben minden féle figurás torta van és klasszul le van írva, mit hogyan kell csinálni a címe: TORTACSODÁK és a www.alexandra.hu honlapon rendelve olcsóbb, mint az ALexandra könyvesboltban. Én szerdán rendeltem meg délután és másnap délelőtt már itt is volt A könyv.
Na befejeztem.

Egyébként hogy vagy???

Sheila kismami! Jobban van már a pocakod? Keményedés, szorulás???

Mo! Hogy vagy? Lázad van még??? Remélem hamar kilábalsz ebből, mert neked most nem szabad betegnmek lenni! Küldök sok-sok gyógypuszit!!!

Éva! Nagyon hallgatsz magadról!!! Mi kíváncsiak vagyunk rád!!!!

Zora Kismanink!!! TE jól vagy? Hányinger vagy ilyesmi kerülget már???

Ildikó, ANdi! ! Nálatok mi újság??

Ági! Hahóóóó! Nem eltűnni!!!!

Pandus! Te holnap leszel pont félidős! Azta de rohan az idő!!!! De jó neked!!!

Puszi Mindenkinek!!!!
Vendég
 


Kedves felhasználó!

Az általad készített vonalzó kódjai a következők:

HTML kód:
<a href="http://babafalva.hu"><img
src="http://babafalva.hu/tickers/h1v.png" alt="babafalva.hu vonalzó"
border="0"/></a>

PHPBB kód:
Kép

Üdvözlettel:
babafalva.hu

Sziasztok!
Mo.
Én ezt kaptam e- mailben és bárhogy is próbálkozom nem megy, pedig kijelülöm és bemásolom az aláríráshoz!
Már tök bénának érzem magam!
melus2
 
 


És most ott van, kész vagyok!
melus2
 
 


Próba!

Kép
melus2
 
 


SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
melus2
 
 


Köszönöm a segítséget mindenkinek!
kicsit nehéz eset vagyok!

Krisz.:az a torta csodálatosan szép, egy cukrász megirigyelhet!

Kép
melus2
 
 


Melus szia! Bocsi téged kihagytalak! :oops: Köszi a bókot! Figyuka! Mikor mész dokihoz?
Nagyon jó lett a vonalzód! Már csak ciklusosat kellene készítened!
Méred a hődet?
Vendég
 


Hát most próbálom elérni a dokit hogy a szerdai rendelésre adjon időt, de még nem sikerült!
A hőmet még nem mérem, egyik nap el akartam kezdeni és elromlott a lázmérőm, pótolnom kell!
A ciklusról írhatnál többet!
Nekem sajnos sosem jön meg időben, most is két hetet késett és nem is voltam jól!
Most mennem kell, holnap folyt.köv.!
Köszi!
Melus!

Kép
melus2
 
 


Sziasztok! Csak egy pillanatra ugrottam be hozzátok. Ma még ezer dolgom lesz. Rohanásban vagyok egész nap... közben meg alig élek. :cry: A lázam lement. Reggel 36.6-ot mértem, de nem vagyok jól. Nagyon remélem, hogy nem változtat semmit a lázas állapot a vérvétel eredményein, mert nincs kedvem ismételgetni a köv.hónapban. Csütörtök lesz a NAGY NAP!!!! Húúúúú, már tiszta frászban vagyunk a férjecskémmel. Hol, ő hozza szóba, hol meg én. :mrgreen: Kész. Idegbaj. :shock:
Melus! Ügyi vagy!!!!!!!! Már látni a vonalzódat!!!!! :wink: :wink: A ciklusos vonalzó a napokat számolja mensitől mensiig. Jó lenne látni, hogy hol tartasz.
TickerFactory.com
FertilityFriend.com
Van még több is, de hirtelen nem tudok másikat mondani. Ha elakadnál benne segítünk. A hőmérőzés független a vonalzótól. Ha nincs még hőmérőd, akkor is csinálj egy vonalzót és látjuk, hogy hol tartasz a ciklusban!
Mondtam én, hogy hasonlítunk. :wink: Nekem is kesze-kusza a ciklusom. Eddig 1256999985 nap volt a legkevesebb. :D :D :D
Krisz! Örülök, hogy jól sikerült a meglepi tortás, szülinapi buli!
Ildikó! Helyzetjelentést kérünk!!!!!! Ne idegelj tovább!!!! Megjött??? Nem jött??? Mi van veled???

Na, rohanok szülőire. Este, még lehet hogy benézek hozzátok.
Addig írjatok!!

Ind! A nagy pakolászásban néha tarts egy kis szünetet! :wink: Hiányzol!!!!
Vendég
 


Képzeljétek én ma kipróbáltam az ingát, azzal kapcsolatban, hogy fiam vagy lányom, vagy hány fiam vagy lányom lesz. És képzeljétel elsőre kijött a fiú (és valóban van egy kisfiam), másodikra is fiú és harmadikra lány! 4.-re meg sem mozdult a karikagyűrűm. Hát kíváncsi vagyok mi jön be belőle???
Akinek van kedve kipróbálhatná! Nem kell hozzá más csak egy madzag, meg egy karikagyűrű és bal csukló fölé kell lógatni a gyűrűt, ha oldalra leng ki fiú lezs, ha körkörösen megy lány, de mindig ki kell hopzni oldalra, ha már egyszer megállapítottátok, hogy mi a helyzet.
Zora! Főleg nálad lennék kíváncsi rá ,hogy az ikreeket kimutatja-e?
Vendég
 


Sziasztok!

Mo! Örülök, hogy lement a lázad. Szedtél be végülis valamit? Valamiért józan ész alapján azt gondolnám, hogy hormoneredményeket nem változtat a láz, de ki tudja. Nem tudod esetleg ott előtte megkérdezni orvostól vagy nővértől, hogy biztos legyen? Jó lenne, ha nem halogatódna tovább a kivizsgálás, mikor már végre történik valami. Torkod hogy van? Nálam ha még nem hatalmasodik el a dolog, a gyógyteák is beválnak, csak sokat kell inni belőle - ilyesmi, mint kakukkfű, édesgyökér (ez a kedvencem torokfájásra), és persze sok alvás. Gyógyulj meg!

Krisztinka! Ez az ingázós dolog régebben engem is érdekelt, de nem mélyedtem el benne túlságosan. Most meg ahhoz még mindig túl izgatott vagyok, hogy ilyesmit kipróbáljak. Egyenlőre maradjon meg ez az életkezdemény bennem. Viszont ez nagyon érdekes, amit írtál. És egyébként hány gyerekre készültök tudatosan? Reális a három? Azt a könyvet pedig megnézem, imádok én is mindenféléket sütni, új dolgokat kipróbálni.

Ildikó! Veled mi van? Megjött végülis vagy nem?

Melus! Kíváncsian várom, mi lesz a dokinál, mit mond majd. Sikerült időpontot kapnod? Van még egy nagyon jó hőmérőzős írás, de még mindig nem találom...hamarosan...

Éva, Zora, ti hogy vagytok?

Én egyébként teljesen jól vagyok, szinte minden premenstruációs/vagy terhességi tünetem elmúlt. Már csak néha fáj egy kicsit a hasam. Remélem, hogy ez is normális. A héten el akarok menni dokihoz. Lehet, hogy még nagyon korai, de szeretném, ha orvos erősítené meg a tesztek eredményét. Addig még izgulhatok egy kicsit.
Vendég
 


Krisz!
Sok-sok éve én is játszottam ezzel, és mindig pontosan négy gyereket mutatott. 3 lányt és egy fiút. Eddig minden a terv szerint halad. :lol:
Virág! Minden oké, amiket érzel, az a normális. gratulálok a babádhoz!
Mo! A betegség szerintem nem különösebben befolyásolja a hormonok kilökődését, bár egy egy fertőzés valóban elodázhatja a peteérést a szervezet bölcs előrelátása miatt. De a beindult folyamatok azért lezajlanak, egy kis vírus ide, vagy oda.
Többiek! Írjatok már!
Én szerdán megyek uh-ra, drukkoljatok!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!
Most értem haza. Hulla vagyok. Ez a betegség is rátesz egy lapáttal. Köszi, hogy írtatok. Nem vettem be semmilyen gyógyszert, a torkom rendben, már csak az orromat fújkálom percenként.
Zora! Megy a drukk szerdára! Gondolok majd rád! :wink:
Virág! Te is írd majd meg, hogy mi volt a dokinál!!
Krisz! Az ingát kipróbálom én is. Ezzel még nem foglakoztam. Csak nehogy ne mutasson semmit :lol: :lol: :lol: Mert akkor totál kiakadok. :?
Mutatom a hőmet. A betegség miatt jelölte a Feri haverom a pé-t. Amúgy ez egy semmitmondó ciklus idáig...

Kép
Vendég
 


A 37.7-et nem írtam be. 37.2-re csaltam :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Ma elég zűrös napom volt, Melissát nem tudtam oviba vinni, mert a férjecském véletlenül az én kapunyitómat is elvitte magával, így nem tudtam kiállni az autómmal :evil:
pedig Patrikot kellett volna délre vinnem vizsgázni (Kresz).

párom elé kikanyarodott egy barom, erre ő félrerántotta a kormányt, és az éles padka szegélytől durr-defektet kapott :evil:
délután a kicsi lányom akasztott ki megint, mert szokás szerint olyan kupit csinált a szobájában, hogy mozdulni sem lehetett...
aztán persze nekem kellett összepakolni, nem tudom, hogy győzöm ezt majd, ha meglesz a Pici... :roll:

a hab a tortán, hogy levert két bögre teát, amit bevittem magunknak, hogy játék közben megiszogatjuk, és úszott a szőnyeg, a parketta, sőtmég a konnektor hosszabbító is, ahova be volt dugva a lány Tv-je és éjjeli lámpája...háát, én úgy üvöltöttem, remegtem... :(

aztán az idegtől elkezdett keményedni a hasam, Patrik megsajnált, sajátkezűleg öntött nkem 1 dl vörösbort (amitől ellazultam) és egész este a kedvemben járt...

Melissától bocsánatot kértem, mert végülis nem szándékosan tette, bár a rendetlenség közrejátszott...szóval jó kis nap volt, jó hogy vége.

Melus!

Jó a vonalzó, ügyi vagy!!

Mo!

Örülök, hogy jobban vagy, drukkolok a csütörtöki vizsgálathoz mindkettőtöknek!!!

Virág!

Nemsokára bizonyosságot szerzel, és Te is tehetsz babás vonalzót :)

Zora! :)

Hiányzol :)

Krisz!

Nagyon fellelkesítettél, én is megrendeltem a Csodatortákat, és még két másik sütis könyvet...kényeztetni akarom a családomat én is :)

kicsit még olvasgatok, aztán lépek aludni Minimanóval :arrow:

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok!

Sajnos nincs időm reagálni az irásaitokra, csak gyorsan le akarom irni, hogy velem mi van....

Eddig elkerült a mensim, de reménykedni még nem tudok, mert már 1x megjártam, hogy a 20-ik napon volt a pé-m, és a 14 DPO-n beköszöntött....
Egyelőre várakozó állásban vagyok, hogy most mi van :roll:


Krisz, annyit azért reagálnék neked, hogy a tortád tüneményes
:lol:

Mennem kell gyűlésbe :roll:

puszi mindenkinek!!!!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok!

Az ingával kapcsolatban még annyit, hogy féáltem megcsinálni, de tetszik a végeredmény, mert én eredetileg is 3 gyereket szeretnék!
Apánál is megcsináltam és neki is ugyanez jött ki!
DE persze lehet, hogy nem mindenkinek jön be és lehet, hogy egy nagy hülyeség! :lol: :lol: :lol:

Sheila! Ha kipróbálod a tortákat a könyvből javaslom, hogy csak marcipánt használj!
Nagyom édes lehetett Patrik, mikor hozza a vörösbort, hogy anya lazulj! Sajnos vannak ilyen napok. De 2 gyerekkel sőt majd 3-mal nem lesz egyszerű!

Mo! Nagyon várom már hogy meglegyenek az eredményeid!!!! Lehet nem is kell kivárni a végét!!! De jó is lenne!

lnd! Ugye magad nem csomagoltad be???? Hpol vagy??? Adj életjelet magadról!!! Hogy vagytok?

Éva Drága! Hogy vagy? Van már hír mikor lesz a hsg???

Ildokó! Köszike! Azért ha tudsz gyere! Nagyomn izgi a helyzet nálad! Drukk, hogy ne jöjjön meg!!!!

MElus! Sikerült bejelentkezni????

Dobo nektek egy görbét is:

Kép


Pusszantó
Vendég
 


Sziasztok!

Csináltam vonalzót, remélem jó lett!
Holnap 6 után fog vizsgálni a doki, jó későn fogok hazaérni,
Ma pedig szülői van a Martinánál, alig várom, hogy ugyanazt elmondják mint tavaly!
Mo..:tényleg hasonlítunk, de remélem nemsokára pocakododunk is!
Gyógyulj meg!
Virág.: a hőmérőzésben majd segíthetsz késsőbb, köszi!

Az ingát már én is csináltam, a lányomat kihozta és még egy gyermeket, de arra már nem emlékszem hogy milyen nemü!!! :P
Azt hiszem fiú!(De jó lenne) :oops:

Mindenkinek szép napot!

Kép
melus2
 
 


sziasztok!
már múltkor elkezdtem írni, de néha tönkre megy a billentyűzetünk és kihagy egy csomó betüt. nem volt kedvem ezzel idegesíteni magam, úgyhogy inkább abbahagytam. Már akkor is akartam írni, hogy szinte észre sem vettétek, amikor írtam, hogy 90%, hogy nekem is kislányom lesz. Vagy lehet, hogy csak én nem vettem észre, hogy ti észrevettétek? :roll:
Én valóban ezerrel pakolok, a nappali már tele van dobozokkal. A könyvek és minden dísztárgy dobozban, van belőlük egy rahedli. Sajnos nem lehet szépen lassan áthurcolkodni, mert most még péntekig laknak a lakásban, aztán festenek, meg megjavítanak minden hibát és szeptember utolsó hétvégéjén remélhetőleg költözünk. Már alig várom!!! Remélem Benedeket nem fogja nagyon megviselni a dolog. Mindig mondogatom neki, hogy tudja mire készüljön, meg, hogy miért pakolok be mindent.
Nagyon örülök az új kismaminak.
Nekem is szoktak lenni néha keményedéseim, de abszolút nem foglalkozom velük. Meg nekem olyan sok nyomja ki magát ez a kisbabus, hogy néha arra is azt hiszem, hogy bekeményedett a hasam, aztán odateszem a kezem és érzem, hogy nem a méhem kemyényedik, csak az ő kis teste van ott.
Az én fiacskámat mostanában meg kell zabálnom, imád énekelni, egyedül elénekli a boci-boci tarka mindkét részét, hinta palintát, zsipp-zsuppot. Állandóan zenét kell hallgatnunk és azt is sokszor énekli, és mindig tudja, hogy mi fog következni.
Különben olyan fura ez a kislány dolog: amikor annak idején megmondták, hogy fiú, azt rögtön elhittem, most meg mindig azt mondom, hogy csak 90%, pedig ez nyilván elég biztosnak látszik. Kétszer is megnézte. Lehet, hogy nagyon örülök neki és azért nem hiszem el? Pedig a fiúnak is örülnék, csak nyilván más, hogy így már lenne mindkét nemű gyerekem és a másik 2-nél nem kellene izgulni. Különben most már tudom Sheila, hogy miről beszéltél. Én is éreztem az elejétől kezdve, hogy kislány lesz és annak idején is, hogy fiú, pedig akkor a családban mindenki azt hitte, hogy lány, de én mégis mindig úgy gondoltam rá, hogy kisfiam. Még magamra is szóltam ilyenkor mindig, hogy miért hívom így, mikor még nem is tudok semmit. Most meg az elejétől mondtam neki, hogy kislányom. Mondtam apáromnak is, hogy éreztem, hogy kislány, de senkinek nem mondtam el, még neki se. De azt mondta, hogy így utólag már könnyű ezt mondani. Még egyszer mondtam neki régebben, hogy érzem, mi lesz, mondta, hogy írjam fel és majd ellenőrizzük, de ezt nem tettem meg. Aztán egyik nap eszem,be jutott, hogy mégis van egy barátnőm,l akinek megírtam mailben, hogy mit érzek. Na ez baromi érdekfeszítő volt mindenkinek. :? :?

Majd még próbálok jelentkezni. HÉtfőn utazunk 1 hétre Alsópáhokra.
Sheila! Akartam tőled már régebben is kérdezni, hogy mennyi a szülés a Telki kórházban, úgy tudom, hogy lejjebb vitték az árát. Te úgye ott szülsz majd? Ha beindul a szülés, akkor utaztok fel? Vagy másik Telki kórház is van?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


lnd! Nagyon szuper, hogy kislányod lesz! 1 fiú 1 lány ettől klasszabb nem is lehet!!! :lol: :lol: :lol:

Jó volt az eszemfuttatásod! Szívesen olvassuk ne aggódj! Kíváncsi leszek, ha majd odajutok én érezni fogom-e , hogy mi lesz?!

Melus! VÁrjuk a gíreket majd, hogy mi volt a dokinál!!!!
Vendég
 


Megcsináltam az ingázást. Cérnára lógattam, az jó? Eredmény: Fiú, lány, fiú, lány, fiú. Hatodikra már csak icurit mozgott, nem tudom mileyn írányba, de azt se, hogy mennyit kellene várni. 5 gyerek nekem tökéletes lenne azt hiszem.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Még egyszer megcsináltam, ugyanez az eredmény

KépKép

KépKép
lnd
 
 


lnd! Ez tök jó! Akkor belehúzhattok!!! Figyu és akkor Te fogsz valamikor dolgozni a szakmádban? Vagy főállású anya leszel! :lol: :lol: :lol:
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi jön be ezekből az ingázásokból. Egy biztos érdekes jelenség! :roll:
Vendég
 


Én jogászként szinte 100 %, hogy nem fog dolgozni. Nem vagyok az a karrier építő típus. Elsősorban anyuka szeretnék lenni, ha megtehetem. Külön gondolkozom egy jeltolmácsi tanfolyamon, meg a dúlaképzésen is. Bár a dúlaságot kisgyerekekkel nehéz összeegyeztetni. És szívesen lennék szoptatási tanácsadó.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Hát sokkal szebb hivatásokat soroltál fel, mintha jogász lennél az biztos! Remélem valóraválnak az álmaid! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

De jó olvasni, hogy itt ennyien több gyereket terveznek! Mi is szeretnénk legalább hármat. Jó persze, ki tudja még, hogy alakul az ember élete. Meg lehet, hogy majd az első szülés után még módosítjuk ezt a tervet :mrgreen: Először az első legyen meg egészségesen.
Én most nem ingázom, orvostól szeretném majd hallani, hogy tényleg van ott "valaki".

Melus! A hőmérőzésben nyugodtan kérdezz. A saját tapasztalatom ugyan nem sok, de sok mindent elolvastam róla.

Akkor én is fölteszem a görbét, kísérlet ezennel befejezve, nem mérek tovább. Jó elemzést hozzá mindenkinek!

Kép

Most megyek, mert nagyon tanulnom kell. A tanév elején lesz egy szigorlatom és még csak épphogy csak olvasgatok.... :(
Vendég
 


Helló Lányok!!! Hol vagytok??? :shock: :shock: :shock:

Virág! Ez a görbe nagyon érdekes terhes görbe! DE a végeredmény a lényeg!
Itt a Várandósságon belül van egy Babás hőgörbék topik, oda is betehetnéd a görbédet és oda azt is írd mejd meg lécci, hogy mióta próbálkoztok, hol méred a hőd és esetleg szedtél-e valami csodaszert. Köszi!

Na én is dobok egy görbét, bár nálam úgyis tudjuk mi lesz a vége a jövőhéten. De mivel NEM ÍRTOK :twisted: :twisted: :evil: valamivel be kell töltenem az oldalt!
Kép

Puszi
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Nem vesztem ám el egészen!
Nagyon is figyelemmel kísérem a fejleményeket. Számomra is meglepő mennyien szeretnénk sok gyereket! (Mondjuk az én előnyőm egyelőre behozhatatlannak tűnik! :lol: Illetve Zora lekőrözött!)

Virág!
Ez egy gyönyörű terhesgörbe! Légyszíves felejtsd is el gyorsan a hőmérőt!

Krisztinka!
Én nem akarlak idegesíteni, de az a 14. nap.... 8)
Különben pont ott tartok, ahol Te! Szóval gomba! :oops: :cry: :cry:
Mivel 2 napja érzem a tüneteket megpróbálom kezelni magam. :cry:
Szóval a következő ciklusban nem lesz Hsg.

Mo!
Nagyon kíváncsi leszek az eredményeidre!

Ildikó!
Tudom, most nem akarod, hogy kérdezősködjek, de én izgulok, remélem 1-2 nap múlva hozol nekünk jó hírt!

Melus!
Én még nem is üdvözöltelek! Légyszi azért ne rendezkedj be hosszas várakozásra! Majd pocakosan várakozunk! :lol:

Ind!
Egyelőre kislány többség van, bár a Te esetedben szinte mindegy mi lesz, hiszen nem ő az utolsó! :lol: Azért nagyon örülök neki!!!!

Ja!
Krisztinka!
Csodálom a kézügyességed!!!! A kisebbik lányomnak kell tortát sütnöm, mert vasárnap ünnepeljük a 10. szülinapját. Hát nemtom...
Lehet, hogy belevágok!!!

Sok-sok puszi mindenkinek!!!! Ígérem nem tűnök el!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva! Nézd csak én milyen infót kaptam gombakezelésre:

Krisztinka, hogy állsz gomba ügyben? Én a természetes dolgok híve vagyok, és szerintem a grapefruit mag olaj (kivonat) csodákat művel. Én azt használtam, napi 45 cseppet, és egy hét alatt tünetmentes lettem, azóta sincs.

Hüvelygombára bevált receptem:
3-5 csepp teafa olajat kb. 1 deci olivaolajba cseppenteni, ebbe belelógatni egy tampont és felhelyezni.
3-4 óránkét csere. Nekem 2 nap alatt minden problémám rendeződött tőle.
Aztán jött a Gynevac-kúra, azóta kop-kop-kop ilyen gondom nem volt!(2005 nyara óta!)


Nagyon együttérzek veled! A múltkor nem sikerült kiirtani??? Akkor Te mit kaptál rá??? Apának nem kellett semmit szedni? Mert oda-vissza lehet adogatni és nálunk ezért kezeltük apát is!

Tortaügyben hajrááááááááááá! Mindenki meg tudja csinálni, csak akarni kell! És esetleg ha megrendeled azt a könyvet még könnyebb is! Ha ma 17óráig megrendeled holnap meg is kapod.


Puszi
Vendég
 


Sasztok!
Csak újabb ingaeredményeimet közlöm: este megcsináltam apucinknak is és ugyanaz lett az eredménye mint nekem. Én újongtam, ő meg mondta, hogy tutti csak én mozgattam, meg, hogy amúgy is mindig ugyanolyan írányba mozog. Ő mondjuk feküdt és oldalról nézte, de teljesen más mozgás volt az oldalas meg a körbe. De hát férfi, minden ilyet hülyeségnek néz. :lol:
Más még nem csinálta meg?
Én mindenhol lánytöbbséget látok, már ami a pocaklakókat illeti: játszótéren, terhestornán, jógán. Jó sok helyre járok, mi? :lol: De ez még semmi, októbertől megyek hastáncra. Benedekkel is jártam kismama hastáncra, megkönnyíti a vajúdást, imádtam. Most ugyanaz a nő tart majd 2 utcára attól, ahová költözünk. Mondjuk az nem kifejezett kismama hastánc lesz, de ennél a nőnél nem gond, odafigyel meg már én is tudom, hogy mit kell másként és mit nem szabad csinálnom. Lehet tornára meg nem fogok járni, mert az meg itt van, végülis 2 program elég lesz. Benedekkel meg megyünk holnap csiribiri tornára és okt.től pliccs-placcsra. Ezek mellett már csak a 15 vizsgámra kell majd tanulnom, meg főznöm, mosnem, vasalnom, de háleluja, az albiban lesz mosogatógép!!!!!!!4 :lol: :lol: :lol: Virág! Már akartam kérdezni, te mit tanulsz? Gyorsan kezdj el tanulni, mert nemsokára beköszönt az álomkór és egy betüt se fogsz tudni megjegyezni. Én kiszámoltam, hogy a 36. hétig vizsgázni fogok. Szegény gyerekeim!!!!!4 :cry: :cry:

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Sziasztok akart lenni

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Nem tudjátok, hol vehetnék valami jó kis poncsót? Majd kell vennem melegebb kabátot, de átmenetit nem akarok.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Sziasztok!
Egy kicsit hulla vagyok még. Nincs erőm írni se, .. ne haragudjatok. Délután is aludtam egyet, mert nagyon kiütött ez a betegség :cry:
Ha holnap azt mondja a doki, hogy így nem lehet a vérvételt megcsinálni, akkor leszek igazán kikészülve, mert nem akarom előről kezdeni az egészet!!!!!!!!!!!!!
Ma 37.4 voltam reggel. Egész nap csak ténfergek, és baromi kedvetlen vagyok. Bízom benne, hogy a holnapi andrológiai eredmény felvidít majd. Már azon is agyalok ezerrel, hogy mi lesz.. :roll:
Zora! Gyere!!!!!! Mi volt az UH-on????
Ildikém! Gondolok rád!!!!!!
Melus! Jó kis vonalzód lett! Ügyi vagy! Köszönjük!
Éva! Gyere gyakrabban!! Sajnálom, hogy ez a gomba ilyen makacsul jelen van!
Ind! Olyan, jó hogy jelentkeztél! Nem semmi, hogy mennyi dolgod van. Te aztán egy percet sem pihensz... :wink:
Sheila! Ne idegeskedj!!! Lazulj! Tünemény gyerekeid vannak!!! :)
Krisz! Nem volt időm még ingázni. De ami késik, az nem múlik! :wink: Majd megírom az eredményeket.
Andikám! Mi van veled??
Ági! Eltűntél.. :(
Virág! Nekem nagyon tetszik ez a görbe! :wink: GRATULÁLOK!!!!! Mikor mész a dokihoz?
Vendég
 


Ind! Nem tudok segíteni poncsó ügyben... :(
Vendég
 


Sziasztok!

Mo! Pihenj még holnapig sokat, hátha csitul egy kicsit még. Várunk holnap!

Ind! Én a zeneakadémián tanulok zenetudományi szakon. Ez lesz a második diplomám - már amennyiben sikerül megcsinálnom, mert az még sokára lesz. Még nem tartok a felénél sem. Nem igazán gondoltam bele, hogy fogom így csinálni, egyszerűen csak nem akartunk már tovább várni ennyi idősen (ősszel már harmincegy leszek :( ) Hát nem semmi, amit te is véghezviszel. Tanulás, gyerek(ek).

A többieket is üdvözlöm ám (attól, hogy nem írok mindenkinek), és köszönöm mindenkinek a biztató szavakat.

Tehát ma délután voltam dokinál, férjestől. Az orvos először egy kicsit csóválta a fejét, mert hát még nem telt el egy hét (ugye még csak négy hetes akárhány napos), de azt mondta, ha szoktak rövidebb ciklusaim lenni, akkor van remény, hogy látszódik valami. És ott van! Én annyira boldog voltam, férjről nem is beszélve, és a doki is, hogy látta, hogy mi mennyire örülünk! :lol:
Aztán ellátott egy pár jótanáccsal, és persze azt is elmondta, hogy ilyenkor még a magzatok 15 %-a elmegy. :( Én nagyon remélem, hogy ez a baba szépen fog fejlődni, annyira szeretnénk őt!

Tehát most ennyi. Kezdem beleélni magam, közben még ez korai. Úgy érzem, hogy eddig annyi mindent tudtunk tenni, hogy összejöjjön (hőmérő, ovuteszt, vitamin stb), most meg csak várni lehet, hogy minden rendben lesz.
Vendég
 


Krisz, tényleg, ti most akkor nagykabátban? Mert ez a görbe gyönyörűen megy fölfelé :wink:
Vendég
 


Mo!
Borzasztóan szorítok Nektek!!!!!!!

Virág!
Semmi rosszra ne gondolj! Be se engedd a fejedbe a negatív gondolatokat!
Nagyon megéri ez a várakozás!!!! Addig mesélj egy kicsit nekünk a Zeneakadémiáról!
31...Hm...Az még tini!!!! :lol:

Remélem Zora nem haragszik meg! Beszéltem vele és minden rendben van!
Szerintem nagyon kifárasztja a munka és a pocaklakó együtt ezért nem ír már este!

Hű! Ind! a poncsó nagyon jó ötlet! Nem próbálsz meg kötni egyet? Mondjuk azt nem tudom mikor! :roll:

Krisztinka !
Nem vártam holnapig! Megvettem a tortás könyvet! Tényleg szuper! Szombaton lesz a főpróbája!
Remélem meggyógyul a gomba hamar és nem kell újabb praktikákon törnöm a fejem. Egyelőre kipróbálom a Canesten Kombit! Nem lehet olyan súlyos a helyzet, mert csak 1-2 napja tapasztalom.

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Lányok, tudom, hogy gondoltok rám, és nagyon jól esik. Most nagyon nincs kedvem irni, ezért rövid leszek: mensi még nincs, de ma csináltam 1 tesztet, ami negativ lett, úgy, hogy fogalmam sincs most mi van.

Virág, gratula a babóhoz :D - már én is nagyon szeretnék ott tartani, hogy a doki azt mondja: igen, látszik, hogy ott van.....

Éva, nagyon sajnálom, hogy mindig közvejön valami, ami késlelteti a babásodást :( - azért remélem nem tűnsz el, és most már gyakrabban fogsz irni :wink:

Mo, szoritok, hogy a vizsgálatokat meg tudd csinálni. Tudod mi az érdekes? Mind a 3-an belelendültünk, hogy most aztán végigcsináljuk, erre mind a 3-an csak várunk, és nem tudjuk, hogy most mi legyen :roll: - az ilyenre mondják, hogy Ember tervez, Isten végez!

Ind, arra, hogy kislányod lesz, azért nem reagáltam, mert valahogy nekem olyan természetes volt, hogy az lesz :roll: - nem tudom miért :oops: Nem vagy semmi, ennyi programra járni :D

Krisz, az ingázást megcsináltam: az jött ki, hogy az első fiú, a másodikat pedig nem tudtam eldönteni, hogy fiú-e vagy lány - igy nekem ok lenne :D - a párom "legalább" 2 gyereket akar, én pedig nagyon boldog lennék, ha a 2 összejönne :D

Melus, akkor te most méred reggelenként a hődet, vagy nem? Mindig ugyanabban az időben. Ha egyelőre nem iratkoztál be a ferti-be, akkor jegyezzed egy lapra! Mikor is mész dokihoz? ebben a ciklusban, vagy a következőben? Lehet, hogy már irtad, de nem emlékszek :oops:

Krisz, nekem nagyon furának tűnik a görbéd.... Igaz, hogy te általában olyan babaszagú görbéket produkálsz, de itt tényleg fura, hogy ha véletlenül a 14-ik cn-n volt a pé-d, akkor a 11-ik DPO-n lett trifázisos :roll:

puszi mindenkinek, akinek nem irtam, annak is!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok!

Na voltam tegnap a dokinál!
Szerintem mindenkinek ismerős a helyzetem, elmondottak alapján azt mondta, hogy nincs peteérés, az össze-vissza menstr. ezt mutatja, főleg a két hetes késés!
Clostylbegitet írt fel és megyek hüvelyi ultrahangra majd a 14.napopn!Ha ez nem jön be, akkor vizsgáljuk a férjem és ha semmi nem jön be akkor szuri!!! :(

Balimama:köszia az üdvözlést én is örülök, gogy itt lehetek veletek.Remélem nemsokára igen pocakosok leszünk!Bizakodok!

Krisztinka:én a canestent használtam mindig, nekem csak az vált be!Hamar gyógyulj meg!

Mo.:remélem mára jobban vagy, sok pihi kell!

Virág:annyira szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép napot mindenkinek!
melus2
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?